Page 1

Szerves Immunerősítő Csomag Védőpajzs az egész családnak Grapefruit+C-vitamin+Cink Szeretné betegségek nélkül megélni a hideg hónapokat? 3 szerves anyag kombinációja, hogy immunrendszere gond nélkül elbánjon a kórokozókkal! Hatóanyagaik egymást segítve, szinergikusan védik a sejteket a szabad gyökök, vírusok , baktériumok és gombák ellen. Kutatások bizonyítják, hogy a meghűléses, influenzás, náthás időszakban a fokozottabb C-vitamin és Cink bevitel hatásosabb lehet, mint az influenza ellen adott védőoltások.

Szerves anyagok ereje!

®

www.naturtanya.hu Natur Tanya u 1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 1

2012.11.20. 16:11:01


®

Natur Tanya

www.kollageninfo.com

A Kollagén Facelift® olyan szabadalommal védett Kollagén mátrix®-ot tartalmaz, ami stimulálja a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára. I. típusú kollagén: bőr, csontok, ínak, szalagok. II. típusú kollagén: porc és szem szerkezete. III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák. IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek. V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete.

„A bőr életét nem lehet szétválasztani múltra, jelenre és jövőre. Mindenre emlékszik, és semmit nem felejt el.”

KOLLAGÉN EXTRA DÓZIS! SZABADALOMMAL VÉDETT KOLLAGÉN MÁTRIX®

Több éves kitartó kutatómunka eredménye ez a magas biológiai hasznosulású Kollagén mátrix®. Fordítsa egészsége és szépsége javára! A kollagén egy természetes molekula, ami a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje. A kollagén biztosítja a szervek és a szövetek elasztikusságát. A bőr 75%-a kollagénből épül fel, és összességében a test fehérjéjének kb. 30%-a kollagénből áll. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén egy szerkezeti protein, egy megszilárdító ragasztóanyag. A Kollagén táplálja és felépíti a porcokat, a csontokat, az inakat, az izmokat, az ereket, a bőrt, és a szalagokat. Fontos szerepet játszik a haj és köröm egészségében, molekuláris szerkezete biztosítja a fogak és a csontok egészséges fejlődését. Minden pillanatban, amikor a testnek szüksége van új sejtek termelődésére, mint pl. a fejlődési korszakban vagy a gyógyítás folyamatában, a szervezet kollagénhez nyúl.

„ Haj-, bor-, köröm- és porckúra! 1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 2

2012.11.20. 16:11:12


17 Téli spray

TIPP

A Natur Tanyától!

Szeretem Magam antioxidáns koncentrátum A zöld tea kivonatok új, koncentrált generációja, amit azt az élet mai üteme is megkíván. Azoknak, akik törődnek az egészségükkel és őrizni kívánják fiatalságukat. Magas hatóanyag tartalom Gyors felszívódás - Maximális biohasznosulás Gyors eredmény Súlykontroll Alkalmazza az étkezések előtt! A szervezetbe bevitt és az emésztőrendszerbe került táplálékokból a zsírokat azonnal lebontja, az emésztést elősegíti. A meglévő zsírpárnákat kétféleképp csökkeneti, azzal, hogy a bevitt zsírokat redukálja a szervezet kénytelen lesz a meglévő készletből elővenni a biokémiai folyamatokhoz szükséges zsírt, és mint a legjelentősebb antioxidáns birtokosa jelentősen fokozza az anyagcserét, ezáltal előmozdítja a régóta jelen lévő zsírrétegek bontását. A greenté spray jótékony hatásai összetevőinek kombinált tevékenységeiből származnak: OH

Epigallocatechin3-gallate (EGCG) molekula: multifunkcionális anyag, és az egyik legerősebb természetes antioxidáns.

OH

A pszichológiai stresszre kifejtett hatás A pszichológiai stressz hatásának minimalizálása a fizikai és pszichológiai gyengeség jeleinek kompenzálásával.

Baktériumölő és fertőtlenítő olajkivonatok. Standardizált grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olajak keveréke. Belsőleg; a szervezetnek a külső támadások legyőzésében, a gyomor-bél traktus zavarainak és a belek baktériumflórájában keletkező egyensúly-eltolódások enyhítésében. Külsőleg; Ecsetelőként, gargalizálóként, inhaláláshoz, fürdővízhez, krémekhez, samponokhoz, tusolókhoz adva. Rovarcsípés, vágás, horzsolás, sebek, pattanások, szőrtüszőgyulladás, herpesz, övsömör, szemölcs esetén. Bőr, láb –és körömgombák, lábizzadás ellen, szájpenész, kellemetlen lehelet, szuvasodás, fogkő, fogínygyulladás ellen. Háztartási fertőtlenítőszerként, takarításnál. Zöldségek, gyümölcsök, húsok lemosására. Fehérneműk és gyermekjátékok fertőtlenítésére.

O OH

OH

O N N

O

CH 3

OH

N

H 3C

OH

O

N

koffein molekula: biokémiai összetevő, a lipolitikus és zsíroldó hatásért felelős.

OH O

HO

Börre kifejtett jótékony hatás A greentè spray a legjelentősebb antioxidánst tartalmazza, az úgynevezett epigallokatekin gallát katekint (EGCG), amely különösen hatékonyan védi meg a sejtek DNS-eit a szabad gyököktől. Ez az erőteljes antioxidáns bizonyítottan megelőzi az ultraibolya sugárzás-okozta bőrrák kialakulását, ahogy gyulladáscsökkentő és rákellenes hatásaival segít megelőzni a bőr tumorjainak megjelenését és kifejlődését. Növeli a bőr rugalmasságát, csökkenti az arcbőrön megjelenő hajszálér tágulatokat, javítja a bőr keringését, növeli a bőr oxigén ellátását. Védi a felhámot az UV-tól.

FITO TREE

CH 3

NH 2

H N

HO O

O

L-teanin molekula: aminosav, ami a pszichológiai stressz elszigetelő hatásért felel.

Csak 2-4 fújás naponta, egyenesen a szájüregbe irányítva! Antioxidáns hatás - Oxidatív stressz csökkentése, sejtfiatalítás --> testfiatalítás - Lipid peroxidáció elszigetelés --> degeneratív betegségek prevenciója Egyéb egészségügyi hatások - A gyulladást segítő mediátorok blokkolása. - A vaszkuláris funkciók javulása. - Vírusölő hatás.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 3

2012.11.20. 16:11:19


NSAV® HIALUROAPSZULA 40MG/K LTÖLTÉS, RÁNCFE ÍTÉS! PORCÉP

V A S N O R U L A I H ! ZIS k 1000-szeresét is képstjeasi Ó D A R T ro e EX tömegén llagén és elasztin egv a saját

r ko zó m nsa A hialuro ízben! Feltölti a bő an tartja őket. Von nedv ti v s i megkötn t, fiatalon, rugalma ontúrt ad. Az ízüle ítja az k re to tt te biz s líte közötti bőrt és te ízmegkötő hatása viszkozitást p é z s t, s jelené átását, me, v gát, vízell alkotóele kony haegyik fő gfelelő hidratáltsá v alkalmazása jóté gyógye a s ízületek m oknak. A hialuron ekre, segíti a sebek rc ly adva a po z égésekre, a feké s esélye is. a é n d a ő v z l p ké tássa ebb a heg is k s é t á s ulá llították nság: taréjából á g s a k a k lló tulajdo a lá g ü a le il d ti e ia y e g g d ló E t Ere bio 00-szeresé n rségesen, egének 10 elő meste b változatát azonba m ö T b , ízben! megfelelő nyészetek termelik bb köti meg v te tá sz m ti u ri s é té en bak ennyiségb Fiatalság nagyobb m n. e Egészség minőségb nés gén a ll o k a zó megjele v n o sa V n ro lu hia ontúr TUDTA? A „kistestvére”. A porc r, telített k ő b p é z S e rj nevű fehé rben is a kollagén a v ületek ugalmas íz ő sa R b n a ro s é lu ia n a h b , ez rost, míg a Gyógyuló kitámasztó lekula. A porcépítésh n s sebek o zo hegmente a kitöltő m g kúrákhoz fogyass t is! n in ti és a bőrlif pi 2000 mg C-vitam a melléjük, n

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 4

2012.11.20. 16:11:32


17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

FITO TREE

MIKROKAPSZULÁZOTT Parazita és gombaölő hatóanyagok, melyeket erőteljes fellépés jellemez candida, egysejtű protozoák és férgek ellen. Mikrokapszulázott grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű esszenciális olajnak standardizált keveréke, 100%-ban növényi kapszulatokba zárva; vírusok, baktériumok, gombák, paraziták okozta fertőzések; influenza vírusok, herpeszvírusok, papillóma vírusok (szemölcsök, jó indulatú daganatok), övsömör, meghűlés, nátha, felfázás, fehérfolyás, Candida törzsek, bélbetegségek, egysejtű paraziták és férgek ellen.

Porckopás, ízületi gyulladás kezelésére Ízületi nedv pótlására Sport eredetű sérülések gyors regenerálására és prevenciós célzattal A csontszerkezet stabilizálásáért Csontritkulás esetén, növeli a csontsűrűséget Gátolja az abnormális ásványi anyag leépülést Adalékanyag-, színezék-és segédanyag hozzáadása nélkül készült! Magyarországon gyártott termék!

Újra an Mozgásböldkagylóval! Z

A Szerves C-viatmin fokozza a zöldkagyló glükozamin-glikánjainak biológiai hasznosulását. 1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 5

2012.11.20. 16:11:40


RÁNCKISIMÍTÓ KEZELÉS Ez a ránckisimító kezelés az arc kontúrjának megerősítésére és az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének regenerálására hasznosítható, hogy lelassítsuk az öregedés jeleit. Jó minőségű szerves anyagok koncentráiójából készült, hogy biztosítsa a hatékony öregedés elleni hatást.

BAKTÉRIUMOS, BŐRFIATALÍTÓ KOZMETIKAI KEZELÉS OTTHON

SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ SZÉRUM A Verattiva öregedés elleni szemkörnyék ápoló szérum különösen a szemkörnyéki bőrproblémák eltüntetésére jó, mint a táskák, a karikák, a szarkalábak és a ráncok. Nagyon jó minőségű aktív hatóanyagok koncentrációja biztosítja a hatékony öregedés elleni hatást.

HIDRATÁLÓ NAPPALI KEZELÉS Ez a nappali kezelés különösen a fáradt és megviselt bőr hidratálására alkalmas, valamint hogy hatékonyan védje a bőrt az öregedés jeleitől. Magas minőségű szerves anyagok koncentrálva, hogy vitalitást és jó közérzetet biztosítson, a bőr pedig fiatalosabbnak, frissebbnek, ragyogóbbnak hasson.

MIMIKAI RÁNCFELTÖLTŐ Ez egy növényi botox-kezelés, az öregedés jeleinek lelassítására, különösen a mélyebb mimikai ráncok esetén a szem, az ajkak, a homlok és a nyak környékén. Az aktív hatóanyagok forradalmi kombinációjának hála fiatalságot és vitalitást biztosít, és hatékony öregedés elleni hatást.

TÁPLÁLÓ ÉJSZAKAI KEZELÉS Az éjszakai kezelés a bőr táplálására és revitalizálására alkalmas, visszaadja annak természetes fiziológiai egyensúlyát. Fontos és jó minőségű tápanyagokkal készült, a bőr megújul, visszanyeri rugalmasságát az éjszaka folyamán, amikor a sejtek anyagcseréje különösen aktív.

ÖREGEDÉS ELLENI TISZTÍTÓ SZAPPAN

MENTES: PARABEN ALKOHOL OMG PETRÓLEUM SLES ÉS SLS

ALLERGÉN ÉS GLUTÉNMENTES NIKEL, KRÓM ÉS KOBALT- TESZTELT BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

Ez a szappan ideális napi használatra, az arcbőr tisztítására, mivel megőrzi annak természetes egyensúlyát. A természetes, kímélő hatóanyagok, mint a kókuszolaj és a napraforgóolaj garantálják a mélyen tisztító hatást, a bőrt pedig puhává és hidratálttá varázsolják.

BŐRTONIZÁLÓ SMINKELTÁVOLÍTÓ OLDAT A micelláris oldat innovatív kezelés az arc mindennapos tisztítására. Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, a sminket és a koszt. Hála kímélő hatóanyagainak és a hialuronsavnak, garantálja a mélyreható és kímélő tisztítást, közben pedig kiemelkedő öregedés elleni hatást fejt ki.

BAKTÉRIUMOS ÉS NÖVÉNYI ŐSSEJTES RÁNCKISIMÍTÓ KÚRACSOMAG

®

Natur Tanya

®

VERATTIVA

Verattiva szemkörnyékápoló és ránckisimitó kezelés egyben!

www.naturtanya.hu

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 6

2012.11.20. 16:11:44


17 Téli

®

Natur Tanya MAGYAR TERMÉK! www.naturtanya.hu

TIPP

A Natur Tanyától!

100% Teafa olaj

HAJSZÁLÉR

VISSZÉR

ÉRRENDSZER VISSZÉR

BŐR

EREDETI AUSZTRÁL

SZÍV VISSZÉR

ÉRRENDSZER

BŐR

100% -OS, GYÓGYSZERKÖNYVI TISZTASÁGÚ MAGASABB, MINT 38% össz. TERPÉN TARTALOMMAL!

VISSZÉR

SZÍV

SZERVES SZŐLŐMAG KIVONAT, STANDARDIZÁLT, 95% OPC TARTALOMMAL! Késlelteti az öregedést, megköti az agresszív szabad gyököket, melyek az emberi sejtek és szövetek károsodását idézik elő. Érfalerősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a véragy gáton és segít megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól. Visszaállítja a bőr rugalmasságát és nedvességtartalmát, úgy, hogy a kötőszöveti rostokban megerősíti a kollagén mátrixot.

SZÍV ÉRRENDSZER

ANTISZEPTIKUS, GYULLADÁSCSÖKKENTŐ KÜLSŐLEG; - hígítatlanul ecsetelve - hígítva bedörzsölőként - bőrirritációk, pattanások - vágások, sebek - hüvely-, bőr-és körömgomba - fekélyek, gyulladások - fogszuvasodás, fogfájás, ínyvérzés - szemölcs, hólyag - rovarcsípés, bőrviszketés BELSŐLEG; 2-3 csepp 1 teáskanál mézre. - légúti betegségek - baktériumok, gombák - a felső légutak panaszai - nyálkahártya gyulladása - nátha, torokfájás

HAJSZÁLÉR

VISSZÉR

BŐR VISSZÉR HAJSZÁLÉR

10ml

25ml

SZÍV

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 7

2012.11.20. 16:11:53


A mozgásszervi panaszok ellen! 3 SZERVES NÖVÉNYI VEGYÜLET; Arpagoside (ördögkarom) FÁJDALOMCSILLAPÍTÓ Boswellia (tömjéngyanta) GYULLADÁSCSÖKKENTŐ Pycnogenol® SZUPER ANTIOXIDÁNS

a mozgásszervi funkciókat javítja

a reumás panaszokat, a sportsérüléseket (inak, szalagok, izmok) fájdalomcsillapító hatásúak.

A Pycnogenol® egy francia, önálló erdőket alkotó tengeri fenyőféle kérgéből származó ún. szuper antioxidáns. Több mint 230 tudományos cikk és klinikai vizsgálat bizonyította biztonságos alkalmazását és hatékonyságát az elmúlt 40 évben. Napjainkban, a Pycnogenol® a legalaposabban kutatott összetevők egyike a természetes készítmények piacán. Az eredmények bizonyítják jótékony hatását a degeneratív ízületi megbetegedések és gyulladások esetén, kedvezően befolyásolja a fájdalom csökkenését és az ízületek mozgékonyságának visszaállítását.

ÍZÜLETI CSOMAG: ízület tapasz 5 db 24 órás fájdalomcsillapító tapasz. Ördögkarom + Pycnogenol®+ Eukaliptusz ízület tabletta 45 db Ízületi gyulladás ellen! Extra Boswellia tartalom + Ördögkarom + Pycnogenol® fájdalomcsillapító ízület gél, külsőleg 75 ml Ördögkarom + Boswellia + Réti legyezőfű + Paprika kivonat

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 8

ízület ampulla 10 x 10ml Hát- és derékfájás, izom és ízületi panaszok ellen. Ördögkarom + Boswellia + Pycnogenol®

® Specchiasol® naturtanya.hu

csökkenti az ízületi gyulladást

Natur Tanya

Duzzadt, fájó, gyulladt ízületek? Merevség és mozgáskorlátozottság? A 4 tagú Leni complex™ család (ampulla, tabletta, gél és tapasz) tartalmazza a Lenifit™ innovációt, azt a 3 szerves, szinergikus növényi vegyületet; arpagoside (ördögkarom), boswellia (tömjéngyanta) és Pycnogenol®, melyek a mozgásfunkciók javítását szolgálják és hatékonyságukat tudományos kutatások támasztják alá. A belső kúrát egészítse ki külsőleg: masszírozza a fájó, gyulladt testrészekbe a gélt vagy használja a 24 órás fájdalomcsillapító tapaszt, különösen, ha derék és hátfájás gyötri!

2012.11.20. 16:12:01


AZ ÚJ, NAGY KONCENTRÁCIÓJÚ ORTODERMICA GYÓGYKRÉMEK;

megőrzik a bőrön jelenlévő ökoszisztémát, megkímélve annak savköpenyét és hidrolipid-egyensúlyát. A szerves és szinergikus összetevők a sejtek szintjén szívódnak fel, felgyorsítva a gyógyulási/ regenerálódási folyamatokat.

ÁRNIKA ORTODERMIKUS KRÉM BŐRGYULLADÁSOK, ÜTÉSEK, RÁNDULÁS ÉS FICAM KEZELÉSÉRE. Izom- és ízületi fájdalmak esetén alkalmas a mozgásfunkciók javítására, a rovarcsípések okozta tünetek csökkentésére. A krém bázisát a magas koncentrátumú hegyi árnika olajkivonat adja, amit a papaya, ananász, orvosi somkórófű, diosmin, nyírfalevél extraktumai kísérnek, mentollal, babassu olajjal és karité vajjal.

EMO ORTODERMIKUS KRÉM SEPRŰVÉNÁKRA, ÜTÉS OKOZTA SÉRÜLÉSEKRE, VÉRALÁFUTÁSOK, ÖDÉMÁK KEZELÉSÉRE. Bázisát a magas koncentrátumú szúrós csodabogyó adja, melyhez vadgesztenye, varázsmogyoró extraktumait, diosmint és aloe vera barbadensist, továbbá méhviasz, babassu-olaj és karité vaj kivonatait adtuk. Az erek összehúzódását segíti, csökkenti a duzzadtságot. Növeli a véráramlást.

KÖRÖMVIRÁG ORTODERMIKUS KRÉM VÉDŐ ÉS REGENERÁLÓ KEZELÉS A BŐRNEK. Magas koncentrációban tartalmaz körömvirág kivonatot, melyhez a következő szinergikus összetevőket adtuk: karité vaj, alpha bisabolol és édesgyökér kivonat, továbbá allantoin, E-vitamin, D-pantenol és babassu-olaj. A bőr kiütéseinél, gyulladásainál és sérüléseinél. Csökkenti a bőr viszketését, szárazságát, hámosító és nyugtató kezelés.

VISO

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Echina EV ALKOHOLMENTES ECHINACEA CSEPPEK Echinacea angustifolia és Echinacea purpurea bioaktív hatóanyagainak kombinációja, csipkebogyóból kivont C-vitaminnal, kellemes szamóca ízzel. Az Echinacea vagy más néven kasvirág, echinakozidot tartalmaz, ami a szervezet védelmi rendszerét aktiválja, növeli a betegséggel szembeni ellenálló képességet. Az echinakozid nagy molekulájú szénhidrátjai a hialuridáz enzim gátlásával csökkentik a gyulladást, ami felső légúti és húgyúti fertőzések leküzdésében jelenthet segítséget. Az immunrendszert általánosan serkenti. Az Echinacea hatásaként a sejtek egy természetes antivirális anyagot, az interferont fokozottabban termelik. Ezek a hatások viszonylag rövid ideig tartanak, ezért tanácsos gyakran használni ezt a gyógynövényt - heveny fertőzések esetén akár naponta többször. Az Echinacea csökkenti és így normalizálja az immunválaszt olyan allergiás reakcióknál is, mint például az ekcéma (amire egyébként hagyományosan is használják), hasznos lehet egyéb gyakran kiújuló betegségek leküzdésére, mint például az afta, a húgyúti fertőzések, a középfülgyulladás vagy a herpesz (nemi herpeszre, ajak herpeszre és övsömörre egyaránt). Az Echinaceát idült fáradékonyság kezelésére is használják, különösen olyan betegeknél, akiknek az immunrendszerét sugárkezelés vagy kemoterápia károsította.

ORTODERMIKUS KRÉMKEZELÉS TISZTÁTALAN BŐRRE. Egyensúly az arc bőrének, egyedülálló tápláló és bőrvédő funkciókkal. Tágpórusú, laza, sápadt, tisztátalan bőrre. Megnyugtatja az irritált, kivörösödött bőrt, és normalizálja a bőr pH-értékét. Bázisát koncentrált körömvirág, varázsmogyoró, propolisz (EPID® szabadalom), borágó olaj, szója isoflavonok, és az A vitamin adják, melyhez méhviasz, allantoin, babassuolaj és karité vaj kivonatait adtuk.

PROPOLISZ ORTODERMIKUS KRÉM A PROPOLISZ TELJES TÁPANYAG TARTALMÁVAL, köszönhetően az EPID® szabadalomnak. Gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba- és egyéb kórokozók elleni védelem külsőleg. Nehezen gyógyuló sebek, bőrgyulladások kezelésére, horzsolásokra, vágásokra, bőrirritációkra, ízületi fájdalmakra és gyulladásokra. A krém bázisát a magas koncentrátumú, tiszta propolisz kivonat (EPID®) adja, melyhez karité vajat, kókusz olajat, zab-kivonatot, pantenolt és E vitamint adtunk.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 9

2012.11.20. 16:12:09


bioaktív 100% Aloe Vera család

Aloe belső géljéből

A Specchiasol® Aloe Vera termékek 100%-os, Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson! A termékek oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrizik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit. A külsőleg, arcra és testre egyaránt alkalmazható gélek, hozzáadott illatosító és színező anyag mentesek. A belsőleg fogyasztható koncentrátumok műtrágyát nem használó termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalják magukba, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül.

KÜLSOLEG

BELSOLEG

200 ml

Az acemannan egy természetben előforduló poliszacharid, ami az aloe vera fő hatóanyaga. Az IASC sztenderd előírja, hogy csak az acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmazó termékeket lehet helyesen Aloe Verának címkézni. Azok a termékek, amik nem tartalmaznak acemannant nem tekinthetők valóban Aloe Vera alapúnak. Keresse a termékeken a hitelesítő pecsétet, vásároljon hatóanyagtartalommal rendelkező aloe kivonatokat!

100%-os 100%-os

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 10

aloe italok

1000 ml

aloe gélek és testápoló 2012.11.20. 16:12:12


17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

ALAPVETŐ ANTIOXIDÁNSOK A baktériumok és vírusok kivédése érdekében érdemes a szervezet öngyógyító tevékenységét természetes, szerves anyagokkal, vegyületekkel fokozni. Ez különösen fontos most, a XXI. századi ember legnagyobb ellenségei, az antibiotikum rezisztens baktériumok elleni küzdelemben! Az antibiotikum rezisztencia egy olyan mutáció, ahol a baktériumok ellenállnak az antibiotikumoknak. A meghűléses, megfázásos, náthás időszakban a fokozottabb C-vitamin és Cink bevitel sokszor hatásosabbnak bizonyult, mint az influenza ellen adott védőoltások. A szerves anyagok biohasznosulása egyedülálló, lényegesen több biokémiai reakció képes végbemenni a szervezetben, ha tápanyag „tankunk”, fel van töltve!

ízol? h a

z?

ds

Hasr

át ebb d s ab nye zt! z S ké és r eg test l a

LIPO+ FŐZET LAPOS HAS kúra!

Puffa

Azok számára fejlesztett Magyar Termékek, akik magasan biohasznosuló, hatékonyan működő antioxidánsokat keresnek. A sikert együttesen köszönhetjük a speciális kémiai szerkezetnek, a részecskék stabilitásának, és a technológiai eljárásnak.

...mert az úszógumi nem Neked, hanem a kislányoknak való!

A Lipo+ egy haslapító koktél, ami meg is takarítja a beleket, visszaépíti a bélflórát. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult „ - „ mindent elraktározok a gazdámnak - anyagcserét. Minden ereje 12 gyógynövény + 1 prebiotikum.

Natur Tanya

® Specchiasol® www.laposhas.com

Azoknak fejlesztették, akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyek, Urak, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 11

2012.11.20. 14:30:55


Új technológiai megoldások és szabadalmak alkalmazása az ErbaVita növényi kivonatokban. Kevesebb segédanyag, maximális hatás! STANDARDIZÁLT, TITRÁLT KIVONATOK Az ErbaVita csak szabványosított növényi kivonatokat gyárt. Ez garantálja, hogy minden egyes tabletta vagy kapszula ugyanazzal a hatóanyag tartalommal bír. Vagyis, ha egy termék nem standardizált, akkor a gyártás során keletkezett végtermékben nem garantálható az egyenletes hatóanyag tartalom, hiszen az alapanyag minősége is változó hatóanyag tartalmat mutat. Egy ginkgo biloba esetében, ami 60 mg-os, a terítmény során hatóanyag nélküli tabletta vagy kapszula is lehet egy bliszteren, ha az nem standardizált. MIKRONIZÁCIÓ; Az ErbaVita, ahol csak lehet alkalmazza a mikronizációs technológiát. Egy szilárd anyag szemcseméretét mikrométeres (a milliméter ezredrésze) nagyságrendűre csökkenti, fokozva ezzel a hatóanyagok felszívódási sebességét, hogy ezáltal erőteljesebb élettani hatást érjen el. „Minél kisebb szemcsenagyságot érünk el, annál nagyobb felületet képezünk, a több felületen pedig több biokémiai reakció fog végbemenni, ezáltal exponenciálisan megnöveltük a termékek hatékonyságát. A technológiai újítás nem csak a hatóanyag tartalmat növelte meg jelentős mértékben, de az élettani hatást is. Ezáltal képessé tesszük a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A mikronizáció további előnye, hogy a végtermékben csökkentette a felhasznált segédanyagokat és növelte a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségét.” INULINNAL DÚSÍTOTT TERMÉKEK AZ ERBAVITA-TÓL; Az ErbaVita 2 termékét, a Fekete áfonya- és a Psyllium kapszulákat inulin prebiotikum hozzáadásával fokozta. Az inulin a bélflórában élő probiotikumokat kolonizálja, ezzel a bélflóra pH-értékét szabályozza.Több probiotikus törzs jelenléte fokozott tápanyag hasznosulással jár. Az inulin támogatja a sejtszintű biohasznosulást. Az inulin növényi inzulin, ismert vércukor-szint szabályzó. A hatóanyagokat vegán kapszulatokokba helyezi!

19,7% -al növeltük a FELSZÍVÓDÁST

12% -al növeltük a HATÉKONYSÁGOT

+19,7%

Standard száraz gyógynövénykivonatok

EVFE® + Inuzyme® Standardizált, titrált kivonatok+ Mikronizációs technológia

+12%

Standard száraz gyógynövénykivonatok

100%-ban növényi kapszula tok

EVFE® + Inuzyme® Standardizált, titrált kivonatok+ Mikronizációs technológia

glutén-, tartósítószer és GMO mentes a Vegetáriánusok Szövetsége által jóváhagyott Kóser (OU és Ko) és Halal (IFANCA) certifikációval rendelkezik

EVFE® SZABADALOM Ez a szabadalom tulajdonképpen további 3 szabadalmat egyesít; 1. az EVFE jelölt termékek standardizált, titrált kivonatok, ami garantálja, hogy minden egyes tabletta vagy kapszula ugyanannyi hatóanyagtartalmat képvisel a napi adagban. 2. A termék Mikronizációs technológiával készül, ahol a szemcseméret a milliméter ezredrésze nagyságrendű, ez több biokémiai reakciót jelent. 3. A termék Inuzyme® kivonatot tartalmaz, mely prebiotikus rostszálak és enzimek keveréke, ez hatóanyagokat szabadít fel a növényi sejtfal poliszacharid mátrix bontásával, fokozza a prebiotikus akciót, így maximalizálja a hatást és a felszívódást. Összességében az EVFE szabadalom által magas biohasznosulású és maximális hatású szerves termékek jönnek létre. A szerves és komplex hatóanyagokat tartalmazó gyógynövények esetében az aktív poliszacharidok “előcsalogatása” alapvető fontosságú a termék hatása szempontjából.

