__MAIN_TEXT__

Page 1

uitzonderingen) GRATIS HUIS-AAN-HUISkrant • 26 •e Bonnen jaargang • Bonnen zijn geldig t/m 08-01-2020 huis-aan-huiskrant • 23 e jaargang zijn geldig t/m 04-01-2017 (enkele(enkele uitzonderingen)

9

nrnr4

EE

NEEM GRATIS M

ADverteren? email: adplaizier@icloud.com

bel of app:

06-53937979

Gratis bezorging bij Catering de Prinsenhof

zie pagina 5

Zondag 22 december EXTRA geopend van 13.00 - 17.00 uur.

Knippen zonder afspraak bij Team Kappers Team kappers al 11 jaar gevestigd in de Lange Nering 144 te Emmeloord (in de buurt van Albert Heijn). De kapsalon voor dames, heren en kinderen. De kapsalon, waar je geen afspraak hoeft te maken, dus wel zo makkelijk. Het gehele team heet u van harte welkom. Uiteraard staat er een kopje koffie of thee voor u klaar. Zie pagina 2 voor meer informatie.

De vier Jaargetijden voor elk seizoen! De Vier Jaargetijden is gevestigd aan de Korte Achterzijde 14 te Emmeloord. Daar laten ze zien wat ze allemaal kunnen. In december worden er diverse leuke kerstworkshops gehouden en natuurlijk kunt u er voor de mooiste Kerstartikelen terecht. Kortom... voor het totale bloemenplaatje bent u bij de Vier Jaargetijden op het juiste adres! Voor meer informatie kunt u ze bellen of eens langs gaan in de winkel in het centrum van Emmeloord! Zie ook de advertentie op pagina 4.

Gala-of feestkleding huren?

Ga naar www.lamascarade.nl Ook voor de openingstijden

zie de waardebon op pagina 5

Voor de allerheerlijkste gerechten

Max Vitaal, al 5 jaar

Esther Reitsma

Zorg- en Comfort in Emmeloord

maakt jou mooier! Ken je Esther Reitsma? Zij combineert haar passie voor kleding met een totale bodyscan met oog voor jou. Zij geeft jou advies over hoe jij optimaal kunt verschijnen. De mogelijkheden die je hiervoor hebt, kun je met haar bespreken. Zie de achterpagina van deze Bonnenkrant voor meer informatie.

Hoera! Domino’s 3 jaar in Emmeloord bedankt! Domino’s staat bekend om haar heerlijke vers bereide pizza’s

maar verkoopt ook heerlijke sandwiches, kipstukjes en desOUTLANDER PHEV: serts. Domino’s wil iedereen hartelijk bedanken voor de klandizie en omdat Domino’s deze maand jubileert willen zij dit VEEL MEER DAN groots vieren met de Noordoostpolder! Ga naar pagina 6 voor de spectaculaire aanbiedingen! RIJDEN ELEKTRISCH

In de winkel van MaxVitaal vindt u producten en diensten die zowel de lichamelijke als ook de mentale en fysieke conditie van elk mens ondersteunen. Artikelen die uw functioneren in het dagelijks leven prettiger zullen maken. Bijv. rollators, scootmobielen, sta-op stoelen, speciale telefonie voor slechtziend en horend, groot assortiment braces en ondersteuning en alledaagse handige producten voor in huis. Kijk ook op pagina 3 voor de advertentie en waardebon.

FotografieMarcoStummel.nl voor ál uw flitsende beelden FotografieMarcoStummel.nl, gevestigd in Emmeloord, voor ál uw foto opdrachten. Marco is een enthousiaste fotograaf en houdt er van om spontane en sprekende beelden vast te leggen in zijn studio of op locatie. Voor 8 januari 2020 een fotoshoot boeken is 25% korting cashen vanwege het 1-jarig jubileum. Kijk voor meer informatie op pagina 6.

Nu tot € 3.000 najaarsvoordeel

Het allermooiste voor jou en jouw paard bij HypoStore! HypoStore is de ruitershop voor alle paardengekken met de mooiste items voor jou en je paard. De beste merken en nieuwste collecties vind je hier! Daarnaast is de laagste prijs garantie geldig op het hele assortiment! Ga naar de winkel in Kuinre en laat je verrassen door het ruime assortiment en de laatste trends. Kijk ook op pagina 7 voor de advertenties en waardebonnen.

