Page 1

Nieuwsbrief januari 2015, nummer 2

Nieuwe website online per 1 februari De website www.uitgeverijcliche.nl gaat in de lucht. Op deze site vindt u informatie over de uitgeverij en de beurzen waarop wij aanwezig zullen zijn. Daarnaast bevat de site een webwinkel, met daarin alle producten van de overgenomen Uitgeverij Ton Paauw, alsmede de producten van Uitgeverij Cliché zelf. In de komende periode zullen er voortdurend artikelen aan de webwinkel worden toegevoegd, dus hou het in de gaten.

Nieuw: Heer Bommel en de Bovenbazen Binnenkort verschijnt al weer het zesde deel uit de Collectie Toonder Studio’s: Heer Bommel en de Bovenbazen. Dit boek is voor het eerst verkrijgbaar op zaterdag 7 maart tijdens de Stripdagen in Gorinchem. Ook dit boek bevat een originele cliché van het oorspronkelijke verhaal. De oplage is 101 exemplaren (gelijk aan het aantal stroken van het verhaal) en alle boeken zijn genummerd.

Aanbieding van de maand: Heer Bommel maakt een wandeling Uitgeverij Cliché heeft de laatste prenten overgenomen van Uitgeverij Panda. Een fraaie, rustieke tekening van Heer Olivier B. Bommel, gedrukt op ‘geschept’ papier, in een oplage van 575 exemplaren. Elk exemplaar werd door Marten Toonder gesigneerd en is ingelijst (met passe-partout). Het formaat van de lijst is 41,5 bij 31,5 cm. Actieprijs: van € 225,00 voor € 199,00.

Gegevens Ton Mackaaij Boomstede 564 3608 BM Maarssen Tel. (0031) 0654613485

website: www.uitgeverijcliche.nl mail: info@uitgeverijcliche.nl

Profile for Heer Bommel

nieuwsbrief 2  

nieuwsbrief 2

nieuwsbrief 2  

nieuwsbrief 2

Profile for bommel05
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded