Page 1

Sandra en Luna in dromenland

Wat je ziet ben je zelf! www.bookadoo.com FOTO-GEPERSONALISEERDE FUNNY MAGAZINES

[OrderMark]

FOTO-GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN

[OrderMark]


[OrderMark]

Sandra en Luna in dromenland


FOTO-GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN

Dit boek is een uitgave van: Bookadoo International B.V. Parallelweg 2 - 4 1948 NM Beverwijk FOTO-GEPERSONALISEERDE FUNNY MAGAZINES

Copyright Š 2009 Bookadoo International B.V. Alle rechten voorbehouden. Gedrukt in Nederland. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, elektronisch of op welke wijze dan ook, FOTO-GEPERSONALISEERDE TOVERBOEKEN zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

www.bookadoo.com


Lieve Sandra en Luna Zullen jullie ooit dezelfde dromen hebben? Kijk en lees maar snel in dit boek dan komen jullie er wel achter.

Mama en Papa


Sandra

heeft een prachtige nieuwe kamer. Het is een

echte prinsessenkamer geworden. Vanavond gaat ze er voor het eerst slapen. En daarom mag Luna, haar beste vriendin, blijven logeren. “Oooh..waren we maar echte prinsessen� zegt Sandra tegen Luna.


Al

snel zijn ze in dromenland. Sandra

en haar vriendinnetje Luna lopen door het bos. Ze hebben allebei een mooie jurk aan. Plotseling komt er een witte eenhoorn tussen de bomen vandaan. “Willen jullie een stukje meevliegen?� hinnikt de eenhoorn...


Ze

vliegen hoog tussen de wolken...

op de rug van de eenhoorn. De wolken lijken wel van slagroom. In de verte vaart een grote gekleurde luchtballon.


De

eenhoorn geeft ĂŠĂŠn klap met zijn machtige

vleugels en PLOF! Sandra belandt in de rieten mand van de luchtballon. Nog een PLOF! Daar is ook Luna. De luchtballon daalt door de slagroom wolken. Wat een uitzicht hebben de prinsessen!


Midden

in een weiland eindigt de vlucht. Daar scharrelt een groot

vriendelijk Stekelvarken in de rondte. “Dag, prinsessen! Ik schenk u beiden één van mijn stekels. Het zijn echte toverstokjes. Wens wat u wilt! Maaaar, wees zuinig! Voor je het weet is de magie voorbij!”


Sandra en Luna

zijn dol op snoep.

Sandra zwaait met haar stekelstaf en wenst een gigantisch snoepland. En kijk nou! Er zijn enorme gekleurde lolly’s, lieve chocolade konijntjes, en “OOOH!” lekker versierde koekjes en knalroze kauwgom waar je supergrote... pffft bellen...pffft... mee...pffft... kunt... pffft blazen... PLOP!!..


Luna

kan heel goed balletten. Het is haar

grootste wens om op een prachtig verlicht podium te staan. Sandra kijkt vol bewondering naar haar vriendinnetje. Luna buigt en buigt voor het publiek “Klap...klap...klap� Goed gedaan Luna! Wat een fantastische dansvoorstelling!


Uitgedanst

en met een mond vol snoepgoed wenst Sandra

haar hartewens. Een heel klein hondje. Ze is altijd al dol op dieren en ja hoor! Kijk nu eens! Op Sandra haar schoot zit een puppie... Zooo schattig! Wat een lieve oogjes, en die zachte vacht... “En ach, hij kwispelt!�


Met

het hondje aan hun voeten zitten Sandra en Luna aan tafel.

Vóór hen ligt een pizza... Zó groot, het lijkt wel een ruimteschip. “MMMMMM” Er zitten tomaten op en ham en kaas en ananas en nog véél meer. Pizza is hun lievelingseten en daarom hebben ze samen de grootste van de hele wereld getoverd.


Heel

veel pizzapunten verder zucht Luna; “Pffff... wat heb ik het warm”.

“En wat heb ik een dorst!” kreunt Sandra. Ze hebben het nog niet gezegd of ze dobberen op een prachtig meer in de rondte. Voor hen landt een grote grijze vogel. “Ik ben een kraanvogel”... krast de vogel... “Willen jullie afkoelen?” Met zijn grote snavel tovert de kraanvogel een waterval…


Wat een feest!

Onder de waterval in een groene vallei.

Ze lachen, spetteren en spatteren. Vanuit de struiken kijkt een paradijsvogel vrolijk toe. “Zeg prinsessen... hebben jullie zin om te dansen?” vraagt de vogel. ...Sandra en Luna krijgen ieder een rode veer van de vogel… “Hou de veer goed vast en doe jullie ogen dicht...”


Wanneer

Sandra en Luna hun ogen weer openen staan ze voor een

groot kasteel. Er klinkt prachtige dansmuziek. Ze dansen in de armen van twee jongens. Het lijken wel prinsen! Ze zwieren en zwaaien. Hun jurken golven mee met elke beweging. Ze dansen tot ze er duizelig van worden.


Ze

draaien zó hard dat ze opstijgen.

Hoger en hoger vliegen ze. Tot ze... plof... plof... op een grote zachte wolk terecht komen.

“Het is tijd meiden”

fluistert de wind... En blaast en blaast.


Ze

liggen in bed. Het raam van Sandra haar nieuwe

kamer staat open. De gordijnen wapperen zachtjes in de wind. Sandra doet haar ogen open en kijkt naar Luna. “Ik heb toch zó gek gedroomd” zegt ze.


Hand

in hand lopen de meiden in

hun pyama naar de keurig gedekte ontbijttafel. Tot hun verbazing staan er in hun drinkbekers twee rode veren!

Was het dan toch geen droom?


Voor mijn beste vriendinnetje


Sandra en Luna in dromenland

Wat je ziet ben je zelf! www.bookadoo.com FOTO-GEPERSONALISEERDE FUNNY MAGAZINES

[OrderMark]

FOTO-GEPERSONALISEERDE KINDERBOEKEN

[OrderMark]

In dromenland boek  

Je hebt een splinternieuwe kamer. En daar mag je beste vriendinnetje in komen logeren. Maar of de jullie echt lekker slapen?

Advertisement