Trehusene på Skarnes

Page 1

TREHUSENE SK ARNES Velkommen til Trehusene på Skarnes. En moderne boligblokk bygget i tre.TREHUSENE SK ARNES

Trehusene på Skarnes er et unikt boligprosjekt fra BoligPartner. Dette er en moderne boligblokk i tre etasjer som skal bygges på en attraktiv og sentrumsnær tomt. Her skal vi kombinere tre som byggemateriale med miljøvennlige løsninger på en ny og spennende måte. Nå settes bærekraft, energieffektivitet, spenstig arkitektur, gode materialvalg og menneskenes trivsel i fokus.

3


MED GANGAVSTAND TIL SENTRUM Trehusene på Skarnes skal bygges i den populære og attraktive boliggaten P. G. Mangsets veg. Herfra er det gangavstand til sentrum, nærhet til Glomma og kort vei til de flotte trimløypene i Skarnesberget. Dette er ei stille og fredelig boliggate, hvor du finner både eneboliger, rekkehus og blokkleiligheter. Med Trehusene kommer en unik mulighet til å kunne flytte inn i en helt ny leilighet i dette rolige bolig­området som er blant de nyere på Skarnes. Med leilighet her, er du ikke avhengig av å bruke bil i hverdagen. Her får du alle servicetilbud du trenger i fin gangavstand fra hjemmet ditt. I sentrum finner du gågate med klesbutikk, barberer, vinmonopol og matbutikk m.m. Skarnes har også et kjøpesenter, Parken, med både apotek, legekontor, restaurant, sparebank samt forskjellige butikker. Alt sammen i kort avstand fra Trehusene.

4


5


6


TRYGGHET I HVERDAGEN Det er mye ansvar å bo i en enebolig. Huset skal vedlikeholdes, hagen skal stelles, snø må måkes og noen ganger oppstår det også uforutsette reparasjoner som må fikses. Med ny, moderne leilighet trenger du ikke å tenke på dette. Her får du akkurat plass nok til det du har behov for, og du trenger aldri å bekymre deg for uforutsette oppusnings­ kostnader. Her bor du lettvint og trygt, og med nærhet til gode naboer. For det gjør noe med hverdagen å kunne ha venner og bekjente i nærheten som du kan ta en kaffekopp med, gå en tur til sentrum med eller kanskje spille en runde med boccia på fellesområdet utenfor boligblokken. Trehusene på Skarnes er et flott sted å bo som passer perfekt for alle som ønsker seg en moderne og praktisk leilighet. Bor du her, kan du bruke fritiden din på akkurat det du selv ønsker. Samtidig er det fint å vite at dette boligprosjektet har et sterkt fokus på bærekraft og miljø. Det brukes kortreiste materialer i treverk til byggingen og klimagassutslippet er lavt. Tykke vegger i tre gir både et sunt inneklima og et varmt hjem med god isolasjon.

7


12 FLOTTE LEILIGHETER OG HEIS Trehusene på Skarnes består av 12 moderne leiligheter. Bygget blir på tre etasjer og får heis. Så her er det enkelt å komme seg frem til sin leilighet, uansett om man bor i 1. 2. eller 3. etasje. Leilighetene er i ulike størrelse, hvor de miste er på 37 kvadratmeter og den største er på 104 kvadratmeter. Det varierer også hvor mange soverom leilighetene har. Så her er det muligheter for å finne en leilighets­ type som passer akkurat for deg og din situasjon. Se nærmere på detaljene i de ulike planløsningene. Disse finner du på side 34-45. Trehusene har søyle- og dragerkonstruksjonen i limtre og vegger, tak og bjelkelagselementer i treverk. Hele fasaden er i tre. Designmessig blir uttrykket lekkert. Konstruksjonen i seg selv er miljøvennlig, da treverk er et fornybart materiale. Trehusene skiller seg ut, og har skapt stor interesse hos både boligkjøpere og i byggebransjen.

8


9


10


STOR OG PRIVAT BALKONG TIL ALLE Alle de 12 leilighetene i Trehusene får sin private uteplass. Gled deg til å nyte morgenens første kaffekopp her ute mens du planlegger hva dagen skal bringe. Leilighetene i 1. etasje får egen markterrasse, mens leilighetene i 2. og 3. etasje får balkong. Det blir også et hyggelig bomiljø utendørs. Ta gjerne en kikk på utenomhusplanen for prosjektet. Dette er en egen plan som illustrerer grøntområder, gangveier og sittebenker.

11


VELKOMMEN INN

BoligPartner velger alltid ut kvalitetsprodukter- og materialer med lang levetid fra norske leverandører. Alle leilighetene i Trehusene på Skarnes får derfor den høye standarden du ønsker og forventer. Her blir det 3-stavs hvitlasert eikeparkett i alle opp­ holdsrom, boder og vindfang. Vegger og tak leveres som glatte, slette gipsvegger. Veggene blir malt i den lune fargen Ascott.

12


Stue og kjøkken – Leilighet 201 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten.

Badene har fliser på gulv, vegghengt klosett, baderom­

Vinduene er godt isolerte og leveres med barne- og

innredning, dusjvegger, og LED downlights i tak. På badene

tyverisikring.

blir det også opplegg for vaskemaskin, hvor det er god plass til å sette tørketrommel over.

Leilighetene vil også ha bodplass, hvor du kan ha tur- og treningsutstyret ditt.

Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet og leveres i en glatt, grå utførelse. Her blir det godt med

Det blir muligheter for å gjøre enkelte tilvalg i leilighetene.

skapplass, innebygd stekeovn, induksjonsplatetopp og

Se leveransebeskrivelsen for flere detaljer.

oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger ikke.

13


14


Stue og kjøkken – Leilighet 202 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten. 15


16


Kjøkken – Leilighet 103 Leiligheten ligger på bakkeplan med markterrasse. 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten. 17


18


Soverom – Leilighet 204 (tilsvarende for 104 og 304) 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten. 19


20


Stue og kjøkken – Leilighet 204 (tilsvarende for 104 og 304) 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten. 21


22


Spisestue – Leilighet 204 (tilsvarende for 104 og 304) 3D-illustrasjonen er veiledende og kan avvike fra virkeligheten. 23


PD

24


DF

FRISK INNELUFT OG VANNBÅREN VARME Gled deg til å bo i en moderne leilighet med et friskt og sunt inneklima. Leilighetene får balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinner. Dette betyr at systemet sørger for å tilføre riktig mengde luft som er filtrert, renset og forvarmet, for så å trekke ut samme mengde «oppbrukt» og dårlig inneluft. Den friske luften tilføres i stue og soverom via ventiler. Den gamle luften fjernes via ventiler i bad/vaskerom og kjøkken. Anlegget bytter ut luften i leiligheten flere ganger om dagen. Alle leilighetene får gulvvarme på bad. I leiligheten for øvrig leveres viftekonvektor med oppvarmet vann via varmepumpe.

TRYGG PARKERING OG EGEN SPORTSBOD Har du bil? Den kan du trygt parkere i din egen carport. Det følger med en slik parkeringsplass til hver leilighet. Utover det blir det mulig å kjøpe en ekstra parkeringsplass, hvis man ønsker en privat parkeringsplass til. Alle leilighetene får også sin egen sportsbod. Denne er plassert i tilknytning til carport-anlegget. Sportsboden er praktisk og fin å ha til oppbevaring av turutstyr, kofferter, sykler eller det du har mest behov for.

25


GIR STASJONS­ OMRÅDET ET LØFT Fra Trehusene er det kort vei til Skarnes stasjon. Her etableres det nå en ny undergang samt to sideplatt­ former slik at det blir plass til to tog med lenge på 220 meter her. Med ny gangkuvert bindes stasjonsområdet bedre sammen med sentrum, slik at det også blir en kortere gåavstand for å komme frem til stasjonen. Hele området rundt stasjonsbygningen får et løft og stasjonen på Skarnes blir mer moderne. Ifølge BANE NOR skal anlegget stå klart ved utgangen av 2021. Skarnes stasjon ble anlagt langs Kongsvingerbanen i 1862, og er et knute­punkt for tettstedet. Nærheten til togstasjonen gir deg en frihet i hverdagen din. Hva med en svipptur til Operaen i Oslo, eller en shoppingtur til Kongsvinger? Togreisen tar kun en time til storbyen og 13 raske minutter til festningsbyen i sør-øst. (Kilde: BANE NOR)

26


27


ET AKTIVT LIV PÅ SKARNES Det gir en egen ro å kunne bo så landlig og fritt. I naturskjønne Skarnes fylles hverdagene av et aktivt friluftsliv og god tid til å være sammen med den du er mest glad i. Hvis du er glad i å gå på tur, er de mange og godt etablerte turstiene i Skarnesberget et natur­ lig valg. Her er det også flott utsikt. Eller hva med en tur til gapahuken på Langdalstoppen? Turmulighetene er så mange og varierte. For de yngste i familien, er det kanskje lekelandet på Strøm som frister mest. Eller et besøk i Sør-Odal idrett- og aktivitetspark (SIAP) Her finnes både vannskianlegg, fotballbaner og paintball-anlegg. På vinterstid kan dere teste ut både lysløyper, akebakker og skihopping. Det er bare å glede seg.

28


SIAP VANNSKIANLEGG

DAMLITJERN TURSTIER

GAMLEBRUA

LEKEPLASS I SENTRUM

29


UTOMHUSPLAN

7m

3m

7m

6m

4m

7m

1,

4

m

1m

1m

30


FASADER

Fasade Nord Salg

Hus B –Nord nord B Fasade Salg us B Fasade NordHus Salg us B Fasade Nord Hus SalgB Fasade Nord Salg

Fasade Sør Salg

Hus B Fasade Sør Salg us B Fasade Sør Salg us B Fasade Sør Salg Hus B Fasade Sør Salg Hus B – sør

Hus B Fasade Vest Salg

Hus BVest – Hus vest Hus B Fasade SalgB Fasade Vest Salg Hus B Fasade Vest Salg Hus B Fasade Vest Salg REV

BESKRIVELSE

LOKALISERINGSFIGUR:

REV BES REV BES LOKALISERINGSFIGU

LOKALISERINGSFIGU

TILTAKSHAVER:

ENTREPRENØR:

TILTAKSHAVER: TILTAKSHAVER:

Hus B Fasade Øst Salg

PROSJEKTNAVN: ENTREPRENØR: ENTREPRENØR:

Skarnes TEGN.STATUS:

Forprosjekt KONSULENT PROSJEKTNR:

T20013

Hus B Fasade Øst Salg Hus B Fasade Øst Salg Hus B Fasade Hus B Fasade Øst Salg Hus BØst– Salg øst 1:200

PROSJEKTNR:

T18028

SAKS

AB

TEGNINGSDATO:

08.06.21

PROSJEKTNAVN: PROSJEKTNAVN: TEGNINGSNAVN:

1

2

5

10

15

Skarnes Skarnes

FasaderTEGN.STATUS: Salg

20

Forprosjekt Forprosjekt KONSULENT PROSJEK

TEGN.STATUS: TEGNINGSNUMMER:

A-40-B-002 T20013

KONSULENT PROSJE

T20013

PROSJEKTNR: TEGN PROSJEKTNR: TEGN

1:200 1:200

31

1 1

2 2

5

1:200 5 1:200

1

1

2

2

10 10

5

5

15 15

10 10

20 20

15 15

T18028 08. T18028 08. TEGNINGSNAVN: TEGNINGSNAVN: Fasader Salg Fasader Salg TEGNINGSNUMMER: TEGNINGSNUMMER:

A-40-B-0 A-40-B-0


ETASJEPLANER

PLAN 1 BA BB BC

5 400

BE BF BG

5 400

2 400

4 218

Walk in closet 3,6 m²

2 268

Innvendig bod 4,8 m²

Tekn.rom 7,2 m²

SOV2 11,3 m²

2 750

GANG 9,2 m²

SOV2 8,6 m²

GANG 8,3 m²

SOV2 8,6 m²

GANG 3,8 m²

BAD 6,5 m²

B4

STUE/KJK 36,9 m²

BAD 4,9 m²

STUE/KJK 16,9 m²

3 460

STUE/KJK 16,9 m²

STUE/KJK 38,9 m² B5

GARDEROBE 1,4 m²

B1-103 2R-01 37,3 m²

B1-101 4R-02 103,7 m²

GARDEROBE 1,4 m²

REV

BESKRIVELSE

DATO

SIGN

KNTR

LOKALISERINGSFIGUR:

B1-102 2R-02 37,3 m² SOV1 7,5 m²

B1-104 3-4R-1 89,9 m²

SOV3 9,6 m²

B

4 358

SOV1 7,4 m² Terrasse 15,3 m²

Terrasse 12,0 m² B6

BAD 4,9 m²

BAD 4,9 m²

GANG 3,8 m²

Terrasse 12,0 m²

TILTAKSHAVER:

2 382

HUS B

Terrasse 17,9 m²

ENTREPRENØR:

TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no PROSJEKTNAVN:

Skarnes

B7

TEGN.STATUS:

FAG:

Skisseprosjekt KONSULENT PROSJEKTNR:

T20013 SKALA:

1 : 100

ARK

SAKSB:

-

TEGNINGSDATO:

07.06.21

TEGN:

GNR:

ABA

-

KONTR:

BNR:

ABB

C:\Users\aba\Documents\T20013 Skarnes konsept - (BB1 - huc B_2021)_aba.rvt

1 800

B3

g i 2. og 3.et

BOD 4,0 m²

FELLES 36,2 m²

BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m²

Balkong

-

TEGNINGSNAVN:

Plan 1.etg TEGNINGSNUMMER:

A-20-0-001

32

REV:

07.06.2021 16:05:48

B2

SOV1 19,0 m²

Walk in closet 3,7 m²

Sprinkelrom 4,1 m²

Utvendig bod 6,2 m²

B1

5 168

2 400

BD


PLAN 2 BA BB BC

5 400

BE BF BG

5 400

2 400

4 218

5 168

2 400

BD

B2-201 3R-01 64,5 m² SOV1 11,7 m²

BALKONG 12,0 m²

Walk in closet 3,6 m²

B1

2 268

GANG 5,2 m²

B2

SOV2 6,3 m²

GARDEROBE 1,8 m²

FELLES 35,9 m²

BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m²

STUE/KJK 30,9 m²

BAD 4,9 m²

2 750

GANG 10,3 m²

SOV 2 6,7 m² GANG 8,3 m²

SOV2 8,6 m²

1 800

BOD 2,6 m²

BAD 6,2 m²

15 155

B4

BAD 4,9 m²

BAD 6,5 m²

STUE/KJK 37,3 m² STUE/KJK 24,1 m²

GANG 8,2 m²

GARDEROBE 1,2 m²

3 460

18 487

B2-203 3R-01 77,8 m² STUE/KJK 38,9 m²

B5

B2-204 3-4R-1 89,9 m²

REV

BESKRIVELSE

SIGN

KNTR

SOV1 9,5 m²

B

SOV2 7,5 m²

SOV1 11,5 m²

DATO

LOKALISERINGSFIGUR:

B2-202 3R-12 60,5 m²

4 358

BALKONG 15,3 m²

BALKONG 24,2 m²

TILTAKSHAVER:

HUS B

BALKONG 17,9 m²

B6

ENTREPRENØR:

3 256

2 382

TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no C:\Users\aba\Documents\T20013 Skarnes konsept - (BB1 - huc B_2021)_aba.rvt

B3

PROSJEKTNAVN:

Skarnes

B7

TEGN.STATUS:

FAG:

Arbeidstegning KONSULENT PROSJEKTNR:

T20013 SKALA:

1 : 100

ARK

SAKSB:

-

TEGNINGSDATO:

07.06.21

TEGN:

GNR:

KONTR:

BNR:

ABA ABB

-

TEGNINGSNAVN:

TEGNINGSNUMMER:

07.06.2021 16:06:28

Plan 2.etg REV:

A-20-0-002

PLAN 3 BA BB BC

5 400

BE BF BG

5 400

2 400

4 218

5 168

2 400

BD

B3-301 3R-01 64,5 m²

SOV1 11,7 m² Walk in closet 3,6 m²

B1

2 268

GANG 5,2 m²

B2

BAD 4,9 m²

SOV2 6,3 m²

GARDEROBE 1,8 m²

FELLES 35,9 m²

BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m²

BALKONG 12,0 m²

STUE/KJK 30,9 m²

2 750

GANG 10,3 m²

SOV 2 6,7 m² GANG 8,3 m²

SOV2 8,6 m²

BAD 4,9 m² BOD 2,6 m²

BAD 6,2 m² BAD 6,5 m²

B4

STUE/KJK 37,3 m² STUE/KJK 24,1 m²

GANG 8,2 m²

GARDEROBE 1,2 m²

STUE/KJK 38,9 m²

B5

B3-304 3-4R-1 89,9 m² SOV1 11,5 m²

REV

DATO

SIGN

KNTR

SOV1 9,5 m²

B

SOV2 7,5 m²

4 358

BALKONG 15,3 m²

BALKONG 24,2 m²

B6

BESKRIVELSE

LOKALISERINGSFIGUR:

B3-302 3R-12 60,5 m²

TILTAKSHAVER:

2 382

HUS B

BALKONG 17,9 m²

ENTREPRENØR:

TAG arkitekter Osterhaus' gate 27, 0183 Oslo post@tagarkitekter.no www.tagarkitekter.no PROSJEKTNAVN:

Skarnes

B7

TEGN.STATUS:

FAG:

Skisseprosjekt KONSULENT PROSJEKTNR:

T20013 SKALA:

1 : 100

SAKSB:

-

TEGNINGSDATO:

07.06.21

TEGN:

GNR:

ABA

-

KONTR:

BNR:

ABB

C:\Users\aba\Documents\T20013 Skarnes konsept - (BB1 - huc B_2021)_aba.rvt

18 411

3 460

B3-303 3R-01 77,8 m²

-

TEGNINGSNAVN:

Plan 3.etg TEGNINGSNUMMER:

A-20-0-003

33

REV:

07.06.2021 16:07:04

1 800

B3


PLAN 1

4-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4

Walk in closet 3,7 m²

B

SOV1 19,0 m²

Walk in closet 3,7 m² SOV1 19,0 m²

SOV1 19,0 m²

Walk in closet 3,7 m²

B

B

BOD 4,0 m²

BOD 4,0 m²

BOD 4,0 m²

Opsjon for bad

Opsjon for bad

Opsjon for bad

GANG 9,2 m²

GANG 9,2 m² Walk in closet 3,7 m²

REV DATO

SOV2 11,3 m²

GANG 9,2 m²

SOV1 19,0 m²

DATO BESKRIVELSE SIGN KNTR 1:100 SOV3 SIGN 9,6 KNTR m²

BAD 4,9 m²

STUE/KJK 36,9 m²

STUE/KJK 36,9 m²

STUE/KJK 36,9 m²

SOV2 11,3 m²

SOV3 9,6 m²

SOV3 9,6 m²

SOV3 9,6 m²

Leil.type Leil.type 4R-02 Leil.nr 4R-02 B1-101 Terrasse 15,3 m²

Terrasse 15,3 m²

1:100

1

BAD 4,9 m²

BAD 4,9 m²

MERK: orbehold i prospekt, vedlegg Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg t. BOD til kontrakt og kontrakt. vedlegg ke i leveransen. 4,0 m² Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. himlinger og kan Det vil bliOpsjon nedsenkede for bad himlinger og kan ger for tekniske anlegg som forekomme innkassinger for tekniske anlegg som er i leilighetene. Typiske ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske gg som himling er fks. bod, edsenket arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, ke med nedsenket himling bad er og gang.I arealer med nedsenket himling er ks. bod, mm. minimum høyde 2200mm. ng er de oppgitte arealer er samt Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer ealer og de enkelte rom vil på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil realer kunne forekomme GANG m vil 9,2 m² r en bruksenhet er det Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det en som ligger innenfor arealet av bruksenheten som ligger innenfor etBRA medregnes areal som omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som or og ledninger, sjakter, søyler, opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, al som l. innenfor bruksenheteninnredningsenheter (NS o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, 3940). eten realet(NS mellom innside vegger Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger ngsdel (Takstbransjens for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger retningslinjer). BAD ns er primærrommenes P-rom areal (P-rom) 4,9 m² er primærrommenes realet av innvendige vegger nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger boder og tekniske rom mellom disse, minus boder og tekniske rom vegger har ikke inkludert sjakter (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter mleilighetsvegger i P-rom. innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter ninger er basert på; Definisjoner og beregninger er basert på; om. STUE/KJK - NS3940: 2012 0: «bruk av arealbetegnelser 36,9 m² - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser g» fra 2012 ved omsetning av bolig» fra 2012 gnelser for arealmåling av ningslinjer - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av bolig -2009. åling av markterrasse eller balkong - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong vhengig av etasje som tegningen viser avhengig av etasje lkong ende. Tegninger er veiledende. omme. Endringer kan forekomme. BESKRIVELSE

SOV2 11,3 m²

SOV2 11,3 m²

1 2 DATO

2 SIGN

KNTR 5

1:100

51

Skarnes Prosjekt nr.: Skarnes Salgstegning T20013 B1-101 Salgstegning Dato: B1-101 07.06.21 10

Leil.nr B1-101

TAG ARKITEKTER AS - OSLO 10 5 Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo Tegningsnr.: TAG ARKITEKTER AS post@tagarkitekter.no - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-10

BRA-S 103,7 m² P-ROM 102,1 m²

Terrasse 15,3 m²

34

Skarnes Salgstegning

1

1

Terrasse 15,3 m²

2

Leil.type 4R-02

B1-10

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Målestokk:

Tegn:


PLAN 1

3-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4

:

B

B

GANG 3,8 m²

GANG 3,8 m²

BAD 4,9 m²

BAD 4,9 m²

B

STUE/KJK 16,9 m²

vedlegg

gg som ke ks. bod, ng er

realer m vil

GANG 3,8 m² GARDEROBE 1,4 m²

MERK: Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg til kontrakt og kontrakt. Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. GANG BAD Det vil bli nedsenkede himlinger og kan 3,8 m² for tekniske anlegg 4,9 forekomme innkassinger somm²

S3940: «bruk av DATO arealbetegnelser SIGN v bolig» fra 2012 s Retningslinjer for arealmåling av

BESKRIVELSE KNTR

1:100

1

2 DATO

SOV1 7,5 m² Terrasse 12,0 m²

Leil.type 2R-02

SIGN

KNTR

3

Prosjekt nr.:

SIGN

KNTR 5

eiledende. forekomme. DATO

Leil.nr B1-102

3

1:100

1

1

2

Skarnes T20013 Leil.type Salgstegning 2R-02 Dato: B1-102 07.06.21

2

5

10

Leil.type 2R-02

1:100

Terrasse 12,0 m²

Terrasse 12,0 m²

n ha markterrasse eller balkong iser avhengig av etasje

BESKRIVELSE

GARDEROBE 1,4 m²

ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, bad og gang.I arealer med nedsenket himling er minimum høyde 2200mm. Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil kunne forekomme

beregninger er basert på; REV

GARDEROBE 1,4 m²

SOV1 7,5 m²

SOV1 7,5 m² STUE/KJK 16,9 m²

et til forbehold i prospekt, vedlegg (BRA) for en bruksenhet er det Bruksareal STUE/KJK ntrakt. arealet av bruksenheten som ligger innenfor et m²medregnes areal som går ikke i leveransen. omsluttende vegger.16,9 I BRA GARDEROBE or nkede himlinger og kan opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, 1,4 m² al som assinger for tekniske anlegg som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, prinkler i leilighetene. Typiske 3940). eten (NS ha nedsenket himling erNettoareal fks. bod, (NTA) er arealet mellom innside vegger ealer med nedsenket himling er for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger 2200mm. retningslinjer). ns sninger samt de oppgitte arealer P-rom areal (P-rom) er primærrommenes otalarealer og de enkeltenettoareal rom vil (NTA) og arealet av innvendige vegger SOV1 me mellom disse, minus boder og tekniske rom 7,5 m² vegger (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter mA) for en bruksenhet er det innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter enheten som ligger innenfor Definisjoner og beregninger er basert på; om. ger. I BRA medregnes areal som 2012 - NS3940: r, rør og ledninger, sjakter, søyler, til NS3940: «bruk av arealbetegnelser - Veiledning eter o.l. innenfor bruksenheten (NS ved omsetning av bolig» fra 2012 gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av ) er arealet mellom innside vegger bolig -2009. åling av bygningsdel (Takstbransjens - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje lkong er primærrommenes rom) og arealet av innvendige vegger er veiledende. Tegninger inus boder og tekniske rom Endringer kan forekomme. Terrasse 0). Vi har ikke inkludert sjakter 12,0 m² ende leilighetsvegger i P-rom.

STUE/KJK 16,9 m²

BAD 4,9 m²

Leil.nr B1-102

5

35

Skarnes Salgstegning

10

Prosjekt nr.:

A-26-B-10

Skarnes Salgstegning B1-102

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Tegningsnr.:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

BRA-S 37,3 m² P-ROM 36,3 m²

Målestokk:

B

Tegn:


PLAN 1

2-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

B

GANG 3,8 m²

BAD 4,9 m²

STUE/KJK 16,9 m²

BAD 4,9 m²

GARDEROBE 1,4 m²

MERK: Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg til kontrakt og kontrakt. vedlegg Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan forekomme innkassinger for tekniske anlegg som GANG ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske 3,8 m² gg som arealer som BADkan ha nedsenket himling er fks. bod, ke bad og gang.I 4,9 m² arealer med nedsenket himling er ks. bod, minimum høyde 2200mm. ng er Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil hold realeri prospekt, vedlegg kunne forekomme m vil everansen. STUE/KJK Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det linger og kan 16,9innenfor m² arealet av bruksenheten som ligger etor tekniske anlegg som omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som orilighetene. Typiske opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, nket himling er fks. bod,GARDEROBE al som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS nedsenket himling er søyler, 1,4 m² 3940). . eten (NS Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger amt de oppgitte arealer for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens og de enkelte rom vil vegger retningslinjer). ns P-rom areal (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger bruksenhet er det mellom disse, minus boder og tekniske rom om ligger innenfor vegger (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter A medregnes areal som m innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. edninger, sjakter, søyler, akter SOV1 og beregninger er basert på; Definisjoner nenfor om. bruksenheten (NS 7,4 m²2012 - NS3940: - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser et mellom innside vegger ved omsetning av bolig» fra 2012 del (Takstbransjens gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av bolig -2009. rimærrommenes åling av - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong et av innvendige vegger som tegningen viser avhengig av etasje rlkong og tekniske rom ikke inkludert sjakter Tegninger er veiledende. hetsvegger i P-rom. Endringer kan forekomme. er er basert på; Terrasse bruk av arealbetegnelser 12,0 m² 1 a 2012 REV BESKRIVELSE 1:100 linjer for arealmåling av DATO SIGN KNTR

STUE/KJK 16,9 m² SOV1 7,4 m²

GARDEROBE 1,4 m²

SOV1 7,4 m²

SOV1 7,4 m²

Terrasse 12,0 m²

Terrasse 12,0 m²

Leil.type 2R-01

Terrasse 12,0 m²

Leil.type

SIGN

KNTR

Prosjekt nr.:

Skarnes 2R-01 Salgstegning B1-103 2 DATO

SIGN

KNTR 5

1

1:100

2

3

1

2

Leil.nr B1-103

5

36

Skarnes Salgstegning

Dato:

07.06.21 Tegningsnr.:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-10 Skarnes T Salgstegning D B1-103 BRA-S 0

Pr

37,3 m² TAG ARKITEKTER AS - OSLO 10P-ROM Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo 36,3 m² post@tagarkitekter.no

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Le

B1-103 T20013

5 10

Leil.type 2R-01 DATO

Leil.nr B1-103

3

. me.

SKRIVELSE

STUE/KJK 16,9 m²

GANG 3,8 m² GARDEROBE 1,4 m²

kterrasse eller balkong ngig av etasje

1:100

GANG 3,8 m²

BAD 4,9 m²

Målestokk:

Tegn:

Te

A


PLAN 1

3-4 ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1

Walk in closet 3,6 m²

Plan 2 Plan 3

Walk in closet 3,6 m²

Walk in closet 3,6 m²

Plan 4 B

B

B

BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m² BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m²

BOD 3,9 m²

SOV1 16,6 m²

Opsjon for bad

Opsjon for bad

Opsjon for bad

SOV2 8,6 m² SOV2 8,6 m²

GANG 8,3 m²

GANG 8,3 m²

SOV2 8,6 m²

GANG 8,3 m²

Walk in closet 3,6 m² BAD 6,5 m²

BAD 6,5 m²

BAD 6,5 m²

BOD SOV1 t til forbehold i prospekt,MERK: vedlegg 16,6 m²vedlegg 3,9 m² ntrakt. Generelt vises det til forbehold i prospekt, år ikke i leveransen. til kontrakt og kontrakt. vedlegg Opsjon for bad kede himlinger og kan Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. ssinger for tekniske anlegg som Det vil bli nedsenkede himlinger og kan inkler i leilighetene. Typiske forekomme innkassinger for tekniske anlegg som ha nedsenket himling erventilasjon fks. bod, og sprinkler i leilighetene. Typiske gg som aler med nedsenket himling er som kan ha nedsenket himling er fks. bod, arealer ke 2200mm. bad og gang.I arealer med nedsenket himling er ks. bod, sninger samt de oppgitteminimum arealer høyde 2200mm. ng er alarealer og de enkelte rom SOV2 GANG Avvikvilfra viste løsninger samt de oppgitte arealer e 8,3 8,6totalarealer m² på boenheens og de enkelte rom vilm² realer kunne forekomme m for vil en bruksenhet er det A) nheten som ligger innenfor Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det ger. I BRA medregnes areal somav bruksenheten som ligger innenfor arealet etrør og ledninger, sjakter, søyler, omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som or er o.l. innenfor bruksenheten opptas(NS av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, al som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, er arealet mellom innside vegger 3940). BAD eten (NS (Takstbransjens ygningsdel Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger 6,5 m² for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger om) er primærrommenes retningslinjer). ns og arealet av innvendigeP-rom veggerareal (P-rom) er primærrommenes nus boder og tekniske rom nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger 0). Vi har ikke inkludert sjakter mellom disse, minus boder og tekniske rom vegger nde leilighetsvegger i P-rom. (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter meregninger er basert på; innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter Definisjoner og beregninger er basert på; STUE/KJK om. S3940: «bruk av arealbetegnelser - NS3940: 2012 38,9 m² bolig» fra 2012 - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser Retningslinjer for arealmåling av ved omsetning av bolig» fra 2012 gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av n ha markterrasse eller balkong bolig -2009. åling av ser avhengig av etasje - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje lkong iledende. orekomme. Tegninger er veiledende. Endringer kan forekomme. BESKRIVELSE

DATO SIGN BESKRIVELSE

REV DATO

SIGN

KNTR

1:100

KNTR 1

1:100

2 DATO

STUE/KJK 38,9 m²

STUE/KJK 38,9 m²

STUE/KJK 38,9 m²

Leil.type 3-4R-1

Terrasse 17,9 m²

Terrasse 17,9 m²

2 SIGN

Skarnes Salgstegning B1-104 10

5

KNTR 5

1:100

1

2 10

Leil.type 3-4R-1

Terrasse 17,9 m²

37

B1

8

8

Terrasse 17,9 m²

1

Leil.type 3-4R-1 Leil.nr B1-104

Skarnes Salgstegning

Leil.nr B1-104

Dato:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO 07.06.21 Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo 5 post@tagarkitekter.no Tegningsnr.: TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-10

BRA-S 89,9 m² P-ROM 88,8 m²

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Skarnes Prosjekt nr.: Salgstegning B1-104T20013

Målestokk:

Tegn:


PLAN 2

3-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

SOV1 11,7 m²

SOV1 11,7 m²

SOV1 11,7 m²

GANG 5,2 m²

MERK: GARDEROBE GANG Generelt vises det til forbehold 1,8 m² i prospekt, vedlegg 5,2 m² til kontrakt og kontrakt. Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan GARDEROBE forekomme innkassinger for tekniske anlegg som 1,8 m² i leilighetene. Typiske ventilasjon og sprinkler arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, bad og gang.I arealer med nedsenket himling er minimum høyde 2200mm. Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil kunne forekomme

vedlegg

gg som gg ke ks. bod, ng V1er

7 m² m realer m vil d,

BAD 4,9 m²

vegger m ns er, EROBE NS m² vegger er m akter om.

r gnelser

åling av

lkong er

GARDEROBE 1,8 m² STUE/KJK 30,9 m²

BALKONG 12,0 m²

REV

STUE/KJK 30,9 m²

BALKONG 12,0 m²

Leil.type 3R-01 SOV2 6,3 m²

DATO

DATO

1

BESKRIVELSE SIGN

SIGN

KNTR

KNTR

1:100

1:100

1

SOV2 6,3 m²

SOV2 6,3 m²

Leil.type 3R-01

2 DATO

2

SIGN

KNTR 5

5

1:100

1

2

Leil.type 3R-01

38

Skarnes Salgstegning

Leil.nr B2-201 Leil.nr B2-201

Skarnes Salgstegning B2-201 Skarnes 5 TAG ARKITEKTER AS - OSLO Salgstegning 10 Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no B2-201

Tegninger er veiledende. Endringer kan forekomme.

av

STUE/KJK 30,9 m² BALKONG 12,0 m²

BAD 4,9 m²

SOV2 6,3 m²

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS 3940). GANG BAD Nettoareal (NTA) er arealet innside vegger 5,2 m² 4,9mellom m² for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer). P-rom areal (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. Definisjoner og beregninger er basert på; - NS3940: 2012 - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012 - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av bolig -2009. - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje

et r or al som søyler, eten (NS

GANG STUE/KJK 5,2 m² 30,9 m²

BAD 4,9 m²

10

TAG ARKITEKTER AS - OSLO

gate 27 / 0183 Oslo Leil.nr Osterhaus' BRA-S post@tagarkitekter.no B2-201 64,5 m² P-ROM 63,4 m²

Prosjekt nr.:

T20013

63,4

07.06.21 T20013 Tegningsnr.:

Dato:

Tegningsnr.:

A-26-B-201

Tegn:

M

A-26-B-20

07.06.21

ABB Målestokk:

6 64,5

Dato: Prosjekt nr.:

Kontr:

T20013 Dato:

Prosjekt nr.:

6


PLAN 2 Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

vedlegg

3-ROMS

B

BAD 4,9 m²

GARDEROBE 1,2 m²

MERK: Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg GANG til kontrakt og kontrakt. 10,3 m² Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan forekomme innkassinger for tekniske anlegg som ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, bad og gang.I arealer med nedsenket himling er minimum høyde 2200mm. Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer BAD på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil 4,9 m² kunne forekomme

av arealbetegnelser 12 REV r for arealmåling av DATO asse eller balkong av etasje

BESKRIVELSE SIGN

DATO

KNTR

SIGN

1:100

KNTR

1 BALKONG 15,3 m²

1:100

GANG 10,3 m²

BAD 4,9 m²

SOV 2 6,7 m²

BAD 4,9 m²

STUE/KJK 24,1 m²

SOV1 GARDEROBE 9,5 m² 1,2 m²

gg som ke ks. bod, ng er i prospekt, vedlegg realer m vil ansen. er og kan Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det kniske anlegg som arealet av bruksenheten som ligger innenfor etetene. Typiske omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som orhimling er fks. bod, opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, al som himling er senket innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, 3940). eten (NS arealer de oppgitte Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger STUE/KJK de enkelte rom vil GARDEROBE for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger 24,1 m² 1,2 m² retningslinjer). ns P-rom areal (P-rom) er primærrommenes senhet er det nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger gger innenfor mellom disse, minus boder og tekniske rom vegger dregnes areal som (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter m nger, sjakter, søyler, innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter or bruksenheten (NS Definisjoner SOV1 og beregninger er basert på; om. - NS3940: 9,5 m²2012 ellom innside vegger - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser Takstbransjens ved omsetning av bolig» fra 2012 gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av ærrommenes bolig -2009. åling av innvendige vegger - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong tekniske rom som tegningen viser avhengig av etasje lkong inkludert sjakter vegger i P-rom. Tegninger er veiledende. basert på; Endringer kan forekomme.

VELSE

GANG 10,3 m²

GANG 10,3 m²

SOV 2 6,7 m²

SOV 2 GARDEROBE 6,7 m² 1,2 m²

STUE/KJK 24,1 m²

STUE/KJK 24,1 m²

SOV1 9,5 m²

SOV 2 6,7 m² SOV1 9,5 m² BALKONG 15,3 m²

BALKONG 15,3 m²

Leil.type 3R-12

Leil.nr B2-202

BALKONG 15,3 m²

5 Leil.type

Leil.n B2-202

Prosjekt nr.:

3R-12 Skarnes Salgstegning B2-202 2 DATO

1

SIGN

KNTR 5

1

1:100

2

5

39

Skarnes Salgstegning

T20013 Dato:

07.06.21

5 10

Leil.type 3R-12

2

6

Leil.nr B2-202

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

Prosjek

Skarnes A-26-B-20 T20 Salgstegning Dato: B2-202 07.0

BRA-S 60,5 m² TAG ARKITEKTER AS - OSLO 10 Osterhaus' P-ROMgate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no 59,5 m²

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Tegningsnr.:

Målestokk:

Tegn:

Tegnin

A-2


PLAN 2

3-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

BAD 6,2 m²

BAD 6,2 m²

BOD 2,6 m²

GANG 8,2 m² STUE/KJK 37,3 m²

GANG 8,2 m²

B

BOD 2,6 m²

BAD 6,2 m²

BOD 2,6 m² GANG 8,2 m²

KNTR

STUE/KJK 37,3 m² SOV1 11,5 m²

MERK: Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg SOV1 SOV2 til kontrakt og kontrakt. 7,5 m² 11,5 m² vedlegg Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. BAD BOD Det vil bli nedsenkede himlinger og kan ,2 m² 2,6 m² forekomme innkassinger for tekniske anlegg som ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske gg som arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, ke GANG bad og gang.I arealer med nedsenket himling er STUE/KJK ks. bod, 8,2 m² minimum høyde 2200mm. 37,3 m² ng er Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil realer kunne forekomme m vil SOV1 11,5 m² forbehold i prospekt, vedlegg Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det kt. arealet av bruksenheten som ligger innenfor etikke i leveransen. omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som or himlinger og kan de opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, al som nger for tekniske anlegginnredningsenheter som o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, ler i leilighetene. Typiske 3940). eten (NS himling er fks. bod, nedsenket Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger r med nedsenket himling foreromsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger 00mm. retningslinjer). ns samt de oppgitte arealer nger P-rom areal (P-rom) er primærrommenes realer og de enkelte romnettoareal vil (NTA) og arealet av innvendige vegger SOV1 SOV2 mellom disse, minus boder og tekniske rom 7,5 m² 11,5 m² vegger (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter mor en bruksenhet er det innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter eten som ligger innenforDefinisjoner og beregninger er basert på; om. I BRA medregnes areal- som NS3940: 2012 r og ledninger, sjakter, søyler, - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser o.l. innenfor bruksenheten ved(NS omsetning av bolig» fra 2012 gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av arealet mellom innside vegger bolig -2009. åling av (Takstbransjens ningsdel - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje m)lkong er primærrommenes BALKONG arealet av innvendige vegger Tegninger er veiledende. 24,2 m² s boder og tekniske rom Endringer kan forekomme. Vi har ikke inkludert sjakter e leilighetsvegger i P-rom. gninger er basert på; 1 2 DATO REV BESKRIVELSE

40: «bruk av arealbetegnelser DATO SIGN olig» fra 2012 tningslinjer for arealmåling av

SOV2 7,5 m²

BALKONG 24,2 m²

SOV2 BALKONG 7,5 m² 24,2 m²

Leil.type 3R-01

BALKONG 24,2 m²

KNTR 5

SIGN

1:100

1

dende. komme. SIGN

KNTR

1

2

Skarnes T20013 Leil.type Salgstegning 3R-01 B2-2 Dato: B2-203 07.06.21

2

5

10

Leil.type 3R-01

DATO

7

Prosjekt nr.:

1:100

1:100

Leil.nr B2-203

7

a markterrasse eller balkong avhengig av etasje

BESKRIVELSE

STUE/KJK 37,3 m²

Leil.nr B2-203

5

40

Skarnes Salgstegning

A-26-B-20

Skarnes

BRA-S Salgstegning 77,8 m² B2-203 P-ROM 76,2 m² TAG ARKITEKTER AS - OSLO 10

Prosjekt nr.:

Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Tegningsnr.:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

Målestokk:

Tegn:


PLAN 2

seringfigur:

3-4 ROMS

Lokaliseringfigur:

1

Plan 1

2

Walk in closet 3,6 m²

Plan 2

3

Plan 3

4

Walk in closet 3,6 m²

Walk in closet 3,6 m²

Plan 4 B

B

B

SOV1 16,6 m² SOV1 16,6 m²

BOD 3,9 m² SOV1 16,6 m²

BOD 3,9 m²

BOD 3,9 m²

Opsjon for bad

Opsjon for bad

Opsjon for bad

SOV2 8,6 m² SOV2 8,6 m²

GANG 8,3 m² SOV2 8,6 m²

GANG 8,3 m²

GANG 8,3 m²

Walk in closet 3,6 m² BAD 6,5 m²

BAD 6,5 m²

BAD 6,5 m²

K: BOD elt vises det til forbeholdMERK: i prospekt, vedleggSOV1 m² m² trakt og kontrakt. Generelt vises det 16,6 til forbehold i prospekt,3,9 vedlegg utstyr inngår ikke i leveransen. til kontrakt og kontrakt. vedlegg Opsjon for bad bli nedsenkede himlinger og kan Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. mme innkassinger for tekniske som himlinger og kan Det vil blianlegg nedsenkede asjon og sprinkler i leilighetene. Typiske forekomme innkassinger for tekniske anlegg som r som kan ha nedsenketventilasjon himling erog fks. bod, i leilighetene. Typiske sprinkler gg som arealer med nedsenket himling er g gang.I arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, ke um høyde 2200mm. bad og gang.I arealer med nedsenket himling er ks. fra bod, viste løsninger samt minimum de oppgitte arealer høyde 2200mm. ng er enheens totalarealer og Avvik de enkelte romløsninger vil SOV2 GANG fra viste samt de oppgitte arealer forekomme m²enkelte rom vil 8,6 m² på boenheens totalarealer 8,3 og de realer kunne forekomme m vil (BRA) for en bruksenhet er det sareal t av bruksenheten som Bruksareal ligger innenfor (BRA) for en bruksenhet er det ttende vegger. I BRA medregnes som arealet avareal bruksenheten som ligger innenfor et s av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, I BRA medregnes areal som omsluttende vegger. orningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, .al som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS søyler, areal (NTA) er arealet mellom 3940).innside vegger eten (NS bygningsdel (Takstbransjens BAD msluttende Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger 6,5 m² gslinjer). for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens vegger m areal (P-rom) er primærrommenes retningslinjer). ns real (NTA) og arealet avP-rom innvendige arealvegger (P-rom) er primærrommenes m disse, minus boder ognettoareal tekniske rom (NTA) og arealet av innvendige vegger der NS3940). Vi har ikkemellom inkludert sjakter disse, minus boder og tekniske rom vegger or omsluttende leilighetsvegger (Veilederi P-rom. NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter msjoner og beregninger er basert på; innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter 940: 2012 Definisjoner og beregninger er basert på; om. til NS3940: «bruk av arealbetegnelser STUE/KJK edning - NS3940: 2012 38,9 m² msetning av bolig» fra 2012 - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser tbransjens Retningslinjer foromsetning arealmåling ved av av bolig» fra 2012 gnelser 2009. - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av ghetene kan ha markterrasse eller balkong bolig -2009. åling av viser avhengig av etasje egningen - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje lkong nger er veiledende. nger kan forekomme. Tegninger er veiledende. Endringer kan forekomme. BESKRIVELSE REV DATO

SIGN

DATO BESKRIVELSE KNTR

1:100

SIGN 1

STUE/KJK 38,9 m²

STUE/KJK 38,9 m²

STUE/KJK 38,9 m²

Leil.type 3-4R-1

8

BALKONG 17,9 m²

BALKONG 17,9 m²

BALKONG 17,9 m²

1

1:100

KNTR 2 DATO

SIGN

2

KNTR 5

1:100

1

2

41

Skarnes Salgstegning B2-204

5

5 10

Leil.type 3-4R-1

BALKONG 17,9 m²

Leil.type 3-4R-1 Leil.nr B2-204 8

Skarnes Salgstegning

Leil.nr B2-204

Dato:

TAG ARKITEKTER 07.06.21 Osterhaus' gate 27 / post@tagarkitekter.n Tegningsnr.:

10

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-20

BRA-S 89,9 m² P-ROM 88,8 m²

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Skarnes Salgstegn T20013 B2-204

Prosjekt nr.:

Målestokk:

Tegn:


PLAN 3 Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

SOV1 11,7 m²

SOV1 11,7 m²

SOV1 11,7 m²

GANG 5,2 m²

GANG STUE/KJK 5,2 m² 30,9 m²

BAD 4,9 m²

STUE/KJK 30,9 m²

BAD 4,9 m²

ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, GARDEROBE bad og gang.I arealer med nedsenket himling er m² minimum høyde1,8 2200mm. Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil kunne forekomme

gg som ke ks. bod, er 1ng egg m² realer m vil

gnelser

ger av åling

r lkong

BALKONG 11,9 m²

Leil.type 3R-01

g av

REV DATO

DATO

1

BESKRIVELSE SIGN

SIGN

KNTR

KNTR

1:100

1:100

1

2 DATO

2

Leil.nr B3-301

6

SOV2 6,3 m²

6 Leil.type 3R-01

Leil.nr B3-301 Prosjekt nr.:

Skarnes Salgstegning B3-301

Tegninger er veiledende. Endringer kan forekomme.

elser

SOV2 6,3 m²

BALKONG 11,9 m²

SOV2 6,3 m²

SOV2 6,3 m²

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS 3940). STUE/KJK GANG BAD Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger 30,9 m² 5,2 m² 4,9 m² for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens retningslinjer). P-rom areal (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. Definisjoner og beregninger er basert på; - NS3940: 2012 - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012 - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av bolig -2009. - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong som tegningen viser avhengig av etasje

om et bod, or er al som søyler, ler (NS eten il vegger ns OBE ² om vegger myler, (NS akter om. gger

STUE/KJK 30,9 m² BALKONG 11,9 m²

BAD 4,9 m²

GARDEROBE 1,8 m²

MERK: GARDEROBE Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg 1,8 m² til kontrakt og kontrakt. Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. GANG Det vil bli nedsenkede himlinger og kan m² forekomme innkassinger for tekniske anlegg5,2 som

vedlegg

ng

3-ROMS

SIGN

KNTR 5

1:100

1

2 10

Leil.type 3R-01

5

42

5

Skarnes Salgstegning

Leil.nr B3-301 10

TAG ARKITEKTER AS - OSLO

Skarnes Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no Salgstegning B3-301 BRA-S 64,5 m²AS - OSLO TAG ARKITEKTER Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo P-ROM post@tagarkitekter.no 63,4 m²

Prosjekt nr.:

Dato:

Dato:

07.06.21

T20013 A-26-B-30

Dato:

07.06.21 Tegningsnr.:

A-26-B-301

ABB Målestokk:

63,

Tegningsnr.: Prosjekt nr.:

Kontr:

T20013

64,

T20013

Tegn:


ingfigur:

PLAN 3

3-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

GANG 10,3 m²

GANG 10,3 m²

B

GANG 10,3 m²

BAD 4,9 m²

SOV 2 6,7 m²

BAD 4,9 m²

SOV 2 6,7 m²

BAD 4,9 m²

GANG MERK: 10,3 m² Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg til kontrakt og kontrakt. vedlegg SOV1 Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan 9,5 m² forekomme innkassinger for tekniske anlegg som ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske vises gg somdet til forbehold i prospekt, vedlegg arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, kt keog kontrakt. bad og gang.I arealer med nedsenket himling er styrbod, inngår ikke i leveransen. ks. BAD minimum høyde 2200mm. SOV 2 nedsenkede himlinger ng er 4,9 m² og kan 6,7 m² Avvikanlegg fra viste løsninger samt de oppgitte arealer me innkassinger for tekniske som på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil on og sprinkler i leilighetene. Typiske realer kunne forekomme om m vilkan ha nedsenket himling er fks. bod, ang.I arealer med nedsenket himling er Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det m høyde 2200mm. arealet av bruksenheten som ligger innenfor etviste løsninger samt de oppgitte arealer omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som oreens totalarealer og de enkelte rom vil opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, rekomme al som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS STUE/KJK søyler, GARDEROBE 3940).er det eal (BRA) en bruksenhet 24,1 m² eten (NS for 1,2 m² Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger v bruksenheten som ligger innenfor for omsluttende nde vegger. I BRA medregnes areal sombygningsdel (Takstbransjens vegger retningslinjer). vnsvegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, areal (P-rom) er primærrommenes ngsenheter o.l. innenfor P-rom bruksenheten (NS nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger mellom disse, minus boder og tekniske rom al (NTA) er arealet mellom innside vegger vegger (Veileder NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter SOV1 uttende bygningsdel (Takstbransjens m innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. 9,5 m² njer). akter Definisjoner og beregninger er basert på; real om. (P-rom) er primærrommenes - NS3940: 2012 al (NTA) og arealet av innvendige vegger - Veiledning isse, minus boder og tekniske rom til NS3940: «bruk av arealbetegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012 NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av omsluttende leilighetsvegger i P-rom. bolig -2009. ner og åling avberegninger er basert på; - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong 0: 2012 som tegningen viser avhengig av etasje ing til NS3940: «bruk av arealbetegnelser lkong etning av bolig» fra 2012 Tegninger er veiledende. ansjens Retningslinjer for arealmåling av Endringer kan forekomme. 09. tene kan ha markterrasse eller balkong ingen viser avhengig av etasje BALKONG 1 REV BESKRIVELSE 1:10015,3 m² er er veiledende. DATO SIGN KNTR er kan forekomme.

DATO

SIGN

KNTR

STUE/KJK 24,1 m²

GARDEROBE 1,2 m²

STUE/KJK 24,1 m²

GARDEROBE 1,2 m²

BESKRIVELSE

SOV 2 6,7 m²

STUE/KJK 24,1 m² SOV1 9,5 m²

GARDEROBE 1,2 m²

SOV1 9,5 m²

BALKONG 15,3 m²

BALKONG 15,3 m² BALKONG 15,3 m²

Leil.type 3R-12

Leil.nr B3-302

6

Leil.type 5 3R-12 Prosjekt nr.:

Skarnes Salgstegning B3-302 2 DATO

1:100

1:100

KNTR 5

SIGN

1

1

2

43

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

5

Leil.type 3R-12

Skarnes Salgstegning

Dato:

5 10

2

T20013

10

Leil.nr B3-302

BRA-S 60,5 m² P-ROM 59,5 m²

Prosjekt nr.:

TAG ARKITEKTER AS Osterhaus' gate 27 / 01 post@tagarkitekter.no

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

Skarnes 07.06.21 Salgstegnin Tegningsnr.: B3-302 A-26-B-30

Målestokk:

Tegn:


PLAN 3

3-ROMS

Lokaliseringfigur:

Plan 1 Plan 2 Plan 3 Plan 4 B

B

BAD 6,2 m²

BAD 6,2 m²

BOD 2,6 m²

B

BOD 2,6 m²

GANG 8,2 m² STUE/KJK 37,3 m²

GANG 8,2 m²

BAD 6,2 m²

STUE/KJK 37,3 m²

BOD 2,6 m² GANG 8,2 m²

STUE/KJK 37,3 m²

MERK: Generelt vises det til forbehold i prospekt, vedlegg SOV1 SOV2 til kontrakt og kontrakt. vedlegg 7,5 m² 11,5 m² Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan AD BOD forekomme for tekniske anlegg som 2 m² 2,6innkassinger m² ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske gg som arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, ke GANG bad og gang.I arealer med nedsenket himling erSTUE/KJK ks. bod, minimum høyde 2200mm. 8,2 m² 37,3 m² ng er Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer SOV1 på boenheens totalarealer og de enkelte rom vil t til forbehold i prospekt, vedlegg realer 11,5 m² kunne forekomme ntrakt. m vil år ikke i leveransen. Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det kede himlinger og kan arealet av bruksenheten som ligger innenfor etssinger for tekniske anlegg som omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som orinkler i leilighetene. Typiske opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, ha nedsenket himling er fks. bod, al som innredningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NS aler med nedsenket himling er søyler, 3940). 2200mm. eten (NS Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger sninger samt de oppgitte arealer for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens alarealer vegger og de enkelte rom vil retningslinjer). e ns P-rom areal (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet av innvendige vegger A) for en bruksenhet er det SOV1 SOV2minus boder og tekniske rom mellom disse, nheten som ligger innenfor vegger m² 11,5 m² (Veileder 7,5 NS3940). Vi har ikke inkludert sjakter ger. I BRA medregnes areal som m innenfor omsluttende leilighetsvegger i P-rom. , rør og ledninger, sjakter, søyler, akter Definisjoner og beregninger er basert på; er o.l. innenfor bruksenheten (NS om. - NS3940: 2012 - Veiledning til NS3940: «bruk av arealbetegnelser er arealet mellom innside vegger ved omsetning av bolig» fra 2012 bygningsdel (Takstbransjens gnelser - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av bolig -2009. om) av er primærrommenes åling - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong og arealet av innvendige vegger som tegningen viser avhengig av etasje nus boder og tekniske rom lkong 0). Vi har ikke inkludert sjakter Tegninger er veiledende. ende leilighetsvegger i P-rom. BALKONG Endringer kan forekomme. eregninger er basert på; 24,2 m²

S3940: «bruk av arealbetegnelser v bolig» fra 2012 REV Retningslinjer for arealmåling av DATO SIGN

BESKRIVELSE KNTR

1:100

1

SOV1 11,5 m²

SOV2 7,5 m² BALKONG 24,2 m²

BALKONG 24,2 m²

Leil.type 3R-01

BALKONG 24,2 m²

Leil.type Prosjekt nr.:

Skarnes 3R-01 Salgstegning B3-303

2 DATO

SIGN

KNTR 5

1:100

1

2

DATO

SIGN

KNTR

1

2

Leil.nr B3-303

5

44

Skarnes Salgstegning

T20013

7

07.06.21 Tegningsnr.:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-30 Skarnes Salgstegning BRA-S B3-303

77,8 m² 10 P-ROM 76,2 m²

Prosjekt nr.:

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

B3

Dato:

5 10

Leil.type 3R-01

iledende. orekomme.

1:100

Leil.nr B3-303

7

n ha markterrasse eller balkong ser avhengig av etasje

BESKRIVELSE

SOV2 7,5 m²

Målestokk:

Tegn:


PLAN 3

eringfigur:

Lokaliseringfigur:

1

Plan 1

2

Plan 2

3

Plan 3

4

Plan 4

3-4 ROMS

Walk in closet 3,6 m²

Walk in closet 3,6 m²

B

Walk in closet 3,6 m²

B

B

SOV1 16,6 m²

SOV1 16,6 m²

BOD 3,9 m²

BOD SOV1 3,9 m² 16,6 m²

BOD 3,9 m²

Opsjon for bad

Opsjon for bad

Opsjon for bad

SOV2 8,6 m² GANG 8,3 m²

SOV2 8,6 m²

GANG SOV2 8,3m² m² 8,6

GANG 8,3 m²

Walk in closet 3,6 m²

BAD 6,5 m²

BAD 6,5 m²

: MERK: SOV1 BOD elt vises det til forbeholdGenerelt i prospekt, vedlegg vises det til forbehold 16,6 m² i prospekt, vedlegg 3,9 m² rakt og kontrakt. til kontrakt og kontrakt. vedlegg utstyr inngår ikke i leveransen. Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Opsjon for bad bli nedsenkede himlinger ogvilkan Det bli nedsenkede himlinger og kan mme innkassinger for tekniske anlegg som forekomme innkassinger for tekniske anlegg som sjon og sprinkler i leilighetene. Typiske ventilasjon og sprinkler i leilighetene. Typiske ggsom somkan ha nedsenket himling er fks. bod, arealer som kan ha nedsenket himling er fks. bod, ke gang.I arealer med nedsenket himlingarealer er bad og gang.I med nedsenket himling er ks. bod, um høyde 2200mm. minimum høyde 2200mm. ng er løsninger samt de oppgitte arealer ra viste Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte arealer SOV2 GANG nheens totalarealer og de rom totalarealer vil påenkelte boenheens og de 8,3enkelte m² rom vil 8,6 m² realer forekomme kunne forekomme m vil areal (BRA) for en bruksenhet er det(BRA) for en bruksenhet er det Bruksareal av bruksenheten som ligger innenfor arealet av bruksenheten som ligger innenfor ettende vegger. I BRA medregnes areal som omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som orav vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, opptas av vegger, rør og ledninger, sjakter, søyler, al som ningsenheter o.l. innenfor bruksenheten (NSo.l. innenfor bruksenheten (NS innredningsenheter søyler, 3940). eten (NS er arealet mellom innside vegger real (NTA) BAD Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside vegger sluttende bygningsdel (Takstbransjens for omsluttende bygningsdel (Takstbransjens6,5 m² vegger slinjer). retningslinjer). ns areal (P-rom) er primærrommenes P-rom areal (P-rom) er primærrommenes eal (NTA) og arealet av nettoareal innvendige(NTA) vegger og arealet av innvendige vegger m disse, minus boder og mellom tekniskedisse, rom minus boder og tekniske rom vegger er NS3940). Vi har ikke(Veileder inkludert NS3940). sjakter Vi har ikke inkludert sjakter m or omsluttende leilighetsvegger innenfori P-rom. omsluttende leilighetsvegger i P-rom. akter joner og beregninger erDefinisjoner basert på; og beregninger er basert på; om. 2012 940: STUE/KJK - NS3940: 2012 dning til NS3940: «bruk -av arealbetegnelser m² «bruk av arealbetegnelser Veiledning til38,9 NS3940: msetning av bolig» fra 2012 ved omsetning av bolig» fra 2012 gnelser Retningslinjer for arealmåling av bransjens - Takstbransjens Retningslinjer for arealmåling av 2009. bolig -2009. åling av kan ha markterrasse eller balkong hetene - Leilighetene kan ha markterrasse eller balkong gningen viser avhengig som av etasje tegningen viser avhengig av etasje lkong nger er veiledende. Tegninger er veiledende. nger kan forekomme. Endringer kan forekomme. BESKRIVELSE REV DATO

DATO BESKRIVELSE

SIGN

KNTR

1:100

1 SIGN

STUE/KJK 38,9 m²

STUE/KJK 38,9 m²

BAD 6,5 m²

STUE/KJK 38,9 m²

Leil.type 3-4R-1

Leil.type 3-4R-1 Leil.nr B3-304 8

8 BALKONG 17,9 m²

BALKONG 17,9 m²

1:100

2 DATO KNTR

BALKONG 17,9 m²

Skarnes Prosjekt nr.: Salgstegni T20013 B3-304 Dato:

Skarnes Salgstegning B3-304 1 SIGN

2

KNTR 5

1:100

1

25 10

Leil.type 3-4R-1

BALKONG 17,9 m²

45

Skarnes Salgstegning

Leil.nr B3-304

TAG ARKITEKTER AS - OSLO Osterhaus' gate 27 / 0183 Oslo post@tagarkitekter.no

A-26-B-30

BRA-S 89,9 m² P-ROM 88,8 m²

Prosjekt nr.:

Kontr:

ABB

T20013 Dato:

07.06.21

TAG ARKITEKTER A Osterhaus' gate 27 / Tegningsnr.: post@tagarkitekter.no

10

5

Målestokk:

Tegn:


PLANTEGNINGER MERK:

Nettoareal (NTA) er arealet mellom innside

Generelt vises det til forbehold i prospekt,

vegger for omsluttende bygningsdel

vedlegg til kontrakt og kontrakt.

(Takstbransjens retningslinjer).

Stiplet utstyr inngår ikke i leveransen. Det vil bli nedsenkede himlinger og kan

P-rom areal (P-rom) er primærrommenes

forekomme innkassinger for tekniske

nettoareal (NTA) og arealet av innvendige

anlegg som ventilasjon og sprinkler i

vegger mellom disse, minus boder og

leilighetene. Typiske arealer som kan ha

tekniske rom (Veileder NS3940). Vi har ikke

nedsenket himling er f.eks. bod, bad og

inkludert sjakter innenfor omsluttende

gang. I arealer med nedsenket himling er

leilighetsvegger i P-rom.

minimum høyde 2200mm. Avvik fra viste løsninger samt de oppgitte

Definisjoner og beregninger er basert på;

arealer på boenheens totalarealer og de

- NS3940: 2012

enkelte rom vil kunne forekomme.

- Veiledning til NS3940: «bruk av areal­ betegnelser ved omsetning av bolig» fra 2012

Bruksareal (BRA) for en bruksenhet er det arealet av bruksenheten som ligger innenfor

- Takstbransjens Retningslinjer for areal­ måling av bolig - 2009.

omsluttende vegger. I BRA medregnes areal som opptas av vegger, rør og ledninger,

Tegninger er veiledende.

sjakter, søyler, innredningsenheter o.l.

Endringer kan forekomme.

innenfor bruksenheten (NS 3940).

46


NABOLAGSPROFIL Transport

Varer og tjenester

Oslo Gardermoen

46 min

Rema 1000 Skarnes Coop Extra Skarnes

5 min 8 min

Skarnes stasjon

10 min

Parken Kjøpesenter

11 min

Skarnes Kaffebrenneri

8 min

Ditt Lokale Apotek Skarnes Apotek 1 Skarnes

9 min 11 min

Sør-Odal rådhus, Skarnes

5 min

Skarnes Vinmonopol

9 min

Opplevd trygghet Veldig trygt 8.6

Naboskapet Sport og trening

Godt vennskap

Sør-odal ungdomsskole Skarnes fotballbane

14 min 18 min

Sportica Skarnes Family Sports Club Skarnes

15 min 19 min

Kvalitet på skolene Bra

Befolkning

Barn

Ungdom

6.8

6.4

Boligmasse

Unge voksne

Voksne

Eldre

Område

Personer

Husholdninger

Kommune: Sør-Odal

7 879

3 562

Grunnkrets: Skarnes

949

479

Skoler, barnehager

Nivå

Glommasvingen skole

1-10 KL

Skarnes videregående skole

Enebolig 69%

Rekkehus 11%

Blokk 11%

Annet 10%

Klasser /avd 30 KL

Kapasitet (barn) 900

Avstand 19 min

-

23 KL

350

20 min

Korsmo barnehage

0-5 ÅR

2 AVD

25

20 min

Tronbøl barnehage

0-5 ÅR

4 AVD

64

20 min

1-5 ÅR

2 AVD

51

8 min

Ullern barnehage

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjøre-/gåavstand. Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller DnB Eiendom AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Kilder: SSB, Statens Kartverk, Nabolag.no, Geodata m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2021

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjøre-/gåavstand. Vurderingene fra lokalkjente er innhentet på nettstedet Nabolag.no og er aggregerte data basert på svar innenfor et gitt nabolag. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller DnB Eiendom AS kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene. Kilder: SSB, Statens Kartverk, Nabolag.no, Geodata m.fl. Copyright © Eiendomsprofil AS 2021

47


LEVERANSEBESKRIVELSE BoligPartner leverer boliger i tråd

samme overflatebehandling som

med vår visjon om kvalitet, design

tilliggende vegger og tak. Stiplet

leveres med FG-godkjent systemlås

og dyktighet. Dette gjenspeiler

innredning inngår ikke i standard

og dørpumpe.

seg i vår leveransebeskrivelse.

leveranse.

BoligPartner velger ut kvalitets-

Tekniske anlegg blir ikke inntegnet

produkter- og materialer med lang

på salgs- og kontraktstegninger.

Det leveres vinduer med barne-/

levetid fra norske leverandører

Disse prosjekteres og utarbeides

tyverisikring. Vindu med utvendig

til våre boliger. Her er en kort

i ettertid og blir distribuert ifbm

aluminiums-inndekning og innven­

beskrivelse av leveransen til denne

tilvalgsprosessen.

dig malt tre, karm og utforinger

boligen.

Tekniske anlegg som elektro, VVS

leveres malt fra fabrikk. Vinduer

m.fl. krever skap og inspeksjonslu­

leveres ihht isolasjonskrav.

ker. Disse vil fortrinnsvis bli etablert

Pga. godt isolerte vinduer med lite

i tekniske rom, boder, ganger og

varmetap kan det forekomme dugg

GENERELT

hvitmalt fra fabrikk. Leilighetsdører

Vinduer

tilsvarende. I enkelte tilfeller kan

på utsiden av vinduet ved enkelte

Generelle forhold

dette forekomme i oppholdsrom.

værtyper. På morgenen/formiddag

Denne leveransebeskrivelsen er

Hvis påkrevd blir det installert vann­

etter en natt med klarvær er sann-

utarbeidet for å orientere om byggets

måler for fellesanlegg og leiligheter

synligheten størst for dette. Dette er

viktigste bestanddeler og funksjoner.

ihht gjeldende krav.

imidlertid ikke skadelig for vinduet.

leveransebeskrivelsen og salgs­

Organisering

Vegger, tak og himling

materiell. I slike tilfeller er det alltid

Leilighetene organiseres som

Det leveres malte gipsplater på veg­

leveransebeskrivelsen med tilhørende

andeler i borettslag hvor hver andel

ger og i tak/himling i alle boligrom.

1:100-tegninger som er gjeldende.

har felles bruksrett til borettslagets

Vegger på bad/vask leveres flislagt.

Presentert underlag er ment som en

innvendige og utvendige fellesareal.

orientering om byggeprosjektet og

Videre har hver andel en ideell

er ikke bindende for den detaljerte

uteplass i form av terrasse eller

Det leveres 3-stavs hvitlasert eike­

utformingen av bebyggelsen. Alle

balkong samt en p-plass tilknyttet

parkett i alle tørre rom, boder og

opplysninger er derfor gitt med

den respektive andel

vindfang. På bad leveres fliser på gulv.

forbehold om at utbygger kan foreta

Byggherre vil besørge opprettelse og

mindre endringer hvis det skulle

registrering av Borettslaget i sam­

Listverk

vise seg nødvendig. Illustrasjoner og

arbeid med KOBBL, med tilhørende

Det leveres fabrikkmalte hvite lister

plantegninger kan avvike fra virkelig

vedtekter og budsjett

rundt dører og vinduer, samt som

bygg og underlaget kan inneholde

Det vil bli avholdt oppstartsmøte i

gulvlist.

elementer av tilvalg. Det presise­

borettslaget hvor styre velges, og

Synlige stift/spiker må påregnes.

res at kjøkken leveres ihht egne

forretningsfører presenteres. Det

kjøkkentegninger.

skal innbetales en andelskapital

Salgstegninger er ikke egnet for

på kr 10 000,- pr andel som en del

måltaking da prosjektet bygges

av kjøpesummen. Total kjøpesum

etter ferdig prosjekterte og detal­

tilsvarer innskudd, fellesgjeld og

jerte arbeidstegninger. Dør- og

andelskapitalen.

Det kan forekommer avvik mellom

KJØKKEN/BAD/VASKEROM/ GARDEROBER Kjøkken Kjøkkeninnredning leveres i henhold

vindusplassering, størrelser og

til tegning i glatt utførelse.

åpningsmuligheter kan avvike fra salgs- til ferdig prosjekterte tegnin­

Gulv

INNVENDIGE OVERFLATER

Av hvitevarer leveres innebygget stekeovn, induksjons platetopp

ger pga forhold ved konstruksjon, brann- og lydkrav mm.

Dører

og oppvaskmaskin. Det leveres

Det må påregnes stedvise innven­

Glatte innvendige dører med tilhø­

benkebelysning under overskap iht.

dige kasser for rørføringer. Disse får

rende karm og utforinger leveres

tegning.

48


Bad

Telefon / TV / bredbånd /

Energi

Alle bad leveres i utgangspunktet

Porttelefon og låssystem

Leilighetene vil minimum få energi­

som prefabrikkerte kabiner. Utstyr

Det leveres spredenett fra teknisk

merking klasse C.

leveres ihht 1:100-tegninger for den

rom frem til kontaktpunkt for telefon,

enkelte bolig, som for eksempel

TV og bredbånd i stue i hver leilighet.

Isolasjon

baderomsinnredning, vegghengt

Byggherre fremforhandler for

Leveres jmfr gjeldende forskrifter.

toalett, ettgreps blandebatteri,

Borettslaget kollektiv leveranse av

Det leveres i tillegg isolasjon i

dusjgarnityr, dusjvegger og LED

grunnpakke for TV og internett med

innervegger.

downlights i tak.

3-5-års bindingstid hos kjent leve­

Det er avsatt plass- og det leveres

randør. Fiberkabel bestrebes i den

opplegg for vaskemaskin i bad/vask

grad det er tilgjengelig fra signaltek­

for alle leilighetene.

nisk leverandør for området.

Brann

I den grad noen bad må plassbygges

Kjøper forestår selv bestilling og

Alle boliger og fellesområder får

skal det bestrebes tilsvarende

tilkobling, alternativt vil kostnader

slukkeanlegg via sprinkler og/eller

kvalitet som kabinene.

forbundet med dette avregnes i den

vanntåke- og brannvarslings anlegg.

respektive leilighets felleskostnader

Det må regnes med synlige sprin­

via Borettslaget.

kelhoder og brannmeldere, samt

Det leveres 1 stk garderobeskap pr.

Tilknytningsavgift til signalleve­

stedvise rørfremlegg.

sengeplass ihht plantegning. Noen

randør bekostes av den enkelte

Brannslukningsutstyr, nød- og

leiligheter kan få hvit skyvedør til

andelseier (omkostninger).

ledelys ihht gjeldende krav og etter

innvendig bod og walk-in closet.

Parabolantenner tillates ikke.

brannkonsept utarbeidet av brann­

Det leveres ringetablåer ved

konsulent for prosjektet.

Garderober

BRANN

hovedinngangsdør med 2-veis tale

ELEKTRISK / VENTILASJON / OPPVARMING

til leilighet. Svarapparat i leilighet med åpningsknapp for hoveddør. Ringeknapp ved inngangsdør til

BYGGESYSTEM OG FELLESAREALER

Elektrisk

leilighetene. Alle leilighetene får

El-installasjonen leveres ihht den til

systemnøkler som også passer

Konstruksjon

enhver tid gjeldende forskrift - pt

øvrige fellesdører.

Det benyttes støpt plate på mark på oppkultet byggegrube med pute

NEK399/400. Det legges i hovedsak opp skjult

Ventilasjon

av stein, alternativt på peler til fjell.

elektrisk anlegg med brytere og

Det leveres desentralisert balan­

Heis- og trapperom i massivtre eller

kontakter i hvit utførelse. Det må

sert ventilasjonsanlegg med

betong.

påregnes åpent anlegg der dette

varmegjenvinner. Forvarmet og

Leilighetene leveres med bære­

skal etableres i brann/lyd-skillende

renset luft tilføres leilighetene.

systemer av limtresøyler og

konstruksjoner. Automat- og hoved­

Avtrekksventilasjons-hetter med

-bjelker, samt dragere i etasjeskiller

sikring i eget skap i leiligheten.

kullfilter over komfyr fra anerkjent

og tak. Ut- og innvendige vegger

Strømmåler i felles tavlerom.

merke.

i bindingsverk og fasader med trekledning.

Det leveres belysning i bod, bad/ vask og under overskap på kjøkken.

Oppvarming

Balkonger med konstruksjon som

For lyspunkt i himling leveres

Alle leilighetene får gulvvarme

over, med fall og nedløp. Rekkverk i

stikkontakt over bryter i overgang

på bad. I leiligheten ellers leveres

kombinasjon av tre, glass og stål og/

vegg/tak. All belysning leveres i

viftekonvektor med oppvarmet vann

eller aluminium. Drypp fra ovenfor­

LED.

via varmepumpe.

liggende balkong må påregnes ved

Brannvarsling og slukkeanlegg iht.

Videre leveres varmegjenvunnet

nedbør.

gjeldende regler.

luft til leilighetene via ventiler fra

Yttertak leveres tekket.

ventilasjonsanlegget.

49


Parkering med tilhørende boder

Benker/lekeapparater osv. leveres

etter nærmere avtale med borettsla­

Inkludert i prisen for leiligheten

iht. utomhusplan.

get, eller dets forretningsfører

følger en carport og bod. Denne

Det leveres noe beplantning i

Det vil ikke være mulig å flytte/

leveres i bindingsverk med asfalterte

tilpassede miljøer.

endre innredninger og tekniske

eller støpte gulv. Fri kjørehøyde blir

installasjoner som påvirker rør-,

minimum 2,1 mtr.

Eksteriør

ventilasjon- og elektroinstallasjo­

Det blir mulighet for alle å kunne

Utvendig side av inngangsdører

ner. Videre vil det være begrenset

kjøpe ytterligere en privat p-plass

leveres fargeavstemt med fasaden,

tilvalg for badekabiner og evt andre

Tildeling av carport og bod utføres

videre med dørpumpe og elektrisk

prefabrikkerte leveranser.

av utbygger.

sluttstykke, innside leveres malt.

Utelys styrt over fotocelle, bevegel­

Vinduer leveres malte og utvendig

sessensorer eller tilsvarende.

med aluminiums-inndekning Det

Enkelte arealer kan bli avsatt til

leveres trekledning i fasader og

sykkelparkering.

trykkimpregnerte materialer leveres ubehandlet.

Tekniske rom Tekniske rom og felles boder etableres i 1. etg vegg i vegg med

ØVRIG

trapp- og heissjakt. Konstruksjon og overflate leveres som byggeriet

Forbehold

ellers. Vegger og himling leveres i

Det tas forbehold om offentlige

lys farget maling eller tilsvarende.

tillatelser, mindre arealavvik og

Lys i tak over bryter og stikkontakt

tilstrekkelig antall solgte boliger

på vegg.

før oppstart/igangsettelse, samt prisendring på evt. usolgte boliger.

Trapperom og heis

Videre tas det forbehold om mindre

Det leveres heis og felles adkomst

endringer ifbm opprettelse av

for leilighetene iht. 1:100 tegninger.

Borettslaget, fordeling av boder og

Trapper leveres i betong, evt i stål

parkeringsplasser samt tildeling av

kombinert med tre/betong eller

ideelle andeler av utearealet. Selger

som massivtre trapp. Postkasser

forbeholder seg retten til å endre

etableres fortrinnsvis på yttervegg

antall leiligheter.

i trapperom. Lys i trapperom styrt over bevegelsessensorer.

Tilvalg Det vil bli mulighet for å gjøre

Uteområde

tilvalg på deler av leveransen.

Grøntområder, lekearealer og øvrig

Tilvalgsansvarlig utarbeider tilvalgs­

utomhusarealer vil bli opparbeidet

liste med priser og bestillingsfrister.

ihht utomhusplan. Det tas forbe­

Denne vil bli presentert iht. fremdrif­

hold om evt nødvendige endringer

ten i prosjektet. Tilvalgsprosessen

mht plassering av installasjoner,

vil ha begrensede tidsfrister mht

avfallssystemer samt utforming og

prefabrikkerte produkter og ellers

materialvalg og plassering. Veier

rasjonell fremdrift for prosjektet.

asfalteres.

Liste over valgte tilvalg gjøres

Gangveier og øvrige fellesarealer

gjeldende da den er signert av begge

leveres med gruset dekke og/eller i

parter, og bestilt i tide før gitte

kombinasjon med belegningsstein.

frister. Fakturering av tilvalg gjøres

50


På bad leveres fliser på vegger og gulv.

51


EIENDOMMEN FRA A TIL Å Oppdragsnummer

Eiendommen

terrasser mv. ferdigstilles av selger

505215022

Prosjektet Trehusene på Skarnes

samtidig med boligene.

skal oppføres på eiendommen Ansvarlig megler

gnr 41, bnr 136 og 342 i Sør-Odal

Utomhusarealene tilhørende

Navn: Siv Iren Helle,

kommune. Bruksnumrene skal

borettslaget ferdigstilles samtidig

telefon 958 89 126

sammenslås og eiendomsgrensene

med ferdigstillelse av bygget eller så

Tittel: Eiendomsmegler

og arealet er ikke endelig avklart

snart årstiden tillater det.

