Page 1

Kontakten

BØNNERUP UDGAVE 8 · JANUAR 2016

Ud og bade - nu?

Tilly Vang Johanson er ikke kun formand af navn, men også af gavn. Dette er anden gang, hun hopper i for fotografens skyld. Men samtidig kan hun lide det.

Det blev Mogens Clausen, der fik opgaven at skrive om den nye forening af vinterbadere i Bønnerup, og for ikke at være helt på bar bund hoppede han i vandet dagen før dette interview. Det bekom ham så vel, at han gjorde formanden selskab, da der et par dage senere skulle fotograferes. Billederne blev dog ikke til noget, fordi det var bælgmørkt. -jens. HVORFOR DOG bade om vinteren, den er trods alt stadig kold, spørger jeg Tilly Vang Johanson, der er formand for den nystiftede

forening ’Bønnerup Strands Vinterbadere’. Og Tilly forklarer, at vinterbadere bliver sundere, gladere og mere afstressede. - Du er i nuet, når du bader, hvad enten det er sommer eller vinter, siger Tilly. Vi producerer endorfiner under badningen. Ja, bare afkølingen i sig selv stimulerer krop og hjerne. Man lever simpelthen lige nu, er i nuet – altså hverken i den forstyrrende fortid eller den ukendte fremtid. Tilly holder meget af at løbe og cykle og køler sig gerne af i Gudenåen eller i havet efter motionen. (Fortsættes på side 2)

Læs om ...

Læs også ...

Det var nok konen der puffede til mig...

Borgermødet igen et tilløbsstykke...

Side 6 og 7

Side 10 og 11

Profile for BønnerupKontakten

8. udgave, januar BønnerupKontakten 2016  

8. udgave, januar BønnerupKontakten 2016  

Advertisement