Page 1

Imento Corporate

Vil du gerne løse de grafiske opgaver på den halve tid?

Imento gør kort proces. Og du sparer både timer, dage og uger... Skræl de trivielle opgaver væk

En grafisk produktion er oftest en kompleks affære med mange involverede, mange elementer og mange delprocesser. Det er alt dette, du kan samle i Imento.

Du sparer tid fra A til Z

I Imento skal du kun udføre hver opgave én gang. Det gælder lige fra mønstring til trykstart, og også når du går i gang med din næste tryksag. Det afliver de manuelle processer med at finde, indtaste og ordne oplysninger, som allerede er i orden.

Alle sparer tid i processen

• Automatik afliver de trivielle opgaver • Kort ’time to market’ Godt tilbud bliver hurtigt til færdig annonce • Struktureret samarbejde mellem virksomhed og bureau • Designskabeloner hjælper med at holde designlinjen • Data genbrug betyder færre fejl og forglemmelser • Webværktøjet er enkelt at bruge og fungere på både mac og pc

Imento sparer tid og penge

• På styring af din markedsføring • På indkøb • På mønstring • På søgning, fremfinding og distribution af billeder, tekst og andre elementer • På design og desktop • På korrektur og færdiggørelse • På genbrug af data

Kort proces

Første gang, du skal præsentere et produkt eller andet, lægger du billeder, tekst, pris og øvrige elementer ind i Imentos database. Når du skal opbygge en annonce, et katalog, et skilt eller andet første gang, laver du en skabelon. Næste gang bruger du det bare. Eller retter det til, der skal rettes først.

Klar på et øjeblik

Når du har besluttet, hvad der skal indgå i hvilken skabelon, gør Imento arbejdet. På sekunder eller minutter. Resultatet er et grafisk dokument, du kan finpudse eller sende direkte i produktion. Flere fordele ved Imento...

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Referenceliste

Disse virksomheder bruger Imento. Nogle bruger systemet internt, andre til distribution eller som grundstammen i deres produktion af tilbudsaviser, annoncer, plakater mm.

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. 路 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 路 info@imento.dk


Imento Publisher

Gør kort proces fra mønstring til trykstart

Selv i et omfattende produktkatalog tager det kun et øjeblik for Imento Publisher, at lægge de rigtige elementer ind i de rigtige designskabeloner. Det giver dig tid til at udvælge produkterne – og finpudse udtrykket.

Forbinder skabelon med indhold

Imento Publisher består i princippet af to dele: På den ene side din mediebank, som omfatter alle de filer, du kan få brug for: fotos, tekster, priser, logoer m.v.

På den anden side har du dine faste designskabeloner til kataloger, annoncer, skilte m.m. Ved at kæde de to dele sammen sparer du de timer og dage, du ellers bruger til at finde og placere filer – og til at forme udtrykket.

Alle processer i ét system

Alle, der er involveret i en opgave, arbejder i ét og samme system. Hvem der har adgang til hvad, styrer du med rettigheder, og du kan både give adgang til interne og eksterne samarbejdspartnere. For eksempel kan flere produktchefer mønstre produkter til samme katalog, marketingafdelingen kan lægge billeder, tekster og andre filer ind i mediebanken, og reklamebureauet kan overtage færdiggørelsen.

Her vises et eksempel med en produktmønstring med 3 produkter på side 1 og 5 på side 2. Ud fra den valgte skabelon giver det disse 2 InDesign sider inden der lægges tema m.m. på dokumentet. Var skabelonen forberedt med disse elementer kan de også komme på dokumentet ved denne produktion.

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Imento Publisher

Gør kort proces fra mønstring til trykstart

Imento binder processen sammen

Du lægger de grafiske elementer ind én gang for alle Du søger og vælger produkter til den aktuelle produktion Du disponerer produkterne i skabelonen Du downloader elementerne til færdiggørelse Flere produktioner kan køre parallelt

Orden i mediebanken

I mediebanken skal du kun lægge elementerne ind én gang, og derefter kan du genbruge dem. Du kan uploade direkte til mediebanken eller overføre elementer fra jeres nuværende system. Elementerne ordner du i billeder, produkter, artikler og materialer. Du kan tilføje alle de underkategorier, du har brug for, og de kan rumme uendeligt mange elementer. For eksempel kan du gemme flere billeder og produkttekster til hvert produkt. Har du flere produktioner samtidig, kan de organiseres i projekter, du selv navngiver.

af en kampagne og skal udarbejde for eksempel salgsaviser, web og annoncer.

Download til det rigtige medie

Når du skal arbejde med indholdet i kurven, downloader du det til din arbejdsplads. Inden du downloader, angiver du det formål, du skal bruge indholdet til. Så får du automatisk elementerne i det rigtige format – for eksempel til tryk, web eller print. Når alle elementer er hentet, beder du Imento Publisher omsætte dine valg til et grafisk dokument i InDesign. Og det tager kun et øjeblik.

Tilpasning til jeres behov

Når vi sætter Imento Publisher op, sørger vi samtidig for at oprette brugere, sætte automatiske funktioner op og tilpasse de grafiske og personlige indstillinger, så løsningen passer til jer. Imento kan også integreres enten helt eller delvist med jeres øvrige it-systemer. Det giver jer mulighed for at udveksle informationer på tværs.

Se hvordan

Ring til os, hvis du gerne vil se Imento Publisher med dine egne øjne. Vi kommer gerne med en demo under armen og giver dig svar på det, du gerne vil vide mere om. Hvis du har behov, Imento Publisher ikke umiddelbart dækker, er vi gerne behjælpelige i også at finde en løsning på det. MEDIABANK PRODUKTTEKSTER

Hurtig søgning og disponering

www.imento.dk

SAMARBEJDSPARTNERE

O IO O

OIOOI

LAYOUT

OIOOI

Når du skal finde elementer frem til en produktion, kan du søge på for eksempel kategori og underkategori – eller direkte på billednavn eller produktnummer. Derefter kan du sortere elementerne. For eksempel kan du disponere en brochure, så du fordeler produkterne sidevis, angiver prioritering og placerer dem på siderne. Flere medarbejdere kan arbejde med den samme gruppe elementer. Det kan være praktisk, hvis forskellige medarbejdere er ansvarlige for hver deres del

I

TRYKSAGER MARKETING

Med Imento samarbejdes der på tværs af organisationen, og der er de samme muligheder for at indvolvere eksterne samarbejdspartnere.

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Imento Økonomi Gør dine kampagner mere værd

Når du mønstrer varer til en ny kampagne, kan du trække på din viden om varernes succes fra tidligere kampagner. Du skal blot udveksle oplysninger mellem dit økonomisystem og Imento.

Skab effektive kampagner

Hvor godt sælger varen, hvilke varer tjener vi bedst på, og hvilke varer går kunderne efter i ugen efter påske? Svarene på disse nøglespørgsmål kan du integrere direkte i din mønstring i Imento. Det betyder, at du ikke behøver selv at huske resultaterne fra tidligere kampagner. Du behøver heller ikke at arbejde parallelt med Imento til opsætningen og med økonomisystemet til de økonomiske kalkuler. I stedet kan du integrere din økonomiske viden direkte i din mønstring ved at udveksle oplysninger mellem Imento og økonomisystemet.

Beregn, mens du mønstrer

Du kan for eksempel hurtigt beregne forskellen, hvis du skifter en vare ud på en side eller giver en anden vare førsteprioritet. Du kan også sammenligne siderne i et katalog og se, hvilke sider der giver den højeste omsætning eller det bedste afkast. Alt i alt får du et effektivt værktøj til at forudsige effekten af din kommende kampagne.

Data genbrug letter vedligeholdelsen

Her er 2 sider vist med økonomiske nøgletal som er med til, at gøre din kampagner mere værd. Tallene er hentet fra eget ERP-system. Periode: xx Samlet omsætning: Samlet dækningsbidrag

Det er ikke kun de økonomiske nøgletal, du kan have fornøjelse af at udveksle mellem systemerne. Produkttekster og –billeder kan også udveksles, så de altid er identiske begge steder. På den måde skal du også kun vedligeholde dine data ét sted. Alt efter hvilket økonomisystem, I benytter, skræddersyr vi en løsning til jer.

Annonce dato: Samlet styk: Samlet forecast:

Periode: xx Samlet omsætning: Samlet dækningsbidrag

Annonce dato: Samlet styk: Samlet forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

www.imento.dk

Annonce dato: Styk: Forecast:

Annonce dato: Styk: Forecast:

Annonce dato: Styk: Forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Annonce dato: Styk: Forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Annonce dato: Styk: Forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Annonce dato: Styk: Forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Annonce dato: Styk: Forecast:

Periode: xx Omsætning: Dækningsbidrag

Annonce dato: Styk: Forecast:

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Imento Mediebank

Giv alle adgang til de nyeste materialer ét sted

Har du en større opgave i at distribuere fotos, logoer og andet digitalt materiale, kan du løse den en gang for alle med Imento Mediebank.

