Page 50

ANNONSE

Bli kvitt

MAGEPROBLEMER

To av fem nordmenn har ofte problemer med magen ifølge en ny spørreundersøkelse

Ballongmage, muffinmage, forstoppelse, oppblåsthet – listen kan gjøres lang

I mange tilfeller finnes det en enkel løsning: balanser tarmfloraen og aktiver fettfordøyelsen

Macoform bidrar til Kjenner du igjen dette: Om morgenen er magen flat og du føler deg vel, men etter å ha spist mat i løpet av dagen, blir en følelse av oppblåsthet mer og mer merkbar. Stadig flere mennesker, i alle aldre, sliter med fenomenet »oppblåst mage«, som gir luft i magen, rumling og stinnhet som følge av dårlig fordøyelse. For mye fet mat og en hverdag med stillesittende jobb får tarmene til å jobbe langsomt, og dermed hoper avføringen seg opp. Opphopning av avfallsprodukter i tykktarmen setter i gang en gjæringsprosess som gjør at magen eser ut. Det er ubehagelig og vondt.

Det blir fort en negativ spiral, hvor mageproblemer blir en uheldig konsekvens av noe så vanlig som å spise et måltid mat, hvilket jo ellers skal være en fornøyelse.

duserer dermed fordøyelsesplager, rumling i magen og oppblåsthet. Produktet har en bred virkning og kan derfor brukes mot de fleste typer av generelle mageproblemer.

Sett i gang fettfordøyelsen Hvis du vil bli kvitt mageproblemene, skal du sette i gang fettfordøyelsen. Macoform er en naturlig løsning mot generelle mageproblemer. Macoform stimulerer fettfordøyelsen og re-

Sunn mage i balanse Macoform er basert på innholdsstoffer fra planten artisjokk, som

å redusere luft i magen balanse i tarmfloraen å fjerne oppblåsthet å gi ro til en nervøs mage å stimulere fettfordøyelsen en rolig og flat mage inneholder noen spesielt fettaktive stoffer, som støtter lever- og gallesystemet og dermed stimulerer fettfordøyelsen. I tillegg inneholder Macoform aktive stoffer fra løvetann som bidrar med en rekke bitterstoffer, som aktiverer lever- og gallefunksjonen. Macoform er derfor en effektiv hjelp til å fjerne en oppblåst mage, samtidig som du får en sunn mage i balanse.

Få en flat mage i balanse

Innholdsstoffene i Macoform setter fart i fettforbrenningen og motvirker oppblåsthet.

I Norge kan du kun kjøpe Macoform her: SMS: FORM 20 til 2210 Hjemmeside: www.wellvita.no Telefon: 37 08 13 00 hverdager kl. 8-16

Vi i Villa 4-2016  
Vi i Villa 4-2016