Page 1

CLOSE TO SEA The Spring/Summer Collection 2012


< Harbour Parka Lunch Cable O-Neck Lilly Oxford Shirt

02


CLOSE TO SEA CLOSE TO SKY

Våren nalkas. En vår med friska vindar, nya vågor och en modebild med inslag från den skandinaviska naturen. Det är här; nära klipporna, i havets toner och himlens nyanser som vi hämtar vår inspiration. Det har vi gjort sedan 1976. Men vi adderar alltid något mer. Arbetade detaljer, utvalda material, modeller med en oväntad twist. På så sätt blir våra plagg både tidlösa och uppdaterade. Inför våren och sommaren 2012 har vi kombinerat det rustika och det eleganta. Materialen spänner från linne och återvunnen bomull till krispig poplin. Mönsterbilden är fräsch med madrasrutor, nautiska ränder och preppy rutor. Vi lånar från vintagemodet men blickar också framåt mot en stilren framtid. Det är på en gång sjöbod och strandklubb. Roddbåt och lyxyacht. Landsort och storstad. Som vi alltid har varit, men ändå helt nytt.

03


Tofu Top Britta Chinos

04


05


Perch Leather Jacket Eddie T-shirt Steve Chinos

06


07


Camelia Trenchcoat Celery Skirt Coast Blazer Kjell Shirt Dragon Scarf Steve Chino

08


09


10


INDIGO INSPIRATION För varje blå du sett finns minst en nyans till. Aqua, koboltblå, duvblå. Denim och indigo. Varje ton rymmer sin egen känsla och stil. Inför våren och sommaren 2012 har vi plockat upp hela blåskalan. Från saltstänkt och pastelligt över till midnatt och bläckblå. Blått är inte det nya svarta. Blått är det nya blå.

11


Marre Voile Shirt

12


Club Blazer Billie Trousers

13


14


15


Nour Tanktop Taylor Trousers Sarah T-shirt Elisabeth Skirt

16


17


Från topp till tå Våren 2012 lanseras Boomerang Footwear. Herrkollektionen bjuder på både klassiska läderskor och avslappnade sneakers.

Blå som i blazer Sommarens kavaj är behagligt okonstruerad men ändå tidlöst elegant. Här Vince Blazer, 1 900 kr.

HIS FAVOURITE THINGS Stil handlar inte om trender. Det handlar om att känna sig bekväm med sig själv. En ledig och tidlös mix av omsorgsfullt valda plagg. Vissa har du haft länge. Andra har du just hittat. Alla är de dina favoriter.

Tid för chinos Vårens mest användbara och casual byxor kommer i flera snygga nyanser.

Boomerang överallt Du vet väl att du hittar oss på Facebook också? www.facebook.com/boomerang.se

Sommarslipsen Säsongens slips får gärna vara klassisk, men uppdaterat färgstark.


Accessoarerna gör mannen De små detaljerna fullbordar din stil. Från 200 kr.

För riktigt viktiga anteckningar 3-pack skriv - eller skissböcker med olinjerade blad. 250 kr.

The It-bag Säsongens fantastiska väska är en mjuk, cognacsfärgad portfölj i kalvskinn. 3 000 kr.

Närmast huden Gör plats i lådan för nya favoritkalsonger. Kommer till butik under våren.

Stilig i scarf En sjal i fint material förhöjer hela din outfit. Våren 2012 har scarfen klassisk, marin känsla.


20


Clark Blazer Sesam Shorts

21


Joe Pique

22


Fil รก Fil Top Britt Chino Shorts

23


Eleganta sandaletter Nu till våren lanseras Boomerang Footwear. De höga sandaletterna med kilklack och uppdaterad, nautisk look är ett måste inför sommaren. 1100 kr.

För svalare vindar Marinblå trench jacket med klassiska detaljer. Perfekt för vårbris eller kyligare försommarkvällar. I butik under februari. 2 500 kr

Stiligt i skuggan För dig som inte vill eller orkar smörja in ansiktet med solskyddsfaktor har vi det fashionabla alternativet. En härlig, mjuk stråhatt med stora brätten. Både fint och praktiskt.

WHAT SHE LIKES Garderobsfavoriterna. De där plaggen och accessoarerna som räddar både stilen och humöret. De rena linjerna, den genomtänkta enkelheten. En tidlöshet som är lätt att älska.

En paus i tillvaron Glöm inte att njuta av tillvaron. Unna dig gärna en extra ledig dag ute i det fria. Kommer shoppinglusten ändå över dig är det bara att surfa in på www.boomerang.se. Alltid öppet, alltid nära.

Bättre badlakan Årets strandhandduk är krispigt fräsch i skön kvalitet.


Sitt vackert Härlig dyna tillverkad av spilltygerna från våra fabriker. Passar lika bra i båten som till trädgårdsmöblerna i bersån! 800 kr.

I många nyanser Avslappnat välklädd i piké. I vår finns den i många fina nyanser, alltid i skön Boomerangkvalitet.

Strandliv Rymlig beachbag i canvas. Gott om plats för bad- eller träningskläder. Innerficka med blixtlås gör att inget viktigt kommer bort. 250 kr.

I blickfånget Det hänger på detaljerna! Smalt, cocgnacsfärgat skärp i kalvskinn markerar midjan. 300 kr.

Underbara underkläder Nu kan du ha Boomerang närmast kroppen. Under våren lanserar vi vår underklädeskollektion. Sköna trosor i fina material, samma omsorg om detaljer och passform.


H채rad Duffle Jacket Britt Chino Shorts

26


27


Vince Blazer Steve Chinos

28


29


Sommarvind Long Dress

30


31


Herring Hood Steve Shorts

32


Skarpรถ Shoe

33


BOOMERANG VINTAGE En del av Boomerang Effekten

Har du upptäckt Boomerang Vintage? Det är plagg som, även om de är nya för dig, redan bär på en historia. De har burits och älskats av någon som sedan valt att lämna dem vidare. Boomerang Vintage ingår i vårt hållbarhetskoncept Boomerang Effekten, där vi på olika sätt tar till vara på plagg och material. Vissa återlämnade plagg klipps isär och blir till delar av möbler inom Boomerang Home. Spilltygerna från fabrikerna används i Boomerang Effect Collections vackra vardagsföremål och de finaste kläderna fräschar vi upp och säljer igen som Boomerang Vintage. På så sätt får plaggen ett liv till och du får en stil som bara är din. Inte nog med det – när du lämnar in dina avlagda Boomerangkläder till oss ger vi dig 10 % rabatt på ett nytt plagg. 34


35


Alfalfa Jacket Erland Sweater Oscar Denim

36


Cream Tanktop Ernest Hat

37


Farina Dot Print Dress

38


Fotograf Carl Bengtsson/Skarp Agent | Stylist Ursula Wångander/Link Details | Hår & Make-Up Tony Lundström/Mikas Art Direction Anders Lindgren/Pharmacy Sthlm | Copywriter Emilia Molin/Me and You | Tryck & Repro TMG Sthlm Papper Munken Polar/Arctic Paper | Modeller Oscar S/Marion Vain, Rianne H & Sophie V/ Wilma Wakker

39 31


The Boomerang Webshop I vår webshop hittar du hela den nya kollektionen. Där kan du i lugn och ro välja ut de plagg som bäst uppdaterar din vår- och sommargarderob. Passar du dessutom på att registrera dig för vårt nyhetsbrev mailar vi dig om rea, erbjudanden och intressanta nyheter. www.boomerang.se

Share The Story of The Scandinavian Blue

Boomerang Spring/Summer Collection 2012  

Catalogue Boomerang SS12 Men & Woman Fashion clothes. Sweden

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you