nieuwsbrief 62

Page 1

Nieuwsbrief maart 2020, nummer 62

ZALTBOMMELSE BOMMELDAGEN VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER In verband met het risico voor verspreiden van het Coronavirus zijn de dagen verschoven naar 5 en 6 september. Heel vervelend, maar nu extra tijd om het programma nog verder uit te breiden. Ook de arrangementen en het Bommeldiner in het Van der Valk hotel zijn verschoven naar september. Aanmelden kan dus weer voor beurstafels of een arrangement.

DE UNISTAND Een speciale Brexiteditie met een voorwoord van Joris Luyendijk en een omslag van Tim Artz. In de Unistand uit 1979 van Marten Toonder zie je de universele strekking van zijn verhalen en een weergave van een opstand in Rommeldam die doet denken aan de brexit. Is vanaf nu te bestellen via de website.

HEER BOMMEL EN DE BOVENBOAZEN Deze editie in het Gronings met een voorwoord van René Paas, Commissaris van de Koning in Groningen en de omslag van Tim Artz. Verschijnt 24 maart in een genaaid en gebonden editie en is te bestellen via de webwinkel.

Gegevens

Ton Mackaaij website: www.uitgeverijcliche.nl Boomstede 564 mail: info@uitgeverijcliche.nl 3608 BM Maarssen Tel. (0031) 030 2468 222