Page 1

REAL ESTATE MAGA ZINE • FREE COPY W W W. B O N B I B A . C O M

OKTOBER 2011

CURAÇ & BONA AO IRE

Blue Bay BLUE BAY LOTS, INDIGO GARDEN PROJECT AND J-SECTIE CONCEPT HOMES


Hoe rijk bent u eigenlijk? Voordelig lenen met de RBTT Home Equity Loan Hebt u een woonhuis welke in waarde is gestegen? Of hebt u uw hypotheek al gedeeltelijk afgelost? Dan kunt u de overwaarde van uw huis - uw eigen vermogen - als onderpand gebruiken. De overwaarde is het verschil tussen de waarde van uw huis en de uistaande hypotheekschuld. De RBTT Home Equity Loan is ideaal voor het financieren van een verbouwing, het kopen van uw tweede woning, het betalen van een studie of een andere wens naar keuze.

Bel voor meer informatie over de RBTT Home Equity loan 763 8438 (Curaรงao) en 717 4500 (Bonaire) www.rbtt.com De aanvrager moet voldoen aan alle leningsvoorwaarden van RBTT Bank N.V.


Wíj hebben een zwembad met glijbaan, bij Kunuku Aqua Resort.

WEEKAANBIEDING

t kan al vanaf €195.000,-

kopen? Da Wilt u een Kunuku appartement

Meer informatie?

www.kunukuresort.com

SEPT/OKT/NOV

1.399 4 PERSONEN

RESERVEREN?

INFO@TEHUURCURACAO.NL

OF BEL

864 4455


INHOUD OKTOBER | JAARGANG 3 | EDITIE 34

34

Colofon

BibaShop

UITGEVER BONBIBA | CURAÇAO | T. (+5999) 679 76 37 E. WWW.BONBIBA.COM | INFO@BONBIBA.COM

Bedroom

OPMAAK BONBIBA STUDIO SABINE DE KONINGH-BERGER

inhoud inh oktober 2011 10

Blue Bay

Drie Eeuwen Blaauw

DRUK INTERPRESS DISTRIBUTIE AB COURANT NV, TELEGRAAF, DAE COPYRIGHT © BONBIBA HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM ZONDER VOORAFGAANDE SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN BONBIBA MATERIAAL DAT ZICH IN HET BONBIBA MAGAZINE BEVINDT, TE KOPIËREN, OPNIEUW TE VERSPREIDEN, TE PUBLICEREN OF TE WIJZIGEN.

MAKELAARS CURAÇAO ABC Real Estate

6, 7, 9

Century 21

19

Cristal Real Estate

18

Economy Realty

21

International Fine Living

27

Landmark

5, 30, 31, 32, 33

Mueller Real Estate

17

Palm Island Real Estate

37

Real Estate Caribe

28, 29

Smart Homes

41

Home Sweet Home Daar gaat het toch bij iedereen om, dat huis waarbij je je thuis voelt. Op de cover deze maand Blue Bay, een resort met een rijke historie en waar je kunt kiezen voor een huis dat helemaal af is, of een kavel kunt kopen en het huis van je dromen kunt laten bouwen. Een eigen strand met restaurant, tennisbanen en een 18-holes golfbaan, kortom voor ieder wat wils. In Bonbiba magazine zou je niet snel een carwash verwachten, dit keer wel omdat Studio Acht ‘Bob Autowas’ heeft ontworpen en gebouwd, weer eens iets heel anders dan een luxe villa of statig kantoorpand. Ook Jan Sofat biedt een ruime keuze aan kavels aan en we nemen een kijkje bij ‘Home Sweet Home’ een klein vakantie resort op de heuvels van Jan Thiel. Genoeg te zien en genoeg te lezen. Bonbiba

MAKELAARS BONAIRE Harbourtown

44, 45, 46, 47

PROJECTS Blue Bay

1, 10, 11, 12, 13, 14, 15

Kunuku Aqua Resort

2

Jan Sofat

16

28

Home Sweet Home Luxe mini resort voor vakantie verhuur

Het meest complete woningaanbod

van Curaçao & Bonaire in één magazine

24

BOB Autowas Parel in Salina


KOOP

MAKELAAR LANDMARK

Ruim en open Op steenworp afstand van sportclubs, winkels en scholen. SBN DOORMANWEG NR. 62 / DAMACOR

Dit huis ligt in de bekende wijk Damacor. Het is op loopafstand van een supermarkt, een tennisvereniging, een fietspark en de enige dierentuin die Curaçao rijk is. Ook op loopafstand liggen vele scholen waardoor je als ouder niet genoodzaakt bent om je kinderen te halen of te brengen. Kortom, dit huis leent zich perfect voor een gezin met (schoolgaande) kinderen. Het huis is gebouwd op eigendomsgrond en heeft aan de voor en achterkant ruime porches. De tropische tuin is ruim en biedt genoeg ruimte voor een eventueel zwembad. De carport biedt ruimte voor 2 autos. Opvallend is de ruime zitkamer met aansluitend de eetkamer die zich op de achterporch bevind, dit creëert een open en ruim geheel. Ofwel een zeer geschikt huis voor sportieve ouders met sportieve kinderen.

NAF

795.000,- k.k.

4 slaapkamers (incl. in house maids quarter) 3 badkamers (incl. in house maids quarter) Lot size: 1.320m² (freehold land) Deze villa wordt aangeboden door Landmark Real Estate. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande adres. www.bonbiba.com 5


MAKELAAR ABC REAL ESTATE

JAN SOFAT 71 NAF 1.090.000,- k.k.

JAN SOFAT NAF 3.800.000, k.k.

Ruime Meditterane villa met een schitterend uitzicht over het Spaanse Water gelegen op het 24/7 beveiligde terrein Jan Sofat. De villa is gebouwd op een heuvel en is gelegen op 1.400 m² eigendomsgrond. U rijdt naar de hoger gelegen carport via het afstand bedienbare smeedijzeren hek. De villa beschikt over een tropische tuin aan de voorzijde. Bij de entree ligt een terras waar u direct van het schitterende uitzicht kunt genieten. Royale leefruimte met een open keuken.

Moderne, onder architectuur gebouwde, waterfront villa (2005) met een open karakter op de mooiste locatie aan het Spaanse Water. De villa is ontworpen en wordt thans bewoond door de architect Cees den Heijer. De ligging is fantastisch. Goed op de wind met een wijds uitzicht over het Spaanse Water met haar eilandjes, de golfbaan en de villa’s op de plantage van St Barbara alsmede de statige Tafelberg. 1.061 m2 eigendomsgrond. Oppervlakte villa circa 365 m2.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Eigendomsgrond: 1.400 m2 | Bebouwd oppervlak: 280 m2

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3,5 | Eigendomsgrond: 1.061 m2 | Bebouwd oppervlak: 365 m2

KOOP

www.bonbiba.com 6

JAN SOFAT NAF 2.795.000,- k.k.

6

PENSTRAAT 300 PRIJS OP AANVRAAG

Luxe villa gelegen in 24/7 beveiligd resort. Bijzonder ruime met studio en appartement. Schitterend uitzicht over het Spaanse Water en de Tafelberg. Vanaf de straat kunt u niet vermoeden hoeveel ruimte er in en rond deze villa wordt geboden. Via het automatisch bedienbare hek rijdt u of een van de twee eveneens automatisch bedienbare garages in of u rijdt via de oprit naar boven alwaar eveneens parkeermogelijkheid is voor 2 auto’s.

18e eeuws stadshuis ‘De Goede Hoop’ geheel gerestaureerd omstreeks 2006. Monument gelegen direct aan de Caribische Zee in de Penstraat nabij het Avila Hotel. Thans in gebruik als woonhuis. Centraal gelegen en nabij diverse restaurants en bars. Bij binnenkomst in de royale hal ervaart u het monumentale karakter, de dikke muren, de fraaie tegelvloeren met patronen. Vanaf de overdekte porch overziet u de aangelegde tuin met het zwembad en u kijkt ver over de Caribische Zee.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3 | Eigendomsgrond: 1.860 m2 | Bebouwd oppervlak: ca 750 m2

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 4 | Erfpachtsgrond: 2.540 m2 | Bebouwd oppervlak: 500 m2


MAKELAAR ABC REAL ESTATE

JAN HAAYENWEG NAF 550.000,- k.k.

JAN HAAYENWEG NAF 795.000,- k.k.

Gerano Appartement, gelegen op de 1e verdieping met 2 slaapkamers, 2 badkamers, moderne keuken en volledig voorzien van airconditioning. Het fraaie gebouw met slechts 10 appartementen is in 2009 opgeleverd en voorzien van een lift, generator, zwembad, schitterende landscaping, bergingen en parkeren op eigen terrein.

Aan de Jan Haayenweg in de Curaçaose wijk Van Engelen verrijst op 3.400 vierkante meter een bijzonder wooncomplex met luxe appartementen en penthouses. Vooraanstaand Caribisch architect Henk Bolivar ontwierp het gebouw en voerde tevens nauw overleg met de tuinarchitect. Het resultaat is adembenemend en getuigt van exclusiviteit en comfort. Elk detail staat in dienst van uw kwaliteit van leven.

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 | Oppervlak: 175 m2

KOOP

Your partner in real estate!

7

BRAKKEPUT ABOU NAF 1.250.000,- k.k.

LA MAYA BEACH NAF 645.000,- k.k.

Unieke, moderne, ruime en open, vrij recent, onder architectuur (Henk Bolivar) gebouwde comfortabele villa met zwembad en uitzicht op Spaans Water, Marina de Kleine Wereld, de Caribische Zee en de Tafelberg. Dankzij split levels en de ruime patio is er een heel apart, open en fris karakter met bijzonder details. De villa beschikt over drie slaapkamers, waarvan een ruime master slaapkamer met aparte badkamer, apart toilet, aparte douche en een grote bergruimte.

Droomappartement direct aan het Spaanse Water. Resort van 34 appartementen. Nog enkele appartementen beschikbaar! ** Op deze exclusieve locatie is het project La Maya Beach gerealiseerd. Appartementen verdeeld over 5 kleinschalige gebouwen, dit alles gesitueerd in een schitterende tropische tuin, royaal zwembad, palapa’s en een eigen strand. Alle appartementen hebben vanaf het ruime terras zicht op het water. Uw appartement beschikt over een eigen parkeerplaats.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Separate studio

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 www.bonbiba.com 7


Hypotheek vanaf 5% dankzij

Girobank!

Voor meer informatie: 433 9130 Toegewijd aan jou!

Voor meer informatie: 433 91 30

Fax: 461 78 61

Email-adres: info@gironet.com

Website: www.girobank.an

+ =

$

Je kúnt natuurlijk wachten tot het laatste moment... maar dat kan problemen geven. U kunt uw verhuizing ook nu alvast laten regelen. De betrouwbare verhuizer PO Box 3055 / Kaya Jacob Posner 14 / Curaçao / Tel.: +5999-461 4766 / Fax: +5999-461 5067 / info@meyermoving.com


KOOP

MAKELAAR ABC REAL ESTATE

Moderne villa Naf

1.295.000,- k.k. KAYA VIVALDI / CAS GRANDI

Modern design, hooggelegen, met zwembad en zeer goede privacy. De villa is ontworpen door Jean Marc des Bouvrie en oogt imposant vanaf de straat, strakke lijnen een modern statement. Vanaf de hoger gelegen carport komen we aan de achterzijde van de villa. Hier bevinden zicht een royaal zandkleurig terras met zeer goede privacy, een separaat gastenverblijf en een fraai zwembad. De villa is royaal van opzet, alle vertrekken zijn ruim en de ligging op de wind is zeer goed. De moderne keuken beschikt over een bar aan de zwembadzijde. De woonkamer is ruim en loopt door in de brede overdekte porch die u een geweldig uitzicht biedt over het eiland. Naastgelegen bevindt zich een grote master slaapkamer met walk-in-closet en badkamer. De gehele verdieping is voorzien van een afgewerkte gevlinderde betonnen vloer. Er is een separaat gastentoilet en er zijn diverse vaste kasten. Op de onderverdieping ligt naast de dubbele garage een ruime kamer met een moderne badkamer. Het gastenverblijf achter de villa is voorzien van een slaapkamer en een badkamer. Het gehele terrein is ommuurd en de tuin is volledig aangelegd.

Your partner in real estate!

1.154 m2 eigen grond Ca 400 m2 bebouwd oppervlak Totaal 3 slaapkamers Totaal 3,5 badkamers Diverse (overdekte) terrassen Zwembad 4m x 9m Garage voor 2 auto’s Aangelegde tuin + waterbak Onderhoudsvriendelijke materialen


Drie eeuwen Blaauw COVEROBJECT BLUE BAY

10

23 juli 1800 begonnen 1.200 piraten van de ‘Bende van Guadeloupe’ een vijftig dagen durende invasie


COVEROBJECT BLUE BAY

U.S. Barracks op Blaauw Plantage 1942

Hole 3 nu

Plantage Blaauw Ruim 300 jaar geschiedenis

In de toekomst zal het Landhuis geheel worden gerenoveerd en dienen als centraal punt van Blue Bay. (golfclub / hotel receptie / spa / theater / meerdere sport mogelijkheden)

Landhuis Blaauw

DE PLANTAGE BLAAUW Rond 1700 was het huidige Blue Bay in bezit van Anno Blauw die, op “plantage Blaauw”, daar limoenen en laraja-sinaasappels verbouwde. Deze sinaasappels zijn tot de dag van vandaag nog steeds het basisingrediënt voor de befaamde Curaçao-likeur. VAN LIMOEN NAAR BONTE KOE Plantage Blaauw wisselde regelmatig van eigenaar en daarmee ook van inkomstenbronnen. Zo werden er bijvoorbeeld Cochinnilleluizen gekweekt en liepen er tot 1990 Amerikaanse kippen, Zuid-Afrikaanse schapen (blackheads) en Nederlandse bonte koeien rond. Pas na 1990 werd een begin gemaakt met het ontwikkelen van de grond met als uiteindelijke resultaat het huidige Blue Bay. PIRATEN EN KANONNEN Aan het einde van de 18e eeuw was het extreem onrustig op het eiland. Het ging slecht met de economie en Franse piraten zaaiden dood en verderf. Op 23 juli 1800 begonnen 1.200 piraten van de ‘Bende van Guadeloupe’ een vijftig dagen durende invasie, waarbij ook plantage Blaauw stevig werd geplunderd. Een Engels oorlogsschip bracht redding, waardoor Curaçao wel moest tolereren dat de Engelsen een paar jaar de regie voerden. In de Tweede Wereldoorlog verdedigden Amerikaanse strijdkrachten Curaçao tegen Nazi-duikboten. Op de huidige Sectie B van Blauwbaai plaatsten ze vier 155mm-kanonnen, luchtafweergeschut en mitrailleurs Minstens eenmaal zijn de kanonnen in volle actie gekomen tegen een aanvallende Nazi U-Boot, die snel het hazenpad koos. SECTIE T: Op een heuvel, met spectaculair uitzicht over de zee en een deel van het eiland. Dit is ongetwijfeld de mooiste sectie van Blue Bay. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar, met een gemiddelde oppervlakte van 1430 m2. www.bonbiba.com 11


COVEROBJECT BLUE BAY

Blue Bay is een oase waar dieren en planten zich net zo thuis voelen als mensen. In het heldere blauwe water wordt uw aandacht getrokken door koralen en exotische vissen. Op het land wuiven palmen u toe en ontdekt u het mooiste ‘wildlife’. De Blue Wall Het huisrif van Blue Bay loopt loodrecht af tot 40 meter diepte en is dus uitstekend geschikt voor ‘wall diving’. Wie goed om zich heen kijkt kan beloond worden met in totaal bijna 60 koralen en meer dan 500 vissoorten, waaronder het lange dunne trompetvisje, de kleurrijke papegaaivis en de geelzwarte sergeant-majoor.

12

Blue Bay is een veilig en kindvriendelijk resort. Rust, natuur en een enorm aanbod aan verschillende faciliteiten


KOOP

INDIGO

COVEROBJECT BLUE BAY

SECTIE J

www.bonbiba.com 13


COVEROBJECT BLUE BAY

Project

Indigo Garden

INDIGO A 127 m2 bebouwd oppervlak INDIGO B 141 m2 bebouwd oppervlak INDIGO C 124 m2 bebouwd oppervlak INDIGO B 141 m2 bebouwd oppervlak

v.a. US$

287,500,- k.k.

Kavels v.a. US$

65.000,- k.k.

Voor vakantiewoning of permanente bewoning VIER WONINGTYPEN, ALLEMAAL RUIM EN COMFORTABEL Indigo Garden is een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. Op dit glooiende terrein staan 89 moderne villa’s die elk een uniek uitzicht hebben. Sommige woningen bieden vrij zicht op de eerste hole, andere kijken op de rijke tropische tuin of op de prachtige zwembaden. Vanuit uw woning wandelt u zo het weelderige groen in – aan de land-scaping is bijzonder veel aandacht besteed. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid. Binnen het resort worden vier woningtypen ontwikkeld, elk met een karakteristieke uitstraling en modern design van een lokale architect.

ay villa’s op Zie ook andere BluecaBo.com www.bluebay-cura


KOOP

Project

J-sectie modelwoningen

v.a. US$

COVEROBJECT BLUE BAY

399.000,- k.k.

Diverse tropische nieuwbouw villas WONINGTYPEN ALBATROSS J-Sectie is centraal gelegen met ruime kavels, omsloten door drie holes van de golfbaan. Ideaal als u van de natuur houdt. Kies zelf uw favoriete kavel en woning type en de woning wordt door Blue Bay voor u gebouwd. Birdie, Eagle en Albatros zijn de namen van de villa types die in dit project worden aangeboden. Dit project stelt u in staat stelt om uw eigen kavel te selecteren. Daarop wordt binnen acht maanden uw ruime tropische woning gebouwd. Enkele kavels op de J-sectie grenzen aan de fraai vormgegeven golfbaan met zijn groene fairways omzoomd door tropische natuur.

K AV E L S

In het totaal zijn er op Blue Bay op dit moment 101 kavels beschikbaar, waarvan 52 nieuwe kavels op de D-sectie. Ieder van deze kavels heeft zo zijn eigen karakter en biedt uitzicht op een droomvilla op dit mooie stukje Curaรงao.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande adres. BLUE BAY REAL ESTATE Landhuis Blauw z/n Curaรงao realestate@bluebay-curacao.com Tel: +5999 8682536 Fax: +5999 8882558 OFFICE MANAGER Raima Rosalia realestate@bluebay-curacao.com Tel: +5999 8682536 Fax: +5999 8882558 MAKELAARS Mark Albers markalbers@bluebay-curacao.com Tel: +5999 6668900 Hans Vervoord hansvervoord@bluebay-curacao.com Tel: +5999 6909232

www.bluebay-curacao.com


curaçao’s most exclusive neighborhood

ARCHITECT STUDIO ACHT

Unique

lots for sale

S

phase 5

phase 4 phase 6

phase 5 / lot 1 / 940m2 phase 5 / lot 2 / 925m2 phase 5 / lot 3 / 795m2

phase 4 / lot 284 / 877m2 phase 4 / lot 287 / 770m2 phase 4 / lot 297 / 890m2

Tender-offer phase 6 / 9.314m2 And/or lots for sale

Unique lots located near the water

lots located in the heart of jan sofat.

Looking for a good investment? this property is located at the entrance of jan sofat.

Interested?

spanish water resort n.v. “Where living is a pleasure”

mail us

info@jansofat.com

www.bonbiba.com 16 info@jansofat.com / www.jansofat.com / tel: +599 9 461-3044 / 3050


MAKELAARDIJ | TAXATIES BEHEER | BOUWMANAGEMENT WWW.MUELLER.AN

CORAL CLIFF EUR 485.000,-

JAN THIEL

NAF 620.000,-

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Deze bijzondere villa ligt op één van de meest spectaculaire locaties van het eiland met werkelijk adembenemende uitzichten. U heeft hier meer dan 180º uitzicht over de Caribische zee, de schitterende kustlijn en Groot Santa Martha. Ruim appartement en eigen zwembad.

Bebouwd opp.: 220 m2 | Terrein: 1.000 m2 2 Mooie tropenwoningen op 1000 m2 eigendomsgrond. Deze woningen worden samen verkocht, ideaal voor een investeerder die op zoek is naar verhuur objecten.

C-BAY DELUXE

CAS GRANDI

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Met uitzicht op het Spaanse Water en de Tafelberg is C-Bay Deluxe een fantastisch en exclusief appartementen complex. Zeer ruim opgezet en hebben een woonoppervlak van ca. 145 m2. Vanaf het pool deck heeft u toegang tot de appartementen.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Stijlvolle onder architectuur gebouwde villa in landhuisstijl (Studio Acht Architects, 2007) heerlijk op de wind en heeft een schitterend uitzicht over het heuvellandschap van de villa wijk Cas Grandi. Grote mooi aangelegde tuin met gras en palmbomen met deepwell.

NAF 649.000,- / 725.000,-

NAF 945.000,-

SANTA ROSAWEG 62 A WILLEMSTAD | CURAÇAO | T +599 9 736 6262 | F +599 9 736 6263 | E INFO@MUELLER.AN | WWW.MUELLER.AN COMMERCIEEL

COMMERCIEEL

ECO OFFICE  JULIANAPLEIN 39 Op aanvraag 640 m2 eco kantoorgebouw in het centrum van Willemstad. In het hart van het financiële en juridische centrum van Curaçao (Punda) vlak bij alle overheidsinstellingen en de grote accountants wordt op korte termijn dit luxe en duurzaam (Eco) kantoorgebouw gerealiseerd.

GROOT PISCADERA CENTER APPARTEMENT

ANJELIERWEG STA ROSA CENTER 3 LUXE GEMEUBILEERD APPARTEMENTEN OFFICESPACE

NAF 2.200,- p/m 110 m2 Geheel verscholen achter een winkelcentrum ligt deze “gated community” Groot Piscadera Center. U woont hier veilig, rustig en nabij alle nodige faciliteiten.

NAF 2.250,- p/m

2 slaapkamers | 2 badkamers Strak afgewerkte en compleet gemeubileerde appartementen

DIREKT TE AANVAARDEN

OTROBANDA NAF 1.100,- / 1.500,- p/m

ANJELIERWEG NAF 30,- p/m2

Op deze unieke zichtlocatie worden binnenkort 8 appartementen opgeleverd. Ze vallen op door de dominante ligging het contemporaine ontwerp. Vier units ook geschikt als kantoorruimte.

Kantoor/winkelruimte 4 units van 60 m2 luxe en strak afgewerkt

MAHAAIWEG 7 NAF 32, p/m Nieuwbouw ECO kantoor. 2 Kantoor units ieder 154 m2. Units zijn compleet afgewerkt, Led verlichting super geisoleerd en super zuinige airco’s. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een mooi aangelegde tuin.

v.a. NAF 1.365,- p/m 50 m2 Key benefits: Affordability – Flexibility-Central Located-Soon available – Representative- Alarm – Parkingspace

UW WONING VERHUREN OF VERKOPEN? Wij zijn voor onze relaties op zoek naar courante woningen in de betere wijken. Onze courtage bij verkoop bedraagt slechts 2% www.bonbiba.com 17


CARACASBAAIWEG #228 / CURAÇAO / T (+5999)461-0980 / INFO@CRISTALREALESTATE.COM / WWW.CRISTALREALESTATE.COM

TOSCANA RESORT is een prestigieus project gelegen te Bottelier (Banda Riba), het oostelijk deel van Curaçao. De komende jaar zal hier ongeveer 34 bungalow worden gebouwd gelegen in een prachtige omgeving en op een unieke locatie. U kunt op deze prachtige locatie genieten van de rust, terwijl u 2 minuten verwijderd bent van Jan Thiel en Spaanse Water.

U heeft hierbij de keuze uit 4 verschillende type bungalows. Deze bungalows worden uitgevoerd met hoogwaardige bouwmaterialen. De woningen variëren in grootte, ontwerp en prijs waardoor er voor iedereen ruime keuze is. Een besloten leefomgeving met luxe twee onder een kap en alleenstaande bungalows.

Toscana Resort

ARIANA

18

DONATELLA

V.A. NAF 220.000,

V.A. NAF 250.000,

Deze gekoppelde 2 slaapkamerwoning is voorzien van een woonkamer met open keuken. Er zijn 2 slaapkamers die grenzen aan de badkamer. Bebouwde oppervlakte 90m².

Deze vrijstaande 2 slaapkamerwoning is voorzien van een woonkamer met open keuken. Er zijn 2 slaapkamers die grenzen aan de badkamer voorzien van een douche en toilet. Bebouwde oppervlakte 95m².

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 | Bebouwd oppervlak: 90 m2

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1.5 | Bebouwd oppervlak: 95 m2

GABRIELA

SAMANTHA

V.A. NAF 295.000,

V.A. NAF 330.000,

Deze vrijstaande 3 slaapkamerwoning is voorzien van een woonkamer met open keuken. Er zijn 2 slaapkamers die grenzen aan de badkamer voorzien van een douche en toilet. Bebouwde oppervlakte 105m².

Deze vrijstaande 3 slaapkamerwoning is voorzien van 2 badkamers . Vanuit de hal betreedt u de woonkamer met open keuken. De hoofdslaapkamer is voorzien van een eigen badkamer. Ook is de woning voorzien van een

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 1.5 | Bebouwd oppervlak: 105 m2

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Bebouwd oppervlak: 120 m2


NIEUW Exclusief

IN PRIJS Nieuw & VERLAAGD Exclusief

EXCLUSIEF Exclusief

Nieuw & EXCLUSIEF Exclusief

HUIS TE KOOP

HUIS TE KOOP

VILLA TE KOOP

VILLA TE KOOP

PALMA REAL

MARBELLA ESTATE

CAS CORAWEG

TONI KUNCHI

Slaapk: 2 | Badk: 2 Woon opp.: 150 m2 | Perceel opp.: 239 m2 Knus huis gelegen in het beveiligde resort Palma Real in de gezellige wijk St. Rosa. Het huis heeft een woonkamer met open keuken en een ruime veranda die leidt naar het gezamelijke zwembad.

Slaapk: 3 | Badk: 2 Woon opp.: 164 m2 | Perceel opp.: 536 m2 Deze vrijwel nieuwe woning met privezwembad is gelegen op Marbella Estate, een prachtig resort in de buurt van het Spaanse Water en Jan Thiel. Het heeft o.a. een veranda, prive-zwembad, een mooi aangelegde tuin met terras en een garage met de faciliteiten om het te veranderen in een studio.

Slaapk: 4 | Badk: 2 Woon opp.: 329 m2 | Perceel opp.: 1.658 m2 Tropische villa centraal gelegen in de populaire wijk Mahaai. Ruime woonkamer met half-open keuken, garage, studio, porch en en tweeslaapkamer appartement in de grote beplante tuin. Een villa op erfpachtgrond dat ontzettend veel mogelijkheden biedt.

Slaapk: 2 | Badk: 2 Woon opp.: 359 m2 | Perceel opp.: 1.020 m2 Ruime villa gelegen in de centrale en populaire wijk Toni Kunchi. Het huis beschikt oa. over een porch aan de voorkant, ruime woonkamer en logeer kamer met eigen badkamer. De omheinde tuin heeft een tropische uitstraling.

IN PRIJS Exclusief VERLAAGD

Nieuw & EXCLUSIEF

EXCLUSIEF Exclusief

EXCLUSIEF Exclusief

NAF 315.000,-

NAF 639.000,-

Exclusief

NAF 647.000,-

NAF 749.000,-

VILLA TE KOOP

APPARTEMENT TE KOOP

VILLA TE KOOP

HUIS TE KOOP

CAS GRANDI

VAN ENGELEN

PERSEUSWEG

BLUE BAY

Slaapk: 6 | Badk: 4 | Appartement Woon opp.: 503 m2 | Perceel opp.: 1.700 m2 Deze prachtige villa met 2 verdiepingen is gelegen in de wijk Cas Grandi, dichtbij het Spaanse Water en Jan Thiel. Een ruim huis met veel kamer en mogelijkheden. Het apartement heeft een eigen ingang en is daardoor zeer geschikt voor de verhuur.

Slaapk: 3 | Badk: 2 | Woon opp.: 175 m2 Luxe begane grond appartement gelegen in de populaire en centraal gelegen wijk. Onder architectuur gebouwd met superieure materialen voor een inspirerende woonsfeer. Het heeft een ruime tropische tuin met zwembad, kleedruimte en opbergfaciliteiten. Elk appartement heeft maximale privacy en altijd een frisse wind op de veranda.

Woon opp.: 480 m2 | Perceel opp.: 2.750 m2 Top locatie op de hoek van Perseusweg / Lyraweg, zeer centraal gelegen dichtbij de Schottegatweg. Het pand dient te worden gerenoveerd. De locatie heeft vele opties, zoals kamerverhuur, appartementen, F & B, kantoren of andere commerciële doeleinden.

Slaapk: 3 | Badk: 2 Woon opp.: 300 m2 | Perceel opp.: 1.100 m2 Huis gelegen op het mooie en exclusieve golfresort Blue Bay. Recent geschilderd huis met hoge plafonds en een appartement/ studio. De tuin is voorzien van meerdere porches, zwembad met zonneterras en fraaie beplanting.

NAF 799.000,-

NAF 849.000,-

NAF 999.000,-

EXCLUSIEF Exclusief

Exclusief prijs verlaagd

VILLA TE KOOP

VILLA TE KOOP

VILLA TE KOOP

DAMACOR

GIROUETTE VILLA

CORAL ESTATE 541

Slaapk: 5 | Badk: 4,5 Woon opp: 575 m2 | Perceel opp.: 1.240 m2 Stijlvolle villa met appartement, centraal gelegen in Damacor. Deze ruime villa is gebouwd met hoogwaardige materialen. Deze villa heeft o.a. slaapkamers met walk-in closets, zolder met opslag-en entertainmentruimte, ruim zwembad met poolhouse met toilet en buitendouche, en een tropische tuin.

Slaapk: 6 | Badk: 5,5 Woon opp: 660 m2 | Perceel opp.: 1.040 m2 Nette en ruime villa in het resort Villapark Girouette, midden in het hart van Curaçao, dichtbij scholen en winkels. Op de 2e verdieping van de villa is een ruime veranda met spectaculair uitzicht. Op de begane vloer is een 2-slaapkamer appartement en guest room met eigen ingang.

Slaapk: 4 | Badk: 3.5 Woon opp: 560 m2 | Perceel opp.: 4.600 m2 Een luxe zeezicht villa gelegen op het mooie en exclusieve resort Coral Estate. Moderne keuken en ruime woonkamer met toegang tot de porch. Buiten is een prachtig tuin met zwembad en een carport voor 2 auto’s.

NAF 1.100.000,-

EMBER LID | M

CVV

BRIONPLEIN 2 |

EUR 415.000,-

EXCLUSIEF &

NIEUW Exclusief

Exclusief

NAF 1.150.000,-

US$ 649.000,-

VILLA TE KOOP

BLUE BAY EUR 650.000,-

Slaapk: 5 | Badk: 4 Woon opp: 520 m2 | Perceel opp.: 1.120 m2 Geweldige villa met achterzicht over het golfgebied. Gebouwd volgens Europese normen en heeft ruimtelijke kamers met een luxe finish. Deze villa heeft een carport, garage, hoge plafonds, wireless internet en een groot zwenbad. Deze villa biedt eindeloze mogelijkheden.

WWW.CENTURY21NUMBERONE.COM

461 4102

goed se Vast te Curaçaong Real Esta Verenigiation Curaçao ci so As

#1

R E A L E S TAT E


    

Geen luchtbellen… Een hypotheek bij Banco di Caribe betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. • AANTREKKELIJKE RENTE • MOGELIJKHEID TOT % FINANCIERING • AANTREKKELIJK VERZEKERINGSPAKKET

• VERSCHILLENDE HYPOTHEEKVORMEN • SPECIALISTISCH ADVIES • SNEL ANTWOORD

Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Men moet voldoen aan alle financieringsvoorwaarden van Banco di Caribe.

…maar eerlijke en duidelijke afspraken Curaçao: Saliña, Punda, Otrobanda en Santa Maria Bonaire: Kaya Grandi 

Tel: - of -

Tel: -

www.BurgersAdvocaten.com Bramendiweg 21 Curaçao T +(599 9) 465 1605 E Info@BurgersAdvocaten.com


738 3111

670 9645

Robert

Yolanda

Jerry

WILT U DAT UW KOOPWONING HIER GEPRESENTEERD WORDT?

CAS ADRES GRANDI

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP!”

prijs665.000,NAF

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Bedrooms: Vrijstaande nieuwe (2011) woning, ruime slaapkamers, heerlijke achterporch, op eigendomsgrond 680 m².

ADRES SUN VALLEY

prijs420.000,NAF

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Bedrooms: www.bonbiba.com 21 Eigendomsgrond: 520 m2 Keurige vrijstaande woning. Deze wijk staat zeer goed bekend. Het huis is gelegen in een doodlopende straat.

SALINA ADRES HARBOURVIEW

NAF prijs355.000,-

Slaapkamers: Bedrooms: 3 | Badkamers: 2 Eigendomsgrond: 491 m2 Voorporch/entree, woonkamer, open keuken, washok en een ruime overdekte achterporch. Extra werkkamer .

DE WONINGEN OP DEZE PAGINA ZIJN SLECHTS EEN KLEINE GREEP UIT ONS AANBOD.

ADRESCATHARINA SANTA

ADRES ABRAHAMZ

prijs419.500,NAF

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Bedrooms: Erfpachtgrond: 915 m2 Rustige, zeer nette woonwijk. 5 minuten van Sint Joris Baai, daar kunt u heerlijk uitwaaien en diverse watersporten beoefenen.

prijs365.000,NAF

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Bedrooms: Eigendomsgrond: 648 m2 Buurt staat bekend als heerlijk rustig en is goed te bereiken. Er is zowel een voor- als een achterporch. De woning is koel.

KIJK OP ONZE WEBSITE VOOR HET VOLLEDIGE AANBOD VAN KOOPEN HUURWONINGEN’

ADRES CURASOL

prijs359.000,NAF

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 Bedrooms: Eigendomsgrond: 610 m2 Deze woning staat in een rustige straat. Het hele huis heeft dezelfde lichte vloertegels, wat een mooi geheel vormt.

VERKOOP UW HUIS VIA ECONOMY REALTY EN BETAAL SLECHTS vanaf 2% COURTAGE!

ADRES CATHARINA SANTA

prijs398.000,NAF

JAN ADRES THIEL

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Bedrooms: ZEER NETTE, RUIME EN NIEUWE WONING IN BEVEILIGDE OMGEVING. Wilt u graag wonen in een beveiligde, rustige omgeving aan de oostkant van Curacao? Neem dan een kijkje bij deze woning.

NAF prijs310.000,-

UW WONING VERHUREN IS GRATIS! Voor meer informatie:

ADRES JAN THIEL

Slaapkamers: Bedrooms: 3 | Badkamers: 2 Eigendomsgrond: 396 m2 Woonoppervlak 175 m2 VRIJSTAANDE WONING IN GEZELLIG RESORT Gezamelijk zwembad en tennisbaan.

prijs549.000,NAF

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2,5 Bedrooms: Eigendomsgrond: 497 m2 Deze nette verdiepingswoning met appartement is gelegen in het resort ‘Marbella Estate’te Jan Thiel. Met appartement op de begane grond.

www.economy-realty.com 738 3111

r? Uw huurwoning hie Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op.

SANTA MARTHA BAY NAF 1.800,- BRAKKEPUT NAF 2.250/2.500,-

SALINA HARBOURVIEW NAF 1.700,-

BRAKKEPUT NAF 2.500,

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 Spectaculair uitzicht op zee! GEMEUBILEERD

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1 Beschikbaar per direct. GEMEUBILEERD

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Incl. tuinonderhoud ONGEMEUBILEERD

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Huisdieren toegestaan + internet en TDS. ##########

www.bonbiba.com 21


ARCHITECT STUDIO ACHT

Parel in Salina 45 meter lange wasstraat

In Saliña naast Albert Heijn is in april dit jaar deze prachtige wasstraat geopend van BOB Autowas. Op het gebied van alle bouwkundige aspecten is er voor Curaçaose begrippen een hoogstaande prestatie geleverd. Vanwege de “natte”situatie in Saliña was het noodzakelijk om heipalen te gebruiken voor de fundering, iets wat niet veel voorkomt op Curaçao. Deze zijn lokaal, speciaal voor dit project, geproduceerd. Ondanks de relatief slechte ondergrond is het gelukt om in een periode van ongeveer een half jaar het hele gebouw te bouwen en in gebruik te nemen. De technische installatie is uniek voor Curaçao, alles is erop gericht om de klant een snelle en goede service te bieden. Er is een 45 meter lange wasstraat met aanvullend 30 meter lange interieur reinigings band. Binnen 15 minuten is de auto van binnen en van buiten brandschoon.Terwijl je aan het wachten bent kun je aan de bar een drankje bestellen, kortom alles is er aan gedaan om het zo makkelijk mogelijk te maken. 22


ARCHITECT STUDIO ACHT

Een belangrijk verschil tussen deze wasstraat op Curaçao en een wasstraat on Europa is dat deze gehele wasstraat “open”is. Het geheel is alleen met tentdoeken bedekt, waardoor er een prettige werkruimte ontstaat waar de wind lekker doorheen waait. De technische ruimten zijn vervolgens traditioneel vorm gegeven, wat in combinatie met de tentconstructie een hedendaagse Caribische uitstraling geeft.

BOB Autowas is dagelijks non-stop geopend van 08.00 - 19.00 uur. Happy Hour: Dinsdag en woensdag van 8.00 tot 10.00 uur

www.bonbiba.com 23


Het meest complete woningaanbod van Curaçao en Bonaire in één magazine info@bonbiba.com | www.bonbiba.com

Cas Abou

Coral Estate

Piscadera Curasol

BonBiba.indd 1


HET BONBIBA MAGAZINE VIND JE BIJ: RESTAURANT DE HEEREN | RESTAURANT OMUNDO | DELIFRANCE BLOEMPOT | CRAVING SUSHI | RESTAURANT MOON | LA CANTINA | SOPRANO’S | AVILA BEACH HOTEL | ALBERT HEIJN | ZANZIBAR | DELIFRANCE SALINA | MAMBO BEACH | LIONS DIVE HOTEL | TU TU TANGO| KLM BLOEMPOT MARTINAIR BLOEMPOT | NOTARISKANTOREN | DAE VLIEGTUIGEN | DAE TICKET OFFICE PUNDA | DAE TICKET OFFICE HATO | CAFÉ WILHELMINA | DELIFRANCE | DE GOUVERNEUR | PLAZA HOTEL | HOTEL RENAISSANCE | * DE MAKELAARS VAN CURAÇAO * alle makelaars die bij bonbiba adverteren

BLOEMPOT SHOPPING CENTER 10

Ticket Office

Santa Catharina Sunset Heights Sun Valley Zapateer Matancia

Koraal Partier Kwartje Oudewater

Francia Toni Kunchi Cerito Girouette

Piscadera

ol

Scherpenheuvel Cas Grandi Brakkeput Ariba

Zuurzak Bottelier

Parasasa Vredenberg

Santa Barbara

Brakkeput Abou Vista Royal

Seru Boca

Ticket Office

LUCHTFOTO PRODUCTIE

TIJDELIJK

VERRAS, VERBAAS EN OVERTUIG UW PUBLIEK MET UNIEKE LOW-COST

LUCHTOPNAMES

$275

Bent u geinteresseerd in de diensten van Aerialtake en wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. AERIALTAKE@BONBIBA.COM OF BEL: 679 7637 06-11-2008 09:56:04


Switchnu en

profiteer

Switch uw Hypotheek • • • • •

Geen afsluitprovisie Geen taxatiekosten* Geen notariskosten* Concurrerende rentetarieven Eerste 3 maanden aflossingsvrij Speciale condities zijn hierop van toepassing. * Kosten worden bij goedkeuring door CIBC FirstCaribbean betaald.

Switch uw Spaarrekening • Aantrekkelijke rente oplopend tot 2.25%

Switch uw Effecten Portefeuille naar de CIBC Axiom Portfolios • Verschillende beleggingsmogelijkheden volledig gebaseerd op uw risicoprofiel • Actief beheer van uw portefeuille • Gerenommeerde vermogensbeheerders • Geen instapkosten

Bel of email onze Switch Manager Catharina Halabi om een afspraak te maken. Ze is bereikbaar op telefoonnummers 433-8347/433-8251 of via email catharina.halabi@cibcfcib.com

The CIBC logo is a trademark of Canadian Imperial Bank of Commerce, used by FirstCaribbean International Bank under license.


HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

NAF 2.650.000,- k.k.

NAF 1.395.000,- k.k.

US$ 4.000.000,- k.k.

US$ 1.750.000,- k.k.

APARTMENT FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

APARTMENT FOR SALE

NAF 1.280.000,- k.k.

NAF 695.000,- k.k.

NAF 2.200.000,- k.k.

EUR 480.000,- k.k.

JAN THIEL

Bedrooms: 7 | Bathrooms: 6 | Lot: 1.200 m2 Great villa with dito view over zoutpannen.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Floor: 145 m2 Stunning new apartment with lovely garden.

ROYAL GARDENS

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Lot: 1.420 m2 Villa on exclusive resort with tennis courts

LYRAWEG

Bedrooms: 6 | Bathrooms: 4 | Great View Spacious house on central location.

JAN SOFAT

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4.5 | Pier 30m Waterfront villa with own jetty & beach

JAN THIEL

Bedrooms:7 | Bathrooms: 6 | Lot:1.630 m2 New Villa with 2 apartments and 3 bungalows.

SERU BOCA

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Lot: 3.520 m2 Gorgeous Estate in mountain setting.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Floor: 130 m2 Apartment with ocean view and spacious patio.

WEBSITE LIVE!

HOUSE FOR SALE

BRAKKEPUT ABOU

US$ 1.390.000,- k.k.

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Floor: 350 m2 Beautiful furnished house on Spanish Water.

Offices: Seaquarium Beach & Curaçao Ocean Resort Tel. +5999-465 8335 Mail. info@internationalfineliving.com Also see our section Secret Sale on:

WWW.INTERNATIONALFINELIVING.COM

VILLAS FOR RENT

Upscale villas and apartments for rent for short stay. Now also on Curaçao!

www.villalibre.com

NEW PRICE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

TERRAINS FOR SALE

ON REQUEST

NAF 765.000,- k.k.

EUR 249.000,- k.k.

STARTING AT NAF 149.000,- k.k.

HOUSE FOR SALE

TERRAIN FOR SALE

HOUSE FOR SALE

PENTHOUSE FOR RENT

NAF 1.999.000,- k.k.

US$ 300.000,- k.k.

NAF 1.595.000,- k.k.

From US$ 85,- pppn

BLUE BAYBLUE EMERALD

Bedrooms: 2 | Bathrooms: 2 | on golf resort Furnished apartment with beach and ocean view

BRAKKEPUT

Beds: 4 | Baths: 3 | Lot: 1.100 m2 Miami Style brand new villa.

PISCADERA ROYAL PALM

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 3 | Floor: 350 m2 Great family villa near Marriott and Hilton.

BLUE BAY

Lot: ca. 1.640 m2, beach, golf & sea view. Build your dream home on this perfect spot.

MARBELLA ESTATE

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Lovely home with own pool

VISTA ROYAL

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 | Lot: 1.000 m2 Tasteful and complete villa near beaches

VISTA ROYAL & DAMASCO

Several interesting terrains for sale in popular neighborhoods.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 3 | private resort See the dolphins from this stunning apartment.

www.bonbiba.com 27


ADRES KORPORAAL

prijs NAF 350.000,-

Slaapkamers: x3 | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: xx 790mm2 |2 Beb. | Beb.opp.: opp.:xx250 m2 m2 Zeer frisse, hoog en centraal gelegen hoekwoning met appartement en een beetje uitzicht op zee. Overdekt L-vormig terras.

ADRES PARTIER KORAAL

prijs280.000,NAF

Te huur Slaapkamers: NAF 1.700,x | Badkamers: x 28 www.bonbiba.com Eigendomsgrond: Slaapkamers: 3 | Badkamers: xx m2 | Beb. 2 opp.: xx m2 Volledig gemeubileerde woning gelegen in rustige woonwijk. Ruim L-vormig voor- en zijterras, half open keuken. De tuin met poort.

ADRES HOENDERBERG

prijs325.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: 500 xx mm2 |2 Beb. | Beb.opp.: opp.:xx150 m2m2 Mooie nieuwbouwwoning gelegen te rustige woonwijk. Woonkamer, open keuken, berging, overdekte porch.

BELLEVUE

NAF 475.000,-

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Prachtig appartement, gastentoilet, ruime woonkamer annex eetkamer, open keuken voorzien van modern apparatuur, meerdere balkons, wasruimte annex berging.

ADRES LAGUNISOL

prijsNAF 345.000,v.a.

Slaapkamers: 3x | Badkamers: x Eigendomsgrond: Badkamers: 2 xx m2 | Beb. opp.: xx m2 Perceel opp.: 400 m2 | Beb. opp.: 135 m2 Meerdere woningen te koop met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

ADRES BERG GROTE

prijs335.000,- TE HUUR NAF 1.700,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: 895 xx mm2 |2 Beb. | Beb.opp.: opp.:xx230 m2 m2 Ruime en nette woning met ruime woonkamer annex keuken, voorporch, achterporch, berging, ruime dubbele carport.

ADRES BERG GROTE

prijs354.500,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x | Eigendoms2 Eigendomsgrond: grond: 500 m2 | Beb. xx opp.: m2 | Beb. 165 m opp.: xx m2 Mooie nieuwbouwwoning rustige woonwijk dichtbij zee. Ruime woonkamer met open moderne keuken, voor- en achterporch.

ADRES BOTTELIER

prijs950.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Prachtige woning met xx mzwembad en xx volledig | Beb. opp.: m2 gescheiden inpandig appartement. Open keuken, appartement, carpoort voor 3 auto’s. Solide gebouwd met duurzaam materiaal.

ADRES CAS GRANDI

prijs675.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 915 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 270xx m2m2 Prachtig goed onderhouden woning met mooie tuin, woonkamer, t.v. kamer, openkeuken, wasruimte, overdekte porch en palapa.

ADRES JAN SOFAT

prijs995.000,- HUUR NAF 5.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: Zeer mooie woningxxgelegen m2 | Beb.in opp.: rustige xx m2 woonwijk Jan Sofat. Open keuken, wasruimte, berging, garage. Beneden appartement met woonkamer met open keuken. Mooie tuin.

ADRES ABOU MONTANA

prijs450.000,NAF

Slaapkamers: 4x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: Mooie goed onderhouden xx m2 | Beb. verdiepingswoning opp.: xx m2 met aangelegde tuin. Woonkamer, eetkamer, open keuken, garage voor 2 auto’s. Seperaat een appartement met washok/ berging.

HUUR

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 580 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 270xx m2m2 Ruime nette woning met appartement, hooggelegen in rustige woonwijk. Ruime nieuwe keuken. Overdekt voor en zijterrasoverdekt.

ADRES BERG GROTE

prijs325.000,NAF

28

MAHAAI NAF 1.940,-

JAN SOFAT NAF 3.000,-

MONTANA NAF 2.200,-

CAS GRANDI NAF 4.000,-

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1 Zeer mooi appartement op landgoed, semi-gemeubileerd, keuken met apparatuur, woonkamer, mooi ruim overdekt terras, TDS en parkeerplaats op erf automatische poort.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3 Nette, fris en goed onderhouden volledig gemeubileerde woning met uitzicht op de tafelberg, gelegen in een beveiligd woonresort. Ruime woonkamer, open keuken.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 1 Mooie vrijstaande ongemeubileerde monumentale woning in een rustige wijk. woonkamer, keuken, eetkamer.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Idillisch gelegen ruime villa met zwembad en een mooi aangelegde tuin met deepwellIndeling boven: ruime frisse woonkamer, keuken, zwembad met prieel en poolterras.


LID | MEMBER

CVV

Een echt objectief taxatierapport nodig?

