Page 1

VERHUUR & ONDERHOUD FLEXIBELE TOTAALOPLOSSINGEN VOOR UW SCHOONMAAKMACHINES


BOMA biedt 2 interessante formules aan voor de huur van schoonmaakmachines: 1. BOMA FLEX FLEET ‘BOMA Flex Fleet’ is een flexibele all-in oplossing voor uw behoefte aan een variabel machinepark. Hoe klein of groot die behoefte aan machines ook mag zijn, met deze formule beschikt u altijd over recente en goed onderhouden machines, zonder grote investering of verbintenis op lange termijn. De looptijd is variabel en er wordt een vast maandbudget afgesproken dat alle aspecten van het machinegebruik omvat: het gebruik van de machine, het reguliere onderhoud, alsook mogelijke onvoorziene kosten. Het vaste maandbedrag wordt helder en overzichtelijk gefactureerd.

FLEXIBELE PERIODE, ONMIDDELLIJK OPZEGBAAR

VARIABELE BEHOEFTE, KEUZE UIT VERSCHILLENDE MODELLEN

Met ‘BOMA Flex Fleet’ ontvangt u maximale flexibiliteit. De looptijd tussen 6 en 36 maanden wordt in overleg en in functie van uw variabele behoefte aan machines bepaald. Vanaf de minimale looptijd van 6 maanden is deze formule zonder meerkosten onmiddellijk opzegbaar.

In functie van uw werkomgeving heeft u keuze uit verschillende modellen uit het BOMA-assortiment. De machines zijn mogelijk gebruikt, maar verkeren in ‘quasi nieuwstaat’. Bovendien wordt de machine op eenvoudig verzoek omgeruild voor een groter of kleiner model.

GEEN INVESTERING, VAST BUDGET PER MAAND

ALLE KOSTEN INBEGREPEN

Dankzij het vast maandelijks bedrag voor het gebruik van de machine behoudt u een maximale flexibiliteit zonder investering of afschrijving.

Het ‘BOMA Flex Fleet’ concept omvat niet alleen het gebruik van de machine maar ook het reguliere onderhoud en andere mogelijke kosten aan de machine. Een BOMA onderhoudscontract is altijd inbegrepen *. Deze oplossing biedt 100% controle over uw machinebudget en sluit verrassingen uit. * op de achterzijde van deze folder vindt u meer info over de verschillende onderhoudscontracten.

Het ‘BOMA Flex Fleet’ concept zorgt voor een flexibele en absolute ontzorging van uw variabel machinepark zodat u meer tijd en budget overhoudt voor uw kerntaken. Flexibiliteit is troef.


2. BOMA PREMIUM FLEET ‘BOMA Premium Fleet’ biedt een totaaloplossing voor de eenvoudige financiering van uw reguliere schoonmaakmachines. Voor een vaste periode van 36 of 48 maanden ontvangt u in bruikleen een nieuwe machine naar uw keuze. U vermijdt een éénmalige grote investering en betaalt een vast bedrag per maand dat alle aspecten van het machinegebruik omvat: het gebruik van de nieuwe machine, het reguliere onderhoud, alsook mogelijke onvoorziene kosten aan de machine. ‘BOMA Premium Fleet’ biedt 100% controle over uw budget zonder beperking in gebruik. VAST BEDRAG PER MAAND, GEEN INVESTERING

VASTE PERIODE

Dankzij ‘BOMA Premium Fleet’ vermijdt u de éénmalige grote investering bij aankoop van de machine. Het maandelijkse bedrag blijft ongewijzigd gedurende de hele contractperiode.

‘BOMA Premium Fleet’ heeft een vaste looptijd van 36 of 48 maanden. Het contract is niet opzegbaar. De machine blijft dus gedurende de hele periode ter beschikking.

ALL−IN, GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

KEUZE UIT HET VOLLEDIGE MACHINE ASSORTIMENT

Het ‘BOMA Premium Fleet’ concept omvat niet alleen het gebruik van de machine, maar ook het reguliere onderhoud en mogelijke onvoorziene kosten aan de machine. Een BOMA onderhoudscontract is altijd inbegrepen *. Deze oplossing biedt daarmee 100% controle over uw machinebudget en sluit verrassingen uit. * op de achterzijde van deze folder vindt u meer info over de verschillende onderhoudscontracten.