EVFE® KIVONAT

STANDARDIZÁLT, TITRÁLT KIVONATOK MIKROZINÁCIÓ INUZYME®

ENZIMEK PREBIOTIKUS ROSTSZÁLAK

MIKROKAPSZULÁZÁS; Mi az a mikrokapszulázás? Ha egy magazin oldalán parfümöt reklámoznak, az illatot tartalmazó csík, csak akkor lesz illatolható, ha megdörzsölöd. Ezek az illatcsíkok mikrokapszulázottak. „Ezt a technológiát a Fitotree kapszulák esetében alkalmaztuk, ahol az illékony, szinergikus hatóanyagokat; grapefruit-, teafa-,rozmaring- és kakukkfű esszenciális olaj összetevőket mikrokapszulákba zártuk, így azok a szervezetben fogyasztás után aktiválódnak. A folyékony hatóanyag részecskékből a módszer segítségével, hatóanyag lebomlás és hatóanyag veszteség nélküli mikrostabil növényi kivonatú végterméket kapunk. Az egyedüli módja az esszenciális olajok biztonságos belső alkalmazásának és kapszulában való használatának a mikrokapszulázás. Mikrokapszulázással megvédjük és stabilizáljuk a hatóanyagokat, folyamatos hatóanyag-leadást biztosítunk, ugyanakkor a kapszula több időt tölt a béltraktusban ami fontos szerepet kap a hatás kifejtésében, elkerülve a hatóanyag felhalmozódást, növelve a hatást, és elkerülve a helyi irritációt. A mikrokapszulázás a végtermékben csökkentette a felhasznált segédanyagok és növelte a fitovegyületek maximálisan elérhető mennyiségét. A mikrokapszulázott hatóanyagokat, Vcaps®; 100%-ban növényi eredetű kapszulatokban helyeztük el.”

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 12

2012.11.20. 14:31:00


17 Téli

Barna alga/Hólyagmoszat Természetes, szerves jódés kolloidális alginsav forrás. A szerves jód a pajzsmirigy hormonjainak szintéziséhez szükséges oligoelem, ami aktív metabolizmust biztosít, legyűri a fáradékonyságot, fázékonyságot és biztosítja az egészséges haj, bőr és körmök elérését. Az alginátok étvágycsökkentők.

Ázsiai gázló/Gotu kola Kötőszövet edző, érfal erősítő, vénás –és agyi keringést fokozó. Javallott szakadékony hajszálerek, rozácea, ekcéma, pszoriazis, visszértágulat, aranyér és cellulitisz ellen. A sebgyógyulás felgyorsítására, hegesedésre, a mentális képességek fejlesztésére, a memória és koncentráció javítására.

Lepkeszegmag/görögszéna

Sörélesztő Mikrotápanyagokban gazdag, növeli a széklet térfogatát, enzimtermelést serkentő, vércukorszint szabályzó, koleszterinszint csökkentő, vitalizáló tápanyag. A máj, az idegrendszer, az emésztőrendszer, valamint a bőr, a haj, a körmök egészségére. Elölt élesztőgomba, candidások is fogyaszthatják!

Fitoösztrogén flavonoid vegyületeket tartalmaz, mely a változókori tüneteket-és annak szövődményeit (csontritkulás, diabetesz, izomsorvadás), továbbá a PMS -menzesz előtti tünetegyütteseket enyhíti. Szabályozza a menzeszt, kismamák részére anyatej serkentő.

TIPP

A Natur Tanyától!

Citromfű „Leszarom tabletta” Gyomorerősítő, idegnyugtató, alvást segítő, szorongást oldó tabletta. Az emésztőrendszer és az idegrendszer gyógynövénye. A citromfű görcsoldó és emésztést segítő tulajdonságát rozmaringsav illóolaj tartalma adja, mely baktérium- és gombaölő hatású is.

Galagonya/Szíverő Szíverősítő, szívnyugtató, jótékony hatású az idegrendszerre. Magas vérnyomás, érelmeszesedés, szívbántalmak, keringési zavarok és a magas koleszterinszint gyógynövénye. Közvetlenül befolyásolja a szívizom munkabírását. Tágítja az ereket, javítja a szívizom vérellátását és a szívösszehúzódások erősségét.

Ginkgo biloba 119mg/tabl. Ginkgoflavonoidok forrása, az egész test vérkeringését serkenti, javítva az agyi mikrokeringést, támogatja a végtagok (hideg láb és kéz) vérellátását, hozzásegít a bőr és az izmok jó vérellátásához. Demencia ellen és kognitív funkciók fejlesztésére, szédülés, fülzúgás, hallásgyengülés esetén.

Psyllium + inulin Béltisztító nyálka, ami megduzzad a belekben, majd körkörös forgó mozdulatsorral “kitekeredik” a vastagbélből. A széklettömeget növeli, lágyítja, fokozza a perisztaltikát, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító hatása megfelelő a vastagbélgyulladás kezelésére.

Fekete áfonya + inulin Szinergikus keverék, ún. „növényi inzulinok”, melyek természetes vércukorszint szabályzók. Csökkentik a cukorbetegség alattomos szövődményeinek kockázatait. A fekete áfonya bogyói javítják a mikrocirkulációt és a látási funkciókat erősítik, különösen szürkületi vakság esetén.

Olajfa+Inulin Az olajfa nem betegszik meg! -képes akár 2000 évig is elélni. Hatóanyaga, az Oleuropein, amit erőteljes vírus, egysejtű paraziták és Candida ellenes tulajdonság jellemez. Segíti a keringési rendszer egészségét, értágító és magas vérnyomást csökkentő tulajdonságú.

Ananász-Bromelán enzim A szervezetbe bevitt fehérjéket elemeikre, aminosavakra bontja, melyek felszívódás után a zsírsejtekbe kerülnek és ott elégnek. Ez a zsírégető enzim, karcsú vonalakat szab, miközben számos gyógyító hatással rendelkezik. Allergiaellenes, gyulladás- csökkentő és fájdalomcsillapító hatóanyag, ami elősegíti a szövetek regenerálódását.

Vegeta l 0%

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 13

Mikoterápia - A gombák kutatásával ma már a biológiai tudományokon belül a mikológia foglalkozik. A gyógygombák közül a legtöbb publikáció és tudományos bizonyíték a pecsétviaszgombáról áll rendelkezésre. A pecsétviaszgomba étkezési jelentősége nem kérdéses, Japánban Krestin néven gyógyszerként törzskönyvezték. A Reishi vagy Ganoderma néven is ismert pecsétviaszgomba a speciális gyógygomba poliszacharidoknak (beta-glükánok, lentinan) és a szerves germániumnak köszönheti élettani hatásait. A szerves vegyületek immunstimulánsok, anyagcsere serkentők, csökkentik a vérnyomást és a koleszterin szintet, gyulladás gátló, és májvédő, májerősítő hatásásúak. A szerves Germánium erős antioxidáns, jelentősen javítja a sejtlégzést, ami hozzájárul az egészséges testsúly eléréséhez és az egészséges immunrendszer biztosításához. A szerves C-vitamin fokozza a pecsétviaszgomba beta-glükánjainak biológiai hasznosulását.

e

10

Articsóka Jelentős cinarin és cynaropicrin tartalmú, koleszterin-és lipidszintcsökkentő, az epe kiválasztását fokozó, májstimuláló, májméregtelenítő és a májsejteket regeneráló hatású. Serkenti az epehólyag és a máj működését, javítja az emésztést. Zsírmáj, epepangás, zsíremésztési zavarok ellen.

PECSÉTVIASZGOMBA SPÓRA kapszula - MIKOTERÁPIA GYÓGYGOMBÁKKAL VALÓ GYÓGYÍTÁS

2012.11.20. 14:31:11


Óriási energia és fokozatos fogyás! Guarana

Az allergia az immunrendszer túlzott reakciója, ártalmatlan anyagokra.

Májproblémák? Standardizált máriatövis kapszula!

Prosztata-gondok? Itt egy új technológiával készült kapszula!

A guarana fő hatóanyaga a guaranin, egy kristályos szerkezetű rost, ami cserzőanyagokba ágyazódott, késleltetett felszívódású növényi koffein, mely mentes a serkentők tipikus mellékhatásaitól (idegesség, gyomorproblémák). A többlet energia hangulatjavítással párosul, amit a dopamint felszabadító tulajdonságának köszönhetünk. A folyamatos, egyenletes koffeinleadás növeli az állóképességet, a szellemi teljesítményt, a felesleges kalóriáidból energiát csinál és csökkenti a testzsír szintjét. Miközben gyorsítja az anyagcserét nem terheli a szívet és a keringési rendszert!

Természetes módon állítja viszsza a szervezet homeosztázisát a kimerítő allergénekkel szemben, melyek hatására a szervezet kémiai anyagokat termel, mint a hisztamin, így orrviszketés, orrfolyás, szemviszketés, vizenyők és gyulladások, bőrallergiák és emésztőrendszeri reakciók jelentkeznek. Az Alergomin™ 3 szabadalommal védett technológiát és 4 szinergikus összetevőt ötvöző formula, az allergiás reakciók visszaszorítására. Quercetint, szerves, kelátolt kalciumot és cinket (Albion® TRAACS®) tartalmaz, szerves kolloidális méretű C-vitaminnal és citrus bioflavonoidokkal (PureWay-C®).

A legbehatóbban tanulmányozott gyógynövény. Ereje, a 3 májvédő vegyületből álló Silymarinban rejlik, melyet a növény magjaiból vonunk ki. A Silymarin erősíti a májat és támogatja öngyógyító folyamatait, megakadályozza a májban termelődő, s a méregtelenítő folyamathoz nélkülözhetetlen glutation kiürülését. Sőt 35%-kal képes megnövelni a glutation koncentrációját. A máj méregtelenítésére, májbetegségek — májzsugor, májgyulladás — kezelésére, májkárosodások csökkentésére (gyógyszerek, toxikus anyagok, alkohol), epekövek esetén és pikkelysömör ellen ajánlott fogyasztása.

A PROSTATAN® kapszula növényi kivonatok (Fűrészpálma, Tökmag, Csalán, Likopin) és szabadalommal védett Cink-kelát (ALBION Zinc Chelazome®) hozzáadásával készült, hogy szabályozza a prosztatamirigy rendeltetésszerű működését. A Cink-kelát szabadalom, a növényi kivonatok biztos eljutását teszi lehetővé sejtszinten. A magas biohasznosulás eredménye a látványos, gyors eredmény. Gyakori, sürgető vizelési inger, nehéz vagy akadozó vizeletűrítés, vizelés utáni vizeletcsepegés, a vizelés során égő érzés, herezacskó mögötti fájdalom, fájdalmas ejakuláció, prosztatagyulladás és a húgyúti fertőzések kezelésére.

ENERGIA csomag a i g r e n e i s á i r Ó kozatos és fo yás! fog Ac+ai a Guaran

Természetes energia mellékhatások nélkül. Ráadás; fokozott anyagcsere! 1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 14

2012.11.20. 14:31:22


17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Világszabadalommal Világszabadalommal védett magnézium+b6! védett kalcium+D3!

Lutein bio-complex® - A szemvitamin!

ALBION® Világszabadalommal védett, szerves magnézium+B6-vitamin. A szabadalom garancia a sejtszintű biohasznosulásra. Különösen hasznos, ha könnyen ingerlékennyé válsz, eltúlzott reakcióid vannak, vagy nehezedre esik koncentrálni! A szervetlen magnéziumból, a test által természetesen hasznosuló szerves ásványt kapunk, ahol az ásvány kisméretű molekuláris tömege, könnyen áthatol a bélfalon és szívódik fel sejtszinten. Szerves magnézium+B6, ha nagyfokú stressznek van kitéve. Hangulatingadozások, fejfájás, migrén, tikkelés, izomgörcsök, izomrángások ellen. A szívizom, az izmok és az idegrendszer egészséges működéséhez.

SZERVES GRAPEFRUIT MAG tabletta

Ha túl rövid a keze, amiben a könyvet tartja, vagy ha fátyolos a TV és monitor képe. Ha jellemző Önre a homályos látás és szemfáradtság. 20 mg lutein kapszulánként, az élettani hatását és felszívódását fokozó, a szemek egészségéhez elengedhetetlen; taurinnal, bioflavonoidokkal, C-vitaminnal, kelátkötésű, szerves cinkkel (ALBION® Zinc Chelazome®) és szelénnel dúsítva! A kapszula javítja az éles látást, csökkenti a sárgafolt-degeneráció veszélyét, ami a látásvesztés egyik fő oka, megelőzi a szemlencse károsodását, így például a szürke hályog kialakulását. A sejtszintű felszívódást a kelátolt cink szabadalom biztosítja!

MIKROBAÖLŐ TERMÉSZETES ANTIBIOTIKUM

A kalcium biztosítja az idegsejtek közötti kommunikációt, a véralvadást, a sebgyógyulást és az izmok összehúzódását. Csökkent szintje, porózussá és törékennyé teszi a csontokat, izomgörcsöket és fogszuvasodást idéz elő. A kalciumot naponta kell pótolni, D3-vitamin nélkül nem épül be. Ez a Szerves Kalcium (ALBION®), kémiailag stabil, és sejtszinten szívódik fel. A csontritkulás ellenszereként ismert kalciumról már azt is tudjuk, hogy fontos szerepe van a magas vérnyomás, érelmeszesedés, a koleszterinés a triglicerid-szint csökkentésében, és a vastagbélrák megelőzésében, továbbá hatékonyan csökkenti az allergiás reakciókat.

VI

Adalékanyag és színezék hozzáadása nélkül! A szerves alkotók a kórokozók citoplazmájának membránját pusztítva, természetesen szabnak gátat a betegséget okozó baktériumoknak, vírusoknak és gombáknak, mint amilyen a candida is.

AL

DALO SZABA M G LÁ VÉDETT M

Ennek a tablettának nem kell reklám. A terméket az emberek egymás között terjesztik, hogy harcoljanak az őket érő sokféle külső –és belső fertőzés, és ebből adódó szellemi és testi hanyatlás ellen. A siker titka a polifenoloknak köszönhető, köztük is a keserű ízt adó naringinnek. Az összetevők természetes alternatívája az antibiotikumoknak, mellékhatás nélkül. Az összetételből származó sokoldalú hatás hátterét egyrészt a szabad gyök megkötő képesség, másrészt az antibakteriális hatás, harmadrészt a testfolyadékok pH-értékének szabályozása adja. Ugyanis a betegséget okozó mikroorganizmusok, mint a paraziták, gombák, vírusok, baktériumok nem képesek talpon maradni lúgos oxigéndús környezetben.

K

SZ KEL SŰ E R ÁT K Ö T É Y O V E S Á S VÁ N

A modern étrend alig tartalmaz kalciumot, mennyiségét a szervezetben pedig tovább csökkenti a fokozott savas melléktermékek megjelenése, hiszen a kalcium az egyik legfontosabb savlekötő, bázikus ásványunk. A kalcium csökkentheti a vastagbélrák veszélyét azáltal, hogy közömbösíti az epesavakat, és megakadályozza azok vastagbélbe kerülését. Ásványi anyagok nélkül a vitaminok nem képesek működni, és a szervezet nem képes beépíteni őket. A csontritkulás ma népbetegségnek számít, szinte természetesnek tartják. Pedig, ha az ember odafigyelne arra, hogy bázikus legyen az étrendje, még száz éves korában sem lenne szabad, hogy csontritkulása legyen. Este vegye be, magas EPA és DHA zsírsavakkal, mert az megnöveli a csontokba való beépülést.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 15

2012.11.20. 14:31:36


Rügyterápia Bimbóterápia

Dr. Pol Henry; a teremtés rendjét tükröző természet kellő alázatú megfigyelője TÉNYEK: - a fák és cserjék életereje akkor a legmagasabb, amikor az új levelek, ágak, virágok kezdenek megjelenni - az életenergia ezekben a részekben koncentrálódik - és ez az energia az, ami a rügyterápiás kivonatok hatékonyságát megmagyarázza A rügy, egy magzatállapot – a növény embriója – a jövőbeni növény összes információja koncentrálódik benne, csakúgy, mint tápanyagok; enzimek, mikroelemek, makro elemek, növényi hormonok. A rügyek szöveteiben jóval több a genetikai információt hordozó nukleinsav található, mint a növény bármely más részében. A nukleinsav a genetikai információ hordozója. A legelemibb biológiai életenergiákat mozgósítják. A rügy hordozza a növény teljes fejlődéstörténetét és jövőbeni fejlődését térben és időben. A rügyterápia, a belga Dr. Pol Henry orvos nevéhez fűződik, aki 1959-ben ismertette a rügykivonatok előnyeit egy homeopata konferencián. A rügyek embrionális őserejének glicerines áztatmányba való átvitele az ő munkáját dicséri.

Boróka fiatal hajtásmacerátum Veseelégtelenség - Májelégtelenség. Indikáció: Krónikus májbetegségek, sárgaság, májcirózis, epehólyag panaszok, vesekövek, vesehomok, vértisztítás. Magas koleszterin és triglicerid-szint, elhízás. Vízvisszatartás. Elmélyíti a légzést és a földerőkkel való összhang ritmusát, így talajt rak a talpunk alá. Segíti a személyiséget egyéniséggé válni. Önmagunk ébredő gondozásában a vér vagyis a tudat tisztításában igen nagy erejű segítő társ.

A Rügyterápia egy olyan növény alapú kezelési módszer, ami elsődlegesen a különböző fák és cserjék embrionális szöveteiből (rügyek és fiatal hajtások), ugyanígy a reproduktív részekből (magvak és barka), és a frissen nőtt szövetből (gyökerecske és a gyökerecske kérge) származó kivonatokat használja. Két esetben a nedvből is származik készítmény. Ezt a nyersanyagot tavasszal nyerjük ki (a magvak esetében augusztusban), a fa vagy cserje éves csírázásának csúcsidejében, azért hogy megszerezhessük azokat a különböző tápanyagokat, vitaminokat, növényi hormonokat és enzimeket, amelyek ebben a folyamatban szabadulnak fel, és amelyek bizonyos esetekben csak ekkor találhatóak meg a növényben.

Nyírfarügy- és nedv macerátum Nyiroktisztítás, vizelethajtás, karbamid és húgysav kiválasztás. Egyedi fellépés a cellulitisz és ödémák ellen. Anyagcsere zavarok, reumás- és ízületi panaszok, belső gyulladások, koleszterin-és trigliceridszint csökkentés. Indikáció: Víz-visszatartás, narancsbőr, ízületi duzzanat, vesegyulladás, krónikus hólyaghurut, köszvény, reuma. Nagy segítség minden betegségnél ahol az életnedvek panganak, hogy a testi-lelki sebek begyógyulhassanak. Fenséges és bölcs ritmusát adja a test és a sejtek ritmikus anyagcsere folyamatainak.

Galagonya bokor rügymacerátum A szív és a gyomor rügykoncentrátuma. A lép, a gyomor és a szív életenergiáját növeli. Indikáció: Magas vérnyomás, Szív és érrendszer védelme, szívelégtelenség, szívritmus zavarok, koszorúérgörcsök, angina pectoris, érelmeszesedés, szívidegesség, nyugtalanság, düh, robbanékonyság, általánosan fokozza a keringést, erősíti a gyomrot. Az önbeavatás színét hirdeti, életáradása testet-lelket erősít. A vér és a véráram megtisztításával megnyílhat a tudat és a tudatra ébredés lehetősége.

Vadgesztenye rügymacerátum Erek. A mélyvénás trombózis megelőzéshez. Erősíti a tüdőt, erősíti a légző rendszert, különösen ajánlott felső légúti hurutokban. Indikáció: Vénás elégtelenségek, vénás pangások, visszerek, aranyerek, visszeres fekélyek, gyulladások és törékeny kapillárisok. Nagy segítség az erejüket veszítő öregeknek és az erőtlen fiataloknak, az egyedüllétbe menekülteknek, az ereiket belső és csendes szomorúsággal túltágítóknak.

Vörösáfonya fiatal hajtásmacerátum Bélmotilitás, baktériumflóra és húgyútak. Indikáció: Kedvező hatással van a bélflórára, csökkenti a belső gyulladásokat. Húgyúti rendszer, hólyaghurut, méh mióma, menopausa és hormonális öregedés. Székrekedés, szorulás, hasmenés, irritábilis vastagbél-, görcsös vastagbélgyulladás. Magát az életet, a szívből fakadó szeretetet hirdeti, amivel a test és a lélek marsikus vörösbe-gyulladásait, lázlángolását és hisztériás ömlengéseit képes megszelídíteni.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 16

Diófa rügymacerátum Bélfertőtlenítés, bélrenyheség. Felfúvódás, étkezés utáni puffadás, alacsony vércukorszint. Hasnyálmirigy elváltozások, hasnyálmirigy funkciók javítása. Fertőzések kivédése, immunstimuláló (auto-immun és immunrendszer erősítés). Ha élethelyzeteink megoldatlanságai már fizikai fájdalomként megjelennek (gombás és bakteriális fertőzések, szélsőséges emésztési zavarok, stb.), akkor kész megszabadítani a múlt hozadékaitól.

Csipkebogyó bokor fiatal hajtásmacerátum Migrén, allergia, asztma, belső gyulladások, ízületi gyulladás, mikrokeringés, rozácea. Allergiás eredetű bőrtünetek, bőrgyulladások, sápadt, fakó bőr. Indikáció: fáradtság, kimerültség, letargia, fejfájások, felsőlégúti panaszok, dohányzók, a bőr korai öregedése, hajszálértágulatok megjelenése az arcon. A kimerültség és a fáradtság feloldója, az idült és makacs fejgörcsök (migrének) többségét is feloldozza. Féken tartja az aluszékonyságot és az álomkórt. Megújítja az arc bőrét, csökkenti a hajszálértágulatok megjelenését.

2012.11.20. 14:31:46


SZERVES KORALL KALCIUM ÉS MAGNÉZIUM+D3 NEHÉZFÉM-MENTES!

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Természetes, szerves fosszilis korallból nyert, bázikus kalciumot és magnéziumot tartalmazó kapszula, D3-vitaminnal.

MEGBÍZHATÓ MULTIVITAMINT KERESEL? MEGTALÁLTAD! MULTIVITAMIN, SZERVES KELÁTKÖTÉSŰ ÁSVÁNYOKAL

D3; erősíti a kalcium bélrendszeri felszívódását. D3-vitamin nélkül a szervezetünk mindössze a kalcium 10%-ának beépítésére képes. Lúgosít, csökkenti a magas vérnyomást. Enyhíti az allergiás tüneteket és a gyulladásos panaszokat, csontsűrűség növelő.

Megbízható vitamin? Megtaláltad! Világszabadalommal védett kelátkötésű -ALBION®- ásványokkal szervessé tett multivitamin+lutein+zöld tea polifenolok. Az ásványi anyagok kelát-formában vannak jelen, különleges kombinációként organikus savakkal. Ennek köszönhetően a szervezet könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten tudja őket feldolgozni. Az ásványok több, mint 300- féle enzim működését aktiválják, ők kötik meg a savakat a szervezetben, vagyis lúgosítanak, jelenlétükben a szervezet képes további vitaminok szintetizálására és azok beépítésére. Vitamin vásárlásnál, soha ne a dózist nézd, hanem a szerves megjelenést keresd, mert ez tudja biztosítani a magas biohasznosulást.

Vitamin a családnak

Keringés csomag Szív- és érrendszer egészsége, hajszálerek és visszerek védelme. 95% OPC-re standardizált Szőlőmag tabletta + 4 kénes összetevőre standardizált Fokhagyma kapszula és Szerves 1000 mg-os C-vitamin.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 17

2012.11.20. 14:31:57


Ipari titokkal védett Nyírfanedv Nordic Koivu®

®

® Nordic Koivu

„A színtelen folyadék, számtalan makro-, mikro- és nyomelemet tartalmaz oldott, ionizált állapotban, ami gyors sejtszintű felszívódást mutat a szervezetben. Nagyobb mennyiségben ezek közül is főként: kálium, kálcium, nátrium, magnézium, mangán, foszfor, cink, réz…. Betulint, komplex szerves savakat (főként: nikotinsav, almasav, glutaminsav…), fruktózt, glükózt, aminosavakat, vitaminokat, proteineket, természetes erjesztő anyagokat, növényi fitovegyületeket, és fitoncidokat (antimikrobális szerves vegyületek, amit a növények termelnek saját „immunrendszerük” védelmére) tartalmaz kimutatható mennyiségben. Összetevői alapján a Nordic Koivu nyírfanedv egy magas biológiai hasznosulású, természetes élelmiszertermék. Gyorsan felszívódó izotóniás folyadék, ami nem nehezíti el a gyomrot, ezért fogyasztást sportolóknak is ajánlom. Alkalmas a test folyadék-elektrolitikus egyensúlyának megőrzésére, meleg nyári napokon vagy erős fizikai igénybevétel esetén.”

®

Palackozása során, kizárólag a természet által termelt fanedvet csomagoljuk, melyet emberi kéz nem érint! Ez a palackozás 10 éves kutatómunka eredménye, és ipari titokkal védett! Elűzi a fáradtságot, lúgosít, szerves tápanyagokkal látja el a sejteket. Betegeknek gyógyelixír, sportolóknak izotóniás ital. Májvédő és gyulladáscsökkentő tulajdonságait orosz szakértői vélemény igazolja. Híres böjti ital, ami lúgosít és felszámolja a külső „kivetítőinken” (haj, bőr, köröm, kötőszövet) megjelenő elváltozásokat. Külsőleg is javasoljuk!

Heikki Kallio professzor;

Natur Tanya

A nevem: Bio Nyírfanedv®. Minden évben egyszer, tavasszal, a természet ébredésével megszületek és elkezdek a nyírfák gyökereitől áramlani felfelé, egészen az ágakig. Az emberek a nyírfák törzsének csapolásával palackba helyeznek. Azért teszik ezt, mert gyógyítom Őket. Bio voltamat számos elismerés igazolja, összetételem az emberi szervezet öngyógyító képességére hat. A nyírfa vérének is hívnak, mert az emberi vérplazmához hasonló szerkezetem és számtalan összetevőm nagyon gyorsan, a sejtek szintjén szívódik fel. A káros anyagokat magamba zárom, szerves anyagokban gazdagon tartom, lúgosítom és megfiatalítom testüket. Enyhítem túlhajszoltságuk, visszaviszem őket abba az időbe, amikor még erejük teljében voltak.

www.nyirfanedv.hu

Bio

MÉHVIASZOS TEST-ÉS FÜLGYERTYÁK FELELEVENÍTETT ŐSI TUDOMÁNY A HOPI INDIÁNOKTÓL! KÉZZEL KÉSZÜLT GYERTYÁINK KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES ANYAGOKAT TARTALMAZNAK. MIRE HASZNÁLHATOD? Egyensúlyba hozni a tested, beindítani az öngyógyító mechanizmust. Fülgyertya: fültisztítás, fülcsengés, fülzúgás, felsőlégúti panaszok, fül-, arc, homloküreg-, torokgyulladás, úszás, légkondicionálók okozta halláskárosodás Testgyertya: reflexzónák, csakrapontok aktiválása, fájdalomcsillapítás, méregtelenítő-, nyiroktisztító- és testsúlycsökkentő kúrák, emésztőrendszeri problémák és hasüregi panaszok. Részletes leírás minden csomagolás hátoldalán.

1-18old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 18

HOGYAN KÉSZÜL? Növényi textilt méhviaszba mártunk, tölcsér alakúra tekerünk fel, kurkumával és illóolajokkal itatunk át. HOGYAN HAT? A spirális forma segíti a szívóhatás létrejöttét. Hőhatás, vákuum és illóolajok hatására, a testet átszövő energiapályákat stimuláljuk.

2012.11.20. 14:32:11


NARANCSBŐR? ZSÍRPÁRNÁK? ŐSSEJTEKKEL ROBBANTJUK! HOLLYWOOD UTÁN MAGYARORSZÁGON IS!

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

FORRADALOM A SZÉPSÉGIPAR VILÁGÁBAN!

DIETALINEA® AQUA BALANCE RASSODAN® SZÉRUM FORRADALOM A KOZMETIKAI IPARBAN! Növényi őssejteket tartalmazó szérum, narancsbőr –és a helyi zsírpárnák ellen. A DIETALINEA őssejtes kozmetikai kezelése gyorsan és határozottan fiatalítja meg a bőrt -és a kötőszövetet, feszes, narancsbőr mentes, karcsú vonalakat hagyva maga után. A DIETALINEA magas koncentrációjú Őssejtes kozmetikai kezelése egy kiemelkedően innovatív készítmény. A divatmagazinok és a hollywoodi hírességek egyaránt odáig vannak ezért a szérumért! Sokáig csak Ők tudták megfizetni ezt a technológiát, de ma már a DIETALINEA alkalmazását egy átlagos vásárló is megengedheti magának. A DIETALINEA kilenc perces csodaként hivatkozik erre a cellulitisz elleni szérumra.

®

®

®

®

A jövő a növényi őssejteké? A növényi őssejt populációk hatására az epidermis-ben lévő sejtek nagyon gyorsan regenerálódnak. Hatékonyságuk gyors és látványos, védik a DNS-t, vitalizálják és növelik bőrsejtjeink élettartamát. Ami nem cáfolható, hogy a növényi őssejtekkel folytatott kutatások, ma már új technológiával párosulva elindították a bőrápolás forradalmát!

?

A „HALHATATLAN” OLAJFA Az olajfa nem betegszik meg! Tudtad, hogy az olajfa génkészlete ellenáll a parazitáknak és képes akár 2000 évig is elélni? Noha a vegyületet már 1900-ban azonosították, csak később igazolták a mechanizmust, vagyis azt a tényt, hogy, hogyan gátolja a vírusok, baktériumok, paraziták és gombák terjedését. Igen fontos étrend-kiegészítő lehet, mai antibiotikumokra nem reagáló, mutáns baktériumok és vírusok ellen, ez a természetes immunrendszer erősítő anyag. Hatóanyaga, az Oleuropein, amit erőteljes vírus, egysejtű paraziták és Candida ellenes tulajdonság jellemez. Segíti a keringési rendszer egészségét, értágító és magas vérnyomást csökkentő tulajdonságú. Az olajfa kivonata jól helyt állhat a prevención túl az akut fertőzések eseteiben is. Úgy néz ki, hogy a XXI. századi ember vissza kell térjen a szerves, természetes, bevált anyagok rendszeres alkalmazásához, hogy felvegye a harcot a mutálódó betolakodókkal szemben.

NARANCSBŐR ELLEN FESZESÍTÉSHEZ KARCSÚSÍTÁSHOZ BŐR-ÉS KÖTŐSZÖVET FIATALÍTÁSHOZ BŐRCSÍKOK, STRIÁK KEZELÉSÉHEZ

®

Natur Tanya

®

DIETALINEA

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 1

www.naturtanya.hu 2012.11.20. 15:41:37


? S LÁ ,

D? T! A J HA EREJÉ A ÉD JÖN OK N T RE N NŐ NYAG E Z S BBA ES A K A CS ORSA SZERV Y VAG GY GY KI A HO BÁLD PRÓ

an %-b tte 89,1 kente llást. k ö cs hajhu a

nd nö szer ve tele ke n dé s

l re

ál

-n

ly eké dés l cs eke -ná növ %

-ná

%

3,6

n

tla

za lto vá

7,2% -nál nincs 10 ,6% növekedés

7,3

%

-n

ál

vis

sz

as

zo r

íto

tta

HA

L U JH

8

15,

an %-b e st 66,4 entett ekedé k r se ajnöv ah

s edé vek ö n haj

és llen e ZT TES lás ! hul tésére KAI j I a N I H en KL IA N® serk LOG AGE N I BIO ERCA A D ® O A RIC t in AN GEN A! * PR ALI ONE ialis ist NA ULLÁKLÁSR A’ IT DIVISI - Spec trition A T E I o Nu RO MP UL SOC ICA rott

P JA AJH HA ŐS H ER

*

– N CLI Casa cine PRE ario y Medi M tor . r D ora Lab

® AP S WC ULLÁ E N JH és ek ak- HA LENI N n k L ő O e k n a r d- E MP ago hogy sorren el- SA y n , f t s óa hat yarán yen é yen yert

v g hel önn l n k, e ó aktí k e Bio fiakna felelőnek. Kurlób yület én, g g r g s e e a j é z e l f l v m én ei o nyi A® ciókn tört , mez cium k, k s ásvá ye, ILIC S í a be vódó szil osav nok é lt eleg dés BIOÉPSÉG S N szí rves amin itami poná veke hez I Z É S AM R s ze ,v nö m Ő T A I V J-, B KÚR s kénes oidok jól ko , haj erősítézerves n A s k n m o tő ő H RÖM flav zetev s elle , körö ért. A e a kö edz KÖ s r é s á e e ö jhull séh ség elem ak, ása ha kenté r szép ezeti ozatn yullad ser a bő szerk csont ők g és lícium k és rtüsz szi vetne a sző szö nyes mé tén. ese

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 2

is ön ik n ő m , küls ké s a tű bio ány áll é t z n a i i s z h lyve y sejts anyag anem e ú s h z n g táp lő, áss gye ho e ó e ltása, rében hető mozg roblé l j a ve k z -kiá tte n a őr p em nün segély tés há lkozás éppe et, a b nket n n ? J e z i y A s b lá en rvezet úlyve n táp ak vag lás tün tünete seire! AH d K I n s i e l sze en tel alm jhu ha ULL e l zé !M títő ban a Az egy a hely eti ár t . A ha net...., teste j RT H e É v I i á M y k alój ett. csak yez el is s tü jen k eg ozik, v ányt v nem a köVrnŐKb?evit elhízá Figyel n ő k, ETE ék tk k. az an üls n ir A k gmuta zőtle azonb amaÖtSoSZfolyad tünet, lódna e á y me kedv aként ki foRl VEcSsony ezés form haj-a telt rkorp la, ánk ak ok lenRleTl SéZsE ala töred séggé z s te ejbő du , m É ód f n ann vezőtMIm örö beteg ilag és r, leve alevél ik t t d a a e z k e l y rk , s l s é k é k o á á á k l s l y z ö y te a yóg hajhuán gy vosi z kámfo ami g r gén k tüne ak k or Bő pp, jtorj a, or l és um, hajas má eljük , cse n. Bo bilob ento entrát sít a oxiz elle kgo rág, mKonc bizto en és való ke ® i AP P UM WC NE JCSEP TRÁT N A E L A H NC VA j Á at. ász a ha ú KOIPETT y g ó p P y t a l e g a aj k ihl

h t tes lajo tes l vet mésze illóo hatás e z és tbő Ter tes a rőTermmésze éért! rmészeat és ég e lép g m l r l e i é , t e t észs k, t az ebb Ot haj eg onato álása ég sz haj. ul a zőkiv aszn en. M űrűbb kialak zőrtüs fofelh ekéb ég s ahol s a s szők né” érd b, m sbe, rnél é szőrtü ketlen oseb ködé gyöké íti a „érzé hormktív mű te: a leges s így rogén az a őek éle l. Sem ágát, z and ajnak apvet né konys kat a ja a h ek al gé zi azo iztosít , mely hez. tes kra. B gokat désé enno anya rmelő rab és a táp újrate p n í az LES s sz ES! -, S ége NT SLS sters g ME me tanya illa

gin römv kal. elést téséb kkal jbőr kö natok y kez telení nyago ajas fe gyúvo tékon éreg tápa a a h a fag útján ha őr m illetve okozz lyozza ram ítja a fejbnnel, an. F szabá vérá száll kség gé tásáb ét és ést. A keréig szü ekeellá ingés ermel j gyö lyekre jranöv ker rigy t a ha , me haj ú mi észen gokat gy a eg anya oz, ho juk. entáp ahh mulál rab és a p vansét sti ín LES s sz ES! dé -, S rsége ENT S L S ste g M me tanya illa

2012.11.20. 15:41:48


17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

EGYÉL BAKTÉRIUMOKAT! Igen. Egyél élő bélbaktériumokat az egészségért és szépségért! „ Az immunrendszer 70%-át, ugyanis a bélflóra adja. A bélflóra egyensúlyának zavara, a betegségek 80%-nak gyökere.”

IBS? REFLUX? CROHN? BÉLHURUT? GYOMORÉGÉS? GYULLADÁS? FEKÉLY? UTAZÁSI BETEGSÉGEK? HELICOBACTER PYLORI? SOK VAGY KEVÉS GYOMORSAV?

GYOMOR EGÉSZSÉG

A Ferzym® egy 2 szabadalommal védett bélflóra építő baktérium kúra! 10 Probiotikum + 3 Prebiotikum! Prebiotikumok és Probiotikumok = Bélflóra Egyensúly = Egészség és Szépség 2 szabadalom *1 az összetételre, *1 a technológiára. Dual Coated – „kettős kabát” technológia! 10 bioaktív probiotikus törzs, válogatott prebiotikus rostszálakkal (baobab, akácia, inulin), vitaminokkal és nyomelemekkel.

100% FERMENTÁLT PAPAYA KONCENTRÁTUM - GYOMORPANASZOKRA MI MEGERJESZTETTÜK A PAPAYÁT így kaptunk egy enzimekben és hasznos bélbaktériumokban gazdag koncentrátumot, amihez antioxidánsokban dús Nonit is töltöttünk. Tettük ezt a gyomor és bélpanaszok szélsőségeit produkáló emberek javára.

*pro-

biotikumok

*Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus ramnosus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus Casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus helveticus, Propionibacterium Shermanii, Lactobacillus bulgaricus*

2 prebiotikus kabát: baobab, akáciarost, inulin

HASZNÁLJA EGÉSZSÉGÉRE savlekötő, reflux, akut és krónikus nyelőcső gyulladás, gyomorégés, gyomorfekély (legfontosabb kiváltó oka a Helicobacter pylori), gyomor-és bélhurut , IBS, fekélyes vastagbélgyulladás, Crohn-betegség ellen és kiegészítő terápiaként.

?A papaya erjesztésénél, Saccharomyces boulardii nevű hasznos bélbaktériumok

szabadulnak fel. Ezek a bélbaktériumok a papaya enzimeivel: papain, chymopapain, a lizozimmal és a hozzáadott Nonival gyógyítanak. Az így kapott kellemes ízű koncentrátum antibiotikus hatású, fehérje-és zsírbontó, aminosav felszabadító és az emésztésben résztvevő szervek regenerálója és méregtelenítője.

A Specchiasol® gyógynövények és gyógyhatású termékek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Specchiasol® az előírt normákat túllépve folytat kutatásokat. Dokumentálják a tudományos szakma felé újabb következtetéseiket, megállapításaikat. Kutatásaik segítik feltárni a gyógynövényekre vonatkozó, még meg nem értett összefüggéseket. A Specchiasol® a termékbiztonság és az egyenletes termékminőség érdekében alkalmazza a GMP (Good Manufacturing Practice) rendszert. A gyártó felhívja a figyelmet arra, hogy természetes termékei íze, színe és állaga tételenként változhat. A készítmények természetes voltából eredően előfordulhat üledékképződés. Ez azonban nem befolyásolja a termékek minőségét. Tulajdonságainak jobb megőrzése érdekében a Specchiasol® opálos PET palackot használ.

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 3

2012.11.20. 15:42:20


Alig eszel, mégis hízol? 4 1234-

ESETBEN VEDD MEG EZT A TERMÉKET:

ha reggel a tükörben, ilyen gyűrött kutyafej néz vissza rád ha nem csak gyűrötten nézel ki, de kutyául is érzed magad ha keveset eszel és mégis hízol! ha már nem vagy a régi: korai öregedést, depressziót, krónikus fáradtságot, elhízást, emésztési zavart, allergiát, puffadást, gyomor és bélpanaszt, csökkent immunműködést, alvászavart, szellemi és testi tunyaságot tapasztalsz magadon.

®

PURIDREN

Lúgosító-Méregteleníto fozet OETI: 3963/2008

12

A főzetbe gyógynövény hatóanyagát és azok klorofill koncentrátumát sűrítettük. A szerves klorofillok elkapják a savakat, míg a gyógynövények az összes szervet megtisztítják és kivezetik a mérgeket.

MIT TAPASZTALSZ? A vizeleted színe, szaga és állaga jelentősen meg fog változni, látod a WC-n, hogy a lúgosítás elindult. A kötőszöveted feszesebb lesz, a zsírpárnák csökkennek, mert a zsírsejtek és a kötőszövet a szervezet szeméttárolói.

NAPI

1/2

MI LESZ A VÉGEREDMÉNY? PERC BEFEKTETÉSSEL;

EGÉSZSÉGESEBBEN, SZEBBEN, FITTEBBEN, KARCSÚBBAN! 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 4

A szervek és szervrendszerek totális megfiatalodása, azaz egészség, ami a külső kivetítőkön is tapasztalható, mint a kötőszövet (tiszta, szép bőr, fényes, erős haj és köröm, narancsbőr-mentes feszes kötőszövet, csillogó szemek, karcsú test) és életminőség javulás, ami pozitív, mosolygós mindennapokat jelent. www.meregtelenites-lugositas.com 2012.11.20. 15:42:58


17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

1896

2012

qualità sementiera dal 1896

Tradició és Egészség CSÍRÁZTASS BIO CSÍRAMAGOKAT!

EGY TÁPANYAGOKBÓL ÉS ANTIOXIDÁNSOKBÓL ÁLLÓ ACAI SÜRÍTMÉNY, ami jót tesz: a bőr szépségének, a test vonalainak az egész szervezet egészségének.

Növeld meg az energiaszinted! Csökkentsd a súlyod! Nézz ki- és érezd is magad fiatalabban, mint valaha! Előzd meg a Cukorbetegséget! Védd a szíved- és érrendszered, csökkentsd a koleszterinszinted! * Magas minőség, erős antioxidáns hatás * Frissítő és revitalizáló képesség az egész szervezet számára * Revitalizálja és táplálja az epidermist, jelentősen hozzájárul a bőr és az egész szervezet elöregedésének megelőzéséhez * Segít az ideális testsúly visszaszerzésében, hála a rostoknak, aminosavaknak és fehérjéknek, ami fokozza a jóllakottságot

A FRISS CSÍRANÖVÉNYEK egyedülálló „élő” élelmiszerek. Vegyszermentes BIO táplálékok. Salaktalanítják a szervezetet. Azonnali energiaforrások. Kalóriaszegények, nem hízlalnak, nem puffasztanak. Antiszeptikus és antiallergén hatásúak. A frissen előbújó csírák kedvező élettani hatásait, a koncentrált, könnyen emészthető, gyorsan hasznosuló enzimek, fitovegyületek, aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és rostok adják. AZ OTTHONI CSÍRÁZTATÁS nem csak a testnek, de a léleknek is gyógyítója. A csíranövények növekedése visszavisz minket a gyermekkorba, az iskolás évekhez, amikor környezetórán babot csíráztattunk. Rácsodálkozik az ember, hogy milyen fantasztikus a természet. Nincs még egy olyan természetes növényi táplálék a Földön, ami több tápanyagot tartalmazna, mint a friss csíra. CSÍRÁZTATNI EGÉSZ ÉVBEN LEHET így minden nap friss, tápláló, vitamindús csíra áll a rendelkezésünkre, hogy belekeverhessük a kedvenc salátánkba, müzlinkbe, megszórhassuk vele szendvicsünket, dúsíthassuk levesünket, főzelékünket, kenyerünket velük. Nagyon fontos, hogy kizárólag vegyszermentes magokat csíráztassunk! A csírák a csíráztatás első fázisában (3.4. nap) a leggazdagabbak tápanyagokban, ezért mindig friss, fiatal, zsenge csírákat fogyasszon és az anyamaggal együtt egye meg.

