Page 1

Nieuwsbrief november 2016, nummer 23

De tekentafel: aanvullingen en nieuwe vondsten In februari is het fraaie boek De tekentafel wiebelde een beetje uitgekomen van Loek Donders en Dick de Boer. Op dit boek zijn veel reacties binnengekomen en voor de geïnteresseerden is er een PDF gemaakt met aanvullingen en nieuwe vondsten. Deze kan ik naar u mailen als u mij hierover een berichtje stuurt. De luxe editie is uitverkocht maar de gewone editie is nog te verkrijgen in de betere (strip-)boekhandel of via de webshop.

Nieuwe portfolio ‘Ik voel dat heel fijn aan’ Op zondag 20 november komt de tweede portfolio uit. De naam is gewijzigd in ‘Ik voel dat heel fijn aan’ in verband met de gekozen cover. De portfolio bevat 8 facsimiles van de covers die Marten Toonder maakte voor de literaire reuzenpockets die door de Bezige Bij zijn uitgegeven in de jaren '70. Met toestemming van de Toondercompagnie zijn de originele tekeningen uit het Letterkundig Museum op hoge kwaliteit gescand. Hierdoor zijn deze bijna niet van het origineel te onderscheiden. Bij voorintekening is de portfolio te bestellen voor € 89,00 en na uitgifte kost deze € 99,00. De oplage bedraagt 99 genummerde exemplaren.

In november 2 bijeenkomsten Op zondag 13 november organiseert kasteel Doorwerth de Tom Poes en Bommeldag van 11.00 tot 17.00 uur. Met een kleine beurs, een Bommelwandeling en een lezing van Pim Oosterheert. Ook is er een voorstelling van het papieren theater. Op zondag 20 november vindt voor de derde keer de Toonderdag plaats in Utrecht, met een beurs en signeersessies van Tim Artz (Krakers en Woelwater) en Henrieke Goorhuis (Het lastpak). Voor meer informatie zie de website.

Profile for Heer Bommel

nieuwsbrief 23  

nieuwsbrief 23

nieuwsbrief 23  

nieuwsbrief 23

Profile for bommel05
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded