Page 1

Nieuwsbrief maart 2016, nummer 15

Tentoonstelling Muiderslot start tijdens aftrap jubileumjaar Op zondag 20 maart vindt in Kasteel Muiderslot de officiële opening van het jubileumjaar van Tom Poes plaats. Naast een Bommelbeurs, lezingen en presentaties is er ook een tentoonstelling die vanaf die dag gaat starten. De tentoonstelling heet ‘Van Muiderslot tot Bommelstein, Middeleeuwse droomkastelen’. De tentoonstelling loopt het hele jaar nog door. Het museum is op 20 maart geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en uitgeverij Cliché is natuurlijk met een stand aanwezig op het Kasteelplein.

T-shirts Tom Poes en Heer Bommel De eerder aangekondigde T-shirts zijn er inmiddels. De shirts zijn van hoge stofkwaliteit (BC 185) en zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL. De dansende heer Bommel is op een navy-blauw shirt gedrukt en de slapende Tom Poes op flessenhals-groen. Ze zijn te bestellen in de webshop voor 25 euro per stuk. De T-shirts zitten in een speciaal ontworpen (cadeau)doosje.

Twee nieuwe Toonder-puzzels van de Puzzelman Tijdens de afgelopen stripdagen in Rijswijk heeft de Puzzelman uit België 2 nieuwe puzzels gepresenteerd. Na het succes van de eerste 3 legpuzzels en 4 mini-puzzels zijn er in overleg met de Toondercompagnie 2 fraaie tekeningen gekozen. Deze puzzels zijn gemaakt in het kader van het jubilieumjaar en bestaan uit 1000 stukjes. De prijs bedraagt € 14,95 per stuk. De puzzels zijn ook in de webshop bij uitgeverij Cliché te bestellen.

Profile for Heer Bommel

nieuwsbrief 15  

nieuwsbrief 15

nieuwsbrief 15  

nieuwsbrief 15

Profile for bommel05
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded