Page 1

REAL ESTATE MAGA ZINE • FREE COPY W W W. B O N B I B A . C O M

Resorts

Jan Sofat | Coral Estate | Seru Boca

DECEMBER 2011


C

M

Y

CM

MY

CY CMY

K


Kunuku Aqua Resort, niet alleen leuk voor (klein)kinderen EEN WEEK VOOR 6 PERSONEN

1.999 * 3 DAGEN VOOR 6 PERSONEN

999 *

* Geboekt door bewoners

Meer informatie?

www.kunukuresort.com

van de ABC eilanden & St. Maarten (vertoon van lokale ID is verplicht). Deze aanbieding is niet geldig tijdens lokale en Nederlandse schoolvakanties

RESERVEREN?

INFO@TEHUURCURACAO.NL

OF BEL

864 4455


INHOUD DECEMBER | JAARGANG 3 | EDITIE 36

inhoud december 2011

Colofon UITGEVER BONBIBA | CURAÇAO| T. (+5999) 679 76 37 WWW.BONBIBA.COM | INFO@BONBIBA.COM OPMAAK BONBIBA STUDIO SABINE DE KONINGH-BERGER TRAFFIC NINA REDAN EINDREDACTIE MIRANDA VAN BOVEN DRUK INTERPRESS DISTRIBUTIE DAE, BONBIBA ADVERTENTIES JAN HENDRIK DE KONINGH (+5999) 679 76 37 NINA REDAN (+5999) 670 90 71

8

Veilig en rustig wonen

Jan Sofat, Coral Estate en Seru Boca

BONBIBA VERSCHIJNT 1X PER MAAND

34

COPYRIGHT © BONBIBA HET IS TEN STRENGSTE VERBODEN OM ZONDER VOORAFGAANDE SCHRIFTELIJKE TOESTEMMING VAN BONBIBA MATERIAAL DAT ZICH IN HET BONBIBA MAGAZINE BEVINDT, TE KOPIËREN, OPNIEUW TE VERSPREIDEN, TE PUBLICEREN OF TE WIJZIGEN.

BibaShop Xmas inspiration

December

MAKELAARS CURAÇAO ABC Real Estate

1, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 15

Century 21

21

Economy Realty

23

International Fine Living

25

Landmark

32, 33, 34, 35

Mueller Real Estate

19

Palm Island Real Estate

35

PZ

45

Real Estate Caribe

30, 31

Remax

13

Smart Homes

41

PROJECTS Blue Bay

17

Fontein

20

Kunuku Aqua Resort

3

Jan Sofat

18

Barbara Plantation

22

Al weer bijna 2012, dat betekent dat we in de enige echte familiemaand zijn aangekomen. Sinterklaas is achter de rug en de kerstbomen gaan, ook op Curaçao, als zoete broodjes over de toonbank. De bonbiba heeft in deze maand extra aandacht voor rustig wonen op een resort. Zo worden door ABC Real Estate Jan Sofat, Coral Estate en Seru Boca eens extra onder de aandacht gebracht.

16

Appartementsrechten Burgers Advocaten

40

Pescadero Grand View

Janssen de Jong en Studio Acht Caribbean Architects

Samen met Studio Acht Caribbean Architects nemen we een kijkje bij een nieuw te bouwen project bij Piscadera Bay. Aangezien dit appartementen zijn komt het wel van pas dat Burgers Advocaten uitleg geeft over waar je op moet letten bij het kopen van appartementsrechten. Genoeg om te zien en te lezen in deze decembereditie van de bonbiba.

Het meest complete woningaanbod

van Curaçao & Bonaire in één magazine

42

De nieuwste lifestylewinkel van Curaçao is open


MAKELAAR ABC REAL ESTATE

APPARTEMENTEN AAN ZEE v.a. NAF 645.000,- k.k.

KOOP

5

APPARTEMENTEN CENTRAAL v.a. NAF 550.000,- k.k.

Your partner in real estate!

BOUWKAVELS CORAL ESTATE v.a. NAF 460.000,- k.k.

BOUWKAVELS JAN SOFAT v.a. NAF 200.000,- k.k.

www.bonbiba.com 5


MAKELAAR ABC REAL ESTATE

JAN SOFAT NAF 3.800.000, k.k.

JAN SOFAT 71 NAF 1.090.000,- k.k.

Moderne, onder architectuur gebouwde, waterfront villa (2005) met een open karakter op de mooiste locatie aan het Spaanse Water. De villa is ontworpen en wordt thans bewoond door de architect Cees den Heijer. De ligging is fantastisch. Goed op de wind met een wijds uitzicht over het Spaanse Water met haar eilandjes, de golfbaan en de villa’s op de plantage van St Barbara alsmede de statige Tafelberg. 1.061 m2 eigendomsgrond. Oppervlakte villa circa 365 m2.

Ruime Meditterane villa met een schitterend uitzicht over het Spaanse Water gelegen op het 24/7 beveiligde terrein Jan Sofat. De villa is gebouwd op een heuvel en is gelegen op 1.400 m² eigendomsgrond. U rijdt naar de hoger gelegen carport via het afstand bedienbare smeedijzeren hek. De villa beschikt over een tropische tuin aan de voorzijde. Bij de entree ligt een terras waar u direct van het schitterende uitzicht kunt genieten. Royale leefruimte met een open keuken.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3,5 | Eigendomsgrond: 1.061 m2 | Bebouwd oppervlak: 365 m2

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Eigendomsgrond: 1.400 m2 | Bebouwd oppervlak: 280 m2

KOOP

www.bonbiba.com 6

CORAL ESTATE 8 NAF 2.800.000,- k.k.

6

JAN SOFAT NAF 2.795.000,- k.k.

Direct aan de Caribische Zee gelegen op 24-7 beveiligd resort ligt deze royale moderne villa met zwembad. Deze onderhoudsvriendelijke villa is recent gerenoveerd en beschikt over 3 slaapkamers met elk een badkamer, een vide van ruim 45 m2, 2 garages, luxe ruime keuken en een ‘gazebo’ boven de zee.

Luxe villa gelegen in 24/7 beveiligd resort. Bijzonder ruime met studio en appartement. Schitterend uitzicht over het Spaanse Water en de Tafelberg. Vanaf de straat kunt u niet vermoeden hoeveel ruimte er in en rond deze villa wordt geboden. Via het automatisch bedienbare hek rijdt u of een van de twee eveneens automatisch bedienbare garages in of u rijdt via de oprit naar boven alwaar eveneens parkeermogelijkheid is voor 2 auto’s.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3,5 | Eigendomsgrond: 1.440 m2 | Bebouwd oppervlak: 300 m2

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3 | Eigendomsgrond: 1.860 m2 | Bebouwd oppervlak: ca 750 m2


MAKELAAR ABC REAL ESTATE

KAYA VIVALDI NAF 1.295,000, k.k.

BRAKKEPUT ABOU NAF 1.250.000,- k.k.

Moderne design villa, hooggelegen, met zwembad en zeer goede privacy. De villa is ontworpen door Jean Marc des Bouvrie en oogt imposant vanaf de straat, strakke lijnen een modern statement. Royaal zandkleurig terras met zeer goede privacy, een separaat gastenverblijf en een fraai zwembad. De villa is royaal van opzet, alle vertrekken zijn ruim en de ligging op de wind is zeer goed. De moderne keuken beschikt over een bar aan de zwembadzijde. Ruime woonkamer.

Unieke, moderne, ruime en open, vrij recent, onder architectuur (Henk Bolivar) gebouwde comfortabele villa met zwembad en uitzicht op Spaans Water, Marina de Kleine Wereld, de Caribische Zee en de Tafelberg. Dankzij split levels en de ruime patio is er een heel apart, open en fris karakter met bijzonder details. De villa beschikt over drie slaapkamers, waarvan een ruime master slaapkamer met aparte badkamer, apart toilet, aparte douche en een grote bergruimte.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Eigendomsgrond: 1.154 m2 | Bebouwd oppervlak: 400 m2

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Separate studio

KOOP

Your partner in real estate!

7

BOCA GENTIL V01 NAF 1.395.000,- k.k.

MAHAAI NAF 1.950.000,- k.k.

Moderne villa gelegen in het beveiligde waterfront resort ‘Boca Gentil’. Op loopafstand van diverse winkels, restaurants, fitness, spa, casino en het luxe strand van ‘Jan Thiel Beach’. Goede afwerking met een hoog comfort. De villa heeft een zeer open karakter met veel zit/lounge mogelijkheden. Open moderne keuken met een bar. Hoge schuideuren en ramen met tropische shutters. Vanaf de porch kijkt u over de fraaie tuin en het infinity-zwembad met ruim zonneterras en vaste BBQ.

Bijzondere 50-er jaren modernistische villa van architect Richard Neutra (werkte samen met Frank Lloyd Wright) op circa 3.500 m2 eigendomsgrond. De villa ligt op 2 percelen grond midden in Mahaai. Centraal gelegen nabij supermarkten, scholen, restaurants, bars, kantoren en diverse hoofdwegen. De villa staat iets hoger dan de omliggende straten. De indeling is praktisch en alle vertrekken zijn bijzonder ruim van opzet. De functionaliteiten zijn enigszins gedateerd.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2,5 | Eigendomsgrond: 1.196 m2

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 3 | Eigendomsgrond: 3.500 m2 | Bebouwd oppervlak: ca 500 m2 www.bonbiba.com 7


Het Cover object

Veilig en rustig wonen Deze maand hebben we ervoor gekozen om een aantal resorts uit te lichten in de bonbiba. Veel mensen willen op een resort wonen vanwege de rust en de veiligheid. Kinderen kunnen hier lopend of op de ďŹ ets naar hun vriendjes of vriendinnetjes. Dat scheelt weer een autoritje. De drie resorts die we uitlichten liggen allen aan het water: Jan Sofat en Seru Boca liggen allebei aan het Spaanse Water terwijl Coral Estate direct aan de Caribische Zee ligt.

8


KOOP

MAKELAAR ABC REAL ESTATE

Jan Sofat Jan Sofat is een van de oudste resorts op Curaรงao en misschien ook wel de bekendste. Onlangs is de ontwikkelaar een samenwerking aangegaan met ABC Real Estate om onder andere de nieuw uit te geven kavels, met uitzicht over het Spaanse Water en haar eilanden, te verkopen. Op dit moment zijn er verschillende kavels en huizen in de verkoop bij Spanish Water Resort en ABC Real Estate.

Your partner in real estate!

www.bonbiba.com 9


Het Cover object

In Coral Estate kun je genieten van rust en ruimte

Coral Estate Halverwege Westpunt, vlakbij Sint Willibrordus, ligt dit ruim opgezette resort met een eigen strand en hotel. Op dit moment wordt er hard gewerkt om het hotel op te knappen en te upgraden met sportfaciliteiten en een spa. Het resort ligt op een kwartiertje afstand van het vliegveld en 25 minuten van de stad. Hier kun je echt genieten van rust en ruimte; zeg maar gerust veel ruimte.

In Coral Estate kun je genieten van rust en ruimte

10


KOOP

MAKELAAR ABC REAL ESTATE

Alle villa’s op Seru Boca hebben uitzicht op het Spaanse Water

Seru Boca Seru Boca - letterlijk vertaald ‘berg inham’ - is een aparte ‘woongemeenschap’ op Santa Barbara Plantation. Om ervoor te zorgen dat eventuele hotelgasten niet zomaar het terrein oprijden is er een aparte, bewaakte toegangspoort. Alle villa’s die hier zijn gebouwd hebben uitzicht op het Spaanse Water en zijn stuk voor stuk uniek door hun ligging en architectuur. Officieel zijn hier niet veel huizen in de verkoop, maar mocht u interesse hebben in een huis op Seru Boca, dan kunt u dat aangeven bij ABC Real Estate.

Your partner in real estate!

www.bonbiba.com 11


COVEROBJECT REMAX

Your wedding at Sorobon? Naturally on the beach.

FOR RESERV ATIONS CALL

+599 717 80 80 OR MAIL US

reservation s @sbrb.nl

Bonaire’s paradise Sorobon Beach Resort, on the quiet and tranquil Island of Bonaire, sits on one of the most beautiful stretches of sand in the Caribbean. The resort has a private beach with shaded cabannas and lounge chairs. The shallow bay is protected by a

coral reef and is ideal for swimmers, snorkelers and windsurfers. The 30 comfortable cottages offer splendid panoramic views of the bay’s colorful wildlife both above and below the sea. The staff of Sorobon Beach Resort welcomes you to this island paradise.

www.bonbiba.com 1

Sorobon 12 Beach Resort Bonaire • Sorobon 10 • Bonaire • Dutch Caribbean • T +599 717 8080 • reservations@sbrb.nl • www.sorobonbeachresort.com


m

BLUE BAY REMAX

Schitterende appartementen op de heuvels van Blue Bay Ook te koop met de inrichting Deze prachtige appartementen liggen boven op een berg in Blue Bay Heights, de meest exclusieve sectie van Blue Bay Golf & Beach Resort. De appartementen worden omringd door prachtig aangelegde tuinen met volwassen palmbomen en er is een mooi gemeenschappelijk zwembad en volop parkeerruimte. Vanwege de hoge ligging wordt optimaal gebruik gemaakt van de verkoelende passaatwind. Het project bestaat uit 8 gebouwen met ieder 4 appartementen en ziet er daarom erg charmant uit. De gebouwen zijn voorzien van dubbelzijdige muren die geisoleerd zijn met foam. Hierdoor ontstaat een sublieme isolatie die resulteert in een aanzienlijke besparing op de electrakosten tot wel 40 procent!

De appartementen liggen allen op de begane grond. Via een royale entrée komt u in de mooie lichte woonkamer met open keuken en een schuifpui naar het grote overdekte terras. De hoofdslaapkamer heeft een royale inloopkast en een prachtige en suite badkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het terras. De twee gasten slaapkamers delen de tweede gemeenschappelijke badkamer. Er is een aparte bergkast in de hal met voldoende ruimte voor een wasmachine / droger. De appartementen worden geleverd met een standaard keuken die erg compleet is uitgevoerd. Desgewenst kan tegen meerprijs een andere uitvoering van de keuken geleverd worden (geldt niet voor alle appartementen). APPARTEMENTEN BEGANE GROND: vanaf Naf 830.000,- k.k. Woonoppervlakte 160 m2 3 slaapkamers 2 badkamers | gastentoilet PENTHOUSE: vanaf Naf 930.000,- k.k. Woonoppervlakte 195 m2 3 slaapkamers 3 badkamers | gastentoilet Voor alle appartementen en penthouses geldt: • Inclusief aansluitingen voor telefoon / internet • Bergruimte of parkeergarage • Voorzien van airconditioning • Gezamenlijk gebruik zwembad met palapa en kunstgras • Lange termijn verhuur mogelijk • Blue Bay Beachpas Lange termijn verhuur mogelijk vanaf Naf 3.375,- tot Naf 4.500,- inclusief Blue Bay Beachpas en servicekosten, exclusief gas water en elektra.

Heeft u interesse in deze appartementen? U kunt contact opnemen met Ray Bongers 670 23 12

www.bonbiba.com 13


Mas Bango Beach Resort Naf 5.000,- per maand

Aan het water / gemeubileerd / 3 slaapkamer / 3 badkamer / luxe, volledig uitgeruste keuken / zwembad / ligplaats boot / woonopp 175 m2 Heerlijk op de wind gelegen, royaal appartement in het Mas Bango Beach Resort, aan het Spaanse Water op Curaçao. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een schitterend uitzicht over het water. Het terras is groot en biedt veel privacy. Op het volledig ommuurde terrein is een mooi zwembad en een strand voor gezamenlijk

gebruik. Op loopafstand bevinden zich de restaurants “De Kleine Wereld” en “Maxime”. Het strand van de Caracasbaai is om de hoek en binnen 5 minuten rijden bent u bij het Jan Thiel gebied met haar vele faciliteiten, zoals strand en restaurants. Bij het appartement hoort een ligplaats voor een boot en 2 parkeerplaatsen.

BLUE EMERALD OCEAN SUITES • VILLA CAS ABOU • VILLA SOMERSET HEIGHTS • VILLA SEAVIEW • MAS BANGO BEACH RESORT • BLUE EMERALD • OCEAN SUITES CITY APARTMENT Onze huurhuizen zijn de moeite waard. Comfortabel, compleet, sfeervol en op top locaties. Lange of korte verhuur. Voor een heerlijke vakantie of voor een korte onderbreking van de drukte van alle dag.

Pietermaai City Suite US$ 4.500,- per maand

VanLennep

In de stad/ centraal / gemeubileerd / 2 slaapkamer / 2 badkamer / volledig ingerichte keuken / gebruik van hotelfaciliteiten / zwembad / strand / woonopp 160 m2 Zeer centraal gelegen, volledig gemeubileerd city appartement aan de Pietermaai in Punda. Het appartement is verdeeld over 2 etages van een gerestaureerd historish pand. Op loopafstand is Beachclub St. Tropez en de Scuba Lodge.

verhuur | beheer

Het gebruik maken van de hotelfaciliteiten: schoonmaak / zwembad / wireless internet / 2 televisies dvd speler stereo installatie / water en elektriciteit / kluisje beddengoed / handlinnen

Voor meer huizen en appartementen ga naar

www.vanlennep-verhuur.com +5999 562 00 11 / info@vanlennep-verhuur.com

+ =

$

Je kúnt natuurlijk wachten tot het laatste moment... maar dat kan problemen geven. U kunt uw verhuizing ook nu alvast laten regelen. De betrouwbare verhuizer PO Box 3055 / Kaya Jacob Posner 14 / Curaçao / Tel.: +5999-461 4766 / Fax: +5999-461 5067 / info@meyermoving.com


KOOP

MAKELAAR ABC REAL ESTATE

Jan Sofat Naf 1.095.000,- k.k. 1.050 m2 eigendomsgrond Moderne keuken Woonkamer 5 slaapkamers 3 badkamers Ruime porch Zwembad Fraaie landscaping Carport 2 auto’sGarage 2+ auto’s

Op een heuvel gelegen modern woonhuis met zwembad en een geweldig uitzicht van 270 graden over het Spaanse Water en de Tafelberg. De woning, is zeer goed onderhouden en beschikt over een veel leefruimte, een royale porch en diverse terrassen. De woning heeft in totaal 5 slaapkamers, 3 badkamers en een ruime garage. Twee slaapkamers en een badkamer zijn onder de woonverdieping gelegen. Het perceel is volledig gelandscaped en het geheel is zeer onderhoudsvriendelijk van opzet. In- en rondom het zwembad (3.50 x 8.00) is er veel privacy. De open structuur van de woning, de fraaie zichtlijnen en de rondom de woning gelegen overdekte galerij geeft een bijzondere tropensfeer.

Your partner in real estate!


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

De Advocaat vertelt

Appartementsrechten DOOR MR. R.G. SALEH

Appartementsrechten ontstaan wanneer een gebouw feitelijk en juridisch wordt gesplitst in meerdere wooneenheden (appartementen). Een appartementsrecht geeft je het exclusieve recht op het gebruik van je appartement en een aandeel in de gemeenschappelijke delen zoals trappenhuis of zwembad. Vereniging van Eigenaren (VvE) Wanneer je een appartementsrecht koopt, wordt je verplicht lid van een VvE. De VvE behartigt kort gezegd de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren, waaronder het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten.Als lid van een VvE heb je meestal te maken met twee organen: het bestuur en de algemene ledenvergadering. Het bestuur van de VvE Het bestuur (ook wel administrateur genoemd) houdt zich voornamelijk bezig met het beheer van de financiële middelen van de VvE, het zelfstandig uitvoeren van bepaalde onderhoudstaken en het adviseren van de VvE. Bij kleine VvE’s kan een van de eigenaren de taak van bestuurder op zich nemen. Het is niet ongebruikelijk dat met name bij grote VvE’s het bestuur wordt uitbesteed aan een ervaren buitenstaander. De algemene ledenvergadering (ALV) De ALV is het belangrijkste orgaan van de VvE. Uit de leden wordt een voorzitter van de ALV gekozen die in principe niet meer bevoegdheden heeft dan het voorzitten van de vergadering. De voorzitter is dus in principe niet verantwoordelijk voor het besturen van de VvE en kan geen besluiten nemen die de VvE binden!

Tijdens de vergaderingen worden allerlei besluiten genomen die gaan over het beheer en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimten. De ALV kan besluiten nemen die verstrekkende financiële gevolgen kunnen hebben voor de leden, bijvoorbeeld over de hoogte van de servicekosten en het doen van extra stortingen in verband met groot onderhoud.Als er geldig wordt besloten om de service fee te verhogen, ben je als eigenaar daaraan gebonden. Dat je daar misschien het geld niet voor hebt, maakt in principe niet uit. Het is daarom aan te raden om de ALV steeds bij te wonen of in ieder geval altijd goed in de gaten te houden wat de agendapunten zijn. Enkele tips bij de koop van een appartementsrecht Vóór het kopen van een appartementsrecht moet je op een aantal zaken letten. Van belang is te weten wat je rechten en plichten zijn als eigenaar. Deze staan onder meer in de splitsingsakte, het splitsingsreglement maar ook in het huishoudelijk reglement, dat woon- en leefregels omvat over bijvoorbeeld het aantal toegestane huisdieren en verhuur van appartementen. Verder is het verstandig na te gaan hoe de VvE er financieel voor staat om te voorkomen dat je voor onaangename financiële verrassingen komt te staan. Is er een reservefonds opgebouwd voor groot onderhoud? Zit er groot onderhoud aan te komen waarvoor de eigenaren wellicht extra stortingen moeten doen? Heeft de verkoper aan zijn financiële verplichtingen tegenover de VvE voldaan? Als koper ben je namelijk naast de verkoper aansprakelijk voor verschuldigde bijdragen die in het lopende of voorafgaande jaar opeisbaar zijn geworden.Tot slot is uiteraard ook de staat van de gemeenschappelijke delen van belang aangezien dat de waarde van je appartement en je woongenot in grote mate kan beïnvloeden.

MR R.G. SALEH IS ADVOCAAT BIJ BURGERS ADVOCATEN EN HOUDT ZICH ONDER MEER BEZIG MET HET VASTGOEDRECHT.

Burgers Advocaten Bramendiweg 21 Kintjan, Willemstad Curaçao T +(5999) 465 1605 F +(5999) 465 1604 www.burgersadvocaten.com info@burgersadvocaten.com


KOOP

om

Project

Indigo Garden Voor vakantiewoning of permanente bewoning

v.a. US$

NIEUWBOUW BLUE BAY

287,500,- k.k.

