Page 1

Nieuwsbrief september 2015, nummer 9

Panda en het geheimzinnige glas water In de Collectie Toonder Studio's verschijnt op 15 november tijdens de Toonderdag 2015 het zevende deel. In de luxe linnen uitvoering zit in de achterkant de originele cliché uit 1955 verzonken. De oplage is gelijk aan het aantal stroken van het originele verhaal, 76 exemplaren. Iedere cover heeft een andere strook als afbeelding, welke gelijk is aan de cliché achter in het album. De prijs bedraagt 95,00 euro en deze is in de webshop te bestellen.

Uitgeverij aanwezig met stand op Brabants Stripspektakel Uitgeverij Cliché is aanwezig op het Brabants Stripspektakel dat op zaterdag 5 en zondag 6 september gehouden wordt in de Koningshof in Veldhoven. Speciaal voor de herkenbaarheid van de uitgeverij is er een fraaie banner gemaakt die achter de stand komt te staan. Meer informatie over de beurs is te vinden op de website van de organisatie: http://www.brabantsstripspektakel.nl

Ontwerpen T-shirts Uitgeverij Cliché gaat T-shirts uitgeven met afbeeldingen van Heer Bommel en Tom Poes. Ook zijn er al opzetjes gemaakt van andere figuren uit de Toonder-stal zoals Bull Super, Hyper, de Markies en Panda. In de komende periode zullen verschillende afbeeldingen mooi vormgegeven worden en dan gebruikt worden voor op de shirts. Verwachte verschijningsdatum is het voorjaar van 2016.

Profile for Heer Bommel

nieuwsbrief 9  

nieuwsbrief 9

nieuwsbrief 9  

nieuwsbrief 9

Profile for bommel05
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded