Page 1

Paramaribostraat 58-II 1058 VM Amsterdam

W W W. B U R G E R E L K E R B O U T. N L


Paramaribostraat 58-II 1058 VM Amsterdam

Een royaal en sfeervol jaren dertig appartement van circa 105 m² verdeeld over anderhalve verdieping (tweede- en derde verdieping) met 3 slaapkamers en een balkon. Het monumentale gebouw staat op eigen grond en is ontworpen door architect P.L. Kramer, een van de belangrijkste architecten van de Amsterdamse School. De woning is gelegen in een gewilde buurt nabij het Surinameplein, de Schinkel, aan het einde van de Overtoom. Op loopafstand van diverse winkels, restaurants en gezellige cafÊs en nabij het Vondelpark. Zeer goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer.


Indeling Eigen entree op de eerste verdieping, hal, keuken met toegang naar balkon, separaat toilet met fontein, studeer-/slaapkamer aan de voorzijde met inbouwkasten, ruime en lichte woonkamer en suite met originele inbouwkasten, glas in looddeuren, schouwen en een eikenhouten lamelparketvloer. Vanuit de eetkamer is er via de openslaande deuren toegang tot het balkon (gelegen op het oosten) met vrij uitzicht op de groene binnentuin. Via de vaste eigen trap naar de derde verdieping: Overloop, berging met CV-ketel en wasmachine aansluiting, twee slaapkamers met inbouwkasten aan de voorzijde en een badkamer met ligbad en wastafel. De aan- en afvoer voor een tweede toilet zijn hier nog aanwezig.

W W W. B U R G E R E L K E R B O U T. N L


Paramaribostraat 58-II 1058 VM Amsterdam Algemeen Bouwjaar Woonoppervlakte Inhoud Eigen grond/erfpacht Oplevering

1930 circa 105 m² circa 280 m² Eigen grond In overleg

Kadastrale gegevens Sloten (N.H.)

Gemeente Sectie Complexaanduiding

M 1535 A-15

Appartementsindex Aandeel VvE

12/352

Voorzieningen Verwarming

CV-combiketel: Remeha Avanta HR, bouwjaar 2004

Elektrische installatie

Er zijn 6 groepen met aardlekschakelaar

Parkeren

Parkeervergunning zonder wachttijd en zondags vrij parkeren (bron: Cition)

Vereniging van Eigenaars De VvE betreft 11 huizen (in totaal 33 leden) in de Paramaribostraat en Nepveustraat te Amsterdam De administratie wordt gedaan door Ostendorf A W M te Diemen De servicekosten bedragen

96,43 per maand

Diversen Er zijn geen aanschrijvingen op het object Er is geen negatieve informatie bekend over de fundering Er zijn geen bijzonderheden bekend bij de mileudienst Er is geen energieprestatie-certificaat aanwezig

De vermelde informatie in deze brochure is van algemene aard en niet meer dan een uitnodigiging om in onderhandeling te treden. Deze brochure is met zorg samengesteld, aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.


Bijzonderheden Eigen grond Gemeentelijk monument Actieve en financieel gezonde VvE Servicekosten VvE bedragen 96,43 per maand In 2010 is de gehele tweede verdieping vloer geĂŻsoleerd

Omgeving en bereikbaarheid De woning ligt in een aantrekkelijke, kindvriendelijke woonomgeving met brede, rustige straten en (speel)pleintjes met veel groen. Op de grens met Oud Zuid en Oud West. Op loopafstand van het Vondelpark, Rembrandtpark, Amstelveenseweg en de Overtoom. In de buurt zijn diverse (buurt)winkels, restaurants en gezellige cafĂŠs te vinden. Zeer goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer (tram en bus) als met de auto. Door de vele uitvalswegen (Surinameplein, Amstelveenseweg, Overtoom) heeft u een snelle verbinding met de Ringweg A10, de A4, de Zuidas en het centrum. Schiphol is met de auto in 15 minuten en met het openbaar vervoer in 20 minuten te bereiken. Voor de deur en in de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

W W W. B U R G E R E L K E R B O U T. N L


Paramaribostraat 58-II 1058 VM Amsterdam

W W W. B U R G E R E L K E R B O U T. N L


Burger Elkerbout Makelaars en Taxateurs o.z. Wij verzorgen het volledige traject van aankoop, verkoop en taxaties van woningen in Amsterdam in alle prijssegmenten. Wij zijn actieve en bevlogen makelaars met een hoog ambitieniveau. We zijn kritisch, zorgvuldig en leveren degelijk werk. Betrouwbaarheid, open communicatie en eerlijke adviezen zijn voor ons vanzelfsprekend, zodat u op ons kunt bouwen. Onze jarenlange ervaring, kennis van de locale woningmarkt en ons uitgebreide netwerk zetten wij graag voor u in. Wij voelen ons persoonlijk verantwoordelijk voor elke opdracht en de succesvolle afronding ervan. Onze klantenkring breidt zich voornamelijk uit doordat klanten ons aanbevelen, en daar zijn we trots op.

Martin Burger

Astrid Elkerbout

Deymanstraat 18 D | 1091 SE Amsterdam | info@burgerelkerbout.nl | t 020 622 21 99

burger elkerbout 8 pag brochure  

1058VM Amsterdam WWW.BURGERELKERBOUT.NL Paramaribostraat58-II 1058VM Amsterdam Indeling WWW.BURGERELKERBOUT.NL

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you