BEKIJK DE OUTLANDER PHEV STORIES

Autohuis De Nijverheid Emmeloord presenteert € 35.990 Autohuis de NijverheidVANAF prensenteert al een aantal weken de zeer succesvolle Mitsubishi Outlander PHEV. Dat is veel meer dan elektrisch rijden. Nu tot €3000,- najaarsvoordeel. Laat u informeren bij Autohuis de Nijverheid in Emmeloord. Zie ook bonnen en advertentie op pagina 5.

Wereldwinkel Emmeloord Een cadeau uit de Wereldwinkel zorgt voor Geluk in 3-voud Geluk voor de Ontvanger, Geluk voor de Gever en Geluk voor de Maker. Wereldwinkel al vanaf 1982 (verkoop vanuit huis koffie e.d) en vanaf 1997 een Winkel een begrip in de Noord Oost Polder, gevestigd: Korte achterzijde 14c Emmeloord (achter de Hema). Hier vindt u een keur aan prachtige artikelen, zowel Food als Non- Food en heel veel cadeauartikelen. Zie pagina 4.

A Brandstofverbruik: 1,8 l/100km (NEDC 2.0) • 2,0 l/100km (WLTP) CO2-uitstoot: 40 g/km (NEDC 2.0) • 46 g/km (WLTP). Het najaarsvoordeel is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tussen 1 oktober en 31 december 2019 met als uiterste registratiedatum (tenaamstelling) 31 januari 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Getoonde prijs is all-in rijklaar consumentenadviesprijs inclusief btw en bpm, leges, registratiekosten, recyclingbijdrage en alle andere overheidsheffingen, exclusief metallic lak. Een nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met 5 jaar garantie en mobiliteitsservice. Imp.: MMSN B.V., Amstelveen, contact@mmsn.nl. Afbeelding kan afwijken van standaard specificaties. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 10-19

VOOR HET ALLER LEKKERSTE FAMILIE OLIEBOLLEN RECEPT VAN JAN PLAIZIER ZIE PAGINA 2 Wens uw familie, vrienden & kennissen fijne kerstdagen / gelukkig nieuwjaar in heel veel talen. pagina 2


Pag. 2 04/19

ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

Boerenerf

besteding

zorg & woonboerderij

kleinschalig

w onen Het adres voor: in- en verkoop mobiele telefoons, reparaties, accessoires voor tablets en telefoons... Ook hebben wij een groot assortiment tassen. Kom snel eens kijken! Lange Nering 43 Emmeloord

Urkerweg 10 Emmeloord ?U w onen

HET TEAM WENST U PRETTIGE KERSTDAGEN & EEN SUPER 2020!

24

uurszorg

Fijne ! Feestdagen

DEZE BON = €15,- KORTING Urkerweg 34 UITVOERENDE WERKZAAMHEDEN ? OP U

24Tollebeek service in riool • ontstopping • loodgieter • dakgoot • terras reparatie • water onder uw huis? ook dat lossen wij op!

wij werken zonder afspraak Let op! Zondag 22 december EXTRA geopend van 13.00 - 17.00 uur.

TEAM KAPPERS Lange Nering 144 Emmeloord. Tel: 0527-617594 www.teamkappers.nl. 6 dagen per week geopend.

LET OP! WIJ REKENEN GEEN VOORRIJKOSTEN (1 bon per adres)

Rioolservicekampen.nl WWW.RSTK.NL / RIOOLSERVICEKAMPEN.NL Bumastraat 22 - KAMPEN 06-20388582

k ) hwww.het-boerenerf.nl l f facebook.com/ouderenzorg.hetboerenerf t 0527 - 616166 e zorg@het-boerenerf.nl

Kerst- en Nieuwjaarswensen voor onze medelanders en buitenlandse gasten!

Werkwijze: Maak van de gist met een gedeelte van de lauwe melk (beslist niet 30-35° en niet warmer) een papje. Doe de bloem in een kom en voeg daarbij het gistpapje, de suiker, het zout, de eieren en de gesmolten boter of margarine. Klop van dit geheel met de rest van de melk een glad beslag. Voeg daarna de krenten en rozijnen toe en laat dit circa een uur afgedekt (met een schone theedoek) op een warme plaats (kamertemperatuur 20-25°) rijzen! Verhit in een (frituur)pan een ruime hoeveelheid olie tot 180°. Schep met een eetlepel het beslag uit de kom en schuif dit met een tweede lepel in de hete olie (of gebruik een ijsknijper). Draai de oliebollen om als de onderkant bruin is. Serveren met poedersuiker.

Wij wensen u veel succes met het bakken van de oliebollen. Eet smakelijk! En tevens iedereen een prettige jaarwisseling! TIPS: 1. Gebruik een ruime beslagbak, omdat het deeg 100% rijst. 2. Gebruik eventueel uw frituurpan ontdaan van frituurvet en gevuld met olie en zet de thermostaat op 180°. 3. Begin niet te bakken voordat de temperatuur van de olie 180° is. 4. In plaats van twee lepels kunt u ook gebruik maken van een ijsknijper. 5. Voordat u begint met beslag op uw lepel of ijsknijper te doen doopt u deze regelmatig in de hete olie (mits de lepels van metaal zijn), dit voorkomt veel knoeierij. 6. Maak gebruik van echte bakkersgist! (zeer belangrijk voor het allerbeste resultaat)

w

2


ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

04/19 Pag. 3

VOOR GOEDE SERVICE EN KWALITEIT GAAT U NATUURLIJK NAAR

Iedere donderdag op het Kettingplein in het centrum van Emmeloord

GARAGE HUITEMA IN EMMELOORD VOLKSWAGEN AUDI SEAT SKODA

www.facebook.com/donderdagmarktnoordoostpolder Al 70 jaar een begrip in de polder voor de mooiste, lekkerste en verrassende goederen in de polder.

WINTERBEURT VOOR UW FIETS

Wij maken uw fiets weer blinkend schoon en kijken uw fiets technisch geheel na. Vitale delen worden ingevet

NORMAAL € 49,50

MET BON € 45,-

(exclusief onderdelen)

incl. BTW

Geldig t/m 08-01-2020

RESERVEER NU EEN

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP: WWW.BIKETOTAALNIJENSTEEN.NL

Bike Totaal Nijensteen WWW.BIKETOTAALNIJENSTEEN.NL Lange Nering 96 EMMELOORD 0527-612726

rs wensen u pr ettige kerstdag en en een gelukkig nieuwjaar!

GARAGE HUITEMA Bedrijfsweg 5 Emmeloord - Tel. 0527-612047

WWW.GARAGEHUITEMA.NL

BIJ AANKOOP VAN EEN VREDESTEIN ANTI-LEKBAND VAN € 34,95 MET DEZE BON

GRATIS BINNENBAND T.W.V. € 7,90

Geldig t/m 08-01-2020

Alle medewerke

KIJK OOK OP ONZE WEBSHOP: WWW.BIKETOTAALNIJENSTEEN.NL

Bike Totaal Nijensteen WWW.BIKETOTAALNIJENSTEEN.NL Lange Nering 96 EMMELOORD 0527-612726

15% KORTING

OP DE GEHELE COLLECTIE IN DECEMBER Maxvitaal WWW.MAX-VITAAL.NL

De Deel 12 EMMELOORD 0527-860086

Geldig t/m 31-12-2019

geldig t/m 31 december 2019


ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

Pag. 4 04/19

10% KORTING

OP EEN HANDNIJVERHEIDSPRODUCT

Geldig t/m 08-01-2020

TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON

NAAR KEUZE

Wereldwinkel WERELDWINKELEMMELOORD.NL (ACHTER DE HEMA) Korte Achterzijde 14C EMMELOORD 0527-612920

VOOR € 2,50 EEN VERRASSING VAN 24-uurswandelestafette

Noordoostpolder loopt mee en staat stil bij kanker Doe AV NOP Emmeloord

16 - 17 mei 2020

EN PAPIERVERWERKERS OP DE FILIPIJNEN

Wereldwinkel WERELDWINKELEMMELOORD.NL (ACHTER DE HEMA) Korte Achterzijde 14C EMMELOORD 0527-612920

ook mee!

