Page 1

Louise de Colignyplein 16 Zeist Vraagprijs â‚Ź 375.000,= k.k.


Vraagprijs â‚Ź 375.000,-- k.k. Kadastrale gegevens Gemeente : Zeist Sectie Nummer : 1036 Perceelopp. Inhoud : circa 325 m3 Woonopp.

: E : 197 m2 : circa 125 m2

Omschrijving Deze karakteristieke en monumentale MIDDENWONING is aantrekkelijk gesitueerd in de wijk Hoge Dennen. De woning is gelegen in een rustige straat tegenover een bosje net buiten het levendige centrum van Zeist maar toch nabij alle stadse voorzieningen (zoals bv winkelcentrum Kerkebosch). Ook diverse scholen, openbaar vervoer, het NS-station en diverse uitvalswegen zijn in de directe nabijheid aanwezig.

Indeling entree, tochtportaal met originele wandtegels, hal, trapkast, toilet, woonkamer-ensuite met schuifpui, een dichte eenvoudige keuken. De 1e verdieping omvat een 3-tal slaapkamers, alle voorzien van inbouwkasten, alsmede een eenvoudige badkamer met douche, toilet alsmede de aansluitingen voor wassen en drogen. Vanuit de badkamer is een ruim balkon bereikbaar. De 2e verdieping omvat een ruime slaapkamer met 2 velux dakramen en veel bergruimte. Vanwege deze grote en hoge verdieping zijn er diverse mogelijkheden aanwezig voor het realiseren van bijvoorbeeld 2 slaapkamers en eventueel een badkamer.

Tuin De diepe achtertuin is gelegen op Oosten en is zowel vanuit de woning als via een achterom te bereiken. In de tuin bevindt zich een stenen schuur.

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Bijzonderheden

     

Verwarming door middel van gaskachels Gedeeltelijk dubbel glas ca. 125 m2 woonoppervlakte Unieke ligging tegenover bossage Perceeloppervlakte 197 m2 De woning dient gemoderniseerd te worden

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Onderhoud De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s). Aansprakelijkheid Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Koopakte De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Overeenkomst De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 2 tot 3 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Onderzoeksplicht van de koper Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Lijst van zaken Een lijst van zaken is verderop in deze brochure aanwezig.

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00,00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld. Notariskosten Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: - € 10,00 per telefonische overboeking; - € 40,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota(‘s) bij de hypotheek-/kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; - € 120,00*) per akte van gehele doorhaling; € 150,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Genoemde kosten zijn gebaseerd op bedragen zoals die algemeen en redelijkerwijs door notarissen bij een verkopende partij in rekening worden gebracht voor de betreffende verrichtingen. Indien de door de koper aangewezen notaris voor de betreffende verrichtingen meer aan kosten in rekening brengt dan genoemde gedragen, komt het meerdere voor rekening en risico van koper *)kosten van inschrijving ad € 7,97 (wordt niet belast met BTW) niet inbegrepen).

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Fotopresentatie

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Fotopresentatie

Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Louise de Colignyplein 16 Zeist


Google Earth

Louise de Colignyplein 16 Zeist


De informatie in de brochure mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt op basis van elders verkregen gegevens. Wij kunnen derhalve geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde brochure. Aan deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. De genoemde woonoppervlakte en inhoud zijn indicatief. Hieraan kunnen geen rechten aan worden ontleend. Boon Makelaars is een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor met vestigingen in Bilthoven en Zeist en is ruim 60 jaar (reeds 3 generaties) vertrouwd met alle facetten en in iedere prijsklasse van onroerend goed. Wij zijn actief in de ruime regio op het gebied van onder meer verkoop/aankoop van woningen en appartementen voor onze clienten alsmede op het gebied van taxeren van woningen en appartementen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouwprojecten. Voor ons aanbod kunt U terecht op www.boonmakelaars.nl Op www.boontaxateurs.nl kunt U voor voordelige NVM taxaties van woningen en appartementen terecht. Hier treft U aan de werkwijze, ons werkgebied en onze aantrekkelijke tarieven. Zie ook: www.taxatieopdrachten.nl en www.taxatieprijzen.nl Ook voor NWWI en NHG taxaties Wij zorgen ook voor een energieprestatiecertificaat / energielabel. Zie hiervoor onze websites www.energieprestatiecertificaten.nl www.energielabelwoonhuis.nl www.energielabelappartement.nl. We zijn ook te volgens op www.twitter.com/boonmakelaars en www.youtube.nl/boonmakelaars Boon Zeist, 1e Hogeweg 2-A te Zeist 030-6922770, zeist@boonmakelaars.nl Boon Bilthoven, Julianalaan 26 te Bilthoven 030-2281347, bilthoven@boonmakelaars

Louise de Colignyplein 16 Zeist

Louise de Colignyplein 16 Zeist (www.boonmakelaars.nl)  

Deze karakteristieke en monumentale MIDDENWONING is aantrekkelijk gesitueerd in de wijk Hoge Dennen. De woning is gelegen in een rustige str...