Én opdatering ét sted

Din Imento Mediebank bliver placeret på en server, som både du og dine samarbejdspartnere har adgang til. Dermed bliver din opgave reduceret til at opdatere mediebanken med de nyeste materialer. Fotos, logoer, filmklip og alle andre filtyper kan du gemme systematisk i banken. Dermed sikrer du, at materialer af ældre dato bliver erstattet eller fjernet. Det giver dine samarbejdspartnere let adgang til de materialer, du ellers er vant til at ekspedere. Og du kan bruge din tid på andre opgaver.

Fri adgang eller adgangskontrol

Alle kan få adgang til din mediebank – hvis du giver dem lov. Det kræver blot en computer med internetopkobling og en browser. Resten klarer Imento Mediebank. Mediebanken kan være frit tilgængelig, men du kan også vælge at oprette adgangskontrol, når du ønsker det.

Godt grundlag for grafiske opgaver

Hvis du har eller får behov for at producere grafiske produkter som kataloger, annoncer eller web, er du allerede godt begyndt med mediebanken. I Imento Publisher kan du kombinere dine grafiske elementer med grafiske skabeloner, som lynhurtigt bringer dig fra produktmønstring til layout.

Se hvordan

Ring til os, hvis du gerne vil se Imento Mediebank med dine egne øjne. Vi kommer gerne med en demo under armen og giver dig svar på det, du gerne vil vide mere om.

Resultatet af en søgning

Nem distribution af alle filer Imento Mediebank løser distributionsopgaven for bl.a. Kæder og deres medlemmer Virksomheder med flere afdelinger Virksomheder med international distribution og markedsføring Marketingafdelinger og deres reklamebureauer

Rigtigt billede i rigtigt format

Du skal kun gemme hvert billede i ét format – og det kan hentes i mange. Den, der henter billedet fra banken, angiver blot, hvilket formål det skal bruges til, og Imento Mediebank konverterer filen, før den bliver downloadet. Det sparer dig for mange timers arbejde med at konvertere filer til et væld af størrelser og formater, der måske aldrig bliver brugt.

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Imento Sprogskift Skift sprog på et øjeblik

Når du arbejder på flere markeder, kan Imento Sprogskift lynhurtigt sørge for, at dine materialer findes i de sprogversioner, du har brug for.

Sprogversionering med stor sikkerhed

Modulet Imento Sprogskift giver dig mulighed for at gemme alle tekster på flere sprog – og skifte sprog i dit materiale på et øjeblik. Om du benytter 2 eller 25 sprog er underordnet.

Ensartet struktur

Med sprogmodulet bevarer du den struktur, du har allerede valgt én gang. Selve oversættelserne bliver lagt ind, så alle brugere har adgang til dem og kan trække på dem i deres forskellige produktioner. Når du først har valgt produkter og oprettet et projekt, kan du skifte sprog på få sekunder. På den måde sikrer du, at sprogversioneringen altid trækker på fælles, kendte oversættelser. Det sparer utallige timer til korrekturer og godkendelser, fordi oversættelserne blot skal godkendes én gang for alle. Og du får et resultat med langt mindre risiko for fejl.

Overblik før du skifter

Ved at samle alle oversættelser i Imento får du også overblik over, om dit arbejdsgrundlag er i orden. Du kan straks se, hvad du har – og hvad du mangler.

Imento Satelit Ha’ dine data lige ved hånden

Foretrækker du at have jeres filer liggende i eget netværk, kan du få en kopi af jeres Imento-database på en lokal satelit.

Sætter arbejdshastigheden op

Du får en højere arbejdshastighed i Imento, når filerne ligger i jeres eget netværk. Det er især aktuelt, når I benytter de tunge filer i Mediebanken. Derfor tilbyder vi jer at oprette en lokal satelit, hvor vi lægger en kopi af de relevante filer. Du vælger selv, om du ønsker en kopi af hele jeres Imento-database eller blot dele af den. Du afgør også selv, hvor ofte den skal opdateres. Sidder jeres brugere spredt på flere adresser, kan I få alle de satelitter, I har brug for.

En ekstra sikkerhed

Når du vælger Imento Satelit, får du samtidig den ekstra sikkerhed, der ligger i både at have filerne liggende lokalt hos jer selv og centralt hos os. Hvis der opstår fejl eller nedbrud i jeres eget netværk, er jeres data sikret. Og hvis der opstår kabelbrud på det eksterne net, har I stadig adgang til jeres filer i huset.

