Page 7

BOOT 2011 februari - maart

7

SNELHEID EN COMFORT, HET GAAT HAND IN HAND BIJ DE FINELINER 31 VOORGESTELD OP DE STAND VAN DELTA MARINA, KORTGENE.

Living on the Waterfront Het Thema “Living on the Waterfront “ zet wonen, werken en recreëren aan het water in de kijker. Vastgoed en immoprojecten die uitzicht bieden over het water, of een reconversie van oude kaaien en dokkenbuurten realiseren, presenteren zich hier in een paviljoenstand. Het gevoel ‘Walking on the Waterfront’ kan je misschien een beetje krijgen in hall 4 waar dankzij Nautibel, de beroepsorganisatie van de nautische bedrijven in ons land, een immens bad met windturbines ter beschikking staat van de federaties van diverse watersporten: rafting, kano, zeilen en windsurfen. Deze turbines leveren voldoende windkracht voor zeil en windsurfdemonstraties. Er vinden ook andere demonstraties plaats met onder meer veiligheidsmateriaal. Verschuiving in de openingstijden Na een grondig onderzoek bij zowel bezoekers als deelnemers aan de voorgaande Belgian Boat Show edities zijn de toegangstijden aangepast. Zonder een verlies aan het totaal aantal openingsuren, worden de openingstijden geconcentreerd rond twee lange weekends. VERENIGINGEN EN ORGANISATIES KRIJGEN OP DE BEURS EEN PLATFORM OM ZICH VOOR TE STELLEN. VAN SCOUTSGROEPEN OVER ERFGOEDVERENIGINGEN TOT HET KONINKLIJK WERK IBIS, HET SCHOOLPROJECT VOOR KINDEREN UIT DE MARITIEME LEEFGEMEENSCHAP DAT ZOVEEL MEER IS DAN ‘OPVANG’ MAAR JONGEREN WIL VORMEN EN HEN OPTIMALE KANSEN WIL BIEDEN IN DE MAATSCHAPPIJ EN HET BEROEPSLEVEN.

NEEN, DIT IS NIET DE ZITHOEK IN EEN APPARTEMENT MET ZICHT OP HET WATER, MAAR DE DINETTE VAN DE PRINCESS V42, DIT MOTORJACHT IS EEN VAN DE SMAAKMAKERS OP DE BELGIAN BOAT SHOW.

De 23ste Belgian Boat Show : van zaterdag 12 tem maandag 14 en van vrijdag 18 tot en met zondag 20 februari 2011. Zaterdag 12/02 10 - 22h (nocturne) Zondag 13/02 10 - 19h Maandag 14/02 10 - 19h Vrijdag 18/02 10 - 22h (nocturne) Zaterdag 19/02 10 - 19h Zondag 20/02 10 - 19h Toegang: 11 euro (voorverkoop en reductie kaarten van 3 euro ruim beschikbaar, onder meer in deze uitgave of online: www.bootmagazine.be Meer details en update van het programma: www.belgianboatshow.be

BOOTmagazine # 23 - februari/maart 2011  

BOOTmagazine brengt alles over zeiljachten, motorboten en toervaren in België, Zeeland en de wijde wereld.

BOOTmagazine # 23 - februari/maart 2011  

BOOTmagazine brengt alles over zeiljachten, motorboten en toervaren in België, Zeeland en de wijde wereld.

Advertisement