Koncentrátum

BIO csíráztatni való magok: Bio Adzuki bab, Bio Árpa, Bio Bazsalikom, Bio Brokkoli, Bio Chia (Azték zsálya), Bio Csicseriborsó, Bio Durumbúza, Bio Édeskömény, Bio Fehér retek, Bio Fokhagyma, Bio Hajdina, Bio Lencse, Bio Lenmag, Bio Lepkeszegmag, Bio Lóhere, Bio Lucerna, Bio Mungóbab, Bio Mustármag, Bio Napraforgó, Bio Piros retek, Bio Póréhagyma, Bio Ruccola, Bio Szójabab, Bio Tönkölybúza, Bio Vöröskáposzta, Bio Zöldborsó, Bio Zsázsa.

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 5

2012.11.20. 15:43:05


Kevesebb szénhidrát, kevesebb zsír? Kevesebb kalória!

fog

y ó k ú rá s KALÓRIACSÖKKENTŐ!

TIPPEK

KEVESEBB SZÉNHIDRÁT ÉS KEVESEBB ZSÍR = KEVESEBB KALÓRIA Nopal kaktuszpor, faseolamin (fehérbabból) és édeskömény alapú tabletta aminosavak keverékével (L-Valin, L-tirozin, L-Prolin). Az összetevők a szénhidrátok és zsírok felszívódását sikeresen gátolják. Az étvágycsökkentő hatást a vércukorszint szabályzás, a magas rosttartalom és az aminosavak jelenléte együttesen segítik elő.

Zsírok cukrok, szénhidrátok bekebelezője!

ZSÍRMÁGNES! A BEVITT KALÓRIÁK ELLEN. A ZSÍROK, CUKROK, SZÉNHIDRÁTOK BEKEBELEZŐJE! hogy a fogyókúra ne a koplalásról, hanem a finom falatok élvezetéről szóljon. Csökkenti a zsírok, szénhidrátok és cukrok felszívódását. Szabadalommal védett KITOSAN ULTRA FAST® (a zsírmegkötő folyamat gyorsasága 1 óráról 1 percre csökkent), Bioperin®, akácia rost, koncentrált babfehérje, balzsamkörte, nyírfa, gyömbér. Legyen a retikülben Zsírmágnes: üzleti vacsorák, ünnepi összejövetelek és váratlan, a diétát keresztező étkezések alkalmával.

Ki uralkodik? Te? Vagy az étvágy?

ÉTVÁGYCSÖKKENTŐ! KI URALKODIK? TE? VAGY AZ ÉTVÁGY? A segítség 3 oldalról érkezik! Uralkodj az étvágyad felett Famblokkal. Mellékhatás: Új ruhatár! - Boldogsághormonokat szabadítunk fel növényi aminosavak segítségével. - Szabályozzuk a vércukor-szintet a króm segítségével - Teltségérzet üzenet az agynak a belektől, egy fehérje segítségével. www.etvagycsokkentes.com 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 6

Zsirpárnák és hájacskák? Reszkessetek!

ZSIRÉGETŐ! A ZSÍRPÁRNÁK ELLEN - HÁJACSKÁK RESZKESSETEK! a test tökéletes szoborformájáért. Az összetevők csökkentik az étvágyat, növelik az állóképességet és megemelik a test hőmérsékletét, hogy elégethesd az elraktározott zsírokat (Termodinamikus zsírégető). Keserű narancs, mate, guarana, hólyagmoszat, kóladió, zöld tea, zöld kávé és Bioperin®. Ez a termék annak szól, aki rendszeresen sportol, mozog. Ne válaszd ezt a terméket, ha otthonülő, lusta az életmódod vagy gyógyszeres kezelés alatt állsz!

Egészséges édesítő, amivel karcsú maradhatok?

TERMÉSZETES ÉDESÍTŐ! STEVIA, JÁZMINPAKÓCA Javasolt fogyókúrázóknak, cukorbetegeknek, candidásoknak, fogszuvasodással küzdőknek. Csökkenti a dohányáru és alkoholos italok iránti vágyat! Hideg és meleg italok és ételek édesítésére, sütéshez-főzéshez (198 fokig), továbbá kozmetikai célokra külsőleg. ZÉRÓ KALÓRIA! GLIKÉMIÁS INDEX: 0 2012.11.20. 15:43:13


17 Téli

SALAKTALANÍTÓ VÍZHAJTÓ

TIPP

Mg+K és standardizált növényi kivonatok. Anyagcsere serkentő, a salakanyagok és a többletfolyadék fiziológiás kiürítésében segít.

A Natur Tanyától!

Húgyúti fertőzés? Felfázás?

A DIURERBE® FORTE könnyed tisztítómunkája jó közérzetet biztosít, a könnyedség érzését keltve. Jó társ a makacs cellulit elleni küzdelemben.

Szerves Tőzegáfonya!

LD OMEGA-3

®

GO

Amerikai tőzegáfonya/cranberry tabletta felfázás, húgyúti fertőzések, húgyhólyag és húgycsőgyulladások kezelésére. Csillapítja a felfázással járó fájdalmat és egyéb tüneteket, mint égető érzés, viszketés, hüvelyi fehérfolyás. A tőzegáfonya fitovegyületekben gazdag (pl.antocianidin), fő hatása hogy hippursavat termel, ezzel gátolja a fertőző baktériumok szaporodását és tapadását a húgyúti rendszer falához. Inkontinencia esetén, vizelet-szagtalanító tulajdonsága miatt alkalmazzák. A húgyutak epitheliális sejtjein csökkenti a biofilm képződését, segít a mikroflóra egyensúlyát helyreállítani.

F-VITAMIN EXTRA ZSÍRSAV TARTALOM: Omega-3 zsírsavak, másként F- vitaminok vagy 330 mg EPA ÉS 220 mg DHA! többszörösen telítetlen zsírsavak. Esszenciálisok, azaz a szervezet nem tudja előállítani őket, ezért bőrbetegségek ízületi panaszok táplálkozással kell bevinnünk. A sejtek falát építik fel, hormonokhoz hasonló vegyületekké, prosztaglandinokká alakulnak a szervezetben, ezzel minden sejtre, szervre hatást gyakorolnak. autoimmun érelmeszesedés Kutatók folyamatosan hívják fel a figyelmet az bőrgyulladások Ω-3 zsírsav hiányára, hiszen olyan civilizációs betegségek mint az infarktus, az ízületi gyulladás, a függőségek bélgyulladások gyulladásos bélbetegségek, az allergia, a pajzsmirigy rendellenességek megelőzhetők, a mentális zavarok és az idegkárosodások, a depresszió, magas valamint a psoriasis és ekcéma kezelhetők lennévérnyomás nek segítségével. Legnagyobb mennyiségben az agysejtekben és a szinapszisoknál található, ahol az idegingerület átvitele zajlik. A szaporodásban és az emberi agy magzati és a csecsemőkori fejlődésében is létfontosságú!

depresszió

demencia

Ha a felfázás következő tüneteit tapasztalod magadon, kezdj tőzegáfonya kúrába! gyakori vizelési inger, de kevés vizelet sötét, szúrós szagú vizelet fájdalmas vizelés alhasi fájdalom hidegrázás, hőemelkedés

Omega-3 zsírsav a várandós mamáknak! A terhesség alatt a méhlepény és a tejmirigyek fejlődéséhez el engedhetetlen az omega zsírsavak jelenléte. Szoptatás alatt az anyatejből, beépülnek a magzat idegrendszerébe és a szemideghártya sejtjeibe, biztosítva a csecsemő optimális látás-élességét és szellemi fejlődését.

Mindig nézd meg az 1 kapszulában található EPA és DHA zsírsavak mennyiségét! Mindig tartalmazzon a kapszula E-vitamint, ami az avasodástól védi a zsírsavakat! Az EPA és a DHA szinergikus hatásai jelentik a kúra sikerének kulcsát, ezért ezeket a zsírsavakat mindig együtt kell fogyasztani. 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 7

2012.11.20. 15:43:26


® Specchiasol® www.szeplabak.com Natur Tanya

visszér?

Zsíros combok?

narancsbőr? Stria?

fáradt lábak

nyirokpangás?

gyengeség

kötőszöveti

Bokapuffadás? vaskos lábak?

Cellulitisz? VASKOS LÁBAK, ZSÍROS COMBOK, NARANCSBŐR? EZ MIND NYIROKPANGÁS! A Gambe Slim® összetevői, a nyirokáramlást a többszörösére növelik, a szálkás láb ennek eredménye. A narancsbőr, a lábak vizesedése és zsírosodása mindig nyirokpangásra vezethetők vissza. Az összetevők között találjuk a kötőszövet erősítő kollagént és az érfal erősítő, vérkeringést fokozó gyógynövényeket, melyek a visszeres, seprűvénás lábpanaszokat is enyhítik. Az erős kötőszövet és érfal, a jó vér- és nyirokkeringés nem enged utat a visszereknek és a seprűvénáknak. Nincs nyirokpangás, ami lehetőséget ad a narancsbőr kialakulásának és a zsírpárnáknak a térdeken és combokon. Nincs ödémásodás, a bokacsont és a lábak természetes vonalai gyönyörűen kirajzolódhatnak.

SEPRŰVÉNA KRÉM Ortodermikus krém seprűvénákra, ütés okozta sérülésekre, véraláfutások, ödémák kezelésére külsőleg. Az erek összehúzódását segíti, csökkenti a duzzadtságot. Növeli a véráramlást, ami a keringés gyorsulását váltja ki, így felgyorsítja a véraláfutások, ütés okozta sérülések és hajszáleres bevérzések eltüntetését. 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 8

csábító lábak!

ARANYÉR, VÉNÁS ÉS HAJSZÁLÉRKERINGÉSI ELÉGTELENSÉG KEZELÉSÉRE KÜLSŐLEG ÉS BELSŐLEG! Vari krém; Ortodermikus visszér- és aranyér krém. Vénás és hajszálér-keringési elégtelenség kezelésére külsőleg. Vari kapszula; Aranyér, vénás és hajszálér-keringési elégtelenség kezelésére, 20%-os eszcin (vadgesztenye) tartalommal! Csökkenti a bőr kivörösödését, amelyet a hajszálerek tágulása okoz, csökkenti a rosacea meg jelenését. Javítja a fáradt, duzzadt lábak keringését, megelőzi a vérrögképződést. A bőr barnás elszíneződése, viszketése, ekcémás jellegű elváltozása, fekély, krónikus vénás elégtelenség és trombózis megelőzésére.

2012.11.20. 15:43:41


e r d i ge

17 Téli

idmeennek

TIPP

minden- a

A Natur Tanyától!

napok?

ESI®MELATONIN ÚJDONSÁG - nyelven oldódó melatonin lapkák 24x5mg Egyedi és különösen innovatív összetétel, praktikus, narancsízű cellulóz lapkákkal, amik lehetővé teszik a gyors felszívódást és a bennük lévő 5 mg melatonin azonnali felszabadulását.

KONTROLL ALATT A STRESSZ! STRESS™ CONTROL! Standardizált adaptogén kivonatok kompozíciója kimerültség és depresszió esetén. Az összetevők segítenek a stresszhez való alkalmazkodásban és a jó szellemi állapot megtartásában. Megerősítik az idegrendszert szellemi és fizikai túlterhelés esetén. Természetesen javítják a koncentrációt, a kreatív gondolkodási funkciókat, az észlelési képességet és a kedélyállapotot. Csökkentik az extrém indulatokat és érzelmeket (düh, szomorúság, depresszió), a figyelemzavarokat és a kísérő tüneteket, mint a fejfájás. Kimerültség esetén javasoljuk.

5 mg tiszta melatonin

Szinergikus gyógynövénykivonatok; segítik a napi stresszhez való alkalmazkodást és a lelki egyensúly visszaszerzését. Oldják a feszültséget, idegességet és a szorongást, elősegítik a pihentető mély alvást. A cseppeket 2 éves kortól gyermekek részére is ajánljuk; ágybavizelés, szorongás, nyugtalanság és alvászavarok esetén.

narancsos ízzel növényi cellulóz lapon klorofill bevonattal

Melatonin csepp gyógynövényekkel 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 9

Testünk teljes regenerálódása az alvási szakaszok mélységétől, és nem időtartamától függ! A melatonin pihentető, mély alvást biztosít. Sokszor ennek a vegyületnek a hiánya a ludas, ha az ember kimerültnek érzi magát, letargiában vagy depresszióban szenved. A kialvatlanság zavart kelt bioritmusunkban, rontja az ember teljesítőképességét, öregíti külsejét és csökkenti védekezőképességét.

Melatonin tabletta 3 mg 2012.11.20. 15:43:49


SZERVES ANYAGOK, AMELYEK FELÉLESZTENEK! Szerves C-vitamin

Szerves Grapefruitmag

Szerves Tőzegáfonya

Speciális kémiai szerkezet, stabil részecskék, új technológiai eljárás! Gyorsan szívódik fel és nagy mennyiségben, könnyen áthatol a sejthártyán, emellett hoszszabb ideig marad a szervezetben és lassan választódik ki.

A kórokozók citoplazmájának membránját elpusztító szerves hatóanyagokban gazdag vegyületek, természetes módon semmisítik meg a betegségeket okozó vírusokat, baktériumokat, gombákat és parazitákat.

Húgyúti fertőzések, húgyhólyag és húgycsőgyulladások kezelésére. Hippursavat termel, ami gátolja a fertőző baktériumok szaporodását és tapadását a húgyúti rendszer falának sejtjeihez.

Szerves Szőlőmag Standardizált, 95% OPC tartalom! Késlelteti az öregedést, visszaállítja a bőr rugalmasságát. Érfalerősítő, keringést javító, vérnyomás szabályzó. Képes áthaladni a vér-agy gáton, ezzel megvédeni az agyat és az idegrendszert a károsodástól.

Szerves Cink Hiányára pajzsmirigy alulműködéssel, meddőséggel, prosztatabetegségekkel, nehezen gyógyuló sebekkel (belső,külső sebek), az ízlelés zavarával, fülcsengéssel, őszüléssel, körömtöredezéssel és bőrproblémákkal válaszol a szervezet.

Szerves Zöldkagyló A glükozaminoglikánok megindítják az új porc termelődését, védik a meglévő porcállományt, helyreállítják az ízületi nedv mennyiségét az ízületekben, növelik a csontsűrűséget. Csontritkulás, Porckopás kezelése.

Szerves Spirulina Sejtfal nélküli szerkezete, szerves anyagait sejtszinten adja át. Lúgosít, méregtelenít, segíti a nehézfémek kivezetését, szabályozza a testsúlyt. Aktív hatást fejt ki néhány burkos vírussal szemben, mint pl. a herpesz simplex.

Szerves Pecsétviaszgomba Speciális gyógygomba poliszacharidok (beta-glükánok, lentinan)+ szerves germánium! Immunstimuláns, vérnyomás-és koleszterincsökkentő, gyulladásgátló és májvédő összetevők.

®

Natur Tanya MAGYAR TERMÉK! www.naturtanya.hu 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 10

2012.11.20. 15:43:52


100%

SZÍRIAI OLIVA SZÍNSZAPPAN

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Szagtalan fokhagyma koncentrátum

HAJ-, TEST ÉS ARCMOSÓ, ÁPOLÓ SZÍNSZAPPAN, EGY KÖZEL-KELETI VÁROSBÓL, ALEPPOBÓL.

Dobd ki a tusfürdőd, samponod, intim mosakodód és testápolód. Itt a színszappan! Szíriai Oliva Színszappan Egy szappan, mely BIO, melynek lúgtartalma 0,001 % és 2000 éve változatlan kézi technikával előállított. Ez a színszappan Szíriából, Aleppo városából érkezik. Használja hajmosáshoz, arctisztításhoz, testére tusfürdő helyett ezt a vegyi anyagoktól mentes, hipoallergén, természetes és környezetbarát lágy higiéniát. Az irritált felületeknek is, mint ekcéma, allergia, pikkelysömör... 89% oliva, 6% babér, 5% víz, és mindössze 0,001 % lúg

FLUOR, SLS ÉS SZACCHARIN MENTES FOGKRÉMEK

GYERMEK FOGKRÉM

Bio Aloe, Kamilla, Körömvirág, Bergamott olaj, Klorofill és Kovasav kivonatok. Ízletes aromája kellemes élménnyé varázsolja a mindennapi szájápolást.

4000 mcg ALLICIN + 7000 mcg tioszulfinát + 7000 mcg allin + 7600 mcg gamma glutamil-cisztein tartalommal Candida? Paraziták? Baktériumok? Vírusok? -akkor 4000 mcg allicin+7000 mcg tioszulfinát+7000mcg allin+7600 mcg gamma-glutamil-cisztein tartalmú kénes fokhagyma vegyületek (szagtalan kapszula), melyek felveszik a harcot a candidával és a bélférgekkel, szabályozzák az emésztőrendszeri pH-t. Értágító hatásúak, csökkentik a koleszterin szintet és a magas vérnyomást, hígítják a sűrű vért, így csökken a trombózisveszély. Tágítják a szív ereit, gátolva az erek meszesedését. Az allicin, illetve egy lebomlási terméke a tüdőn át választódik ki, ahol számos kórokozót elöl, a hörghurutban fellazítja a beszáradt nyákot, felszakítja a köhögést, csökkenti a kínzó, száraz köhögési ingert.

FELNÖTT FOGKRÉM

Friss menta íz! Jelentős Bio Aloe Vera, Teafa olaj, Eukaliptusz tartalommal, amit Borsmenta olaj, Szegfűszeg, Vadgesztenye, Kovasav, Xilit, Stevia és Klorofill kivonatok kísérnek.

ÉRZÉKENY FOGAK és ÍNY

Mi az SLS? A Sodium Lauryl Sulfate (SLS) nagyon

agresszív hatóanyag. Mosóaktív, habképző és erős tisztító hatású, melyet háztartási mosószerek, tisztítószerek, valamint gépi zsírtalanítók előállításánál használnak, de szinte mindegyik tusfürdő, sampon és fogkrém fő hatóanyaga is. A következők miatt nem rakjuk termékeinkbe az SLS-t: Tudósok szerint az SLS a leggyakoribb bőrallergén anyag. A bőrt és a hajat erősen szárítja és károsítja. Kutatások bizonyítják, hogy allergiás bőrbetegségeket okoz és belélegzése irritálja a légzőszerveket is. Mivel a bőrünkön keresztül szinte minden felszívódik a szervezetünkbe, ezért válogassuk meg, mit használunk a napi tisztálkodásnál! 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 11

Megakadályozza a fogíny visszahúzódását, ami a fogak érzékenységét okozza. Bio Aloe, Mályva, Kamilla, Echinacea, Teafaolaj , Vadgesztenye, Kovasav, Xilit, Stevia és Klorofill kivonatok.

FOGFEHÉRÍTÖ FOGKRÉM

Fehérítő és pH-érték kiegyensúlyozó hatás, friss menta ízzel. Bio Aloe, Izlandi zuzmó, Fehér agyag, Kovasav, Zsálya, Teafaolaj és Szódabikarbóna tartalommal.

2012.11.20. 16:24:10


HIPOALLERGIÉN Tejsavas intim mosakodó NAGYANYÁD RECEPTJE Almaecet kapszula

Tudtad, hogy az almaecet bár savanyú, a szervezetben bázikus kémhatást vált ki, azaz lúgosít?! Ez a kapszula nem más, mint a dédanyád receptje felturbózva, nagy dózis és gyors felszívódás. Könnyed segítség, ha fogyni szeretnél. Azoknak különösen ajánlom, akik a zsírpárnák mellett koleszterinnel, mozgásszervi megbetegedésekkel, reumával és köszvénnyel is küzdenek.

Alkáli szappan, tartósítószer, színezék, parfüm, SLS, SLES és parabén mentesek! Allergológiailag, bőrgyógyászatilag, mikrobakterológiailag teszteltek. pH 4.5

SZABADALOMMAL védett Propolisz

KÉNYEZTETŐ AROMATERÁPIA

Hidegen sajtolt aromaterápiás növényi szappanok, Kézzel készült glicerines, aromaterápiás növényi szappanok, Kézzel készült, tömb szappanok, fürdőbombák.... Azaz illóolajokkal történő kényeztetés és gyógyítás. Növényi szappanjaink kézzel készültek, illóolajok és növényi részek hozzáadásával. Választékunk: Citromfű, Körömvirág, Levendula, Narancs/Fahéj, Teafa, Kamilla, Kókusz/Tej, Méz, Rózsa, Zöldtea, Jázmin-Zabpehely, Izsóp, Vanília-tej, Ichtyol (fekete kátrány), Oliva/ Bergamott, Yogi (keleti illóolajos), Erdei gyümölcs, Mák/ Gyöngyvirág, Bőrradírozó mandulamagos, FérfiaknakTesztoszteronos, Hévíz környéki tőzegiszap, Grapefruit olajos. Tömbszappanok: Citrom/Fahéj, Sárgadinnye, Csokoládé, Orhidea/ Ylang, Organic, Borsmenta, Kókusz/Narancs, Hibiszkusz, Erdei gyümölcs. Fürdőbombák: Levendula, Kamilla, Izsóp, Körömvirág, Zöltea, Kókusz.

Fáradt? Szónok? Énekes? Szopogasson teljes propoliszt! A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a propolisz az embert is megvédi a káros mikroorganizmusoktól. Élvezze Ön is gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba- és egyéb kórokozók elleni hatását! Alkalmazza hangszálainak regenerálására, minden gyulladással együtt járó állapotban, növelje vele általános ellenálló képességét. * Diszpergált, viaszmentesített szabadalommal védett termék, Specchiasol fejlesztés (E.P.I.D.). Ez a módszer lehetővé teszi a propolisz összes ismert hatóanyagának megőrzését, diszpergált részecskéi pedig kolloidális méretűknek köszönhetően sejtszinten szívódnak fel.

GYÓGYNÖVÉNYES KRÉMEK

Ördögkarom krém; Kisugárzó ízületi és reumatikus fájdalmakra, ínhüvelygyulladás kezeléséhez. Mimóza krém; Kifekélyesedett, pikkelysömörös, gombás bőrre, durva repedezett felületekre. Árnika krém; Ütések okozta sérülésekre, véraláfutásokra,ficam kezelésére, bőrgyulladás esetén.

MASSZÁZSOLAJOK

Fürdés után egy kényeztető masszázs? Vagy éppen frissítő, esetleg karcsúsító, izomlazító, nyiroktisztító, vágykeltő, bőrtápláló...? A kollekció 8 féle variációt kínál, válassz!

SZERZETESEK

KÖRNYEZETTUDATOS Zöld mosás

Mosódió: a szappanfa termése, minden típusú és színű textiliához. Folttisztító oxigén: a makacs foltokra, baktérium és csíraölő. 100 % natur, gazdaságos, allergiamentes, környezetbarát. Alkalmasak fehér és színes ruhákhoz is, a mosódiót többször is fel tudod használni. A mosódióból készíthetsz folyékony mosószert, konyhai felülettisztítót, növényi kártevők és tetvek elleni permetet, hajsampont és tusfürdőt. Recept a csomagoláson!

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 12

500 éves receptúrája! Arsad® víz Gyógyító, szépítő bőrpermet, 500 éves receptúra alapján. Középkori szerzetesek tudása, 75 gyógynövény ereje!

2012.11.20. 16:24:26


Feng-shui Szivárványkristályok

Lógasd az ablakba! A természetes fényt prizmaként törik meg, és a szoba szivárványhangulatban pompázik. Áramoljon az éltető Csí! Mindig, ha a szivárvány színeit látjuk megcsillanni a napfényben, megértjük miért hat az emberekre a kristály olyan elbűvölően. Sugarakat hoznak az életünkbe és szívet megnyitó rezgést keltenek. GAZDAGSÁG, SIKER ha vállalkozásunk nem akar beindulni, vagy váratlan veszteségek érnek. Új lendületet adunk az úgynevezett „pénzcsináló”- bágua forma kihelyezésével, ez az oktogon alakú szivárványkristály. HÍR, HÍRNÉV képességeink legnagyobb elismerése (siker, ismertség, vállalkozókedv)..A gyémánt formájú gömb vagy a hegyes aktivizáló forma a ceruza alakú szivárványkristály 1 vagy 9 darabszámú kihelyezése javasolt. CSALÁD, EGÉSZSÉG harmonikus családi kapcsolatok és egészség. Energiahiány esetén az energizáló forma itt, a csepp alakú szivárványkristály (levél). TUDÁS, BÖLCSESSÉG békét, nyugalmat hoz, segít ráébredni szellemi képességeinkre, sikeres vizsgák letételében segít. Itt a gömb formák kihelyezése, javasolt, 1 vagy 8 darab. KARRIER munkahelyi előmenetel, szakmai karrier, vállalkozás fellendítése, személyes emberi kapcsolataink élénkítése, új emberekkel való megismerkedés lehetősége. Erősítésre az ősgeometriai formát: a gömb szivárványkristályokat használjuk. SZERELEM, HÁZASSÁG ha új párt keresünk, vagy meglévő párkapcsolatunkat akarjuk megerősíteni, ha magányosnak érezzük magunkat vagy házasságunk akadozik. Megerősítésre, aktivizálására a szív alakú kristályokat használjuk ezen az élet- területen, mindig duplán kihelyezve. SEGÍTŐKÉSZ EMBEREK, UTAZÁS ha utazásra vágyunk vagy munkahely változtatás előtt állunk, ha jobb viszonyt szeretnénk a körülöttünk élő emberekkel, ha válságos életszakaszhoz értünk és útmutatásra van szükségünk. Megerősítésre hópihe vagy gömb formát használunk, 1 vagy 6 darabot. ALKOTÓKÉSZSÉG, GYEREK gyermekünkkel való viszonyunk, gyermekáldás vagy ha munkahelyünkön, magánéletünkben különösen fontos lenne új ötletek megszületése. Helyezzen gömb vagy levél formát 1 vagy 7 darabot.

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Tankolj fel!

ÜZEMANYAG AZ IMMUNRENDSZERNEK!

SZELÉNNEL DÚSÍTOTT, SZERVES GRÁNÁTALMA KONCENTRÁTUM® Immunvédelem és sejtvédelem a gránátalma húsának és magjainak préselésével nyert antioxidánsoknak, polifenoloknak és szelénnek (a napi adagban: 55mcg!) köszönhetően. A rubinvörös koncentrátum a túláradó élet kifejezője, nagyszerű ízzel. Egy korty a család egészségéért, beleértve a legkisebbeket is! Hozzáadott cukor és színezőanyag nélkül!

Lazulj el, Kövi Szabolcs varázslatos meditációs hanganyagaira. A gazdag munkásság 18 fantasztikus CD-t és 3 DVD-t szült, Neked csak választanod kell! „Mindenki sétált már egy szép, napfényes őszi, vagy tavaszi délelőttön, amikor önkéntelenül úgy érezte, jó kedve támad attól, hogy a világ éppen a legszebbik arcát mutatja neki. Zenémbe ezt a titokzatos örömkeltő napfényt szeretném belesűríteni, a nehezen megfogható de mindenki számára érthető információt, a harmóniáról, boldogságról...”

egyensúly

harmónia boldogság

természet

dallam

belső béke ünnep

2008, 2009 AZ ÉV IMMUNERŐSÍTŐJE Több tudományos kísérlet bizonyítja a gránátalma pozitív hatását a szív- és keringési rendellenességek, valamint a rák és a gyulladásos megbetegedésekkel szemben. Az ellagsav tartalom támogatja a szív, az érrendszer és az erek egészségét, csökkenti a magas vérnyomást, az érfali lerakódásokat és gátolja a vérrögképződést. A vérhígítók és koleszterincsökkentők hatását növeli és lassítja a ráksejtek növekedését. Védi a sejteket a szabadgyökök károsító hatásaival szemben, természetes gyulladáscsökkentő, immunerősítő.

100 % IMMUNVÉDELEM 100 % SEJTVÉDELEM 100 % GRÁNÁTALMA

relax

misztikus

lélek 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 13

2012.11.20. 16:26:10


Fiatalodjon és gyógyuljon lúgosítással! Lúgos környezetben a test eléri ideális súlyát, és ellenáll az egészségre veszélyes mikroorganizmusoknak, általánosan javul a fizikai és szellemi erőnlét.

A savak kívül-belül rozsdásítják, öregítik testünket. Az elsavasodás degenerativ megbetegedéseink kiváltója, hátterében tápanyaghiány áll. A folyamat visszafordítható a természetellenes cselekedetek felszámolásával és szerves, tápanyagokban gazdag, könnyen emészthető táplálkozással.

Olyan civilizációs betegségek kezelhetők általa, mint az allergia, a magas vérnyomás, a II-es típusú cukorbetegség, az érelmeszesedés, asztma, májzsugorodás, krónikus légúti betegségek, rák, metabolikus szindróma, csontritkulás, krónikus veseelégtelenség, Crohn-betegség, stroke…

Rendszeres lúgosítással felszámolhatja a korai öregedésért, depresszióért, krónikus fáradtságért és szélsőséges emésztési zavarokért felelős salakosodást.

* Puridren® lúgosító-méregtelenítő szerves klorofill koncentrátum gyógynövényekkel. A klorofill végzi a lúgosítást, a benne található 12 gyógynövény pedig a méregtelenítést. A koncentrátumot hígítani kell!.

* Lipo+ béltisztító-bélflóra építő prebiotikus rost alapú főzet, ami a hasznos bélbaktériumokat kolonizálja, gyógynövény tartalma a megkövesedett fekáliát lazítja, megtisztítva a beleket.

* Bio nyírfanedv kolloidális, sejtszinten felszívódó összetevők, kizárólag a természet állítja elő, emberi kéz nem érintette. Ipari titokkal védett Bio termék.

Lúgosító gabonadiéta 5 alapszabály: * Igyál - naponta 3 liter lúgosító-méregtelenítő és szerves összetevőkben gazdag folyadék! * Rágj – minden egyes falatot pépessé kell őrölni, el kell lúgosítani lenyelés előtt! * 5-ször egyél – naponta többször keveset, egyszerre soha nem többet, mint az ökölbe szorított kézfejünk! * Mozogj – hetente 3*1 óra testmozgás, kezdésnek az ütemes séta, kirándulás is megteszi! * Mosolyogj – a pozitív gondolkodás és a fej “kiürítése” kötelező, találd meg a belső egyensúlyt! Az első 3 hét Amit inni kell: minden nap 1 dl Bio Nyírfanedv reggel éhgyomorra, a nap további részében 2*1,5 liter szénsavmentes vízben hígított Puridren® és Lipo+ főzet, egyenlő arányban elosztva. Amit enni kell: naponta ¼ kg egész szemű gabona megfőzve (köles, quinoa, barnarizs, rozs, zab, árpa, amarant, hajdina, barna kuszkusz....), 1-3 evőkanál Bio csíramagok csíráival (bazsalikom, brokkoli, édeskömény, fehér retek, fokhagyma, hajdina, lóhere, mustármag, napraforgó...) A 4-5. héten felvehetjük a tésztás ételeket és a joghurtot (csak teljes kiőrlésű és élesztőmentes termékek, csak natur joghurt, kefír nem!). Zöldségek: nyersen és párolva. Öntetként használj hidegen sajtolt olajokat a telítetlen zsírok okán (Tipp: Mandulaolaj). Lassan fokozatosan adagoljuk a zöldségeket, mert a lomha emésztőrendszert (lelakott, elhanyagolt emésztés) újra formába kell hozni, hogy a növényi cellulózokkal el tudjon bánni. Új ízeket hoz a mindennapokba a miso leves fogyasztása! 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 14

A 8. héttől kezdve pedig csak a mértékletesség és az arany középút betartására ügyelj. Azaz mindent ehetsz, csak mértékkel. Törekedni kell arra, hogy a silány élelmiszerek helyett, továbbra is tápanyagokban gazdag táplálkozást folytassunk. A 6. héttől jöhetnek a gyümölcsök és a húsok is (elsősorban az apró bogyós gyümölcsök és alma, húsok közül a szárnyasok és a tenger gyümölcsei). Párolva! Nem rántunk, felesleges az a bunda, csak arra jó, hogy savasítson és csökkentse az Omega3 zsírsavak arányát!

®

Natur Tanya u www.naturtanya.hu 2012.11.20. 16:26:16


Szennamentes hashajtók!

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

Beszorultál? Kíméletesen segítenek ki! VILÁGSZABADALOMMAL VÉDETT ÚJGENERÁCIÓS SZERVES VAS! Biztonságos és hatékony vaspótló! FERROCHEL® szabadalom. Ez a technológia olyan gyengéd, hogy azt akár csecsemők is használhatnák! Biztonságosabb, mint a tipikus vas-sók, vegetáriánusok is fogyaszthatják és a termék Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik. Az alacsony vasszint gyengeséget, fáradékonyságot, a tanulási készség csökkenését, a koncentráció zavarát, pszichés labilitást és csökkent immunitást eredményez. Szembetűnő az íny és a szemhéj, illetve a körömágyak vértelensége, sápadtság, körömtöredezés, a nyelv fájdalmassága, a lábfej zsibbadása és a nyelési zavar.

Bemutatunk Neked, 2 Új szennamentes és kíméletes, növényi hashajtót! Válassz! SZENNAMENTES HASHAJTÓ FŐZET Lúgos montegrimanoi gyógyvíz alapban elhelyezett, mikronizált psyllium (a szemcseméret a milliméter ezredrésze), tamarind, szilva, mályva és rebarbara. A főzetben található mikronizált psyllium a belekben 6-8-szorosára duzzad meg és körkörös mozdulatokkal tekeredik ki” a béltraktusból, míg a montegrimanoi gyógyvíz lúgos kémhatása fokozott salakanyag ürítést biztosít. Kerüli a természetellenes, túl agresszív bélfunkciót, a hozzászokás és a bélbolyhok leradírozása nélkül!

SZENNAMENTES HASHAJTÓ KAPSZULA Rebarbara, kutyabenge kutyabenge, tárnics, mályva, pemetefű, édeskömény kivonatok és gyermekláncfű, melynek inulin prebiotikum tartalma a bélflóra hasznos bélbaktériumai számára szolgál tápanyagul. Ez fokozza a bakteriális lebontást, és elősegíti a magas biohasznosulást. A 7 gyógynövény kivonat közül, 5 mikronizált (a szemcseméret a milliméter ezredrésze) és 2 standardizált kivonat. Ez a gyártástechnológia természetesen meghatározza a kíméletes, de határozott fellépést székrekedéssel szemben. Mindezt ráadásul Vegán kapszulatokban elhelyezve úgy, hogy a segédanyagok mennyisége 5%-ra csökkent.

®

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 15

2012.11.20. 16:26:27


100%-os Mandulaolaj Külsoleg Belsoleg Tiszta, hidegen sajtolt édes mandulaolaj, oldószerek nélkül. Sikerének egyik kulcsa, hogy minden bőrtípusnál alkalmazható, nem allergizál, nyugtat, táplál és segít megtartani a bőr nedvességét. Alkalmazhatja masszázs vagy kozmetikai célokra, az arcára, testére, hajára, samponjához, testápolójához, arckréméhez, tus-és habfürdőjéhez adagolva, hogy bőre megőrizze fiatalságát, nedvességtartalmát. Belsőleg fogyasztva elősegíti az emésztést, támogatja a belek tisztítómunkáját.

100%-osArgan olaj

Sivatagi Fiatalság

A sivatag természetes fiatalító olaja – Külsőleg és Belsőleg

A marokkói sivatag prémium kategóriás fiatalító olaja az egyik legritkább olaj a Világon. Számos élettani tulajdonsággal bír, hatóanyagok lenyűgöző sokaságát tartalmazza; 80%-ban telítetlen esszenciális zsírsavak, szkvalén, karotinoidok, ferulic-sav, szterolok, polifenolok és figyelemreméltóan magas E-vitamin szinttel rendelkezik. Az argán olaj véd a bőrrák ellen, és az UV sugárzás okozta bőrkárosodások természetes regenerálója. Az argán olaj a bőr eledele, megfiatalítja a kötőszövetet (arc, nyak, mell, dekoltázs, test, haj, hajvégek, ajkak, kéz és körmök), halványítja az öregedési foltokat, a bőrcsíkokat, terhességi csíkokat. Bizonyított olyan bőrbetegségek esetében is, mint a rozácea, a pikkelysömör, az ekcéma, a bőrgyulladások, dermatitisz-ek és fekélyek. Zsírsavai fontos szerepet töltenek be a prostaglandinok formálásában, ami csökkenti a fájdalmat, duzzadást, gyulladást, miközben serkenti a vérkeringést, ezért az argán olaj ideális merev ízületek és fájó izmok masszírozására. Az argán olaj páratlan tápanyagforrás, könnyed, mogyorós aromája és egyedi íze miatt a világ híres chef-jei is keresik. Az argán olaj kínálta tápanyaggazdagság a test és bőr egészséges ragyogásának feltétele.

50 ml 18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 16

2012.11.20. 16:26:34


TÉLEN IS NAPBARNÍTOTT BŐR!

17 Téli

TIPP

A Natur Tanyától!

BAKTÉRIUMOS GYORSBARNÍTÓ KRÉM

Az élet és az erő gyökerei egy kapszulában! Növeli a szellemi-, fizikai- és szexuális energiát, csökkenti a stresszt. Természetes kéjfokozó, a hímvessző, vagina és csikló érrendszerében erősíti a vérkeringést és fokozza a kéj érzetét. Ez a termék kétféle ginseng kombinációjával készült, vitaminokkal dúsított és kapszulánként 12% ginsenozid tartalomra standardizált! A kiemelkedően magas ginsenozid tartalom, biohasznosulását Bioperine® (fekete bors kivonat) szabadalom fokozza!

Gyorsbarnító, a barna bőr egészséges ragyogását és gyönyörű színét hozza elő.

A ginsenozid a ginszeng gyökerekben lévő aktív hatóanyag, A ginsenozidok közé legalább 14 vegyület tartozik, segítségükkel a szervezet számos betegséggel szemben képes felvenni a harcot. Olyan speciális immunsejtek (T-sejtek) termelődését serkentik, amelyek feladata a szervezetbe jutó, ártalmas vírusok és baktériumok pusztítása. A ginsenozidok sokoldalúságának titka, hogy a szervezetre kiegyensúlyozó hatásúak, segítik a változó külső és belső körülményekhez való alkalmazkodó képességet.

s, 14 nen s o zi mp dó ko agy n

3s p 2 s for eciá za mu lis ba la da , lom

Baktériumokkal és bioaktív összetevőkkel készült tej, ami Dermatológiailag tesztelt, és mentes az idegen anyagoktól! Az alap organikus aloe vera gél és milliárdos egységű prebiotikum rostok, probiotikus törzsekkel +répa olaj, karité vaj, tirozin,koffein, szárított édesnarancs kivonat, béta-glükán, kókuszolaj, E-vitamin, katáng gyökér, niacin és babassuolaj. Az összetevők sejtregeneráló, hidratáló és öregedés gátló tulajdonsággal bírnak. Használhatja napozáshoz és szoláriumozáshoz is!

®

ALBION Pure-Way-C

®

NAPOZÓVITAMIN Napozás nélkül is barnít! Védi a bőrt és a szemet a szabadgyökök és az UV sugárzás ellen. Napallergiásoknak és pigment-rendellenességek esetén is. EGYEDÜLÁLLÓ ÖSSZETÉTEL; Karotinoidok, Lutein, L-tirozin, Zöldtea katekin (melanóma ellen), Pure-Way C®komplex- (kolloidális C-vitamin és citrus bioflavonoidok), L-cisztin, E- vitamin, + ALBION® szabadalommal védett kelátkötésű ásványok és Hialuronsav.

BARNULÁS

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 17

VÉDELEM

HIDRATÁLÁS

2012.11.20. 16:26:54


BÉLRADÍR!

Zöld Út az Emésztésnek! Cotifibra bélradír - 12 db ivótasak/doboz Zöld jelzés; vagyis szabad út az emésztésnek!

18-36_old_naturtanya_2012teli_prospektus_210x297mm.indd 18

® ®

A Cotifibra „leradírozza” a bélfalat, szabályozza a bélműködést a székrekedéstől, hasmenéstől, aranyértől vagy az irritábilis bél szindrómától szenvedő embereknél. Kiegészítő terápia diverticulosis és bélgyulladás estén. A Cotifibra támogatást nyújt a fogyni vágyóknak, a gyomorban teltségérzetet vált ki, növeli a tápanyag felszívódást, gyorsítja az emésztést és csökkenti a méreganyag telítettséget. Csökkenti a koleszterinszintet, enyhíti a belek túlérzékenységét, stabilizálja a vércukorszintet és megelőzi az epekő kialakulását. Elősegíti az ásványi anyagok, különösen a kalcium és a magnézium felszívódását.

Natur Tanya

A kivi magas pektin tartalma kíméletesen „leradírozza” a bélfalat, csökkenti a gyulladást, míg proleolitsav tartalma javítja a vérkeringést. A kiviben található actinidin egy fehérjebontó enzim, a papainhoz hasonló proteáz. Az actinidin enzim a fehérjék emésztési idejét rövidíti le a bélcsatornában, a rothadási idő csökken, kevesebb toxin és bélsár marad fent. Ez az az enzim ami alkalmatlanná teszi a kivit turmixokhoz, mert kicsapja a tejtermékeket.

Specchiasol

Fedezi a napi rostbevitelt Kezeli a szélsőséges emésztési zavarokat (hasmenés-székrekedés) IBS, Diverticulosis, Bélgyulladás és aranyér esetén Csökkenti koleszterinszintet Enyhíti a belek túlérzékenységét Stabilizálja a vércukorszintet (II. típusú diabétesz) Elősegíti a testsúly csökkentését Megelőzi az epekő kialakulását Elősegíti a kalcium és a magnézium felszívódását

www.naturtanya.hu

Kivi rostokkal, kivi pektinnel, rövidláncú prebiotikus rostszálakkal és actinidin enzimmel.

2012.11.20. 16:27:05

2012 Téli Katalógus  
2012 Téli Katalógus  

Táplálékgiegészítők, erős növényi hatóanyagokal

Advertisement