Page 1

Hartstochtelijk vakmanschap Eigenaar en bouwer Cor Knobbe is geboren en getogen op het water. Zijn gedegen kennis van varen en vaareigenschappen wordt direct doorvertaald naar de verschillende projecten binnen het bedrijf. Traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met hedendaagse techniek. Er is veel aandacht voor ontwerp, details en afwerking. Sleutelwoorden zijn perfectie en kwaliteit. Behalve de volledige afbouw van casco’s, worden hier ook de modellen uit de Knobbe Classic line gebouwd. Thuis op het water Onze uitdaging was het bouwen van een motorjacht dat nog niet bestond; stijlvol, stil, authentiek en met de beleving van een zeiljacht. Het is ons gelukt, daarom presenteren we u met trots onze Knobbe Classic Line. De Classic Line bestaat uit de Classic 35, de Classic 35 Alu en de Classic 38. Elk met haar eigen karakter; ze delen echter de verleidelijke combinatie van schoonheid, kwaliteit en technisch vernuft. De Knobbe Classic, een klasse apart. 100% handgemaakt Vele casco’s worden hier afgebouwd tot prachtige jachten. Van Lemsteraak tot kleine sloep, wij helpen graag uw vaarwensen te verwezenlijken. Zowel de betimmering als de technische installatie nemen we voor onze rekening, alles uiteraard in nauw overleg met de klant. Ook wanneer u nog niet precies weet wat u wilt, bieden wij gedegen en praktisch advies om uw wensen helder te krijgen.


De Knobbe Classic 38 is het meest recente model uit de Classic line. Het schip is 11,75 meter lang en biedt nog meer leefruimte dan haar kleinere zus de Classic 35. De stahoogte van dit jacht is maar liefst twee meter. Er is zelfs een opbergruimte voor fietsen aan boord. Ondanks haar lengte blijft ze uitermate wendbaar en controleerbaar. De Classic 38 is leverbaar in een stalen en aluminium uitvoering. Technische kenmerken lengte 11.75 m breedte 3.95 m diepgang 1.00 m Doorvaarthoogte 1.90 m Afmeting kuip: l. 2.60 x b. 2.75 Dieseltank 500 liter Vuilwatertank 340 liter Watertank 525 liter Nanni motor, vanaf 60 PK CE cat. B/C Interieur Sta hoogte 2.00 Douche cabine Bed voorhut 2.05 x 1.60 Bedden achterhut 2.05 x 1.00 Opbergruimte voor fietsen Exterieur Afwerking kersenhout Cabriolet kap Ruime kuip, 2.60 l x 2.70 b Multiknikspant romp ‘Je eigen Classic 38, een droom komt uit!’ De Classic 38, leent zich uitstekend voor een duidelijke handtekening van de eigenaar. Zowel in het interieur als het exterieur bieden wij mogelijkheden om uw eigen wensen vorm te geven. Kleur, houtsoort, indeling en materiaalsoort, u kunt het allemaal zelf bepalen. De besturing kan zowel links als rechts ingebouwd worden. Wij helpen u graag om uw Knobbe Classic uniek te maken. U krijgt uiteindelijk een schip, waar u trots op kunt zijn.

Jachtbouw Knobbe dhr. Cor Knobbe Lemsterpad 38 8531 AA Lemmer T 0514 56 4782 F 0514 53 4363 E info@jachtbouwknobbe.nl

Knobbe  
Knobbe  

Eigenaar en bouwer Cor Knobbe is geboren en getogen op het water. Zijn gedegen kennis van varen en vaareigenschappen wordt direct doorvertaa...

Advertisement