Page 30

vi i villa boligstyling Når du har bestemt deg for å selge boligen din er det smart å bruke boligstyling slik at du kan få hjelp til å selge en boligdrøm.

Sats på boligstyling – og få høyre salgspris FØR

NOEN TIPS Etter å ha ryddet, vasket og fjernet unødvendige ting, kommer man til det punkt der man kan tilføre boligen noe nytt slik at man får forsterket et uttrykk. Selv en helt tom bolig kan få et stilig preg med de rette møblene og tilbehør som skaper god stemning. Store gjenstander, gjerne ruvende vaser, nye puter og pledd gjør at rommene får et mer innbydende stil. Skarpe farger bør unngås, behagelige valører gir mer ro og harmoni i rommet.

Etter: Soverommet er blitt et stilrent rom med ny maling og boligstyling.

T

a på alvor at du faktisk skal i gang med boligsalg. Bruk også god tid på å rydde og vaske. Det er viktig at boligen fremstår som skinnende ren, og at mange løse småting er ryddet vekk dermed fremstår boligen din mest mulig luftig, sier boligstylist Hilde Josdal i Rom for Rom. −Det lønner seg sjelden å gjøre omfattende oppussingsarbeid før et salg, man kommer langt med litt maling, ommøblering, og noen nye småting og utrenskning av gammel nips. Om boligen er et oppussingsobjekt er det lurt å være ærlig om den saken.

4 viivilla Mars 2013

Noen er kun på jakt etter slike objekter, og da lokker man best til seg til de rette kjøperne ved å være ærlig. Mange legger stor vekt på at stuen skal være i orden, men det er vel så viktg at kjøkken, bad og soverom fremstår som delikate slik at kjøper får den gode magefølelsen. Nye og litt eksklusive håndklær på et bad gjør seg godt. Det er ofte de små tingene som teller.

Leie av møbler. For en treroms bolig koster det om lag 14 300 kroner inklusiv moms å benytte boligstylist. Da er alt fra store møbler til blomster

og stearinlys inkludert. Å selge en bolig som er helt tom for møbler, gjør at man fort opplever boligen som kald og upersonlig. Det er ofte bare de mest kreative som kan kle på tomme rom med møbler i sitt indre og se for seg hvordan boligen kan bli på sikt. −De aller fleste lar seg rive med av gode interiørstemninger, derfor er boligstyling av høy verdi , mener Hilde Josdal. I dagens hete boligmarked er det om å gjøre å skille seg positivt ut for å få maks uttelling ved et boligsalg.

Av: Anne Marit Muri Foto: Rom for Rom

Friske blomster og stearinlys bør være en selvfølge når boligen skal vises frem for aktuelle kjøpere.

PRISER Rådgivningstime hos Rom for Rom for leilighet/ enebolig, koster fra 1 390 kroner, inklusive mva. Pris for tilsendt rapport, ca 750 kroner inklusive mva. avhengig av hvor omfattende rapporten er. Prisen for boligstyling på en 3-roms leilighet, fra kr 14 300 inkluderer alt arbeid i forbindelse med planlegging, montering, transport, møblering og styling. Fotograf utgifter kommer i tillegg. Oslo og Akershus

Vi i Villa 02/2013  

Sett farge på badet