__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Nieuwsbrief maart 2015, nummer 4

Voortgang project beeldjes heer Bommel en Tom Poes Er zijn prototypes van de beeldjes gemaakt en deze zullen ter goedkeuring aan de Toondercompagnie worden getoond. Na hopelijk minimale aanpassingen worden de beeldjes gegoten in gips en worden de details aangebracht. Ook daarna gaan ze weer naar de Compagnie en als die fase afgerond is worden er mallen gemaakt. De planning is dat de beeldjes in het najaar van 2015 gaan verschijnen.

Bommeldag op 30 mei 2015 in Den Bommel In 1964 werd, op initiatief van het Leidse studentendispuut Ollie B., door Jeanette Toonder een standbeeld onthuld van Bommel in de plaats Den Bommel aan het Haringvliet (Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland). Ieder jaar wordt nabij dit beeld een grote jaarmarkt gehouden. Dit jaar zal deze markt gecombineerd worden met een speciale Toonderbeurs. Deze beurs georganiseerd door de Marten Toonder Verzamelaarsclub zal plaatsvinden in een tent op het grote plein.

Aanbieding van de maand: Bommellexicon – Van Aamnaak tot Zwirkvlaai Pim Oosterheert heeft ruim 5 jaar gewerkt aan dit indrukwekkende naslagwerk. Het bevat meer dan 5000 lemma’s. Ieder lemma bevat een uitgebreide uitleg met de nodige achtergrondinformatie. In de maand april van € 34,95 voor € 24,95 (slechts 1,95 verzendkosten) Gegevens Ton Mackaaij Boomstede 564 3608 BM Maarssen Tel. (0031) 0654613485

website: www.uitgeverijcliche.nl mail: info@uitgeverijcliche.nl

Profile for Heer Bommel

nieuwsbrief 4  

nieuwsbrief 4

nieuwsbrief 4  

nieuwsbrief 4

Profile for bommel05
Advertisement