Curaçaose Vas Vereniging Rea tgoed Association Curl Estate açao

Real Estate Caribe voor een vertrouwd en objectief taxatierapport van uw woonhuis of commerciëel

Uitgebreid taxatierapport Waarderapport met herbouwwaarde, technisch bouwrapport en een termietenonderzoeksrapport.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 2 Eigendomsgrond: 915 m2 | Beb. opp.: 305 m2 Keurig onderhouden, sfeervolle woning met appartement, centraal gelegen. Zeer ruim overdekt achter terras. Leuk aangelegde tuin.

ADRES JAN SOFAT

prijs950.000,- TE HUUR NAF 3.750,NAF Slaapkamers: 5x | Badkamers: 2.5 x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 720 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 300xx m2m2 Mooie hooggelegen woning met prachtig uitzicht over het Spaanse Water. Woonkamer met hoog plafond, open keuken, ruime porch.

BRAKKEPUT ADRES ADRES ABOU

NAF prijs prijs550.000,-

Slaapkamers: Slaapkamers:3x x||Badkamers: Badkamers: | Badkamers:1x x 2 2 2 Perceel Eigendomsgrond: Eigendomsgrond: opp: 695 mxx2 xx m2 |2 Beb. | mBeb. |opp.: Beb.opp.: 250 opp.:m xxxx mm Mooie sfeervolle woning. Woonkamer, annex eetkamer, open keuken. Seperaat wasruimte en schuur.

CARIBBEAN BEACH RESORT

US$ 149,000

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1.5 Mooi gemeubileerd appartement met uitzicht op zee gelegen in een bewaakt resort met gemeenschappelijk zwembad. Woonkamer, open keuken, porch. Servicekosten $140,- per maand.

BOTTELIER 26 NAF 176.250, VLAK HOEKPERCEEL > 675 M2 2 MOOIE KAVEL MET UITZICHT > 705 M CAS ABOU / CAS ABOU 52 EUR 135.000, BOTTELIER 25 NAF 198.750, PRACHTIG HOOGGELEGEN BOUWKAVEL OP HET BEVEI MOOIE KAVEL MET UITZICHT > 795 M2 LIGDE RESORT VAN CAS ABAO > 930 M2 CAS GRANDI, KAYA BACH 15 NAF 266.500, DOMINQUITO/ SCHUBAPPELWEG NAF 110,000, SUPER MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT. HET CENTRAAL GELEGEN VLAK TERREIN > 1010 M2 JAN SOFAT 14 NAF 279.000, TERREIN IS HELEMAAL SCHOONGEMAAKT > 1.210 M2 2 KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK >920 M CAS GRANDI, KAYA HANDEL 8 NAF 180.000, JAN SOFAT 54 NAF 272.000, MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT > 1.000 M2 MOOIE KAVEL MET UITZICHT OP HET SPAANSE WATER IN KASHUTUIN / KAVEL 36 NAF 88.800, EEN KLEINE WOONWIJK IN OPBOUW TERHOOGTE VAN DE BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK > 896 M2 SERU BOCA ESTATE US$ 350,000 AFSLAG NAAR ST. WILLIBRODUS > 550 M2 STA MARIA / SALBASCHWEG NAF 105.000, MOOIE TERREINEN MET PRACHTIG ZEEZICHT IN EEN MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT > 823 M2 BEVEILIGDE LUXE VILLA WIJK > 2.500 M2 ZUURZAK F7 NAF 266.500, JAN THIEL DAMASCO RESORT 74 NAF 130.000, MOOIE KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGD RESORT >504 M2 MOOIE KAVEL IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK > 1.210 M2 WESTPUNT PAPAYA NAF 115.000, ZUURZAK M22 NAF 290.000, MOOIE KAVEL GELEGEN IN RUSTIGE WIJK TE BANDABOU ZEER MOOI GELEGEN KAVEL, EIND FASE 2, FRIS EN VLAK, MET UITZICHT OP GROEN GEBIED EN ZEE > 965 M2 ACHTER DE KAVEL LIGT EEN GROENSTROOK EN LINKS VAN MA LOUISA NAF 165.000, DE KAVEL EEN ROOI WAARDOOR ER GEEN DIREKTE BUREN VLAKKE KAVEL 2.000 M2 ZIJN. > 1.210 M2 ZUURZAK K 14 NAF 240.000, SCHERPENHEUVEL, KAYA KASHA NAF 167.500, 2 MOOIE KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK VLAKKE KAVEL >1.200 M KWARTJE KV 4 NAF 110.000, > 815 M2

KAVELS

ABRAHAMS

NAF 425.000,- TE HUUR NAF 2.600,-

Waarderapport Kadastrale, privaatrechterlijke en planologische gegevens, markt en executiewaarde, afmetingen en foto’s.

Kijk voor meer woningen op www.realestatecaribe.com

JAN SOFAT NAF 2.750,-

VISTA ROYAL NAF 5.000,-

FUIK/ KATOENTUIN v.a. NAF 3.250,-

JAN SOFAT NAF 4.500,-

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 Prachtig gemeubileerd appartement gelegen aan het Spaanse Water, ruime woonkamer, open keuken annex eetkamer, porch.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 2 Hooggelegen villa met schitterend uitzicht met een zwembad en een prachtig aangelegde tuin. Ruim overdekt terras, hoofdslaapkamer met eigen badkamer.

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 In zeer mooi bewaakt woonresort, nieuwe luxe tropische appartementen met zwembad, gym en mooi uitzicht over het Spaanse water. De appartementen zijn volledig gemeubileerd.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 In zeer mooi bewaakt woonresort, nieuwe tropische villa met zwembad. Half open luxe keuken met apparatuur, 2x zijporch, oprit met automatisch hek.

www.bonbiba.com 29


KOOPWONINGEN

KAYA GARAPA D-25

KAYA GARAPA 63

NIJMEGENSTRAAT 49

KAYA NECHI PIETERS

Appartementencomplex bestaande uit twee units, elk 1 slaapkamer, 1 badkamer, woonkamer, keuken en terras. Parkeermogelijkheid op terrein aanwezig. Slaapkamers 1 Badkamers 1 2 Grond (m ) 530

Appartementencomplex bestaande uit twee appartementen, elk 2 slaapkamers, 1 badkamer, woonkamer, keuken en porch. Beide appartementen hebben een eigen entree en oprit. Slaapkamers 4 Badkamers 2 Grond (m2) --

Centraal gelegen woonhuis met separaat gastenverblijf op steenworp afstand van scholen, winkelcentra en strand. Een ideale starters woning met een ruime tuin. Slaapkamers 3 Badkamers 1 2 Grond (m ) 655

Leuke woning gelegen in de wijk Jongbloed. De woning beschikt over een fraai zwembad met waterval. De woning heeft een ruime voor- en achterporch. Slaapkamers 3 Badkamers 1 2 Grond (m ) 525

Vraagprijs NAf. 195.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 235.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 245.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 265.000,- k.k.

KAMINDA CAS GRANDI

BRAMENDIWEG

RESIDENCE PISCADERA

KAYA PANACEA, KAVEL 87

Appartement gelegen in een fraai aangelegd appartementencomplex. Het complex is volledig omheind en heeft een ruim zwembad en fraaie landscaping. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2)

Zeer centraal gelegen woning met een praktische indeling. De woning heeft een ruime tuin met mogelijkheden voor het aanleggen van een zwembad. Slaapkamers 3 Badkamers 2 515 Grond (m2)

Ruim gemeubileerd appartement met balkon met prachtig uitzicht. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarage. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2) --

Goed onderhouden vrijstaande woning met gezellige patio met bar. Inclusief separaat dienstbodevertrek, tropisch aangelegde tuin, zeer centraal gelegen. Slaapkamers 2 Badkamers 2 850 Grond (m2)

Vraagprijs NAf. 280.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 435.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 470.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 475.000,- k.k.

ST. JORIS GARDENS 8

KLEIN ZUURZAK

KAYA ORKIDIA 11

BERG CARMELWEG 5

Woning gebouwd op een ruime kavel. Een aantal werkzaamheden zijn nog niet geheel afgerond zoals porch en zwembad, alle materialen voor de afronding zijn aanwezig. Slaapkamers 4 Badkamers 3 Grond (m2) 2000

Goed gebouwde woning gelegen in een rustig buurt. De woning heeft een fraai zwembad, een separaat gastenappartement en een ruime carport. Slaapkamers 4 Badkamers 3 Grond (m2) 915

Luxe en ruime patiowoning op een ruim perceel (eigen) grond. De woning is goed onderhouden en heeft een gezellige indeling en een luxe keuken en badkamer. Slaapkamers 4 Badkamers 3 Grond (m2) 1.250

Zeer centraal gelegen split-level woning gelegen op ruim perceel. Woning heeft een zwembad en apart gastenverblijf. De grond is deels eigendomsgrond, deels erfpacht. Slaapkamers 5 Badkamers 3 Grond (m2) 2.288

Vraagprijs NAf. 495.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 495.000,- k.k.

Vraagprijs NAf 515.000,- k.k.

Vraagprijs NAf 545.000,- k.k.

30

Bezoek de geheel vernieuwde website: www.landmark.an met handige zoekfunctie.


ROYAL PALM RESORT 26A

RESIDENTIE POS CABAI B4

Prachtig appartement met vrij uitzicht in een 24-uurs bewaakt resort. Appartement heeft een nieuwe keuken en een ruim balkon. Op loopafstand van strand en hotels. Slaapkamers 2 Badkamers 2 2 -Grond (m )

Luxe appartement gelegen op de 1e verdieping. Het gated resort is centraal gelegen en heeft een fraai zwembad en landscaping.

Vraagprijs NAf 565.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 605.000,- k.k.

VISTA ROYAL H6

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

3 2 -

SAN JUAN 108

VISTA ROYAL Q-37

KAYA HANDEL 60

Recent gebouwde villa met prachtig uitzicht over zee. De moderne villa heeft een praktische indeling en is gebouwd met duurzame materialen. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m )

Prachtige villa gelegen in de woonwijk ‘Cas Grandi’. De woning heeft een tropisch aangelegde tuin en verschillende mogelijkheden voor aanleg van een zwembad. Optie op de naastgelegen kavel Slaapkamers 3 van 905m2 Badkamers 2 2 915 Grond (m )

Vraagprijs NAf. 640.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 675.000,- k.k.

VISTA ROYAL

ROYAL PALM RESORT 20-C

Modern villa te Jan Thiel met uitzicht en op loopafstand van strand. Eigendomsgrond, ruimte voor zwembad, tropisch aangelegde tuin. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 795 Grond (m )

Tropisch woonhuis gelegen in het westelijke deel van het eiland te San Juan. Rustig gelegen tussen het groen op een ruime kavel met gastverblijf. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) 13.500

Royale villa grlrgrn op een ruim perceel. Villa is hooggelegen en heeft een mooi uitzicht en ligt goed op de wind. De villa heeft zowel aan de voor-als de achterzijde een ruime porch. Op de begane Slaapkamers 3 grond is een separaat Badkamers 12 gastenverblijf 2 Grond (m ) 1.160

Royaal appartement met vrij uitzicht in een 24-uurs bewaakt resort. Twee ruime balkons, luxe keuken en badkamers. Inpandige garage. Op loopafstand van strand en hotels. Slaapkamers 3 Badkamers 3 2 Grond (m )

Vraagprijs NAf. 695.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 700.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 730.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 740.000,- k.k.

KAYA JOHN MENGE 15

SBN DOORMANWEG 62

Ruime woning gelegen in de geliefde woonwijk ‘Toni Kunchi’. De woning heeft een praktische indeling en heeft een fraaie tuin. Woning heeft een separaat gasten appartement. Slaapkamers 5 Badkamers 4 Grond (m2) 1.123

Koloniale villa gelegen in de geliefde buurt Damacor. De woning is gelegen op een ruim perceel met prachtige landscaping.

Vraagprijs NAf. 785.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 795.000,- k.k.

BOSWEG 8

Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 1.320

DALWEG 5 - JULIANADORP

PARALLELWEG 27

TROMPETBLOEMWEG

Ruime koloniale villa gelegen in Julianadorp. De woning is goed onderhouden en heeft een fraaie tuin en zwembad. De woning beschikt ook over een separaat gastenverblijf. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 1.680

Koloniale villa gelegen in één van de meest centrale buurt van Curaçao ‘Mahaai’. De villa is recentelijk vernieuwd. De villa beschikt over een ruim separaat guesthouse en heeft een fraai zwembad. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 1.230

Vraagprijs NAf. 795.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 930.000,- excl. k.k.

