Page 7

BOOT 2013 mei - juni

7 Wat is er nu het leukste om mee op vakantie te gaan? Voor ons is dit ondertussen duidelijk, gezien we nog werken is het voor ons onmogelijk om eens lekker met ons jachtje wekenlang op mooie waterwegen rond te dobberen, jammer, dat is nu eenmaal het leven!

Dan beseften we pas dat we een (luxe)probleem hadden en te weinig tijd hebben om het op te lossen. Allebei werken We werken namelijk allebei. Als er dan een verlengd weekend is, dan worden zowel bij de camperclub als bij Watersport Moervaart uitstapjes georganiseerd. Dan moesten we de moeilijke keuze maken, gaan we varen of gaan we toeren? Motorhomeclub of jachtclub? Dat is niet simpel. We hebben vrienden in beide clubs, je moest steeds iemand teleurstellen door te zeggen “sorry, ’t zal voor een andere keer zijn”. Ondertussen hebben we ongeveer 16 jaar een motorhome in ons bezit, we hebben 7 jaar een jachtje gehad. Jawel, gehad! We hebben een keuze gemaakt, één van de twee moest weg, anders werd het opnieuw stressen.

Tekst: Carine en Ronny Bussens

Daarentegen, met de motorhome kan het best zijn dat we, na enkele uurtjes rijden, reeds onder de luifel zitten, met een glaasje wijn of een pintje in de hand ( kan ook een cola zijn), ergens aan het Veerse Meer, de Duitse Moezel of een gezellig vissershaventje aan de Normandische kust en genieten van een weekendje vrijaf! Al zullen we dat jachtje nog wel missen!!!

Bootmagazine 33 - mei / juni 2013  

Bootmagazine, tijdschrift voor watersport en -recreatie met alles over zeiljachten, motorboten en toervaren in België, Zeeland en de wijde w...

Bootmagazine 33 - mei / juni 2013  

Bootmagazine, tijdschrift voor watersport en -recreatie met alles over zeiljachten, motorboten en toervaren in België, Zeeland en de wijde w...

Advertisement