INDIGO A 127 m2 bebouwd oppervlak INDIGO B 141 m2 bebouwd oppervlak INDIGO C 124 m2 bebouwd oppervlak INDIGO B 141 m2 bebouwd oppervlak

VIER WONINGTYPEN, ALLEMAAL RUIM EN COMFORTABEL Indigo Garden is een schitterend resort direct naast hole één van de golfbaan op Blue Bay. Op dit glooiende terrein staan 89 moderne villa’s die elk een uniek uitzicht hebben. Sommige woningen bieden vrij zicht op de eerste hole, andere kijken op de rijke tropische tuin of op de prachtige zwembaden. Vanuit uw woning wandelt u zo het weelderige groen in – aan de land-scaping is bijzonder veel aandacht besteed. Op loopafstand is voldoende parkeergelegenheid. Binnen het resort worden vier woningtypen ontwikkeld, elk met een karakteristieke uitstraling en modern design van een lokale architect.

ay villa’s en kavels op

Zie ook andere Blue B

ao.com

www.bluebay-curac

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande adres. BLUE BAY REAL ESTATE Landhuis Blauw z/n Curaçao realestate@bluebay-curacao.com Tel: +5999 8682536 Fax: +5999 8882558 OFFICE MANAGER Raima Rosalia realestate@bluebay-curacao.com Tel: +5999 8682536 Fax: +5999 8882558

www.bluebay-curacao.com

MAKELAARS Mark Albers markalbers@bluebay-curacao.com Tel: +5999 6668900 Hans Vervoord hansvervoord@bluebay-curacao.com Tel: +5999 6909232


curaçao’s most exclusive neighborhood

ARCHITECT STUDIO ACHT

For Sale

new lots

phase 5

phase 4

phase 3

phase 6

phase 3 / Lot 1 - 14 1.000-2.000m2

phase 4 / lot 284 / 877m2 phase 4 / lot 287 / 770m2 phase 4 / lot 297 / 890m2

phase 5 / lot 1 / 940m2 phase 5 / lot 2 / 925m2 phase 5 / lot 3 / 795m2

TENDER-OFFER phase 6 / 9.314m2 and/or lots for sale

Pre-sale of exclusive lots

lots located in the heart of jan sofat.

Unique lots located near the water

Looking for a good investment? this property is located at the entrance of jan sofat.

Interested?

spanish water resort n.v. ‘where living is a pleasure’

mail us

info@jansofat.com

www.bonbiba.com 18 info@jansofat.com / www.jansofat.com / tel: +599 9 461-3044 / 3050


MAKELAARDIJ | TAXATIES BEHEER | BOUWMANAGEMENT WWW.MUELLER.AN

BLUE BAY BEACH AND GOLF RESORT US$ 319.000,-

JAN THIEL

NAF 620.000,-

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2,5 | 131 m2 of luxurious apartment with breathtaking view on the golf course, the beach and the Caribbean Sea. Located on the third floor. Living with luxurious open kitchen, large covered porch. The apartment is brand new, part of complex with a private swimming pool .

Bebouwd opp.: 220 m2 | Terrein: 1.000 m2 2 Mooie tropenwoningen op 1000 m2 eigendomsgrond. Deze woningen worden samen verkocht, ideaal voor een investeerder die op zoek is naar verhuur objecten.

CORAL ESTATE

BOUWKAVELS - BOCA VERDE

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Breathtaking panoramic view, from the wide porch with included pool. The villa is in immaculate condition. Coral estate is a quiet, relaxing and a gated community. This house is sharply priced.

Super locatie aan de golfbaan van Blue Bay Golf and Beach Resort! Vrij uitzicht over de golfbaan en de Caribische zee. 11 ruime kavels met een spectaculair uitzicht en een geweldige ligging direct aan de golfbaan. Op deze kavels zijn stijlvolle villa’s in klassieke Caribische bouwstijl ontworpen.

US$ 399.000,-

US$ v.a. 107.500,-

SANTA ROSAWEG 62 A WILLEMSTAD | CURAÇAO | T +599 9 736 6262 | F +599 9 736 6263 | E INFO@MUELLER.AN | WWW.MUELLER.AN COMMERCIEEL

COMMERCIEEL

ECO OFFICE  JULIANAPLEIN 39 Op aanvraag 640 m2 eco kantoorgebouw in het centrum van Willemstad. In het hart van het financiële en juridische centrum van Curaçao (Punda) vlak bij alle overheidsinstellingen en de grote accountants wordt op korte termijn dit luxe en duurzaam (Eco) kantoorgebouw gerealiseerd.

GROOT PISCADERA CENTER APPARTEMENT

ANJELIERWEG STA ROSA CENTER 3 LUXE GEMEUBILEERD APPARTEMENTEN OFFICESPACE

NAF 2.200,- p/m 110 m2 Geheel verscholen achter een winkelcentrum ligt deze “gated community” Groot Piscadera Center. U woont hier veilig, rustig en nabij alle nodige faciliteiten.

NAF 2.250,- p/m

2 slaapkamers | 2 badkamers Strak afgewerkte en compleet gemeubileerde appartementen

DIREKT TE AANVAARDEN

VILLA DEL SOLL NAF 4.350,- p/m

ANJELIERWEG NAF 30,- p/m2

Deze luxe, in 2011 gerenoveerde villa is uitgerust met 2.5 badkamer, 3 slaapkamers, zwembad, achterporch en luxe moderne keuken. De villa ligt in de wijk van Engelen, het terrein is volledig omheind en bereikbaar via een op afstand bedienbaar hek.

Kantoor/winkelruimte 4 units van 60 m2 luxe en strak afgewerkt

MAHAAIWEG 7 NAF 32, p/m Nieuwbouw ECO kantoor. 2 Kantoor units ieder 154 m2. Units zijn compleet afgewerkt, Led verlichting super geisoleerd en super zuinige airco’s. Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein en een mooi aangelegde tuin.

v.a. NAF 1.365,- p/m 50 m2 Key benefits: Affordability – Flexibility-Central Located-Soon available – Representative- Alarm – Parkingspace

UW WONING VERHUREN OF VERKOPEN? Wij zijn voor onze relaties op zoek naar courante woningen in de betere wijken. Onze courtage bij verkoop bedraagt slechts 2% www.bonbiba.com 19


Gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en realiseren van interieurprojecten

E-mail: info@promades.nl - Website: www.promades.nl

  

 

en eigen paradijs op Curacao. Op Villapark Fontein komt deze droom voor u heel dichtbij! U kunt kiezen uit verschillende type woningen met 2 of 3 slaapkamers, op min. 500m² eigendomsgrond. De mooiste stranden van Curacao, Cas Abou en Porto Marie liggen op steenworp afstand. Kom gezellig langs en bel vandaag nog voor een vrijblijvende rondleiding met +5999 864 4242 of +5999 6609477 of bezoek onze website.

www.villaparkfontein.com


NIEUW

IN PRIJS Nieuw & VERLAAGD Exclusief

Exclusief

Exclusief

Nieuw & & IN PRIJS Exclusief VERLAAGD

VILLA TE KOOP

APPARTEMENT TE KOOP

VILLA TE KOOP

HUIS TE KOOP

JULIANADORP

POS CABAI

BRAKKEPUT ABOU

MATANCIA

Slaapk: 4 | Badk: 3 Woon opp.: 210 m2 | Perceel opp.: 385 m2 2-onder-1-kap gelegen in het nieuwe resort Julianadorp Oleander Residence. Het resort heeft een zwembad, is centraal gelegen en goed beveiligd. De villa heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, keuken en een ruime porch.

Slaapk: 3 | Badk: 2 Woon opp.: 150 m2 Dit prachtige appartement op de begane grond ligt in een beveiligd resort en bevindt zich in de zeer centraal gelegen wijk Pos Cabai. Het appartement heeft een keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en prive balkon. Het complex heeft een tropische tuin met zwembad.

Slaapk: 3 | Badk: 3 Woon opp.: 315 m2 | Perceel opp.: 1.110 m2 Zeer ruime woning gelegen in de mooie en rustige omgeving van Brakkeput Abou. Binnen de villa is een grote woonkamer met open keuken en hoog plafond. Buiten is een porch, die aan de woonkamer is verbonden door middel van schuifdeuren.

Slaapk: 4 | Badk: 3 Woon opp.: 350 m2 | Perceel opp.: 1.110 m2 Dit ruime huis is zeer centraal gelegen in de gezellige wijk Matancia, op 15 minuten rijden van Willemstad. Het huis heeft 4 slaapkamers, 3 badkamers, open keuken, veel opbergruimte, een tropische tuin, zwembad en een oprit voor 2 auto’s.

OLEANDER RESIDENCE NAF 525.000,-

IN PRIJS Exclusief VERLAAGD

NAF 550.000,-

Nieuw & Exclusief

NAF 599.000,-

Nieuw & EXCLUSIEF

EXCLUSIEF Exclusief

Exclusief

VILLA TE KOOP

BUNGALOW TE KOOP

VILLA TE KOOP

CAS CORAWEG

JULIANADORP

TONI KUNCHI

NAF 647.000,-

Slaapk: 4 | Badk: 2 | Appartement Woon opp.: 329 m2 | Perceel opp.: 1.658 m2 Tropische villa centraal gelegen in de populaire wijk Mahaai. Ruime woonkamer met half-open keuken, garage, studio, porch en een tweeslaapkamer appartement in de grote beplante tuin. Een villa op erfpachtgrond dat ontzettend veel mogelijkheden biedt.

NIEUW& Exclusief EXCLUSIEF

Slaapk: 3 | Badk: 2 Woon opp.: 250 m2 | Perceel opp.: 820 m2 Tropische bungalows gelegen in het pas afgebouwde resort Oleander Residence, midden in Julianadorp. De bungalows hebben een ruime woonkamer met hoog plafond, design keuken en garage. Verschillende bungalows zijn beschikbaar.

NAF 749.000,-

Slaapk: 2 | Badk: 2 Woon opp.: 359 m2 | Perceel opp.: 1.020 m2 Ruime villa gelegen in de centrale en populaire wijk Toni Kunchi. Het huis beschikt oa. over een porch aan de voorkant, ruime woonkamer en logeer kamer met eigen badkamer. De omheinde tuin heeft een tropische uitstraling.

EXCLUSIEF & IN PRIJS VERLAAGD Exclusief

APPARTEMENT TE KOOP

VAN ENGELEN NAF 849.000,-

Slaapk: 3 | Badk: 2 | Woon opp.: 175 m2 Luxe begane grond appartement is gelegen in de populaire en centraal gelegen wijk. Onder architectuur gebouwd met superieure materialen voor een inspirerende woonsfeer. Het heeft een ruime tropische tuin met zwembad, kleedruimte en opbergfaciliteiten. Elk appartement heeft maximale privacy en altijd een frisse wind op de veranda.

Nieuw & Exclusief

VILLA TE KOOP

APPARTEMENT TE KOOP

VILLA TE KOOP

VILLA TE KOOP

BLUE BAY

SPANISH WATER

CORAL ESTATE 541

DAMACOR

US$ 595.000,-

Slaapk: 5 | Badk: 4,5 Woon opp: 250 m2 | Perceel opp.: 575 m2 Stijlvolle villa met appartement, centraal gelegen in Damacor. Deze ruime villa is gebouwd met hoogwaardige materialen. Deze villa heeft o.a. slaapkamers met walk-in closets, zolder met opslag-en entertainmentruimte, ruim zwembad met poolhouse met toilet en buitendouche en een tropische tuin.

Slaapk: 4 | Badk: 3.5 | Appartement Woon opp: 250 m2 | Perceel opp.: 1.010 m2 Huis met appartement gelegen op het mooie en exclusieve golfresort Blue Bay. De tuin is voorzien van meerdere porches, zeer groot zwembad met zonneterras en fraaie beplanting. Het heeft een open keuken, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een toilet en een 2 kamer appartement.

CVV

OLEANDER RESIDENCE NAF 725.000,-

NIEUW& Exclusief EXCLUSIEF

NAF 850.000,-

EMBER LID | M

NAF 645.000,-

BRIONPLEIN 2 |

MARINA APARTMENT NAF 875.000,-

Slaapk: 3 | Badk: 2 Woon opp:150 m2 Luxe Appartement gelegen in het Residence & Marina resort aan het Spaanse Water op de eerste verdieping met prachtig uitzicht, eigen ligplaats, tropische tuin en gezamenlijk zwembad. Beschikt over 3 slaapkamers, 2 badkamers, ruime keuken en een groot balkon.

OCEAN FRONT

Slaapk: 4 | Badk: 3,5 Woon opp: 280 m2 | Perceel opp.: 955 m2 Een luxe zeezicht villa gelegen op het mooie en exclusieve resort Coral Estate. Moderne keuken en ruime woonkamer met toegang tot de porch. Buiten is een prachtig tuin met zwembad en een carport voor 2 auto’s.

NAF 1.100.000,-

WWW.CENTURY21NUMBERONE.COM

461 4102

goed se Vast te Curaçaong Real Esta Verenigiation Curaçao ci so As

#1

R E A L E S TAT E


MARINA VILLAGE 4 BEDROOM 3 BATHROOM (Including Guest Cottage)

2 CAR GARAGE STARTNG AT US $950,000 Marina village, a private gated enclave overlooking The pete dye signature golf course and spanish water bay.

Contact Paris Hebert at + 5999 525-2919 or visit our Santa Barbara Plantation Real Estate office located inside the Hyatt hotel, lobby level.


864 1135

670 9645

Robert

Yolanda

GROTE BERG

HOFFI ABOU

Slaapkamers: 5 | Badkamers: 3 | Eigendomsgrond: 527 m2 Unieke verdiepingswoning met zwembad aan de rand van Grote Berg. Vrij uitzicht over zee en vliegveld Hato.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2,5 | Eigendomsgrond: 1.980 m2 Verdiepingswoning in Banda ‘Bou op zéér groot terrein. Inclusief vergunning en bouwtekening voor 4 appartementen met zwembad.

SERU MAHUMA

GROTE BERG

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 2 | Erfpachtgrond 620 m² Zéér goed onderhouden, frisse verdiepingswoning met mooi aangelegde tuin. Speelse indeling, buiten veel zitgelegenheden.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Eigendomsgrond: 820 m2 Mooie vrijstaande woning met zwembad aan de rand van Grote Berg. Vraagprijs is inclusief meubels. Zeezicht vanaf achterzijde!

SANTA CATHARINA

PISCADERA

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 | Eigendomsgrond: 915 m2 La Quinta Villa’s, Zeer nette vrijstaande woning in een rustige buurt.

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1.5 Zeer centraal gelegen appartement op een resort.

NAF 879.000,-

NAF 459.000,-

NAF 420.000,-

NAF 419.500,-

SALIÑA HARBOUR NAF 1.600,-

BRAKKEPUT NAF 2.500,-

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1 Zeer centraal gelegen appartement GEMEUBILEERD

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Nieuwe split level woning. ONGEMEUBILEERD

NAF 725.000,-

NAF 327.000,-

r? Uw huurwoning hie Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op.

BRAKKEPUT NAF 2.500,

ZUID POPO NAF 850,

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Nieuw zeer nette woning SEMI-GEMEUBILEERD

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1 Charmant appartement GEMEUBILEERD www.bonbiba.com 23


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

De Architect vertelt

‘Aan voorwaarden voor plezierig woongenot wordt maximaal voldaan.’

Pescadero Grand View Goed op de wind mét groots uitzicht Bouwen met commerciële doeleinden op Curaçao doe je niet zomaar, en zeker niet op een willekeurige plek. De locatie voor een ontwikkeling moet aan een aantal minimale randvoorwaarden voldoen wil het commercieel aantrekkelijk zijn. De belangrijkste daarvan zijn onder andere een goede ligging ten opzichte van de wind en het uitzicht. Dat laatste het liefst op de Caribische Zee. Andere belangrijke voorwaarden voor een plezierig woongenot zijn onder meer privacy en gevoel van veiligheid.

24

Opdrachtgever Janssen de Jong Project Development heeft Studio Acht Caribbean Architects in de arm genomen om op een prachtige plek, met uitzicht over Piscadera Bay en de Caribische Zee, een resort met appartementen te ontwerpen. Op het 21.000 vierkante meter grote kavel zijn de appartementenblokken dusdanig gepositioneerd dat aan de genoemde randvoorwaarden voor woonplezier maximaal kan worden voldaan. De balkons en terrassen aan de voorzijde kijken uit over de Caribische zee en de balkons en terrassen aan de achterzijde


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

‘Een tropische uitstraling met een duidelijk eigen karakter’ liggen heerlijk op de wind. Een verdere duidelijke eis van de ontwikkelaar was een ontwerp dat zijn eigen karakter en uitstraling heeft, waarbij toch de tropische bouwsfeer gebruikt wordt. De verschillende woonblokken zijn ieder voorzien van 2- en 3-slaapkamer appartementen en penthouses, waardoor een mix van grootte van appartementen wordt aangeboden.

Iedere woning heeft haar eigen ontsluiting, waarbij alle woningen op de verdiepingen per lift bereikbaar zijn. De bouwvergunning van de eerste fase is aangevraagd en inmiddels verstrekt. Er hoeft echter niet gewacht te worden tot de gebouwen klaar zijn, om een goede indruk van de appartementen te krijgen: de renderings die door Studio Acht zijn gemaakt geven een zeer realistisch beeld van wat het eindresultaat zal zijn. Door de overdekte porches en terrassen, de grote overstekken en door de materiaalkeuze, detaillering en het speels omgaan met bouwvolumes wordt een tropische uitstraling bereikt met een duidelijk eigen karakter. Er is bijvoorbeeld gekozen voor gebakken dakpannen en houten kozijnen met shutterramen en luiken. De dakterrassen van de penthouses worden voorzien van een pergolaconstructie, om enerzijds het zonlicht overdag voldoende te weren, maar ’s avonds het zicht op de sterrenhemel niet volledig te belemmeren. Vooral vanaf deze dakterrassen kunnen toekomstige gebruikers volop van de hoge ligging en het adembenemende uitzicht gaan genieten. Als ‘icing on the cake’ hebben deze penthouses ook nog de mogelijkheid om op het dakterras een eigen jacuzzi te laten installeren. De geheel afgesloten en beveiligde kavel wordt voorzien van een tropische tuin, waarin een aantal zwembaden worden opgenomen, en van ruim voldoende parkeerplaatsen. Het project zal op korte termijn in ontwikkeling gaan.

www.bonbiba.com 25


Het meest complete woningaanbod van Curaçao en Bonaire in één magazine info@bonbiba.com | www.bonbiba.com

Cas Abou

Coral Estate

Piscadera Curasol

RENAISSANCE | SCH

BonBiba.indd 1


HET BONBIBA MAGAZINE VIND JE BIJ: RESTAURANT DE HEEREN | RESTAURANT OMUNDO | DELIFRANCE BLOEMPOT | CRAVING SUSHI | RESTAURANT MOON | LA CANTINA | SOPRANO’S | AVILA BEACH HOTEL | ALBERT HEIJN | ZANZIBAR | DELIFRANCE SALINA | MAMBO BEACH | LIONS DIVE HOTEL | TU TU TANGO| KLM BLOEMPOT MARTINAIR BLOEMPOT | NOTARISKANTOREN | DAE VLIEGTUIGEN | DAE TICKET OFFICE PUNDA | DAE TICKET OFFICE HATO | CAFÉ WILHELMINA | DELIFRANCE | DE GOUVERNEUR | PLAZA HOTEL | HOTEL RENAISSANCE | * DE MAKELAARS VAN CURAÇAO * alle makelaars die bij bonbiba adverteren

BLOEMPOT SHOPPING CENTER 10

Ticket Office

BLOEMPOT | ZATERDAG OPEN

Santa Catharina Sunset Heights Sun Valley Zapateer Matancia

Koraal Partier Kwartje Oudewater

Francia Toni Kunchi Cerito Girouette

Piscadera

ol

Scherpenheuvel Cas Grandi

Parasasa

RENAISSANCE | SCHARLOO

Brakkeput Ariba

Zuurzak Bottelier Vredenberg

Santa Barbara

Brakkeput Abou Vista Royal

Seru Boca

Ticket Office

JANWE

LUCHTFOTO PRODUCTIE

TIJDELIJK

VERRAS, VERBAAS EN OVERTUIG UW PUBLIEK MET UNIEKE LOW-COST

LUCHTOPNAMES

$275

Bent u geinteresseerd in de diensten van Aerialtake en wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. AERIALTAKE@BONBIBA.COM OF BEL: 679 7637 06-11-2008 09:56:04


de banco di caribe hypotheek

Geen luchtbellen… Een hypotheek bij Banco di Caribe betekent dat u precies weet waar u aan toe bent. • aantrekkelijke rente • mogelijkheid tot 100% financiering • aantrekkelijk verzekeringspakket • verschillende hypotheekvormen • specialistisch advies • snel antwoord Maak een afspraak met één van onze adviseurs. Men moet voldoen aan alle financieringsvoorwaarden van Banco di Caribe. Uitsluitend voor ingezetenen van Curaçao en Bonaire. Graag meenemen: geldig legitimatiebewijs, 2 laatste loonstroken, werkgeversverklaring, laatste 2 bankafschriften.

…maar eerlijke en duidelijke afspraken Curaçao: Saliña, Punda, Otrobanda en Santa Maria

Tel: 432-3200 of 432-3000 Bonaire: Kaya Grandi 22 Tel: 717-7595


HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

NAF 2.650.000,- k.k.

NAF 1.395.000,- k.k.

US$ 4.000.000,- k.k.

US$ 1.750.000,- k.k.

APARTMENT FOR SALE

BUILDING FOR RENT

HOUSE FOR SALE

APARTMENT FOR SALE

NAF 1.280.000,- k.k.

NAF 9.500,- p/mth

NAF 2.200.000,- k.k.

EUR 480.000,- k.k.

JAN THIEL

Bedrooms: 7 | Bathrooms: 6 | Lot: 1.200 m2 Great villa with dito view over zoutpannen.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Floor: 145 m2 Stunning new apartment with lovely garden.

ROYAL GARDENS

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Lot: 1.420 m2 Villa on exclusive resort with tennis courts

WAAIGAT

3 floors; 383 sq m office spaces On A location, subletting allowed

JAN SOFAT

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4.5 | Pier 30m Waterfront villa with own jetty & beach

JAN THIEL

Bedrooms:7 | Bathrooms: 6 | Lot:1.630 m2 New Villa with 2 apartments and 3 bungalows.

SERU BOCA

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Lot: 3.520 m2 Gorgeous Estate in mountain setting.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Floor: 130 m2 Apartment with ocean view and spacious patio.

WEBSITE LIVE!

HOUSE FOR SALE

BRAKKEPUT ABOU

US$ 1.390.000,- k.k.

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 3 | Floor: 350 m2 Beautiful furnished house on Spanish Water.

Offices: Seaquarium Beach & Curaçao Ocean Resort Tel. +5999-465 8335 Mail. info@internationalfineliving.com Also see our section Secret Sale on:

WWW.INTERNATIONALFINELIVING.COM

VILLAS FOR RENT

Upscale villas and apartments for rent for short stay. Now also on Curaçao!

www.villalibre.com

NEW PRICE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

HOUSE FOR SALE

TERRAINS FOR SALE

US $ 619.000 k.k.

NAF 765.000,- k.k.

EUR 249.000,- k.k.

STARTING AT NAF 149.000,- k.k.

HOUSE FOR SALE

TERRAIN FOR SALE

HOUSE FOR SALE

PENTHOUSE FOR RENT

NAF 1.999.000,- k.k.

US$ 300.000,- k.k.

NAF 1.595.000,- k.k.

From US$ 85,- pppn

BLUE BAYBLUE EMERALD

Bedrooms: 2 | Bathrooms: 2 | on golf resort Furnished apartment with beach and ocean view

BRAKKEPUT

Beds: 4 | Baths: 3 | Lot: 1.100 m2 Miami Style brand new villa.

PISCADERA ROYAL PALM

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 3 | Floor: 350 m2 Great family villa near Marriott and Hilton.

BLUE BAY

Lot: ca. 1.640 m2, beach, golf & sea view. Build your dream home on this perfect spot.

MARBELLA ESTATE

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Lovely home with own pool

VISTA ROYAL

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 | Lot: 1.000 m2 Tasteful and complete villa near beaches

VISTA ROYAL & DAMASCO

Several interesting terrains for sale in popular neighborhoods.

CURAÇAO OCEAN RESORT

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 3 | private resort See the dolphins from this stunning apartment.

www.bonbiba.com 29


ADRES JULIANADORP

prijs NAF 1.100.000,-

Slaapkamers: x5 | Badkamers: 5x Eigendomsgrond: xx 835mm2 |2 Beb. opp.: xx m2 Schitterend apart ontworpen verdiepingsvilla met zwembad en jacuzzi, weids uitzicht over zee. Zeer mooie woonomgeving op een heuvel.

ADRES JONGBLOED

prijs385.000,NAF

Slaapkamers: Slaapkamers: 4x | |Badkamers: Badkamers:2x 30 www.bonbiba.com xx mm2 |2 Beb. opp.: xx m2 Eigendomsgrond: 630 Beb. opp.: 290 m2 Zeer centraal gelegen, gezellige, ruime familiewoning

ADRES HOENDERBERG

prijs325.000,- TE HUUR NAF 2.250,NAF

Slaapkamers: 2x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: 972 xx mm2 |2 Beb. opp.: xx m2 Op top locatie met schitterend uitzicht op zee en het Spaanse Water, in het beveiligde resort Jan Sofat, staat deze luxe vrij gelegen villa.

BELLEVUE

NAF 475.000,-

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Prachtig appartement, gastentoilet, ruime woonkamer annex eetkamer, open keuken voorzien van modern apparatuur, meerdere balkons, wasruimte annex berging.

VERSCHILLENDE WONINGEN ADRES

LAGUNISOL prijs Slaapkamers: v.a. NAF 345.000,x | Badkamers: x

2 Eigendomsgrond: Slaapkamers: 3 of xx 4 |m Badkamers: | Beb. opp.: 2 xx m2 Perceel opp.: 400 m2 | Beb. opp.: 135 m2 Meerdere woningen te koop met 3 slaapkamers en 2 badkamers.

ADRES BERG GROTE

prijs335.000,- TE HUUR NAF 1.500,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: 895 xx mm2 |2 Beb. | Beb.opp.: opp.:xx230 m2 m2 Ruime en nette woning met ruime woonkamer annex keuken, voorporch, achterporch, berging, ruime dubbele carport.

ADRES BERG GROTE

prijs354.500,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x | Eigendoms2 Eigendomsgrond: grond: 500 m2 | Beb. xx opp.: m2 | Beb. 165 m opp.: xx m2 Mooie nieuwbouwwoning rustige woonwijk dichtbij zee. Ruime woonkamer met open moderne keuken, voor- en achterporch.

ADRES BOTTELIER

prijs950.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Prachtige woning met xx mzwembad en xx volledig | Beb. opp.: m2 gescheiden inpandig appartement. Open keuken, appartement, carpoort voor 3 auto’s. Solide gebouwd met duurzaam materiaal.

ADRES CAS GRANDI

prijs675.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 915 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 270xx m2m2 Prachtig goed onderhouden woning met mooie tuin, woonkamer, t.v. kamer, openkeuken, wasruimte, overdekte porch en palapa.

ADRES JAN SOFAT

prijs995.000,- HUUR NAF 5.000,NAF

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: Zeer mooie woningxxgelegen m2 | Beb.in opp.: rustige xx m2 woonwijk Jan Sofat. Open keuken, wasruimte, berging, garage. Beneden appartement met woonkamer met open keuken. Mooie tuin.

ADRES ABOU MONTANA

prijs450.000,NAF

Slaapkamers: 4x | Badkamers: 2x Eigendomsgrond: Mooie goed onderhouden xx m2 | Beb. verdiepingswoning opp.: xx m2 met aangelegde tuin. Woonkamer, eetkamer, open keuken, garage voor 2 auto’s. Seperaat een appartement met washok/ berging.

HUUR

Slaapkamers: 3x | Badkamers: 2x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 580 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 270xx m2m2 Ruime nette woning met appartement, hooggelegen in rustige woonwijk. Ruime nieuwe keuken. Overdekt voor en zijterrasoverdekt.

ADRES JAN SOFAT

prijs395.000,EUR

30

ST ROSA NAF 3.750,-

CAS GRANDI NAF 3.300,-

MONTANA NAF 2.000,-

CAS GRANDI NAF 2.300,-

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 2,5 Semi- Gemeubileerd Schitterende centraal gelegen woning met zwembad in rustig resort. Nette ruime keuken en bijkeuken, pooldeck met zwembad.

Slaapkamers: 4 | Badkamers: 3 Ongemeubileerd. Mooie woning, ruime woonkamer, openkeuken, voor en achterporch, seperaat een meidenverblijf en appartement. Tuin is mooi aangelegd.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 1 Mooie vrijstaande ongemeubileerde monumentale woning in een rustige wijk. woonkamer, keuken, eetkamer.

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 Net appartement in hooggelegen complex, woonkamer annex keuken, ruim terras met uitzicht over de stad, automatisch poort voor auto op het erf.


LID | MEMBER

CVV

Een echt objectief taxatierapport nodig?

Curaçaose Vas Vereniging Rea tgoed Association Curl Estate açao

Real Estate Caribe voor een vertrouwd en objectief taxatierapport van uw woonhuis of commerciëel

Uitgebreid taxatierapport Waarderapport met herbouwwaarde, technisch bouwrapport en een termietenonderzoeksrapport.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Eigendomsgrond: 590 m2 | Beb. opp.: 159 m2 Mooie nieuwbouwwoning gelegen in rustige woonwijk nabij de zee

ADRES JAN SOFAT

prijs950.000,- TE HUUR NAF 3.750,NAF Slaapkamers: 5x | Badkamers: 2.5 x 2 Eigendomsgrond: Perceel opp.: 720 mxx2 |mBeb. | Beb. opp.:opp.: 300xx m2m2 Mooie hooggelegen woning met prachtig uitzicht over het Spaanse Water. Woonkamer met hoog plafond, open keuken, ruime porch.

BRAKKEPUT ADRES ADRES ABOU

NAF prijs prijs325.000,-

Slaapkamers: Slaapkamers:3x x||Badkamers: Badkamers: | Badkamers:2x x Eigendomsgrond: Eigendomsgrond:550 xxxxmm2 2| Beb. ||Beb. Beb.opp.: opp.: opp.:xx150 xxmm2m2 2 Schitterende nieuwbouwwoning met zeezicht in rustige woonwijk

CARIBBEAN BEACH RESORT

US$ 149,000

Slaapkamers: 1 | Badkamers: 1.5 Mooi gemeubileerd appartement met uitzicht op zee gelegen in een bewaakt resort met gemeenschappelijk zwembad. Woonkamer, open keuken, porch. Servicekosten $140,- per maand.

BOTTELIER 26 NAF 176.250, MOOIE KAVEL MET UITZICHT > 705 M2 BOTTELIER 25 NAF 198.750, MOOIE KAVEL MET UITZICHT > 795 M2 JAN SOFAT 14 NAF 279.000, KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK >920 M2 JAN SOFAT 54 NAF 272.000, MOOIE KAVEL MET UITZICHT OP HET SPAANSE WATER IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK > 896 M2 SERU BOCA ESTATE US$ 350,000 MOOIE TERREINEN MET PRACHTIG ZEEZICHT IN EEN BEVEILIGDE LUXE VILLA WIJK > 2.500 M2 JAN THIEL DAMASCO RESORT 74 NAF 130.000, MOOIE KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGD RESORT >504 M2 WESTPUNT PAPAYA NAF 115.000, MOOIE KAVEL GELEGEN IN RUSTIGE WIJK TE BANDABOU MET UITZICHT OP GROEN GEBIED EN ZEE > 965 M2 MA LOUISA NAF 165.000, VLAKKE KAVEL 2.000 M2 SCHERPENHEUVEL, KAYA KASHA NAF 167.500, VLAKKE KAVEL >1.200 M2 KWARTJE KV 4 NAF 110.000,

VLAK HOEKPERCEEL > 675 M2 CAS GRANDI, KAYA BACH 15 NAF 266.500, SUPER MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT. HET TERREIN IS HELEMAAL SCHOONGEMAAKT > 1.210 M2 CAS GRANDI, KAYA HANDEL 8 NAF 180.000, MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT > 1.000 M2 KASHUTUIN / KAVEL 36 NAF 88.800, EEN KLEINE WOONWIJK IN OPBOUW TERHOOGTE VAN DE AFSLAG NAAR ST. WILLIBRODUS > 550 M2 STA MARIA / SALBASCHWEG NAF 105.000, MOOI TERREIN IN KINDVRIENDELIJKE BUURT > 823 M2 ZUURZAK F7 NAF 266.500, MOOIE KAVEL IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK > 1.210 M2 ZUURZAK M22 NAF 290.000, ZEER MOOI GELEGEN KAVEL, EIND FASE 2, FRIS EN VLAK, ACHTER DE KAVEL LIGT EEN GROENSTROOK EN LINKS VAN DE KAVEL EEN ROOI WAARDOOR ER GEEN DIREKTE BUREN ZIJN. > 1.210 M2 ZUURZAK K 14 NAF 240.000, MOOIE KAVEL GELEGEN IN BEVEILIGDE LUXE WOONWIJK > 815 M2

KAVELS

GROTE BERG

NAF 325.000,-

Waarderapport Kadastrale, privaatrechterlijke en planologische gegevens, markt en executiewaarde, afmetingen en foto’s.

Kijk voor meer woningen op www.realestatecaribe.com

JAN SOFAT NAF 2.750,-

MAHAAI NAF 3.500,-

FUIK/ KATOENTUIN v.a. NAF 3.250,-

JAN SOFAT NAF 4.500,-

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 1 Prachtig gemeubileerd appartement gelegen aan het Spaanse Water, ruime woonkamer, open keuken annex eetkamer, porch.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 Zeer mooie centraal gelegen woning met een mooie aangelegde tuin

Slaapkamers: 2 | Badkamers: 2 In zeer mooi bewaakt woonresort, nieuwe luxe tropische appartementen met zwembad, gym en mooi uitzicht over het Spaanse water. De appartementen zijn volledig gemeubileerd.

Slaapkamers: 3 | Badkamers: 2 In zeer mooi bewaakt woonresort, nieuwe tropische villa met zwembad. Half open luxe keuken met apparatuur, 2x zijporch, oprit met automatisch hek.

www.bonbiba.com 31


KOOPWONINGEN

NIJMEGENSTRAAT 49

KAYA NECHI PIETERS

BRAMENDIWEG

ST. JORIS GARDENS 8

Centraal gelegen woonhuis met separaat gastenverblijf op steenworp afstand van scholen, winkelcentra en strand. Een ideale starters woning met een ruime tuin. Slaapkamers 3 Badkamers 1 2 Grond (m ) 655

Leuke woning gelegen in de wijk Jongbloed. De woning beschikt over een fraai zwembad met waterval. De woning heeft een ruime voor- en achterporch. Slaapkamers 3 Badkamers 1 2 Grond (m ) 525

Zeer centraal gelegen woning met een praktische indeling. De woning heeft een ruime tuin met mogelijkheden voor het aanleggen van een zwembad. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) 515

Woning gebouwd op een ruime kavel. Een aantal werkzaamheden zijn nog niet geheel afgerond zoals porch en zwembad, alle materialen voor de afronding zijn aanwezig. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 2000

Vraagprijs NAf. 245.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 265.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 435.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 495.000,- k.k.

KLEIN ZUURZAK

RESIDENCE PISCADERA

Ruim gemeubileerd appartement met balkon met prachtig uitzicht. Het appartement heeft een eigen parkeerplaats in de inpandige parkeergarage.

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

2 2 --

Vraagprijs NAf. 450.000,- k.k.

ROYAL PALM RESORT 26A

ROYAL PALM 26C

Prachtig appartement met vrij uitzicht in een 24-uurs bewaakt resort. Appartement heeft een nieuwe keuken en een ruim balkon. Op loopafstand van strand en hotels. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2) --

Appartement inclusief recent aangeschafte inventaris. Het appartement heeft een ruime porch met fraai uitzicht over zee.

Vraagprijs NAf 565.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 565.000,- k.k.

32

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

2 2,5 --

BERG CARMELWEG 5

Goed gebouwde woning gelegen in een rustig buurt. De woning heeft een fraai zwembad, een separaat gastenappartement en een ruime carport. Slaapkamers 4 Badkamers 3 915 Grond (m2)

Zeer centraal gelegen split-level woning gelegen op ruim perceel. Woning heeft een zwembad en apart gastenverblijf. De grond is deels eigendomsgrond, deels erfpacht. Slaapkamers 5 Badkamers 3 2.288 Grond (m2)

Vraagprijs NAf. 495.000,- k.k.

Vraagprijs NAf 495.000,- k.k.

RESIDENCE GAITO

RESIDENTIE POS CABAI B4

Zeer centraal gelegen appartement in een gated complex. Het complex is goed onderhouden en heeft een prachtige landscaping en zwembad. Slaapkamers 3 Badkamers 2 Grond (m2) --

Luxe appartement gelegen op de 1e verdieping. Het gated resort is centraal gelegen en heeft een fraai zwembad en landscaping.

Vraagprijs NAf 595.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 605.000,- k.k.

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

Bezoek de geheel vernieuwde website: www.landmark.an met handige zoekfunctie.

3 2 -


MEEUWWEG 16 - DAMACOR

Centraal gelegen koloniale woning met prachtige landscaping. Woning heeft naastgelegen een gastenverblijf met eigen porch en ingang. Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

3 3 960

Vraagprijs NAf. 605.000,- k.k.

ROYAL PALM 25A

VISTA ROYAL Q-37

KAYA HANDEL 60

SAN JUAN 108

Recent gebouwde villa met prachtig uitzicht over zee. De moderne villa heeft een praktische indeling en is gebouwd met duurzame materialen. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m )

Prachtige villa gelegen in de woonwijk ‘Cas Grandi’. De woning heeft een tropisch aangelegde tuin en verschillende mogelijkheden voor aanleg van een zwembad. Optie op de naastgelegen kavel Slaapkamers 3 van 905m2 Badkamers 2 2 915 Grond (m )

Tropisch woonhuis gelegen in het westelijke deel van het eiland te San Juan. Rustig gelegen tussen het groen op een ruime kavel met gastverblijf. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) 13.500

Vraagprijs NAf. 640.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 675.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 700.000,- k.k.

VISTA ROYAL

ROYAL PALM RESORT 20-C

KAYA JOHN MENGE 15

Fraai gelegen appartement met vrij en blijvend uitzicht. Het appartement is gelegen op de begane grond en heeft een ruime porch en eigen garage. Slaapkamers 2 Badkamers 2 2 -Grond (m )

Royale villa grlrgrn op een ruim perceel. Villa is hooggelegen en heeft een mooi uitzicht en ligt goed op de wind. De villa heeft zowel aan de voor-als de achterzijde een ruime porch. Op de begane Slaapkamers 3 grond is een separaat Badkamers 12 gastenverblijf 2 Grond (m ) 1.160

Royaal appartement met vrij uitzicht in een 24-uurs bewaakt resort. Twee ruime balkons, luxe keuken en badkamers. Inpandige garage. Op loopafstand van strand en hotels. Slaapkamers 3 Badkamers 3 2 Grond (m )

Ruime woning gelegen in de geliefde woonwijk ‘Toni Kunchi’. De woning heeft een praktische indeling en heeft een fraaie tuin. Woning heeft een separaat gasten appartement. Slaapkamers 5 Badkamers 4 Grond (m2) 1.123

Vraagprijs NAf 715.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 730.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 740.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 785.000,- k.k.

SBN DOORMANWEG 62

Koloniale villa gelegen in de geliefde buurt Damacor. De woning is gelegen op een ruim perceel met prachtige landscaping. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 1.320

Vraagprijs NAf. 795.000,- k.k.

JAN SOFAT 117

DALWEG 5 - JULIANADORP

TROMPETBLOEMWEG

BOSWEG 8

Volledig gerenoveerde en zeer luxe tropenvilla op één van de hoogste punten van Julianadorp. Woning is gelegen op een ruim perceel met fraai aangelegde tuin. Slaapkamers ( incl. gastenverblijf) 4 Badkamers ( incl. gastenverblijf) 3 Grond (m2)

Koloniale villa gelegen in één van de meest centrale buurt van Curaçao ‘Mahaai’. De villa is recentelijk vernieuwd. De villa beschikt over een ruim separaat guesthouse en heeft een fraai zwembad. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2 Grond (m ) 1.230

Fraaie koloniale villa gelegen in de woonwijk ‘Julianadorp’. De woning heeft een goede staat van onderhoud en heeft een ruime en verzorgde tuin met een ruim zwembad. Woning heeft een Slaapkamers 4 appart gastenverblijf. Badkamers 3 Grond (m2) 2.200

Vraagprijs NAf. 875.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 890.000,- excl. k.k.

Vraagprijs NAf. 945.000,- k.k.

NABIJ VETTER 1

Deze ruime villa is gelegen op één van de hoogste delen van Jan Sofat. De villa is gebouwd met duurzame materialen en is perfect onderhouden. De villa beschikt over een ruime porch Slaapkamers 3 en zwembad. Badkamers 2 2 855 Grond (m )

Luxe villa met zwembad, op een riant perceel grond. Volledig ommuurd, fraai aangelegde tuin, luxe keuken en badkamer.

Vraagprijs NAf. 975.000,- k.k.

Vraagprijs NAf. 1.120.000,- k.k.

Slaapkamers 5 Badkamers 4 2 Grond (m ) 3.000

VISTA ROYAL K-18

Prachtige ruime villa gelegen op het hoogste punt van Vista Royal. De ruime porch en balkonnen hebben een spectaculair uitzicht. Slaapkamers 5 Badkamers 4 2 Grond (m ) 1.100

Vraagprijs NAf. 1.450.000,- k.k.

SCHARLOOWEG 86-88

Multifunctionele, historische villa op een prime spot. Centraal gelegen t.o. de Bank van de Nederlandse Antillen, hoofdgebouw in slechte staat van onderhoud. Ideaal voor kantoorontwikkeling Slaapkamers 3 of horeca. Badkamers 2 2 Grond (m ) 3.000

Vraagprijs EURO 1.250.000,- k.k. www.bonbiba.com 33


HUURWONINGEN

BERG CARMELWEG 2A

WATERFRONT AT IT’S BEST...

Villa met prachtig uitzicht over de haven van Curaçao. Recentelijk heeft de villa enkele renovaties ondergaan. De tuin heeft een ruime patio met bar en jacuzzi. Slaapkamers 4 Badkamers 3 2.600 Grond (m2)

Met trost kunnen wij u deze luxe villa te koop aanbieden, gelegen op 2.220m2 (eigen) grond, grenzend aan het Spaanse Water. Deze villa is o.a. voorzien van een (drijvende) aanlegsteiger. Aanvullende informatie plus prijsindicatie op aanvraag.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag

SALIÑA

Luxe appartement gelegen op een zeer centrale locatie. Het apartement is gelegen op de 1e verdieping en is semi gemeubileerd en beschikt over een beveiligde parkeerplaats. Slaapkamers 2 Badkamers 1 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 2.000,-/maand

RESIDENCE GAITO

Twee beschikbare appartementen gelegen in een gated community. De appartementen zijn volledig gemeubileerd en hebben een ruime porch. Slaapkamers 3 Badkamers 2 2 Grond (m ) -

Huurprijs vanaf NAf. 3.000,-/maand

BIESHEUVEL

Leuk gemeubileerde appartement rustig en centraal gelegen. Het appartement is hoog gelegen en heeft parkeerruimte voor minimaal 2 auto’s. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 2.000,-/maand

WATERFRONT (BRAKKEPUT)

Direct aan het Spaanse Water gelegen woning gebouwd op ruime kavel. De woning heeft een fraaie porch met uitzicht over het Spaanse Water en een aanlegsteiger. Slaapkamers 2 Badkamers 1 2 Grond (m ) -

Huurprijs NAf. 3.500,-/maand

SALIÑA

Luxe semi gemeubileerde appartement en gelegen op een zeer centrale locatie. Er zijn nog 2 appartementen beschikbaar op de 2e verdieping. Eigen beveiligde parkeerplaats. Slaapkamers 1 Badkamers 1 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 1.400,-/maand

SCHELPWIJK

Gezellige vrijstaande woning volledig ommuurd. De woning is goed onderhouden en heeft een ruime tuin. Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

Huurprijs NAf. 1.650,-/maand

GROOT PISCADERA CENTER

COCOBANA - CAS GRANDI

Leuk gemeubileerd appartement gelegen op de 1e verdieping. Het gated resortheeft een groot en fraai gezamenlijk zwembad en heeft mooie landscaping. Slaapkamers 2 Badkamers 2 Grond (m2)

Luxe nieuwbouw appartementen gelegen in een prachtig ommuurd complex met ruim zwembad. De appartementen zijn semi-gemeubileerd met hoogwaardige nieuwe meubels. Slaapkamers 2 Badkamers 1 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 2.000,-/maand

Huurprijs NAf. 2.300,-/maand

BELLEVUE VILLAS

Prachtig gemeubileerd appartement gelegen op de 1e verdieping. Het gated resort heeft een fraaie landscaping en zwembad. Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

3 2 -

Huurprijs NAf. 4.000,-/maand

BOCA GENTIL

Prachtig appartement met uitzicht op zee. Het appartement is volledig gemeubileerd en is van alle gemakken voorzien en is prima op de wind gelegen. Slaapkamers 3 Badkamers 2 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 4.500,-/maand

COMMERCIËLE PANDEN

DALWEG

Ruime koloniale woning gelegen in een rustige straat. De woning is geheel gerenoveerd en is in een uitstekende staat van onderhoud. Woning heeft een zeer ruime tuin met prachtige landscaping. Slaapkamers 4 Badkamers 3 Grond (m2)

Huurprijs NAf. 4.650,-/maand 34

KAYA ROOI CATOOTJE

3 1 -

NABIJ VETTER 1

Ruime villa gelegen in de geliefde woonwijk Rooi Catootje. De woning heeft een ruim balkon en een fraai en ruim zwembad. Op de begane grond is een ruime gastenappartement. Slaapkamers 5 Badkamers 3 Grond (m2)

Luxe, recentelijk gerenoveerde villa in rustige buurt. Ruime, mooie tuin. Zwembad en separaat gastenverblijf.

Huurprijs NAf. 4.750,-/maand

Huurprijs NAf. 6.000,-/maand

Slaapkamers Badkamers Grond (m2)

5 4 -

OTROBANDA

Praktijkruimte/kantoorruimte. Perfecte ruimte voor een huisarts. Ruimte is gelegen boven een Botika en achter het ziekenhuis. Oppervlakte: 100 m2.

Huurprijs NAf. 3.500,-/maand

Bezoek de geheel vernieuwde website: www.landmark.an met handige zoekfunctie.


KAVELS

WINDSTRAAT 19-21 PUNDA

KANTOOR OP TOPLOCATIE

Monumentaal pand van circa 270 m groot, uitstekend geschikt voor commerciële doeleinden. Het pand ligt naast ‘Nena Sanchez gallery’ en het San Marco hotel. 2

Vraagprijs NAf. 520.000,- k.k.

Kantoorgebouw van 560 m2 op zeer centraleen zichtlocatie. Het pand heeft voldoende parkeerplaatsen en is in een goede staat van onderhoud.

BLUE BAY

Eigendom 955 m2 Vraagprijs NAf. 255.000 k.k.

HOEK KAYA OY SPROCK/ KAYA SUTHERLAND

Schitterend landgoed grenzend aan het Christoffelpark, 2,8 miljoen m2. Schitterend uitzicht en (kleinschalige) ontwikkelingsmogelijkheden. Vraagprijs NAf. 5.700.000,-

CAS GRANDI

Twee ruime kavels met schitterend uitzicht. Oppervlakte 840m2 en 930 m2. Vraagprijs respectievelijk EURO 55.000,en EURO 65.000,- k.k.

Het laatste (vrije) uitzicht kavel van Toni Kunchi, gelegen op een hoek. Oppervlakte: 1.250m2 Vraagprijs: NAf. 349.000,- (excl. c.c.) Mooi kavel van 1.320 m2 met een schitterend uitzicht. Vraagprijs NAf. 185,-/m2 k.k.

JAN SOFAT

Prijs op aanvraag

LANDGOED SINT KRUIS EN ROI DOMI

PISCADERA BAY RESORT

JAN SOFAT - HOOGSTE PUNT

Schitterend waterfront-kavel van 1.450 m eigendomsgrond in de geliefde wijk Jan Sofat. Vraagprijs US$ 1.400.000,- k.k. 2

Prachtig hooggelegen kavel van ca. 1.100 m2 in een cul-de-sac met uitzicht aan de voor- en achterzijde. Vraagprijs NAf. 475.000,- k.k.

De in deze advertentie gepubliceerde informatie is met zorg samengesteld. Landmark Real Estate kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor wat betreft de juistheid van het gepubliceerde. www.bonbiba.com 35


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

Mom&Co

De BibaShop

Xmas Berry & Stars MOM & CO (Naf. 89,95)

Xmas Inspiration

Drijfhout boompjes

MOM & CO (Klein Naf. 95,50) (Groot Naf. 157,50)

Windlicht Fame Holz 15x15x14cm MOM & CO (Naf. 57,50)

Latern Dim Holz 12x12x14cm MOM & CO (Naf. 34,95)

Birch Candels MOM & CO (Naf. 15,85)

Marillia Krans 50cm MOM & CO (Naf. 105,50)

Ster van Sloophout MOM & CO (Naf. 32,50)

N VERKOOPADRESSE HOUSE OF STYLE > SCHOTTEGATWEG NOORD TEL. 736 5961 | MOM & CO > PROMENADE SHOPPING CENTER TEL. 736 0755 MUNDO MIO > HUGO’S MALL | DR. M.J. HUGENHOLTZWEG 23B-C | TEL. 461-4534 36


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

Leren stoel met studs ook in creme verkrijgbaar HOUSE OF STYLE (Naf. 650)

Button tufting rugleuningen Rotan Flower Basket MOM & CO (Klein Naf. 109,95) (Groot Naf. 145)

Grote Houten boekenkast met inschuifbare deuren (120x50x200) HOUSE OF STYLE (Naf. 4.950)

Fluwelen arm stoel

Xmas Rotan bell

HOUSE OF STYLE (Naf. 1.250)

MOM & CO (Klein Naf. 22,26) (Groot Naf. 31,50)

Armrests v.a. NAF 225,Kussens v.a. NAF 58,-

Losse onderdelen beschikbaar v.a. NAF 1.250,-

De bank is in verschillende stoffen verkrijgbaar

Bank

MUNDO MIO (Naf. 7.600)

HOUSE OF STYLE > SCHOTTEGATWEG NOORD TEL. 736 5961 | MOM & CO > PROMENADE SHOPPING CENTER TEL. 736 0755 MUNDO MIO > HUGO’S MALL | DR. M.J. HUGENHOLTZWEG 23B-C | TEL. 461-4534 www.bonbiba.com 37


Reserveren?

25

00

670 2222 738 5825

Maandagavond

‘Pasta avond’

Onbeperkt diverse soorten pasta Kinderen tot 6 jaar gratis Naf.

37

50

Donderdagavond

‘Indonesische avond’

Restaurant Peppers Landhuis Grandbeeuw

Onbeperkt buffet Kinderen tot 6 jaar gratis Naf.

4750

Zaterdagavond

‘Argentijnse avond’

Gratis

fles wijn Voor de Bonbiba lezers

Neem deze coupon mee

Naf.

3 gangen menu

Peppers is geopend van maandag t/m zaterdag vanaf 17.00 uur

OIM T IUQEU E C OCNODNODM N II N U IMU M B OBUOTUI Q

...an investor´s dream ...an investor´s dream

Gym Gym Swimming Pool Swimming Pool Reception Area Reception Area Small Bussines Center Small Bussines Center

One OneAvailable. Available.Ready Readytotomove movein!in!

2. 2. One apartment available 150 mm . Located inin Sorsaka area. 000 Naf. One apartment available 150 . Located Sorsaka area.525 525 000 Naf. 33 bedrooms, 3 bathrooms, ready forfor shipment. Master bedroom with terrace. bedrooms, 3 bathrooms, ready shipment. Master bedroom with terrace. Windows and double glass doors ofof heatstroke / acoustic. Garden area, two parking Windows and double glass doors heatstroke / acoustic. Garden area, two parking spaces and parking forfor visitors. spaces and parking visitors. Condo excellent architecture, automatic doors, water well forfor irrigation Condofully fullyclosed, closed, excellent architecture, automatic doors, water well irrigation system, lush landscaping, painting buildings covered with high resistance to to aggresystem, lush landscaping, painting buildings covered with high resistance aggressive environment and community pool. ssive environment and community pool.

1616 units of of 100 m².m². Bedrooms: 2 or 3, Bathrooms: 2. Complete kitchenette, living units 100 Bedrooms: 2 or 3, Bathrooms: 2. Complete kitchenette, living room, terrace. One parking lotlot forfor unit. room, terrace. One parking unit.

nd PRE-SALE PRE-SALE2 2ndPhase: Phase:350 350000 000NAF NAF Apartments 100 m2m2 Apartments 100 3 bedrooms, 2 bathrooms 3 bedrooms, 2 bathrooms Start from 350 000 NAF. Start from 350 000 NAF.

For Formore moreinformation, information,contact contactus: us: Telf: Telf:599-94636195 599-94636195Fax: Fax:4636695 4636695 bsl.curacao@bslnv.com bsl.curacao@bslnv.com www.bslnv.com www.bslnv.com

Type 1: Approx. 80 80 m²m² each, Bedrooms: 2, Bathrooms: 2. A2.complete kitchenette, Type 1: Approx. each, Bedrooms: 2, Bathrooms: A complete kitchenette, living room, terrace or or balcony andand oneone parking lot.lot. living room, terrace balcony parking th floor Type 2: 2: Approx. 137137 m²,m², divided over twotwo stories (floors): thethe 1th 1floor with thethe same Type Approx. divided over stories (floors): with same division of of thethe Type 1 apartments. TheThe toptop floor consists of of a space thatthat cancan be be division Type 1 apartments. floor consists a space converted into a bedroom of of approximately 24 24 m² m² andand a terrace of 33 m².m². converted into a bedroom approximately a terrace of 33 For more information, contact us:us: For more information, contact Telf: 599-94636195 Fax: 4636695 Telf: 599-94636195 Fax: 4636695 bsl.curacao@bslnv.com bsl.curacao@bslnv.com www.bslnv.com www.bslnv.com


LID | MEMBER

CVV

Curaçaose Vas Vereniging Rea tgoed Association Curl Estate açao

DAMASCO RESORT 101

NAF 175,000.-

Eigendomsgrond: 530 m2 A absolutely beautiful lot on the perfect location. Located on the wind and a beautiful view towards nature and the ocean. Located on the highest part of Damasco Resort.

RESIDENCIA TROPICANA

NAF 595.000,-

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Beb. opp.: 135 m2 Luxe keuken met vaatwasser, combi magnetron-oven, amerikaanse koelkast. Prive palapa hut.

MASBANGO BEACH

NAF 995.000,- incl. ligplaats

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 3 Beb. opp.: 160 m2 Extra grote porch/balkon, direct aan het water waar u optimaal kunt genieten van het heerlijke buitenleven en strelende pasaat wind.

CURASOL

NAF 475.000,-

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 3 | Beb. opp.: 360 m2 Een mooie verdiepingswoning gelen te Curasol, grenzend aan het Blue Bay Resort, met een adembenemend uitzicht vanaf het balkon.

JAN SOFAT 20

NAF 950.000,-

Bedrooms: 4 | Bathrooms: 4 | Beb. opp.: 300 m2 Op top locatie met schitterend uitzicht op zee en het Spaanse Water, in het beveiligde resort Jan Sofat, staat deze luxe vrij gelegen villa met carport en een groot luxe appartement.

BRAKKEPUT ABOU

NAF 1.250.000,-

Eigendomsgrond: 616 m2 A beautiful located waterfront lot with views towards the “Tafelberg and overlooking “Spanish Water”.

ROOI CATOOTJE

NAF 825.000,-

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 | Beb. opp.: 265 m2 A beautiful semi-furnished villa located in the wanted and centrally area Rooi Catootje. It’s a spacious villa with a patio and covered back porch with a lot of privacy.

POS CABAI 3

NAF 1.275.000,-

EN TE HUUR NAF 6.950,Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 Eigendomsgrond: 1.070 m2 | Beb. opp.: 490 m2 Een statige villa onder architektuur gebouwd gelegen in centrale wijk.

T +(599 9) 736-6266 - INFO@PALMISLANDESTATES.COM - WWW.PALMISLANDESTATES.COM

RESIDENCIAS GAITO 2 NAF 3.500,Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Mooi apartement semi-gemeubileerd appartement. Grote porch. Volledig geairconditioned.

BRAKKEPUT MEI MEI NAF 2.500,Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Een zeer nette gemeubileerde woning gelegen te Brakkeput. De woning is volledig ommuurd. Woon-eetkamer, luxe open keuken met bar en inbouw apparatuur.

SPANISH WATER RESIDENCE NAF 3.475,-

VISTA ROYAL NAF 7.000,-

EN TE KOOP NAF 1.595.000,-

Slaapkamers: 3 Badkamers: 2 inclusief ligplaats voor eigen boot.

Bedrooms: 5 | Bathrooms: 4 Een prachtige semi-gemeubileerde villa op loop afstand van het strand met prive zwembad en diverse andere bijzonderheden.

CORAL ESTATE NAF 3.600,-

JAN SOFAT NAF 2.750,-

POS CABAI NAF 3.750,- TEVENS TE KOOP!

BOCA GENTIL NAF 4.500,-

Bedrooms: 2 | Bathrooms: 1 Schitterend en goed onderhouden appartement op de begane grond & op de eerste en tweede verdieping gelegen aan het water! Fris op de wind gelegen. (ca. 120 m2)

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Een prachtige semi-gemeubileerd appartement. Grote tuin met zwembad, alles geheel beveiligd.

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 A beautiful fully furnished newly build Ocean View apartment located in the Jan Thiel area. Service costs included in rental rate also cable TV and internet!

Bedrooms: 3 | Bathrooms: 2 Prachtige villa gelegen op de tweede lijn te Coral Estate “Gated Community”, met prive zwembad, palapa en uitzicht op zee. www.bonbiba.com 39


Craftsmanship. Quality. Innovation. Design. 100% natural materials

Now availa also ble on

Bona

ire

www.swiss-sense-caribbean.com

Bonaire: Homestyle, Kaya Amsterdam • Ph. 717 3060 Curaçao: Seru Loraweg • Ph. 767 0017

Dive into the Celebrations! The holiday season is just our cup of tea. Merry Christmas & All The Best for 2012! | www.sftbank.com

0992_SFT_XMAS2011_ad_BonBiba_194x133,5.indd 1

12/2/11 17:04


BINNENHUISARCHITECT IN&OUT

Smart Homes Realty

Met spoed gezocht HUUR HUIZEN en APPARTEMENTEN. Wij verhuren GRATIS uw huis!