JAN SOFAT 117

NABIJ VETTER 1

Fraaie koloniale villa gelegen in de woonwijk ‘Julianadorp’. De woning heeft een goede staat van onderhoud en heeft een ruime en verzorgde tuin met een ruim zwembad. Woning heeft een Slaapkamers 4 appart gastenverblijf. Badkamers 3 Grond (m2) 2.200

Volledig gerenoveerde en zeer luxe tropenvilla op één van de hoogste punten van Julianadorp. Woning is gelegen op een ruim perceel met fraai aangelegde tuin. Slaapkamers ( incl. gastenverblijf) 4 Badkamers ( incl. gastenverblijf) 3 Grond (m2)

Deze ruime villa is gelegen op één van de hoogste delen van Jan Sofat. De villa is gebouwd met duurzame materialen en is perfect onderhouden. De villa beschikt over een ruime porch Slaapkamers 3 en zwembad. Badkamers 2 2 855 Grond (m )

Luxe villa met zwembad, op een riant perceel grond. Volledig ommuurd, fraai aangelegde tuin, luxe keuken en badkamer.

Vraagprijs NAf. 945.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 975.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 975.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 1.120.000,- k.k.

Slaapkamers 5 Badkamers 4 2 Grond (m ) 3.000 www.bonbiba.com 31


MARGRIETLAAN 20

VISTA ROYAL K-18

Volledig gerenoveerde koloniale villa gelegen in de geliefde buurt ‘Emmastad’. Het huis heeft twee separate gastenverblijven en heeft een prachtige landscaping en zwembad. Slaapkamers 3 Badkamers 3 Grond (m2) -

Prachtige ruime villa gelegen op het hoogste punt van Vista Royal. De ruime porch en balkonnen hebben een spectaculair uitzicht.

Vraagprijs NAf. 1.250.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 1.450.000,- k.k.

Slaapkamers 5 Badkamers 4 Grond (m2) 1.100

SCHARLOOWEG 86-88

ROYAL PALM 26C

Multifunctionele, historische villa op een prime spot. Centraal gelegen t.o. de Bank van de Nederlandse Antillen, hoofdgebouw in slechte staat van onderhoud. Ideaal voor kantoorontwikkeling Slaapkamers 3 of horeca. Badkamers 2 3.000 Grond (m2)

Appartement inclusief recent aangeschafte inventaris. Het appartement heeft een ruime porch met fraai uitzicht over zee.

Vraagprijs EURO 1.250.000,- k.k.

Prijs op aanvraag

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

2 2,5 --

HUURWONINGEN

BERG CARMELWEG 2A

WATERFRONT AT IT’S BEST...

SALIÑA

Villa met prachtig uitzicht over de haven van Curaçao. Recentelijk heeft de villa enkele renovaties ondergaan. De tuin heeft een ruime patio met bar en jacuzzi. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2.600 Grond (m2)

Met trost kunnen wij u deze luxe villa te koop aanbieden, gelegen op 2.220m2 (eigen) grond, grenzend aan het Spaanse Water. Deze villa is o.a. voorzien van een (drijvende) aanlegsteiger. Aanvullende informatie plus prijsindicatie op aanvraag.

Luxe appartement gelegen op een zeer centrale locatie. Het apartement is gelegen op de 1e verdieping en is semi gemeubileerd en beschikt over een beveiligde parkeerplaats. Slaapkamers 2 Badkamers 1 Grond (m2)

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

Huurprijs NAf. 2.000,-/maand

RESIDENCE GAITO

Twee beschikbare appartementen gelegen in een gated community. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en hebben een ruime porch. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) -

Huurprijs vanaf NAf. 3.000,-/maand

WATERFRONT (BRAKKEPUT)

Direct aan het Spaanse Water gelegen woning gebouwd op ruime kavel. De woning heeft een fraaie porch met uitzicht over het Spaanse Water en een aanlegsteiger. Slaapkamers 2 Badkamers 1 2 Grond (m ) -

Huurprijs NAf. 3.500,-/maand

Huurprijs NAf. 2.000,-/maand

BELLEVUE VILLAS

Prachtig gemeubileerd appartement gelegen op de 1e verdieping. Het gated resort heeft een fraaie landscaping en zwembad. Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

BIESHEUVEL

Leuk gemeubileerde appartement rustig en centraal gelegen. Het appartement is hoog gelegen en heeft parkeerruimte voor minimaal 2 auto’s. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2)

3 2 -

Huurprijs NAf. 4.000,-/maand

BOCA GENTIL

Prachtig appartement met uitzicht op zee. Het appartement is volledig gemeubileerd en is van alle gemakken voorzien en is prima op de wind gelegen. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) -

Huurprijs NAf. 4.500,-/maand

COMMERCIËLE PANDEN

KAYA ROOI CATOOTJE

BOSWEG 8

NABIJ VETTER 1

Ruime villa gelegen in de geliefde woonwijk Rooi Catootje. De woning heeft een ruim balkon en een fraai en ruim zwembad. Op de begane grond is een ruime gastenappartement. Slaapkamers 5 Badkamers 3 Grond (m2)

Ruime koloniale villa in goede staat van onderhoud. De villa is gelegen op een ruim perceel met prachtig tuin en zwembad. De woning heeft een separaat guest house. Tuin- en zwembad Slaapkamers 5 onderhoud is Badkamers 3 inbegrepen. Grond (m2)

Luxe, recentelijk gerenoveerde villa in rustige buurt. Ruime, mooie tuin. Zwembad en separaat gastenverblijf.

Huurprijs NAf. 4.750,-/maand

Huurprijs NAf. 5.500,-/maand

Huurprijs NAf. 6.000,-/maand

32

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

5 4 -

OTROBANDA

Praktijkruimte/kantoorruimte. Perfecte ruimte voor een huisarts. Ruimte is gelegen boven een Botika en achter het ziekenhuis. Oppervlakte: 100 m2.

Huurprijs NAf. 3.500,-/maand

Bezoek de geheel vernieuwde website: www.landmark.an met handige zoekfunctie.


KAVELS

JAN SOFAT

BLUE BAY

Eigendom 955 m2 Vraagprijs NAf. 255.000 k.k.

WINDSTRAAT 19-21 PUNDA

Monumentaal pand van circa 270 m2 groot, uitstekend geschikt voor commerciële doeleinden. Het pand ligt naast ‘Nena Sanchez gallery’ en het San Marco hotel.

Vraagprijs NAf. 520.000,- k.k.

SCHOTTEGATWEG OOST 64

Kantoorruimte op een toplocatie. Het gebouw heeft vier kantoorkamers, een vergaderruimte, toiletten, kitchenette en diverse parkeerplaatsen. Oppervlakte: 150 m2.

Huurprijs NAf. 6.000,-/maand

HOEK KAYA OY SPROCK/ KAYA SUTHERLAND

Het laatste (vrije) uitzicht kavel van Toni Kunchi, gelegen op een hoek. Oppervlakte: 1.250m2 Vraagprijs: NAf. 349.000,- (excl. c.c.)

CAS GRANDI

Mooi kavel van 1.320 m2 met een schitterend uitzicht. Vraagprijs NAf. 185,-/m2 k.k.

Schitterend waterfront-kavel van 1.450 m2 eigendomsgrond in de geliefde wijk Jan Sofat. Vraagprijs US$ 1.400.000,- k.k.

LANDGOED SINT KRUIS EN ROI DOMI

Schitterend landgoed grenzend aan het Christoffelpark, 2,8 miljoen m2. Schitterend uitzicht en (kleinschalige) ontwikkelingsmogelijkheden. Vraagprijs NAf. 5.700.000,-

PISCADERA BAY RESORT

Twee ruime kavels met schitterend uitzicht. Oppervlakte 840m2 en 930 m2. Vraagprijs respectievelijk EURO 55.000,- en EURO 65.000,- k.k.

De in deze advertentie gepubliceerde informatie is met zorg samengesteld. Landmark Real Estate kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor wat betreft de juistheid van het gepubliceerde. www.bonbiba.com 33


BONBIBA BIBA SHOP

Nachtkastje

Voor bij Kamasutra bed Naf. 259,- Naf. 99,BUILDING DEPOT

Nachtkastje

Nachtkastje

Ladenkast

Naf. 1.650,HOUSE OF STYLE

Naf. 19,95,MOM & CO

Voor bij hemelbedden van BUILDING DEPOT Naf. 299,-

Deurstop Naf. 31,75 MOM & CO

Bed room Welkoms bord

Nachtkastje

Voor bij hemelbedden van HOUSE OF STYLE Naf. 495,-

Voor bij bed met houten frame van SWISS SENSE Naf. 1.120,-

Houten ladder Voor je handdoek, sjaals, riemen of kettingen. Naf. 144,95 MOM & CO

Bubbel lamp Naf. 219,95 MOM & CO

Opbergkruk

Praktisch en decoratief! In stevige PVC met zacht kussen. Ø 36 x H. 51 cm. Naf. 149,BUILDING DEPOT

Dressing table

Naf. 2.199,BUILDING DEPOT

N VERKOOPADRESSE HOUSE OF STYLE > SCHOTTEGATWEG NOORD TEL. 736 5961 | SWISS SENSE > SERU LORAWEG 172 TEL. 767 0017 MOM & CO > PROMENADE SHOPPING CENTER TEL. 736 0755 | BUILDING DEPOT > ZEELANDIA TEL. 461 3233 34


BONBIBA BIBA SHOP

Indiaas hemelbed Naf. 2.295,-

Naf. 999,BUILDING DEPOT

Eenpersoons hemelbed Naf. 2.650,HOUSE OF STYLE Ook tweepersoons hemelbedden v.a. Naf. 2.650,HOUSE OF STYLE

Swiss Sense bedden voor optimaal comfort Bijpassende nachtkastjes Naf. 9.850,SWISS SENSE

a r t u s a m a K bed

Naf. 11.520,SWISS SENSE

Kamasutra bed Naf. 2.979,-

Naf. 999,BUILDING DEPOT

Dekbed overtrek

Naf. 395,SWISS SENSE

HOUSE OF STYLE > SCHOTTEGATWEG NOORD TEL. 736 5961 | SWISS SENSE > SERU LORAWEG 172 TEL. 767 0017 MOM & CO > PROMENADE SHOPPING CENTER TEL. 736 0755 | BUILDING DEPOT > ZEELANDIA TEL. 461 3233 www.bonbiba.com 35


Craftsmanship. Quality. Innovation. Design. 100% natural materials

www.swiss-sense-caribbean.com

Seru Loraweg (near exit Scherpenheuvel) • Ph. 767 0017 • Tue - Fri 10.00 - 19.00 hrs • Saturday 09.00 - 17.00 hrs

OIM T IUQEU E C OCNODNODM N II N U IMU M B OBUOTUI Q

...an investor´s dream ...an investor´s dream

Gym Gym Swimming Pool Swimming Pool Reception Area Reception Area Small Bussines Center Small Bussines Center

One OneAvailable. Available.Ready Readytotomove movein!in!

2..2.Located in Sorsaka area. 525 000 Naf. One apartment available 150 mm One apartment available 150 . Located in Sorsaka area. 525 000 Naf. 33 bedrooms, 3 bathrooms, ready forfor shipment. Master bedroom with terrace. bedrooms, 3 bathrooms, ready shipment. Master bedroom with terrace. Windows and double glass doors ofof heatstroke / acoustic. Garden area, two parking Windows and double glass doors heatstroke / acoustic. Garden area, two parking spaces and parking forfor visitors. spaces and parking visitors. Condo excellent architecture, automatic doors, water well forfor irrigation Condofully fullyclosed, closed, excellent architecture, automatic doors, water well irrigation system, lush landscaping, painting buildings covered with high resistance to to aggresystem, lush landscaping, painting buildings covered with high resistance aggressive environment and community pool. ssive environment and community pool.

1616 units of of 100 m².m². Bedrooms: 2 or 3, Bathrooms: 2. Complete kitchenette, living units 100 Bedrooms: 2 or 3, Bathrooms: 2. Complete kitchenette, living room, terrace. One parking lotlot forfor unit. room, terrace. One parking unit.

nd PRE-SALE PRE-SALE2 2ndPhase: Phase:350 350000 000NAF NAF Apartments 100 m2m2 Apartments 100 3 bedrooms, 2 bathrooms 3 bedrooms, 2 bathrooms Start from 350 000 NAF. Start from 350 000 NAF.