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Imento start op hjælp Kom godt igang og øg omsætningen

Modulerne er muligheden for at komme bedre fra start med Imento. De fleste er engangsydelser og foretages fortrinvis ved opstart af Imento.

Konvertering fra anden database

De fleste virksomheder har en produktdatabase i forbindelse med deres økonomisystem eller tilsvarende system. Hvis ikke Imento skal integreres med dette system, kan den eksisterende database danne grundlag for produktdatabasen i Imento. Der skal tages højde for, hvilke informationer der skal overføres, og hvad der efterfølgende mangler. Herefter opbygges en produktdatabase, som indeholder alle de informationer, der skal bruges til salgs- og markedføringsmaterialerne fremover.

Konvertering af produktdokumenter fra Adobe InDesign, Quark Xpress eller PDF

Findes produktinformationen ikke andre steder end i eksisterende layout-dokumenter som Adobe InDesign, Quark Xpress eller PDF er det også muligt at trække informationen ud af disse. Og det vil gøre al fremtidig ajourføring væsentlig lettere. Hvis din virksomhed har et behov, der ikke er dækket af de moduler eller ydelser, der her er nævnt, så er vi meget interesseret i også at finde en løsning på det.

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Merlin Case nr. 01

”Den helt store gevinst for Merlin er i forhold til vores tidligere billeddatabase helt klart, at der ikke kræves nogen administration og så den automatiske distribution.”

Charlotte Munch Andersen, Marketingchef Merlin

www.imento.dk

Det er Merlins reklamebureau, der vedligeholder Merlins billeder. Reklamebureauet foretager billedbehandling og gemmer alle billederne i Imento. Imento laver automatisk en kopi af det enkelte billede, skalerer det og overfører det til Merlins interne økonomi-system, så de kan se, hvilke billeder der er til rådighed på deres produkter, når de mønstrer dem til næste tilbudsavis. På samme måde laver Imento preview-billeder til deres hjemmeside og e-shop. Helt uden manuel bearbejdelse. Denne automatik giver en besparelse på ca. 2 timer hver eneste dag. Der ud over kan eksterne brugere selv hente de billeder i Imento, som de har brug for - i forskellige størrelser og formater afhængig af det formål, de skal bruges til.

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Clausen Offset Case nr. 02

Clausen Offset benytter i dag Imento i forbindelse med produktionen for flere af deres kunder. De implementerede Imento i 2004 og har i dag 6 kunder på systemet.

”Imento har gjort det muligt for os at frigøre ressourcer på vores tegnestue og har samtidig overtaget en lang række af de mere trivielle opgaver. Struktur på kundernes data og mulighed for at se og downloade deres billeder, har medført, at grafikerne har fået mere tid til det sjovere og for de mere kreativt udfordrende arbejde. Vi har på den måde kunne tage flere opgaver ind med det samme antal medarbejdere. Med Imento som et fælles værktøj for os og vores kunder har gjort det nemmere at løse de daglige opgaver og har også styrket vores samarbejde. Så alt i alt er min konklusion, at Imento på flere måder er et rigtigt godt og værdiskabende værktøj.”

Michael Greve, direktør Clausen Offset(frem til august ’07)

“For os hos Clausen Offset er “mange muligheder” et af vores kendetegn, det går igen med Imento. Softwaren er ekstrem fleksibel. Den giver fx. mulighed for at afspejle en eksisterende filstruktur eller lave en virtuel. Softwarens fleksibilitet gør derfor, at den er nem at implementere i enhver virksomhed. Det er et meget simpelt og brugervenligt værktøj, der med få klik løser det, brugeren vil. Og det, der er ekstremt stærkt ved softwaren, er også, at den tager udgangspunkt i den menneskelige logik i stedet for database-logikken. Fremgangsmåden i værktøjet afspejler med andre ord den måde, vi mennesker tænker på. Det er de mange små gennemtænkte detaljer, der gør Imento til et godt værktøj med stort set alle de funktionaliteter, der er brug for i det daglige arbejde.”

Morten Jørgensen, IT-chef Clausen Offset

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. · 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 · info@imento.dk


Samarbejdspartnere

Udviklingspartnere

Udviklingspartnere

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. 路 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 路 info@imento.dk


Presseomtale

Omtale i Fyens Stifttidende 26. november 2006

www.imento.dk

Imento

Kongensgade 31a 1. 路 5000 Odense C Tlf. 66 16 18 16 路 info@imento.dk

Imento brochure  

Description af the Imento websolution

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you