Real Estate The Smart Way GROTE KEUZE TURNKEY WOONHUIZEN

GUNSTIG GELEGEN BOUWKAVELS

VERSCHILLENDE BEDRIJFSPANDEN

W

EW N

NE

BRAKKEPUT ABOU

NAF 1.050.000,

ED C U ED R

N

EW

ED C U ED R

DIDOWEG

ABRAHAMSZ

NAF 425.000,

BARBER

NAF 450.000,

Beds:4 | Baths: 2 | Freehold land: 915m2 This wonderful Villa offers comfort, space gracious proportions and beautiful details on a great piece of land. This villa also offers a studio perfect for guests.

NAF 319.000,-

Beds: 3 | Baths: 2 | Long lease land: 725 m2 This fabulous “adeloui” style home has beautiful Italiano windows, a wonderful floor plan, high ceilings and a breezy wooden deck.

Beds: 4 | Baths: 3 | Long lease land: 690 m2 Perfect oportunity for investment!! This multi-function home has space to run a home based business in a seperate building. 2 apartments of 2 bedrooms and 1 bathr.

C U ED

JAN THIEL

Beds: 3 | Baths: 2 | Freehold land: 585 m2 This home offers an open floorplan and room for all your family and friends. A large master bedroom, spacious living area, open kitchen, front and back porch.

SORSAKA V6

NAF 198.000,

Freehold: 825 m2 Welcome in this private, sought-after location. Build your dream home on this 825m2 lot and relax in the quiet surroundings.

NAF 795.000,

Beds: 4 | Baths: 3 | Plot: 743 m2 This spectacular residence is perfectly suited for entertaining! With around 300 square meters of interior and exterior living spaces. 2 large outdoor roof terraces.

C

ED

Beds: 5 | Baths: 2 | Freehold: 1.000 m2 Spacious, two story, and beautifully built villa. The partially furnished, well maintained, very spacious combining the grace of tropical design with quality materials.

U

EW N

EW

GOEDEHOOP

CAS GRANDI

NAF 845.000, FOR RENT NAF 2.950,-

Beds: 5 | Baths: 3 | Freehold land: 1.530 m2 Beautifully remodeled in 2010 with the highest quality finishes and style have made this home a masterpiece for modern living. This estate includes a private room for guests.

N

N

EW

Beds: 4+ | Baths: 5 | Freehold: 735m2 Beautiful Mexican design villa with a view at Vista Royal. This villa offers the ultimate combination of design and comfort. Built on one of the highest points of Vista Royal.

NAF 345.000,

BOTTELIER

NAF 1.100.000,-

ED

NAF 1.100.000,

R

JAN THIEL

R

R

ED

U

C

ED

Beds: 4 | Baths: 3 | Freehold: 1.100 m2 This is a perfect family home, perfect neighbourhood and perfect location! You will love the sophisticated and elegant flavor of the master bathroom including a spa.

SCHERPENHEUVEL

NAF 375.000,

ED

R

ED

U

C

ED

Freehold land: 616 m2 Breathtaking waterfront property!! Located along one of the most desirable stretch of the famous Brakkeput Abou. This is a once-in-a-lifetime opportunity to own this pristine waterfront property. Build your perfect family home in this perfect family neighbourhood on this perfect family property with a perfect dream waterfront location.

BRIEVENGAT

NAF 195.000,

Beds: 4 | Baths: 2 | Long lease land: 360m2 This is a perfect family home for starters, a quiet and kids friendly street, centrally located, this home includes an office with its bath.

BARRAGAN

NAF 625.000,

Freehold: 515 m2 | Constructed area: 180 m2 Interesting investment opportunity! Centrally located office building. Built under Mexican architecture and well maintained featuring 6 units fully equipped with all ammenities.

ali@smarthomesrealty.com | cell: 510 3922 | cell: 690 3921 | www.smarthomesrealty.com


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

De Binnenhuisarchitect vertelt

De nieuwste lifestylewinkel van Curaรงao is open Vintage is een van de belangrijkste begrippen die eigenaar Ben Kotmans hanteert.

42


BONBIBA NR36 DECEMBER 2011

dere decennia. Toch staat daar soms weer een branchevreemde artikelgroep lijnrecht tegenover. Spanning en verrassing zijn zeker niet vreemd in deze nieuwe winkel.

Portugese en Marokkaanse cementtegels, natuurtafels, gemineraliseerd hout, kunst, bijzonder stucwerk, glas in lood maar ook merken als: Smooff, Oktober, Benjamin, Brandostuco en een tot slot een ‘in- & outdoor’ ontwerpstudio Veel onder één dak, waar altijd een lekkere kop koffie geschonken wordt op het voorterras van het monumentale pand in Pietermaai, met uitzicht op een 6,5 meter hoog kunstwerk van de lokale kunstenares Mirjam Griffioen. De In&Out Lifestylewinkel heeft een typisch Pietermaaikarakter: bijzonder, uniek en vooral origineel. Vintage is een van de belangrijkste begrippen die eigenaar Ben Kotmans hanteert. Vernieuwend of zelfs nieuw, maar met een gevoel van passie voor eer-

Kaya (Papa) Wilson Godett 91 Pietermaai 91 | Punda | Curaçao + 599 9 540 2504 / 522 2504

De Azule cementtegels zijn al weer twee jaar een groot succes op het eiland, want deze kwaliteit is elders niet te vinden. De tegels zijn zowel voor restauratie als moderne nieuwbouw uitermate geschikt. De natuurtafel is weer iets heel nieuws op het eiland, en een werkelijk hot item in New York. Deze tafels moeten wel op hun plaats blijven staan, want we spreken over gewichten vanaf 650 kilogram. Het stucwerk is door heel het pand heen te bewonderen en er zijn ook nog eens meer dan 25 kleurvarianten op staaltjes. Als u een persoonlijke tint/kleur wilt hebben, dan kan het op kleur geleverd worden en hoeft er nooit meer geschilderd te worden. Kom kijken en genieten van wat Pietermaai rijk is geworden aan lifestyle en wonen.

benkotmans@scarlet.an in.and.out.lifestyle@hotmail.com www.azule.nl

www.bonbiba.com 43


Enjoy your vacation in style! Plaza Resort Bonaire offers luxury in an environment where quality and service are very important. Our spacious Suites give you all the comfort and class to make your stay in Bonaire an unforgettable experience. Whether you are visiting Bonaire to relax or to seek for adventure, at Plaza Resort Bonaire you can enjoy your vacation in style!

99

FROM

$

1- 4 PERS

717 2500 FOR RESERV ATIONS CALL :

KRALENDIJK – BONAIRE – CARIBBEAN NETHERLANDS

PHONE + 599 717 2500

E MAIL INFO@PLAZARESORTBONAIRE.COM

WWW.PLAZARESORTBONAIRE.COM

Di - Vr 09.00 - 13.00, 14.00 - 18.00 uur • Zaterdag 09.00 - 17.00 uur (nonstop)

Merry Christmas

Hugo’s Mall | Dr. M.J. Hugenholtzweg 23 b/c | T 461-4534 E mundomio@mundo-mio.com | www.mundo-mio.com


KOOP

MAKELAAR PZ VASTGOED

Vanaf de porch boven kun je genieten van het weidse uitzicht

A House with a view Op de heuvels van oud Jan Thiel ligt deze prachtige Villa met uitzicht over Caracasbaai, het Spaanse Water en de Caribische zee. Deze prachtige ruime villa ligt (hooggelegen) op Oud Jan Thiel. Het heeft een weids uitzicht over het Spaanse Water, De Tafelberg, Caracasbaai en de zee. De woning is volledig met uiterste zorg gerenoveerd in 2010/2011. De bovenverdieping heeft vier slaapkamers,

2 badkamers, een ruime living met een open keuken en gastentoilet. Op de benedenverdieping bevindt zich een comfortabel en ruim appartement met 2 slaapkamers, badkamer, gastentoilet, woonkamer en open keuken; ideaal voor uw gasten.

JAN THIEL Naf

1.675.000,- k.k.

Kaveloppervlakte: 1.120 m2 Bebouwd: 320 m2, waarvan boven: 250 m2 Appartement: 70 m2 Slaapkamers: 4 + 2 Badkamers: 2 + 1 Keukens: 2 Zwembad: 10 x 4 m Goed op de wind gelegen. Meerdere terrassen met relax-/zitplekken, waar je heerlijk kunt genieten!

Interesse in dit object? T +5999 5102030 | www.curacaovastgoed.com

T +5999 4616009 www.bonbiba.com 45 www.curacaovastgoed.com


Het is geen sprookje. Toegewijd aan jou!

Voor meer informatie: 433 91 30

Fax: 461 78 61

E-mail adres: info@gironet.com

Website: www.girobank.an

U kunt het rendement van uw bedrijf verhogen zonder risico’s te lopen. Het is een feit dat er zowel op de lokale- als internationale markt, weinig mogelijkheden zijn om het rendement van uw geld te verhogen zonder een toename van risico. Gebruikmakend van 15 jaar ervaring in het beheer van bedrijfsfondsen in zowel de publieke- als private sector, introduceert Girobank “Cash Management Solutions”. Dit pakket biedt alternatieven op de huidige marktbeperkingen. Met het “Cash Management Solutions” pakket, biedt Girobank u: • Persoonlijke service en advies • Tot 1.25% rente op de rekening-courant van uw bedrijf • Een aantrekkelijk rentepercentage op uw termijndeposito afhankelijk van de looptijd • “Flexibele termijndeposito” met flexibele voorwaarden gebaseerd op uw behoeftes Naast al het bovenstaande biedt Girobank u gratis internet bankieren, elektronische bankafschriften en een gespecialiseerde “Account Manager” die met u meedenkt om het rendement van uw geld te optimaliseren. Heeft u interesse? Heeft u vragen? Bel Mevr. Angèle Eustatius op 433 91 15 of stuur een mail bericht naar aeustatius@gironet.com. Zij zal u gaarne van dienst zijn.

Toegewijd aan jou


Hartelijk dank voor uw vertrouwen in 2011 BRAKKEPUT ARIBA 104

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SERU BOCA ESTATE

CORAL ESTATE 8

JAN SOFAT 11

VISTA ROYAL U6

JAN SOFAT 14

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

JAN SOFAT 44

CARACASBAAIWEG 280

PENSTRAAT 55

JAN SOFAT 41E

KAYA ZJAZJIMEIN 11

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

LANDHUIS JANWE

SERU BOTTELIER 89

JAN HAAYENWEG GERANO 9

VISTA ROYAL

JAN HAAYENWEG GERANO 5

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

CORAL CLIFF 15

JAN HAAYENWEG GERANO 10

KAYA BACH 22

BRAKKEPUT PENINSULA 1A

PENSTRAAT

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

JAN SOFAT 150

VILLAPARK ZUURZAK

JAN SOFAT 40E

VISTA ROYAL E8

LA MAYA BEACH

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

DAMASCO RESORT B29

CORAL ESTATE

JAN SOFAT

CORAL ESTATE

JAN SOFAT

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

JAN SOFAT 192

COROSOLWEG 19

VISTA ROYAL I3

VISTA ROYAL

SAN SEBASTIAN

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

STILLE VERKOOP

SERU BOCA ESTATE 6

STILLE VERKOOP

STILLE VERKOOP

STILLE VERKOOP

VISTA ROYAL I9

STILLE VERKOOP

CORAL CLIFF 16

STILLE VERKOOP

BELLISIMAWEG 7

STILLE VERKOOP

STILLE VERKOOP

Niet alleen te koop maar 贸贸k verkocht!

www.abc.an 47

Bloempot Shopping Center 10 | T +5999 736 65 00 | +5999 736 65 91 | E info@abc.an

www.bonbiba.com 47


48

December 2011  

REAL ESTATE MAGAZINE • FREE COPY DECEMBER 2011 WWW.BONBIBA.COM Jan Sofat | Coral Estate | Seru Boca EEN WEEK VOOR 6 PERSONEN 3 DAGEN VOOR 6...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you