For Formore moreinformation, information,contact contactus: us: Telf: Telf:599-94636195 599-94636195Fax: Fax:4636695 4636695 bsl.curacao@bslnv.com bsl.curacao@bslnv.com www.bslnv.com www.bslnv.com

Type 1: Approx. 80 80 m²m² each, Bedrooms: 2, Bathrooms: 2. A2.complete kitchenette, Type 1: Approx. each, Bedrooms: 2, Bathrooms: A complete kitchenette, living room, terrace or or balcony andand oneone parking lot.lot. living room, terrace balcony parking th Type 2: 2: Approx. 137137 m²,m², divided over twotwo stories (floors): thethe 1th 1floor with thethe same Type Approx. divided over stories (floors): floor with same division of of thethe Type 1 apartments. TheThe toptop floor consists of of a space thatthat cancan be be division Type 1 apartments. floor consists a space converted into a bedroom of of approximately 24 24 m² m² andand a terrace of 33 m².m². converted into a bedroom approximately a terrace of 33 For more information, contact us:us: For more information, contact Telf: 599-94636195 Fax: 4636695 Telf: 599-94636195 Fax: 4636695 bsl.curacao@bslnv.com bsl.curacao@bslnv.com www.bslnv.com www.bslnv.com


LID | MEMBER

CVV

Curaçaose Vas Vereniging Rea tgoed Association Curl Estate açao

DAMASCO RESORT 101

NAF 175,000.-

Eigendomsgrond: 530 m2 A absolutely beautiful lot on the perfect location. Located on the wind and a beautiful view towards nature and the ocean. Located on the highest part of Damasco Resort.

RESIDENCIA TROPICANA

NAF 595.000,-

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Beb. opp.: 135 m2 Luxe keuken met vaatwasser, combi magnetron-oven, amerikaanse koelkast. Prive palapa hut.

MASBANGO BEACH

NAF 995.000,- incl. ligplaats

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 3 Beb. opp.: 160 m2 Extra grote porch/balkon, direct aan het water waar u optimaal kunt genieten van het heerlijke buitenleven en strelende pasaat wind.

CURASOL

NAF 475.000,-

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 3 | Beb. opp.: 360 m2 Een mooie verdiepingswoning gelen te Curasol, grenzend aan het Blue Bay Resort, met een adembenemend uitzicht vanaf het balkon.

VILLAPARK GIROUETTE

NAF 795.000,-

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 | Beb. opp.: 370 m2 Een prachtige villa met zwembad in franse stijl gelegen in het geliefde centraal gelegen villa park girouette. Absoluut een top villa op een zeer geliefde, centrale locatie!

BRAKKEPUT ABOU

NAF 1.250.000,-

Eigendomsgrond: 616 m2 A beautiful located waterfront lot with views towards the “Tafelberg and overlooking “Spanish Water”.

ROOI CATOOTJE

NAF 825.000,-

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Beb. opp.: 265 m2 A beautiful semi-furnished villa located in the wanted and centrally area Rooi Catootje. It’s a spacious villa with a patio and covered back porch with a lot of privacy.

POS CABAI 3

NAF 1.275.000,-

EN TE HUUR NAF 6.950,Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 Eigendomsgrond: 1.070 m2 | Beb. opp.: 490 m2 Een statige villa onder architektuur gebouwd gelegen in centrale wijk.

T +(599 9) 736-6266 - INFO@PALMISLANDESTATES.COM - WWW.PALMISLANDESTATES.COM

CAS GRANDI NAF 2.500,Bedrooms: 2 | Bathrooms: 1 Mooi volledig gemeubileerd appartement zeer fris op de wind met schitterend uitzicht over natuurgebied en het Spaanse water.

BRAKKEPUT MEI MEI NAF 2.500,Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Een zeer nette semi-gemeubileerde woning. Volledig ommuurd v.v. electrische poort en dripsysteem. Luxe open keuken met kookeiland en inbouw apparatuur.

SPANISH WATER RESIDENCE NAF 3.475,-

VISTA ROYAL NAF 7.000,-

EN TE KOOP NAF 1.595.000,-

Slaapkamers: 3 Badkamers: 2 inclusief ligplaats voor eigen boot.

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 Een prachtige semi-gemeubileerde villa op loop afstand van het strand met prive zwembad en diverse andere bijzonderheden.

CORAL ESTATE NAF 3.600,-

JAN SOFAT NAF 2.750,-

POS CABAI NAF 3.750,- TEVENS TE KOOP!

BOCA GENTIL NAF 4.500,-

Bedrooms: 2 | Bathrooms: 1 Schitterend en goed onderhouden appartement op de begane grond & op de eerste en tweede verdieping gelegen aan het water! Fris op de wind gelegen. (ca. 120 m2)

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Een prachtige semi-gemeubileerd appartement. Grote tuin met zwembad, alles geheel beveiligd.

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 A beautiful fully furnished newly build Ocean View apartment located in the Jan Thiel area. Service costs included in rental rate also cable TV and internet!

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Prachtige villa gelegen op de tweede lijn te Coral Estate “Gated Community”, met prive zwembad, palapa en uitzicht op zee. www.bonbiba.com 37


Di - Vr 09.00 - 13.00, 14.00 - 18.00 uur • Zaterdag 09.00 - 17.00 uur (nonstop)

Welkom in mijn wereld

Hugo’s Mall | Dr. M.J. Hugenholtzweg 23 b/c | T 461-4534 E mundomio@mundo-mio.com | www.mundo-mio.com

Looking for the juiciest mortgage deal?

Mortgage approved? Free stay at Curaçao!

0655_SFT_2011_ad_BonBiba_194x133,5.indd 1

Just our cup of tea. Isn’t it SFT time? | www.sftbank.com

1/26/11 11:13


VA K A N T I E

VERHUUR

HOME SWEET HOME 4 APPARTEMENTEN (totaal 8 slpks) Slaapkamers: 2 Badkamers: 1 Oppervlakte: 110 m2 1 PENTHOUSE Slaapkamers: 3 Badkamers: 2 Oppervlakte: 220 m2 APPARTEMENTEN De appartementen bestaan uit een moderne woonkamer, ruime keuken, luxe badkamer, twee ruime slaapkamers en een gezellige veranda. Er is satelliettelevisie aanwezig (met de Nederlandse zender BVN, Ned 1, 2 en 3, CNN, Cartoonnetwork en vele andere kanalen), net als een geluidsinstallatie. De appartementen hebben een mooie tegelvloer en de badkamer is uiteraard voorzien van warm water.

Je eigen luxe mini resort

VROEGBOEKKORTING

VOOR 2012

10%

BOEKEN VÓÓR 1 DECEMBER 2011

ZWEMBAD In de tropische tuin bevindt zich een ruim, sfeervol zwembad met een apart kinderbadje voor de kleintjes. Aangrenzend is een zonnig pooldek met heerlijke ligstoelen en een Palapa. Er is tevens een barbecue aanwezig voor een gezellige avond.

Ideaal voor

groepsvakanties of familiereunies

Vanuit het Penthouse heb je 180˚ uitzicht

PENTHOUSE Het penthouse op de bovenste verdieping bestaat uit een royale zitkamer met aangrenzend een grote, L-vormige buitenveranda. Vanaf de heerlijke schommelstoel, de hangmat of grote eettafel heb je 180˚ zeezicht. Het uitzicht is over Curaçao ongeëvenaard. Er is grote satelliettelevisie, geluidsinstallatie en een grote keuken met granieten blad en bar (met ijsblokjes machine) en luxe inbouwapparatuur. De keuken is ruim uitgerust en door het uitzicht op het Spaanse water is het een aparte belevenis om er zelf te koken.

De Woonkamer heeft grote schuifpuien naar het terras Er zijn 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 luxe badkamers waarvan een met riant ligbad. Alle slaapkamers hebben boxspringbedden en airco. Ook zijn er kinderbedjes beschikbaar. De woonkamer heeft grote, glazen schuifpuien naar het terras met het adembenemende uitzicht. De Penthouse heeft ook zijn eigen wasmachine.

De keuken kijkt uit op het Spaanse Water

HOME SWEET HOME / JAN THIEL Op de heuvels van Jan Thiel ligt dit mini resort met uitzicht over de zoutpannen. Dit natuurgebied is perfect voor wandel of fietstochten. Het mini resort bestaat uit 4 appartementen en 1 penthouse en heeft een speels aangelegd zwembad met een ruim terras eromheen. We worden ontvangen door Patrick en Jacco, de beheerders en eigenaren van het resort.“In 2009 is Home Sweet Home haar deuren geopend en we merken nu al dat we erg veel logees voor de derde keer mogen verwelkomen”, aldus Jacco “dit is voor ons natuurlijk een groot compliment want dat betekend dat we voldoen aan de verwachting van onze gasten” vervolgt Patrick. Home Sweet Home leent zich perfect voor groepen, je kunt het hele resort afhuren en met familie of vrienden genieten van Curaçao in je eigen privé omgeving. Alle appartementen hebben een wasmachine en 2 slaapkamers met airconditioning. Het penthouse heeft 3 slaapkamers en biedt niet alleen een uitzicht over de zoutpannen maar ook een prachtig uitzicht over het Spaanse Water. Heeft u vrienden of familie die Curaçao willen bezoeken en nog geen logeeradres hebben, dan is ‘Home Sweet Home’ de perfecte oplossing.

Vanaf de veranda heeft u uitzicht op het zwembad, het natuurgebieden, de zoutpannen van de Jan Thiel lagune en de Caribische zee. De slaapkamers beschikken over twee 2-persoons boxspringbedden en zijn voorzien van airconditioning. Tevens zijn er kinderbedjes beschikbaar. Elk appartement heeft zijn eigen wasmachine.

Op steenworp afstand van de toeristische Jan Thiel baai

NORMAAL SEIZOEN Appartement €95 euro (2 pers p/n) Penthouse €150 (2 pers p/n) HOOGSEIZOEN

(JULI/AUGUSTUS EN KERST)

Appartement €125 (2 pers p/n) Penthouse €175 (2 pers p/n) Toeslagen voor meer dan 2 pers: €10 (per pers p/n) Vraag naar de GROEPSKORTING

Uitzicht op de zoutpannen vanuit de appartementen

INTERESSE? BEL: +599 9 528 2155 (Patrick) of +599 9 526 0846 (Anja) info@home-sweethome.nl

www.home-sweethome.nl www.bonbiba.com 39


BINNENHUISARCHITECT IN&OUT

40


BINNENHUISARCHITECT IN&OUT

Smart Homes Realty Real Estate The Smart Way NE

W

RE

ST. ROSA

NAF 435.000,

Beds: 4 | Baths: 3 | Freehold: 1.000 m2 This is a perfect family home, perfect neighbourhood and location! You will love the sophisticated and elegant flavor of the master bathroom including a spa.

DU

CED

QUINTA VILLAS

NAF 495.000,

Beds: 3 | Baths: 2 | Long lease land: 990 m2 This nice and spacious residence features an open kitchen, a nice living room, dining area and storage room. Large swimming pool and an office space. The house is well secured.

FO

ABRAHAMZ

NAF 365.000,

Beds: 3 | Baths: 2 | Freehold: 600 m2 Newly constructed, this modern and spacious home offers comfort living in a quiet neighborhood. The home includes a front and rear patio, modern open kitchen.

RE

MONTEURSWEG

NAF 435.000,

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Freehold: 544 m2 This one level residence provides a spacious open floorplan, perfect for entertaining the entire family. Living area with an open kitchen. Spacious studio with kitchen and bath.

NE

W

Beds: 3 | Baths: 2 | Plot: 725 m2 This fabulous “adeloui” style home has beautiful Italiano windows, a wonderful floor plan, high ceilings and a breezy wooden deck.

NE

SUNSET HEIGHTS

NAF 625.000,

Beds: 3 | Baths: 2 | Freehold land:760m2 In a guardhouse-secured community, this spectacular recently renovated residence is an entertainers dream. Totaling more than 365m2 of absolute comfort and luxury.

