Page 1

W MILJONAIR

HIER KOMT JOU

Yvonne

MIJN LEVEN ALS

Yvonne Jaspers DE NAAM VAN JE

HIER VRIENDIN KOMT


Mijn leven als


FOTO-GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN foto-gepersonaliseerde boeken

Dit boek is een uitgave van: Bookadoo International B.V. Parallelweg 2 - 4 1948 NM Beverwijk FOTO-GEPERSONALISEERDE FUNNY MAGAZINES

Copyright Š 2009 Bookadoo International B.V. Alle rechten voorbehouden. Gedrukt in Nederland. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke wijze dan ook, FOTO-GEPERSONALISEERDE TOVERBOEKEN zonder schriftelijke toestemming van de uitgever. Deze productie is mede tot stand gekomen dankzij: AG Golfshop Heiloo, BCS Recaro, Falcon, Space Expo

www.bookadoo.com


Lieve Yvonne, Speciaal voor jou is dit mooie boek gemaakt. Geniet van de mooie plaatjes en het leuke avontuur dat je mee gaat maken.

liefs van het Bookadoo team OORD JE EIGEN VOORW


Yvonne Jaspers

W MILJONAIR

HIER KOMT JOU

Not working at all in a week’s time.

… u o y w o h s e m Let


W MILJONAIR

HIER KOMT JOU


Zondag

Ibiza

Chillen! Niets te gek, niets te ver! Miljonair! Heerlijk, het bevalt me goed. Iedere week start met totale ontspanning. Ibiza is the place. Een dip in de pool. Personal Assistant James beheert de villa, serveert de cocktails en heeft de driemaster startklaar. De lunch genieten we op het achterdek. De wind bolt de zeilen, James zet koers en mompelt iets over St. Tropez. Wat we gaan doen deze week? Surprise, surprise! Uitnodigingen genoeg en de luxe om te kiezen. Vanavond zien we de zon in de zee zakken.


Maandag

St. Tropez

Shop till you drop Aangemeerd rijdt James de limo voor. Op naar de boulevard. Via Gucci, langs Prada naar de lunch met Marie Claire (MC). Ze is ingevlogen zij is dÊ top interior decorator wereldwijd. Na Barbados en Ibiza doet ze nu ook New York. Onder het genot van een verrukkelijke salade niçoise lopen we op de laptop door de inrichtingsplannen. Heb vorige week op de valreep een topappartement kunnen scoren op 5th avenue! Tegenover het Museum of Arts met balkon view op Central Park. Letterlijk en figuurlijk: Priceless! En, anything a girl wants!


Maandag

St. Tropez - Amsterdam

On the road again Off we go! Marie-Claire heeft haar handtekening. 5th Avenue wordt top. Nog snel even joggen langs de pier terwijl James de Gulfstream prepareert. Jurkje voor vrijdag. Prada voor volgende maand. Gucci en Dolce & Gabbana zijn ook aan boord. Let’s go! Douchen en dineren in de Gulfstream. Tussenstop Amsterdam.


Lekke de Marr bij tini’s


Maandag

Amsterdam

Jaspers, Yvonne Jaspers!

Kijk hahaha, daar heb je Yvonne!

Jam Ma es ma rtin kin i’s g

Met één voet over de drempel van mijn Keizersgracht valt de DVD op de mat. Bond is in the house! Snel met de DVD richting de home cinema. Terwijl James de minibar bedient, beoordelen wij de voorpremière en mijn eerste echte bijrol. “Bond is als altijd fenomenaal, maar Jaspers oogst waardering!”, aldus de producer in het afsluitende TV interview. WAUW!


Dinsdag

Barbados

Hoogvliegers Time flies when you’re having fun! Tussenstop Barbados. Vandaag oefenen we in het verblijven op grote hoogte. Met de wereld aan je voeten is er maar één manier om het overzicht te behouden. Skydivend! Kilometers vliegen op de wind. Vrijheid. Schoonheid. Snelheid. De touwtjes in eigen handen. Dit is mijn sport, dit is mijn leven!


Woensdag

Caribische Eilanden

Op zoek naar de schat Zweefden we gisteren nog door de lucht, vandaag onderwater. Met de meiden op ontdekkingsreis in Atlantis. James heeft de Falcon naar hier gevaren. De onderwaterwereld betovert. De Caribische Eilanden eveneens. Op het achterdek nippen we de eerste Moët & Chandon tot mijn 06 afgaat. “Vanessa” verschijnt er in de display. Sorry, Vanes – some things can wait! Mijn bubbelmomentje met de meiden is me heilig, de rest wacht maar even. We babbelen en bubbelen verder terwijl James de heli in gereedheid brengt.


Yvonne

rs spe e Ja

nn Yvo

Woensdag

Los Angeles

How to be a millionaire Thuis te LA. Met het Caribisch zand nog tussen de tenen bereiden we ons voor op één van de leukste avonden van de week. Mijn boekpresentatie voor de happy few van LA. Boek (not working at all in a week’s time) is een bestseller. Het bekende van serveerster tot miljonaire verhaal, alleen – I did it my way! Het loopt storm. Het wordt een succes. De zaal zit vol fans en goede vragen. “Yvonne? Hoe voelt dat nu? Miljonair zijn?” Mijn antwoord; “The World is my oyster”, zingt die avond rond tijdens het afsluitende feestje. Het wordt laat, het wordt licht!


IN LA


Daa OUCH r ga at Y ! von

ne

al een Dat is stuk beter

Even en dan eden drankje New Yor oor naar k...

Donderdag

Aspen

Poeder of sneeuw? Met een kleine splinter in ’t hoofd de nieuwe dag in, sorry! Deze dag is voor mij. Met de heli naar Aspen. Zomer, winter, herfst of lente! Er gaat niets boven verse sneeuw. James dropt ons op het hoogste stukje maagdelijk Aspen. Dikke sneeuw, vette scooters, leuke vrienden en vriendinnen mee. Skiënd, snowboardend, whatever – DOWNHILL we go!


Donderdag

New York

Dinner in the sky Wijntje!? Voor de verandering hebben we de après ski verplaatst naar NY. Met de poedersneeuw nog in het haar laten we ons culinair verrassen. Vorkje prikken op 100m hoogte met prachtig uitzicht op the Big Apple. De wijn smaakt hemels! Het gezelschap is aangenaam! Tipsy en netwerkend zien we de zon achter de mooiste skyline van de wereld zakken! Fabulous!


Vrijdag

Malediven

Golf at last... In the blink of an eye‌ De Gulfstream heeft de sokken erin. Zonder er erg in te hebben zijn we de week toch weer bijna de wereld rond, feels great! De Malediven zijn in zicht. Het Jaspers-resort wordt klaargemaakt voor de lancering van de nieuwe kledinglijn. Drukte alom, catwalk bouwers, modellen en pers arriveren. James heeft de boel onder controle. Wij werken ondertussen aan onze golfhandicap en lopen een record op de eigen golfcourse. Het belooft wederom een succesvolle avond te worden!


Yvonn

e!

Y von

Vrijdag

Malediven

Let the show begin... Nog een korte check up met James en dan de catwalk op. De ontvangst is hartverwarmend. Mijn speech kort. I present you Yvonne! Een lust voor het oog. Robbie zingt ‘let me entertain you’. Doutzen steelt de show. Een lust voor het oog. Het vuurwerk neemt ons mee naar de finale! Lancering in 5 steden wereldwijd! Fantastisch! Er komt geen einde aan…

Yvonne

!


nne!

Yvonne! maldives


Lekker fris

x ijn deau w de or Ro uit B

Een lekker en op naare massage het feest! Zaterdag

Ibiza

Get ready... Of toch? Er gaat niets boven een ontspannen start van het eind van de week. Uber relaxen in mijn eigen verwenhotel! Komkommertje hier! Fruitcocktailtje daar! Het Caribische diepzeezout uit de poriĂŤn gescrubbed. De New Yorkse gehaastheid uit de nek gemasseerd. Julian verzorgt huid en haar. Kreeft, zalm en van eigen wijngaard ingevlogen Bordeaux (La Yvonne, Grand Cru), vervolmaken de dag. Voldaan en in het nieuw, klaar voor de avond!


Zaterdagavond

Ibiza

At the beach... All good things must come to an end. Voor deze week dan! Gelukkig zijn daar de ingevlogen vrienden. Er gaat nu eenmaal niets boven een afsluitende BBQ en zwoele party met ondergaande zon op Ibiza. Met vrienden wel te verstaan – de ware rijkdom‌


De n

odig

e vo

orbe

reid

ing

en

ie ik ihneb... d r e e f s De edachten g

Zo, laat de menigte maar komen

let’s party!


Hope you’ve enjoyed it.

Cheers!


Wat je ziet ben je zelf! www.bookadoo.com FOTO-GEPERSONALISEERDE FUNNY MAGAZINES

1000-67-c80c

foto-gepersonaliseerde boeken FOTO-GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN

1000-67-c80c

Miljonairsboek met Yvonne Jaspers  

Met de miljonair Bookadoo beleef je een week uit het leven van een flamboyante miljonair. Je vermaakt je uitstekend op de vele geweldige mil...

Miljonairsboek met Yvonne Jaspers  

Met de miljonair Bookadoo beleef je een week uit het leven van een flamboyante miljonair. Je vermaakt je uitstekend op de vele geweldige mil...