Page 1

El n De avBoridgezo, n giftog FrmeeedkPervaHaognlenn ma mm W en a se ti d ba Nogieken(7je)nt, eSe gurn tt a . b (6)n mel en og v HH a va: :SEi jaerrmogerdrenivdeer re Luuk (3). meinter d iøfrrbisutkeikfakenrgBekolin kkehus kHlavossr:isEtk sjstaril.mere laatt. er og e gammelt Htr påstSertabekk nd veh or:usAm i B dam ærum. Blogg: Bolina.no HHvveemm: :

Instagr am:

Bolinabolina

Familiens favorittrom: – Utestuen er noe av de smarteste vi har laget og jeg kan anbefale alle å lage noe lignende hvis plassen tillater det. Hanne har brukt gamle vinduer og kanalplast og dekorert med bambus i taket.

112

Kamille


Vase i håndlaget stil fra Bolina, fra kr 129,-

Inne ute: Hanne nyter det fine uthuset. Det er perfekt hvis det er litt kjølig eller dårlig vær. Vi alltid tak over hodet samtidig som vi likevel er ute, forteller Hanne.

Jeg bruker Havaianas hele sommerhalvåret, kr 349,Lampen i bambus har akkurat den ektheten som Hanne liker. Fra Bolina, kr 1600,-

Hva betyr uteplassen?: Hele familien

Vakker pute med organisk mønster fra Ella Doran, kr 599,-

Små vakre skulpturer passer fint på bordet, fra Bloomingville, kr 179,-

Frø til krydderurter fra Granit, kr 29,- pr. pk.

elsker den. Vi bruker den fra april og helt ut i slutten av september. Lykken er at vi kan være der uansett vær. Favorittplanter?: Humleblomst, arkitektens trøst, urter og bambus. Det går mest i hvitt og grønt. Noe du ikke kan være foruten?: Tine K sine enkle lykter uten dilldall, helst i mørke farger. Hva er sommer for deg?: Bare føtter! Jeg går i Havaianas hele sommeren. Og bading, men siden vannet helst bør være over 25 grader prøver jeg og få til en tur til Hellas innimellom. Hvordan ble uteplassen til?: Jeg så en lignende på nettsiden til en av mine favorittdesignere Piet Hein Eek og falt pladask. Mannen min Per tegnet den og fikk en snekker til å bygge den. Hvilke farger trekkes du mot?: Hvitt, og litt grått for oppnå en lun og varm stemning. Beskriv uteplassen?: Det skal være avslappet og behagelig, og faktisk litt rått. Ikke for mye ting – men heller ikke for minimalistisk. Hvor henter du inspirasjon?: Fra alle messene jeg er på. Trendguruen Li Edelkoort, bloggere, butikker i utlandet, på gaten, Roses Bakery i Paris og London, mennesker … listen er lang.

Har du dilla på noe spesielt?: Gamle skulpturer av trehender i alle varianter, reagensrør, laboratorieformede vaser og fikentre. Hva skaper god stemning?: Telys og kubbelys. Jeg har mange både ute og inne hele året. Noe nytt på ønskelisten?: Fikk akkurat en utegrill med gasskomfyr som mannen min har tegnet og bygget i betong. Jeg er helt forelsket i den. Favorittblogger: Interiør: Lottaagaton. blogspot.no/ Mote: Lookdepernille.com

Vann til varme sommerdager er helt nødvendig. Minimalistisk vannkaraffel fra Bolina, kr 279,Servietter fra HM, kr 10,-

Tøff plakat, fra Bloomingville, kr 129,-

Telysholder i røft treverk fra Verket Interiør, kr 199,-

Svarte detaljer til hvitt og natur gir noe å la blikket falle på. Stablestoler i bambus fra Bloomingville, kr 2149,-

Kamille

113

Mitt favorittrom hanne  
Mitt favorittrom hanne  

Hanne i Kamille Norge

Advertisement