In functie van uw werkomgeving kiest u zelf een machine uit het ruime reguliere machine assortiment bij BOMA. De geleverde nieuwe machine is helemaal volgens uw behoefte alsof ze uw eigendom is. Deze machines worden ook weergegeven in het DosDob-managementsysteem voor de cleaningprofessional.

Het ‘BOMA Premium Fleet’ concept zorgt voor een zekere en absolute ontzorging van uw vast machinepark zodat u meer tijd en investeringsbudget overhoudt voor uw kerntaken.


BOMA ONDERHOUDSCONTRACTEN BOMA biedt verschillende soorten onderhoudscontracten waardoor uw machine altijd in uitstekende staat blijft. Dankzij het ‘BOMA Onderhoudscontract’ wordt de fabrieksgarantie verlengd met 1 jaar. Een onderhoudscontract is altijd inbegrepen bij Flex Fleet of Premium Fleet, maar kan ook apart afgesloten worden bij aankoop van een machine. Door de BOMA onderhoudscontracten voorkomt u stilstand van uw machine door mogelijk onvoldoende onderhoud of onverwachte schade. Tijdens het preventief onderhoud kan foutief gebruik van de machines worden gedetecteerd en kan uw personeel eventueel worden bijgestuurd om mogelijke TYPE ONDERHOUDSCONTRACT

nieuwe schade en stilstand van de machine te voorkomen. U wordt ruimschoots op tijd geïnformeerd wanneer een preventief onderhoud van uw machine is gepland. Uiteraard kan deze afspraak worden aangepast aan de beschikbaarheid van uw medewerkers. Service Base

Service Prime

Service Plus

Service Plus B

Verplaatsingskosten Werkuren Verlengde garantie Onderdelen & Rubbers Batterijen & Borstels Aantal preventieve onderhoudsbeurten

2 per jaar

2 per jaar

2 per jaar

2 per jaar

< 48 u

< 48 u

< 24 u

< 24 u

Bijkomende interventies inbegrepen Interventie snelheid

= inbegrepen, anders betalend. Herstellingen ten gevolge van aanrijding, brand, diefstal, waterschade, gebruik van niet geschikte producten, misbruik, ... zijn steeds uitgesloten.

BOMA DIENST NA VERKOOP BOMAC, de machine-afdeling van de BOMA-groep, presenteert diverse merken van professionele schoonmaakmachines gekoppeld aan een uitstekende dienst na verkoop. Het “BOMA service team” bestaat uit meer dan 25 geschoolde medewerkers en staat in voor assemblage, levering, onderhoud en herstellingen van uw machinepark. Onze servicemedewerkers zijn voorzien van volledig uitgeruste bestelwagens voor snelle interventies. Om voor snelle service te kunnen zorgen worden de wagens ‘s nachts voorzien van vervangonderdelen. Voor montage of herstellingen die niet bij de klant kunnen worden uitgevoerd, beschikt BOMA op verschillende vestigingen over een “state of the art” werkplaats.

Al meer dan 40 jaar ontwikkelt en verdeelt BOMA professionele schoonmaakmaterialen, -producten en -machines met veel toegevoegde waarde.

info@boma.eu • www.boma.eu

Bel je contactpersoon of dichtsbijzijnde BOMA-vestiging

Interesse in ons voorstel?

1 B iddinghuizen (NL) T +31 321 33 38 08 2 Arnhem (NL) T +31 316 75 22 50 3 Venlo (NL) T +31 77 306 18 78 4 Rotterdam (NL) T +31 10 750 01 00

6 5 9 5 Antwerpen (BE) T +32 3 231 33 89 6 Brussel (BE) T +32 2 203 60 35 7 Luik (BE) T +32 87 66 14 83

42

1 3 7 8

8 Luxembourg (LU) T +352 26 29 68 88 9 Lille (FR) T +33 3 20 43 16 13

Boma Machinery NL  

BOMA Machinery verhuur en onderhoud. Flexibele totaaloplossingen voor uw schoonmaakmachines.

Boma Machinery NL  

BOMA Machinery verhuur en onderhoud. Flexibele totaaloplossingen voor uw schoonmaakmachines.