NE

BARBER

NAF 375.000,

W

W

SORSAKA V6

NAF 198.000,

Welcome in this private, sought-after location. Build your dream home on this 825m2 lot and relax in the quiet surroundings. on the island.

NE

BRIEVENGAT

NAF 195.000,

Beds: 4 | Baths: 2 | Long lease land: 360m2 This is a perfect family home for starters, a quiet and kids friendly street, centrally located, this home includes an office with its bath.

DU

VISTA ROYAL

Beds: 5+ | Baths: 4+ | Freehold land: 1.370 m2 Enjoy this opportunity to own this exquisite modern estate just at a walking distance from the finest beaches on the island. A remarkable opportunity.

DU

JONGBLOED

Beds: 2 | Baths: 1 | Freehold land: 665m2 Tons of possibilities, this house definitely needs attention. A fixer upper with good investment opportunities.

T

DR.MAALWEG

NAF 7.500,

Beds: 5+ | Baths: 2 | Freehold land:1.300m2 Business unit at a great location.

ADELISIA RESORT

NAF 840.000,

Beds: 4 | Baths: 3 | Freehold: 603 m2 Luxury design with comfort and style. The lot is located on one of the highest points of the Adelisia Resort allowing for a beautiful view of the surroundings and optimal enjoyment.

CED

CAS GRANDI

NAF 795.000,

Beds: 5 | Baths: 2 | Plot: 1370 m2 This estate includes a private room for guests, a maiden room, a spacious office, a luxurious master suite and three additional rooms for the kids. Walking distance from the beach.

W

NAF 215.000,

EN

CED

NAF 895.000,- RENT NAF 5.500,-

RE

RR

Met spoed gezocht HUUR HUIZEN en APPARTEMENTEN. Wij verhuren GRATIS uw huis!

NABIJ VETTER

NAF 259.000,

Beds: 3 | Baths: 2 | Freehold: 396 m2 Cozy, to be built, 2 under 1 roof dwellings. With a tropical design, these homes offer a modern kitchen fully equipped with relevant appliances and a big, breezy back porch.

RE

SCHERPENHEUVEL

NAF 319.000,-

Beds: 4 | Baths: 3 | Long lease land: 690m2 Perfect oportunity for investment!! This multi-function home has space to run a home based business in a seperate building. 2 apartments of 2 bedrooms and 1 bathr.

DU

CED

LAGUN

NAF 385.000,

Beds: 5 | Baths: 2 | Long lease land: 1.272m2 This tropical residence was build with all the ambiance of a country estate from an earlier era. It is in a premier location, just moments to the beaches of the West side.

GROTE KEUZE

TURNKEY WOONHUIZEN

OP EIGENDOMSGRONDEN GUNSTIG GELEGEN ZEER AANTREKKELIJKE

BOUWKAVELS

VERSCHILLENDE

BEDRIJFSPANDEN

OP TOP LOKATIES

www.bonbiba.com 41 ali@smarthomesrealty.com | cell: 510 3922 | cell: 690 3921 | www.smarthomesrealty.com


Enjoy your vacation in style! Plaza Resort Bonaire offers luxury in an environment where quality and service are very important. Our spacious Suites give you all the comfort and class to make your stay in Bonaire an unforgettable experience. Whether you are visiting Bonaire to relax or to seek for adventure, at Plaza Resort Bonaire you can enjoy your vacation in style!

99

FROM

$

An experience you’ll never forget

2 DAY MINI CRUISE FROM

ƒ250 PER PERSON

INCL. BBQ & SNACKS AIR CONDITIONED CABINS

ZeeLa nd ia Mini cruise or day trip to Banda Abou and Klein Curaçao

FOR RESERV ATIONS CA LL

525 2222 524 1111

info@zeelandiacruises.com / www.zeelandiacruises.com

1- 4 PERS

717 2500 FOR RESERV ATIONS CALL :

KRALENDIJK – BONAIRE – CARIBBEAN NETHERLANDS

PHONE + 599 717 2500

E MAIL INFO@PLAZARESORTBONAIRE.COM

WWW.PLAZARESORTBONAIRE.COM

B


a Seaside apartments

Bon Biba.indd 1

www.bonbiba.com 43 3/17/10 43 4:34:17 AM www.bonbiba.com


KOOP

BELLEVUE 8

BELNEM US$

695,000

Bedrooms: 2 | Bathrooms: 2 | Building size: 124 m2 This luxury condo is situated on the third floor and is accessible by means of stairs or elevator. The nice size living room opens up top the oceanfront terrace offering a truly stunning view! The luxury open kitchen has a granite counter top and is fitted with a large size fridge, ceramic cooking ring with hood, oven and dishwasher. Large master bedroom with built in closets and private luxury bathroom with granite top and double washbasin, large shower and toilet. Spacious guest bedroom with built in closets and private bathroom with granite top, double washbasin, shower and toilet. Owners and their guest can make use of the pool and sundeck but what truly makes Bellevue one of a kind is the private sandy beach! In short a gorgeous condo on an equally gorgeous location!

RESTAURANT SENSE KRALENDIJK A popular modern style restaurant & bar with large terrace and outside bar located close to the center of Kralendijk.

44

Harbourtown Bonaire’s Leading Real Estate Company

price

on request

Building not included, rental price â‚Ź 1.900 per month

H


HUUR

FOR RENT Bonaire Seaside Apartments

The perfect getaway for your next trip to Bonaire

STUDIO 1 - 2 pers US$ 90 p/n 1-BEDROOM APARTMEN T 1 - 2 pers US$ 115 p/n 2-BEDROOM APARTMEN T 2 - 4 pers US$ 200 p/n 3-BEDROOM VILLA 2 - 4 pers US$ 280 p/n 3-BEDROOM VILLA 5- 6 pers US$ 290 p/n

Bonaire Seaside Apartments offer elegance with all of the charm and convenience you could want in a vacation retreat. Located in the heart of Bonaire’s capital Kralendijk, you are just steps away from diving, restaurants, shopping and the warm welcome of the islands residents. Bonaire Seaside Travel Resources Bonaire Seaside Apartments Kaya Playa Lechi #20 Kralendijk Bonaire, Netherlands Antilles Reservations US Residents: 1-800-382-1094 | Local telephone: +599 717 85 00 | Email: bonaireseaside@diveres.com

www.bonbiba.com 45

Hamlet Oasis / Hato

Small resort nearby the sea

STUDIO 1 - 2 pers US$ 549 p/w 1-BEDROOM 1 - 2 pers US$ 649 p/w 1-BEDROOM 2 - 3 pers US$ 1049 p/w 2-BEDROOM 4 pers US$ 1149 p/w Prices for the low season Not included service cha rge and tourist tax

Hamlet Oasis Resort is a cozy small scale resort and is located just north of downtown Kralendijk. Only five minutes by car you takes you to the main town’s boulevard with it’s pleasant restaurants and bars as well as to many popular dive sites. And what to think of dive possibilities on your own doorstep!

www.bonbiba.com 45 Harbourtown Real Estate | Kaya L.D. Gerharts 20 | Bonaire | Netherlands Antilles | Phone: +599 717 5539 | info@harbourtownbonaire.com | www.harbourtownbonaire.com


KOOP

MAKELAAR HARBOURTOWN

SOLD

SEA SIDE APARTMENTS 306

KRALENDIJK

US$

142,500

LIMA 75

BELNEM

US$

249,000

US$

815,000

Beds: 2 | Baths: 2 | Lot size: 905 m | Building size: 150 m This cozy detached home is located in the residential area of Belnem; in walking distance to the ocean. It is only a few minutes drive to down town Kralendijk as well as to many popular dive sites and beaches.• Roof terrace offering a nice view • Private land • Popular and quiet neighborhood • In walking distance to the ocean

Beds: 1 | Baths: 1 | Building size: 55 m This nice size studio is part of a stylish condominium; located on the boulevard just out of the center of Kralendijk with many nice restaurants and bars in walking distance. Beaches and many popular dive sites are only a few minutes by car. And...what to think about diving on your own door step! • Spacious studio with separate bedroom! • Communal pool with large sundeck • Very good rental possibilities 2

2

2

W NE

KAYA KUARTS 16

SANTA BARBARA

Beds: 3 | Baths: 2 | Lot size: 800 m2 | Building size: 215 m2 This newly constructed detached home is located in the quiet, popular residential area of Santa Barbara. Five minutes by car take you to the cozy center of Kralendijk. Beaches and dive sites also in short distance. • Good location in quiet residential neighborhood • Roof terrace • Big garden • Built on private land

US$

329,000

RESIDENCE ALEGRO

BELNEM

Beds: 3 | Baths: 2 | Building size: 174 m2 This small scale luxury condominium is located oceanfront in the residential area of Belnem. The center of Kralendijk is only a few minutes by car. • Newly built with a very high level of finish • Unique oceanfront location • Very spacious condo with three bedrooms • Perfect rental possibilities

Harbourtown Bonaire’s Leading Real Estate Company

H


KOOP

SABADECO VILLAS 17

US$

SABADECO CROWN VILLAS

750,000

2

E.E.G. BOULEVARD 227

ESMERALDA BEACH

Beds: 4 | Baths: 2.5 | Lot size: 693 m2 | Building size: 325 m2 This modern home is uniquely located oceanfront on the beautiful Esmeralda Beach. Just ten minutes by car take you to the cozy town center of Kralendijk with its shops, bars and restaurants. • Large modern home of high quality construction • Oceanfront pool • The absolute stunning view • Large garage • Unique oceanfront location

US$

US$

975,000

Beds: 3 | Baths: 3 | Building size: 250 m This beautiful villa is located in the residential area, situated on a peninsula. This location guarantees good breezes and views over the surrounding water with access to the Caribbean Sea. Close to the center. • Recently built with high quality materials • Gorgeous waterfront location • Stylishly furnished • Very large porch with infinity pool • Private pier with landing stage • Great rental possibilities

Beds: 3 | Baths: 3.5 | Lot size: 2480 m | Building size: 300 m Located in the upper class residential area of Sabadeco on beautiful Bonaire this villa is a real opportunity for anyone who values quality of construction. Just a few minutes by car takes you to a number of well-known dive sites as well as to downtown Kralendijk. • Large porch and pool • Double garage • Nice view • The upper class and quiet neighborhood 2

OCEAN BREEZE VILLAS

PLAYA PARIBA

2

1,295,000

THE SHORE PENTHOUSE

KRALENDIJK

by offer

Beds: 3 | Baths: 2.5 | Building size: 300 m2 The Shore is a Mediterranean style condominium, built in 2007, and reflects that state of mind by providing a luxurious oceanfront setting just out of the center of Kralendijk. All condos face the beautiful Caribbean Sea. The building is accessible by means of stairs and elevator, each condo owner has a private parking space and storage. • Located on the boulevard just out of the center of Kralendijk • Beautifully furnished • Large terrace with gorgeous views • Communal pool

Harbourtown Real Estate | Kaya L.D. Gerharts 20 | Bonaire | Netherlands Antilles | Phone: +599 717 5539 | info@harbourtownbonaire.com | www.harbourtownbonaire.com


You are invited

A special location deserves special people

LIMITED

AVAILABILITY!

$998 per week

2 persons incl. breakfast EXCL TOURIST TAX *NO TAX FEE FOR LOCALS

FOR RESERVATIONS CALL

+599 717 8080

Bonaire’s paradise Sorobon Beach Resort, on the quiet and tranquil Island of Bonaire, sits on one of the most beautiful stretches of sand in the Caribbean. The resort has a private beach with shaded cabannas and lounge chairs. The shallow bay is protected by a 48

coral reef and is ideal for swimmers, snorkelers and windsurfers. The 30 comfortable cottages offer splendid panoramic views of the bay’s colorful wildlife both above and below the sea. The staff of Sorobon Beach Resort welcomes you to this island paradise. www.bonbiba.com 48

Sorobon Beach Resort Bonaire • Sorobon 10 • Bonaire • Dutch Caribbean • T +599 717 8080 • reservations@sbrb.nl • www.sorobonbeachresort.com

Oktober 2011  

REAL ESTATE MAGAZINE • FREE COPY OKTOBER 2011 WWW.BONBIBA.COM BLUE BAY LOTS, INDIGO GARDEN PROJECT AND J-SECTIE CONCEPT HOMES CURAÇAOCURAÇAO...

Advertisement