Loop ook mee! Schrijf je in op samenloopvoorhoop.nl/noordoostpolder

Gouwe Ouwe zender

Radio Emmeloord

Luid en duidelijk overdag te ontvangen via middengolf 1224 AM (245 m.)

Inloopavond NOORDOOSTPOLDER 2O20

TONY CHOCOLONY

15 januari 2020 - 20.00 uur - AV NOP Kom langs voor meer informatie!

24 uur per dag via www.radioemmeloord.nl Jaren 60, jaren 70 en lokale actualiteiten. Tussen kerst en jaarwisseling: speciale programma’s.

de Vier Jaargetijden

U kunt bij ons terecht voor:

- Bloemen en hippe planten - Bedrijfsstyling - Rouwwerk - Bruidswerk - Workshops (ook op uw eigen locatie) - Interieuradvies en styling, ook aan huis of bedrijf - Bijzondere collecties potten en vazen - Groot Assortiment Kerstartikelen

Kortom... voor het totale bloemenplaatje bent u bij ons op het juiste adres!

volg ons op

De Vier Jaargetijden www.devierjaargetijden.net Korte Achterzijde 14B - EMMELOORD Tel: 0527- 613639

Woninginbrekers actief! Een waarschuwing voor iedereen. In de meeste gevallen wordt s’avonds ingebroken door een raam of deur te forceren bij woningen die niet verlicht zijn. De inbreker(s) nemen onder ander geld en sieraden mee. De politie doet onderzoek naar alle inbraken. Wat kunt u doen? Hoor je glasgerinkel of zie je iemand die je niet kent in de tuin van de buren? In dit soort gevallen is er sprake van een verdachte situatie en mag je 112 bellen. Jouw telefoontje komt direct bij de politiemeldkamer terecht die ervoor zorgt dat agenten in de buurt direct de wijk in gestuurd worden. Hiermee vergroot je de kans dat een woninginbreker op heterdaad aangehouden wordt. Preventie Een woninginbraak heeft veel impact. Slachtoffers vertellen dat het heel pijnlijk is om spullen te verliezen waar een emotionele waarde aan zit en dat ze zich niet meer veilig voelen in hun eigen huis. Zorg daarom dat je niet het volgende slachtoffer bent. Veel tips op de site www.maakhetzeniettemakkelijk.nl zijn snel en makkelijk uit te voeren.

Geldig t/m 08-01-2020

TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON


ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

CHARLES DICKENS FESTIJN? UITVOERING? GALAFEEST?

15% KORTING OP HET HUREN VAN KLEDING

Geopend: di. 13.00 - 16.00 u. vrij. 10.00 - 16.00 u. buiten openingstijden op afspraak

Geldig t/m 08-01-2020

OUTLANDER PHEV: VEEL MEER DAN ELEKTRISCH RIJDEN

04/19 Pag. 5

WWW.LAMASCARADE.NL

La Mascarade Kledingverhuur WWW.LAMASCARADE.NL

Nu tot € 3.000 najaarsvoordeel

Graaf Florislaan 40 - CREIL Bel voor info of afspraak: 06-13491731 Geldig t/m 08-01-2020

25% KORTING OP WINTERBANDEN Bijvoorbeeld: Vredestein Snowtrac 205/55/R16

INCLUSIEF MONTAGE EN BALANCEREN (informeer naar de prijs voor uw auto)

Normaal ¤ 126,50

MET BON ¤ 95,- incl. BTW

WINTERBANDEN ZIJN IN DUITSLAND VERPLICHT!!

Autohuis De Nijverheid WWW.AUTOHUISDENIJVERHEID.NL Tinweg 2, EMMELOORD 0527-614150

e

& een veilig en

sportief 2020

VANAF € 35.990

Tinweg 2 • Emmeloord • T. 0527 – 61 41 50 www.autohuisdenijverheid.nl A Brandstofverbruik: 1,8 l/100km (NEDC 2.0) • 2,0 l/100km (WLTP) CO2-uitstoot: 40 g/km (NEDC 2.0) • 46 g/km (WLTP). Het najaarsvoordeel is uitsluitend geldig op nieuwe klantorders tussen 1 oktober en 31 december 2019 met als uiterste registratiedatum (tenaamstelling) 31 januari 2020. Niet geldig in combinatie met andere acties, niet geldig voor fleet en (private) lease orders en niet inwisselbaar tegen contanten. Getoonde prijs is all-in rijklaar consumentenadviesprijs inclusief btw en bpm, leges, registratiekosten, recyclingbijdrage en alle andere overheidsheffingen, exclusief metallic lak. Een nieuwe Mitsubishi wordt geleverd met 5 jaar garantie en mobiliteitsservice. Imp.: MMSN B.V., Amstelveen, contact@mmsn.nl. Afbeelding kan afwijken van standaard specificaties. Wijzigingen en drukfouten voorbehouden. © 10-19

Bijvoorbeeld: Vredestein Quartrac 175/65/R14 INCLUSIEF MONTAGE EN BALANCEREN

Normaal ¤ 399,-

MET BON ¤ 299,- incl. BTW

(INFORMEER NAAR DE PRIJS VOOR UW AUTO) PRIJS PER STUK €74,90

Autohuis De Nijverheid WWW.AUTOHUISDENIJVERHEID.NL Tinweg 2, EMMELOORD 0527-614150

>>>> 1 GRATIS <<<< CAPPUCCINO P.P.

Geldig t/m 08-01-2020

Autohuis de Nijverheid B.V.

4 HALEN - 3 BETALEN ALLSEASON BANDEN

MAXIMAAL 1 PER PERSOON

Open: dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 21.00 uur.

1 JAAR Salut lunch, dinner & drinks WWW.THUISBEZORGD.NL

Lange Nering 104 (naast kledingatelier Eroza) EMMELOORD 0527-240924

NU MET DEZE BON € 5,-

PER STUK

Burgers worden geserveerd met friet. Open: dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 21.00 uur. Bon geldt niet voor bezorgen

Geldig t/m 08-01-2020

HUISGEMAAKTE BEEF/ KIP OF KIPFILET BURGER NORMAAL€ 8,Met de feestdagen thuis eten

Geldig t/m 08-01-2020

Kerstdagen wij wensen u fi jn

BEKIJK DE OUTLANDER PHEV STORIES

1 JAAR Salut lunch, dinner & drinks WWW.THUISBEZORGD.NL

Lange Nering 104 (naast kledingatelier Eroza) EMMELOORD 0527-240924

MET KOFFIE/ CAPPUCCINO OF THEE

NU MET DEZE BON € 4,95

P.P.

Geldig t/m 08-01-2020

HEERLIJKE BOERENOMMELET

-

Open: dinsdag t/m zaterdag van 11.00 uur tot 21.00 uur en zondag van 14.00 uur tot 21.00 uur. Bon geldt niet voor bezorgen

1 JAAR Salut lunch, dinner & drinks WWW.THUISBEZORGD.NL

Lange Nering 104 (naast kledingatelier Eroza) EMMELOORD 0527-240924

-

Wij bezorgen op alle feestdagen!

TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON

GRATIS BEZORING IN HET VERSPREIDINGSGEBIED VAN DE BONNENKRANT

Geldig t/m 08-01-2020

Bel en bestel

Emmeloord & dorpen Vollenhove, Blokzijl en Urk

Catering de Prinsenhof WWW.CATERINGEXPRESS.NL Bedrijfsweg 32 EMMELOORD 0527-612354

ADVERTEREN in de

T 06-53937979 - adplaizier@icloud.com www.bonnenkrant.nl Bonnen gelden alleen in de actieperiode van de Bonnenkrant. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze Bonnenkrant is samengesteld, aanvaardt de uitgever geen enkele aansprakelijkheid voor schade als gevolg van niet of onjuiste vermelding van gegevens in deze Bonnenkrant. Niets uit deze Bonnenkrant mag worden overgenomen en/of verveelvuldigd zonder uitdrukkelijke toestemming van de uitgever. Drukfouten en prijswijzigingen voorbehouden. Let op: 1 bon per aankoop. U vindt de Bonnenkrant op diverse locaties. Aan de inhoud van dit blad kunnen geen rechten worden verleend.

Iedereen leest de

u toch ook?

Colofon

De Bonnenkrant wordt verspreid in alle dorpen in de Noordoostpolder in Blokzijl, Vollenhove en Urk.


ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

Pag. 6 04/19

2E PIZZA GRATIS GELDIG VOOR ALLE PIZZA-BODEMS

enst u Het hele team w rst een heerlijke Ke

De goedkoopste pizza is gratis. Niet i.c.m. andere acties. Niet geldig op 1 januari 2020.

Geldig t/m 08-01-2020

AFHAALBON:

Domino’s Pizza WWW.DOMINOS.NL Noordzijde 16A EMMELOORD 0527-743105 BEZORGBON:

3E PIZZA GRATIS De goedkoopste pizza is gratis. Niet i.c.m. andere acties. Niet geldig op 1 januari 2020. Bezorging alleen in Emmeloord.

Geldig t/m 08-01-2020

& een fijn 2020

Domino’s Pizza WWW.DOMINOS.NL

Noordzijde 16A EMMELOORD 0527-743105

30% KORTING OP TOTALE BESTELLING Niet i.c.m. andere acties. Niet geldig op 1 januari 2020. Bezorging alleen in Emmeloord.

Geldig t/m 08-01-2020

AFHAAL OF BEZORGBON:

Domino’s Pizza WWW.DOMINOS.NL Noordzijde 16A EMMELOORD 0527-743105

1 MEDIUM PIZZA

VOOR 2,99

Niet i.c.m. andere acties. Niet geldig op 1 januari 2020. Domino’s Pizza WWW.DOMINOS.NL Noordzijde 16A EMMELOORD 0527-743105

Domino’s Pizza Noordzijde 16A EMMELOORD Tel: 0527-743105

WWW.DOMINOS.NL

FotografieMarcoStummel.nl • • • • • • •

Uw adres voor... Fotoshoots in de studio / op locatie Recepties Productfotografie Bedrijfsfotografie Diverse workshops Op aanvraag veel mogelijk

vanwege ons 1-jarig jubileum! Dr W.M. Verhaarlaan 15 - Emmeloord - tel: 06-52517838 www.fotografiemarcostummel.nl - info@fotografiemarcostummel.nl

OP EEN FOTOSHOOT

Boeken voor 8 januari 2020, uitvoering fotoshoot in overleg

FotografieMarcoStummel.nl WWW.FOTOGRAFIEMARCOSTUMMEL.NL Dr W.M. Verhaarlaan 15 EMMELOORD 06-52517838

Geldig t/m 08-01-2020

25% KORTING

Ik wens u fijne Kerstdagen & een flitsend

2020

Geldig t/m 08-01-2020

AFHAALBON:


ADVERTEREN? MAIL: ADPLAIZIER@ICLOUD.COM BEL/APP: 06-53937979

04/19 Pag. 7

wij wensen u fijne

Kerstdagen en een sportief 2020

HYPOSTORE.NL - HET ANKER 18 - 8374LC - KUINRE

in het Kuinderbos

TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON

25% KORTING OP EEN ARTIKEL NAAR KEUZE

MAXIMAAL 1 BON PER KLANT/AANKOOP, NIET IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES OF AANBIEDINGEN.

Geldig t/m 08-01-2020

Mystieke kerstwandeling

T: 0527-522125

HypoStore WWW.HYPOSTORE.NL

Het Anker 18 KUINRE 0527-522125 TEGEN INLEVERING VAN DEZE BON

GRATIS PAARDENSNOEPJES hun uitvoering van de verschillende muziek genres. Zij treden om en om op met het koor pop in de kop uit Oldemarkt op het hoofdpodium

Onderweg zullen er boomkronen worden uitgelicht wat een bijzonder effect zal geven en de Mystieke sfeer zal verhogen. Er zullen bijzondere verlichtings vormen worden ingezet

Ook is er weer catering aanwezig met warme dranken en lekker eten. Bijna op het eind van de route kunt u heerlijke vers gebakken oliebollen verkrijgen.

Het begin van de Mystieke kerst is vanaf de Hopweg en via het parkeerterrein tegenover Hopweg 2 a en b kunt u de bos in. Het parcours is verlicht en daardoor voor iedereen gemakkelijk te volgen. Bij de ingang wordt u verwelkomd door de kerstman. Zolang de voorraad strekt krijgen kinderen een kerstmuts met lampjes

De start van de Mystieke kerst is tussen 18.15 en 19.30 uur en zal om ongeveer 21.00 uur zijn afgelopen. De entree is bewust laag gehouden is voor iedereen die kan lopen namelijk 1,5 euro. per persoon .

Onderweg komt u langs bij de verhalenverteller Popke Popma uit Oosterzee. Verder zullen er optredens onderweg zijn van het kuunders kwartet, de Zomabes drumband uit Kuinre en Om ‘e Nocht uit Woudsend Door het bos en op de burcht zwerft ook de Midwinterhoornbloasgroep “Noordwestoveriessel” en deze zullen hun specifieke Mystieke geluid laten horen. Voor het tweede jaar kunt u genieten van het grote Popkoor Vox Five uit Kampen met

Start

Zo als u ziet hebben we een uitgebreid en zeer gevarieerd programma en volgens ons is dit een bezoek meer dan waard. Op de facebook pagina van kaskuinre is meer informatie te vinden over dit evenement.

Redactie voor nadere info: boswachter Harco Bergman tevens lid KAS-Kuinre. Tel 06-54957406

BIJ EEN BESTEDING VANAF €25.

MAXIMAAL 1 BON PER KLANT/AANKOOP, NIET IN COMBINATIE MET ANDERE ACTIES OF AANBIEDINGEN.

HypoStore WWW.HYPOSTORE.NL

Het Anker 18 KUINRE 0527-522125

DE BONNENKRANT IS OOK GRATIS VERKRIJGBAAR BIJ:

In het gehele verspreidingsgebied: Van Staveren-tankstations. Emmeloord: BP-shop, Bruna, Cafetaria Dijkstra (Wittesteyn), Plaza Food For All (Europalaan,Kettingplein en Sondelstraat), Grillroom Jeruzalem, Halte24, Boekhandel Marsman, Jumbo Europalaan, Primera en Van der Valk Hotel Emmeloord, Slijterij Harry Oppers Marknesse: Jumbo, Danny’s eten, drinken & ijs. Urk: Avia-tankstation, Gulftankstation, Westwal-tankstation.

ADVERTEREN: BEL OF WHATS-APP: 06-53937979

Geldig t/m 08-01-2020

Op 21 december 2019 staat er weer een Mystieke kerstwandeling gepland in het Kuinderbos. Voorgaande jaren was het veld bij de Kuinderburcht de zwakke schakel bij natte weersomstandigheden en mede de reden dat de Mystieke kerst wel eens werd afgelast. De Mystieke kerstwandeling zal daarom dit jaar wederom over een gedeeltelijk verhard parcours en het zeven dwergen pad lopen.


Mijn goede voornemen voor 2020

â&#x20AC;&#x153;Jou op je mooist laten stralen!â&#x20AC;?

Ken je mij? Ik, Esther Reitsma, combineer mijn passie voor kleding met een totale bodyscan met oog voor jou. Ik adviseer je hoe jij optimaal kunt verschijnen. De mogelijkheden die je hiervoor hebt zijn: Stijlreis

Personal Shopper

Shoppen

Bedrijfskleding advies

Garderobeafspraak

Special Request

We analyseren wie je bent en wat je nodig hebt om optimaal te stralen In- en externe mogelijkheden om jouw garderobe samen te stellen Samen kijken we naar je kledingkast en maken en beoordelen combinaties

Samen met jou zoek ik naar de beste mogelijkheden, om je totale plaatje te optimaliseren Beoordelen van de gezamenlijke uitstraling versus visie en het geven van een advies Geen enkele styling vraag is mij te gek

Esther Reitsma, maakt jou mooier Wil jij optimaal stralen in 2020? Graag zie ik je bij Eighty - Lange Nering 80 - Emmeloord of contact me en maak een afspraak: esther@eightyfashion.nl | 06-53718931

Profile for De Bonnenkrant

Bonnenkrant nr. 4 2019  

Bonnenkrant nr. 4 2019

Bonnenkrant nr. 4 2019  

Bonnenkrant nr. 4 2019

Advertisement