DNB Eiendom AS

på salgstidspunktet. Det samlede

Adresse: Storgata 40, 2212

tomteareal for hele utbyggingsområ­

På eiendommen vil det bli etablert

Kongsvinger

det er oppgitt til ca. 2493m².

diverse ledningsnett for vann, avløp,

Org.nr.: 910 968 955

overvann, elektrisitet, data/tv/tele­ Adresse

fon og ev. andre ledninger. Disse led­

Navn: Gina Helene Torp Opseth,

Kampenvegen 15,17 og 23, 2100

ningene som går over eiendommen,

telefon 980 38 130

Skarnes. Endelig adresse vil bli

vil også være i sameie med andre

Tittel: Eiendomsmegler

fastsatt før overtagelse.

tilliggende eiendommer. Kjøper er

Selger/Utbygger

Eierforhold

og at tilliggende eiendommer kan

Navn: Trehusene På Skarnes AS

Andel i tilknyttet borettslag

få tinglyst nødvendige rettigheter

kjent med og aksepterer ovennevnte

Adresse: Brygga 11, 2317 Hamar Org.nr.: 827125652

til å legge, vedlikeholde og skifte ut Boligtype

ledninger ved behov. Kjøper plikter å

Leilighet

medvirke til dette i årsmøter dersom

Hjemmelshaver

slike avtaler skal inngås og tinglyses

Navn: Jon Rune Madsen

Tomtetype

Selger/utbygger råder over eien­

Eiet tomt

etter at overskjøting har funnet sted.

dommen gjennom en ugjenkallelig

Parkeringsplasser, boder og Adkomst

sykkelparkering

Fra Oslovegen tar du av i rund­

Det medfølger en sportsbod og en

Generelt om prosjektet

kjøringen ved Esso-stasjonen og

parkeringsplass i carport til hver

«Trehusene» og beliggenhet

kjører over brua i retning sentrum.

leilighet. Noen av leilighetene vil

Nå kommer det et spennende og

Ta så rett fram i både første og

i tillegg få en innvendig bod, se

helt nytt konsept fra BoligPartner på

andre rund­kjøring. Ta deretter til

plantegninger. Carportene og sports­

Skarnes. Dette blir en moderne bolig­

venstre inn på P. G. Mangsets veg og

bodene vil ligge på hver sin side av

blokk i 3 etasjer med 12 leiligheter

eiendommen vil da ligge på venstre

boligblokken, se illustrasjonsplan.

fra 37 til 104 kvm. Her kombineres

side av veien.

generalfullmakt.

bruken av tre som hovedmateriale

Det vil være mulighet for å kjøpe

med miljøvennlige løsninger på en

Fellesareal/Utomhus/Infrastruktur

ytterligere parkeringsplass. Prisen

ny og bærekraftig måte. Samtidig

Hver kjøper vil i tillegg til sin bolig

vil være kr 75.000, - pr. plass.

er det et stort fokus på komfort og

også disponere over borettslagets

Tilgjengelige plasser fordeles etter

arealeffektive løsninger.

utvendige- og innvendige fellesa­

liste. Ta kontakt med megler

realer. Deler av fellesarealet kan i Resultatet er et unikt konsept med

henhold til vedtekter være avsatt til

Ladning for el-bil parkering/lade­

spennende arkitektur. Selvfølgelig

enkelte boliger/andeler.

stasjon inngår ikke i leveransen fra

blir det heis og enkel adkomst til

selger, men kan bestilles som tilvalg.

alle leiligheter. Kombiner dette med

Fellesarealene, herunder bl.a. felles

gangavstand til sentrum og flott

trappeganger, heis, rømningsveier,

Carportene er planlagt organisert

turterreng like i nærheten, og du har

felles bod og carportanlegg samt

som fellesareal og vil bli tildelt av

en flott ramme for ditt neste hjem.

fasader, herunder balkonger,

selger. Selger forbeholder seg retten

52


til å avgjøre hvordan den endelige

1. kvartal år 2023, under forutsetning

Generelt om Borettslag

organisering av parkeringsplasser

om vedtak om igangsetting innen 4.

Et borettslag er et boligselskap som

og boder vil bli.

kvartal 2021. Dette gjelder ikke som

eies av andelseierne og som orga­

en bindende frist for å ha boligen

niseres og driftes av andelseierne

Selger tar forbehold om å fordele

klar for overtagelse, herunder ikke

i fellesskap. Til hver andel er det

parkeringsplasser og boder.

grunnlag for å kreve dagmulkt.

knyttet en bruksrett med tilhørende borett til en leilighet og borettsla­

Vei, vann og avløp

Selger vil ved vedtatt igangsetting

gets fellesarealer. Hovedregelen

Prosjektet vil bli tilknyttet offentlig

varsle Kjøper skriftlig om overtagel­

er at kun fysiske personer kan eie

vann og avløpsnett, via private

sesdato, som vil være å regne som en

en andel i et borettslag, og det er

stikkledninger som vedlikeholdes

frist iht. bustadoppføringslova.

restriksjoner på utleie.

påkoblingspunkt. Særskilt avtale

Selger kan kreve overtagelse inntil

Borettslag plikter å avholde

kan bli tinglyst på eiendommen. Det

fire måneder før den avtalte fristen

årlig generalforsamling.

blir tilknyttet offentlig vei.

til å ha boligen klar til overtagelse.

Generalforsamlingen velger styre

for borettslagets regning frem til

Selger skal skriftlig varsle om

og behandler regnskap og budsjett,

Organisering

dette minimum to måneder før det

og tar beslutninger om større

Leilighetene er planlagt å bestå av

nye overtagelsestidspunktet. Det

vedlikeholdsarbeider og påkost­

ett borettslag.

eksakte overtagelsestidspunktet

ninger. Hver andel har en stemme i

skal gis med minst 14kalen­

generalforsamlingen.

Borettslaget

derdagers skriftlig varsel. Det

Trehusene Skarnes borettslag (under

beregnes dagmulkt fra det nye

Forkjøpsrett

stiftelse) er planlagt å bestå av totalt

overtagelsestidspunktet.

Det er ikke forkjøpsrett på boliger

12 andeler (antall andeler kan bli

solgt av utbygger. Ved senere salg

justert i forbindelse med utbyggin­

Selger skal innen rimelig tid varsle

av boligene har medlemmer av

gen). Borettslaget vil bli organisert

forbruker dersom det oppstår forhold

borettslaget og dernest medlem­

iht. lov om burettslag av 06.06.2003

som vil medføre at han blir forsinket

mer av Kongsvinger og Omegns

nr. 39, borettslagsloven.

med sin utførelse.

Boligbyggelag AL forkjøpsrett til boligene. Nærmere regler om

Borettslaget vil bli tilknyttet bolig­

Selger har rett til tilleggsfrist dersom

forkjøpsrett og frister fremgår av

byggelaget Kongsvinger og Omegns

vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er

borettslagets vedtekter.

Boligbyggelag AL og alle kjøpere

oppfylt.

plikter å bli medlem her.

Vedtekter Selger tar forbehold om at endelig

Det er utarbeidet utkast til vedtekter

Boligbyggelaget fastsetter vedtekter

innflyttingsdato kan endres som

for borettslaget og disse følger ved­

for borettslaget i forbindelse med

følge av manglende arbeidskraft,

lagt. Spørsmål om dyrehold rettes til

stiftelsen av borettslaget. Kjøper

forsinket levering av nødvendige

megler.

plikter å rette seg etter de til enhver

leveranser til prosjektet og lignende

tid gjeldene vedtekter og eventuelle

som følge av sykdomsfravær ved

Utleie

husordensregler for borettslaget.

f.eks. større virusutbrudd.

Det vises til borettslagslovens §

Som medlem av boligbyggelaget og

5-3 hvor det fremgår at andelseier

borettslaget og i tråd med vedtek­

Ved besøk på byggeplass før

ikke uten samtykke fra styret i

tene, vil kjøper ha rettigheter og

overtagelse skal kunder alltid være i

borettslaget kan overlate bruken

forpliktelser.

følge med en representant fra Selger.

av boligen til andre utover det som

All annen ferdsel på byggeplassen

følger av borettslagsloven § 5-4 til §

Fremdriftsplan og ferdigstillelse

i anleggsperioden er beheftet med

5-6. Andelseiere i borettslag kan leie

Boligen planlegges ferdigstilt innen

høy grad av risiko og er forbudt.

ut hele sin enhet i opptil 30 døgn i

53


løpet av året. Dette er en utvidelse av

til frittliggende eneboliger. Det er

arbeider på fellesarealer ved overta­

tidligere lov.

et planforslag ute på høring angå­

kelse belastes borettslaget.

ende detaljregulering for Kampen Heftelser/tinglyste bestemmelser

panorama. Formålet med regule­

Det tas forbehold om endring i

Andelen selges fri for panteheftelser

ringsplanarbeidet er å kunne legge

tomteverdien og dokumentavgiften

med unntak av borettslagets lovbe­

til rette for bygging av lavblokk, og

på tinglysingstidspunktet. Det

stemte legalpant som utgjør inntil

på den måte bidra til fortetting i

tas forbehold om endringer av

to ganger Folketrygdens grunnbeløp

sentrumsnære områder.

omkostningsbeløpene som følge av

for hver andelseiers misligholdte

politiske vedtak eller lovendringer.

forpliktelser, jf. lov om burettslag §

Der er ikke søkt om rammetillatelse

5-20.

for prosjektet, men dette er planlagt

Betalingsplan

å bli sendt inn som ettrinnsøknad til

10 % av total kjøpesum (innskudd og

På borettslagets eiendom er det

kommunen for behandling da ved­

andel fellesgjeld) forfaller ved utstedt

tinglyst følgende servitutter/rettig­

taket etter 2.gangs behandlingen av

garanti jf. bustadoppføringslova § 12.

heter som medfølger:

plansaken er klart. Planforslaget er

Beløpet må være fri kapital, dvs. at

19.07.2002 - Dokumentnr: 4408

forventet vedtatt i september 2021.

det ikke kan være knyttet vilkår til

- Erklæring/avtale

Søknaden vil bli utformet iht.

innbetalingen som medfører at selger

Rett for kommunen til å anlegge og

gjeldende reguleringsplan uten

ikke kan disponere over beløpet.

vedlikeholde ledninger m.m.

dispensasjon.

Renter på klientkonto tilfaller kjøper

Bestemmelse om adkomstrett

frem til § 47 garanti er stilt, eller

Med flere bestemmelser

Skolekrets

hjemmelsdokument er tinglyst,

Gjelder denne registerenheten med

Ta kontakt med skolekontoret

forutsatt at de overstiger en 1/2 R.

flere

i kommunen for nærmere

Restkjøpesummen + omkostninger

Servitutten omhandler kommunen

informasjon.

betales ved overtagelse.

rett til adkomst for tilsyn og vedlike­

Oppgjør og eventuelt deloppgjør vil

hold av vann og kloakkledninger, og

Kjøpesum, omkostninger og

kun skje mot tinglyst hjemmelsdoku­

andre innretninger.

betalingsplan

ment eller mot garanti for tilsvarende

Boligene selges til fastpris. Se

beløp jf. bustadoppføringslova § 47.

Selger kan tinglyse nødvendige

vedlagte prisliste.

heftelser i borettslagets eiendom,

Innskudd

herunder erklæringer/avtaler

Omkostninger

Innskuddet er den del av kjøpe­

og rettigheter i forbindelse med

Det skal i tillegg til kjøpesummen

summen som kjøper må finansiere

opprettelsen av borettslaget og

betales følgende:

på egenhånd. Innskuddet inngår

gjennomføring av prosjektet.

Andel av dokumentavgift 2,5 % av

som del av borettslagets finansier­

tomtens salgsverdi ved overskjøting

ingsplan sammen med felleslån og

Det vil bli tinglyst 1. prioritets pant i

av tomt til borettslaget.

andelskapital. Dersom Selger endrer

borettslagets eiendom for felleslå­

Dokumentavgiften utgjør kr 137 pr

prisene på usolgte enheter etter at

net. Videre vil det bli tinglyst 2. prio­

kvm BRA.

borettslagets finansieringsplan er

ritets pant for det samlede innskudd

Tinglysningsgebyr for hjemmelsdo­

vedtatt, vil økningen ikke inngå som

iht. borettslagets finansieringsplan.

kument kr 480,-

del av innskuddet, men omtales som

Tinglysingsgebyr pr. pantedokument

kontantdel. Denne verdien vil ikke

Forholdet til endelige offentlige

inkl pantattest kr 652,-

være sikret med pant i borettslagets

planer

Andelskapital kr 10.000,-.

eiendom.

Eiendommen ligger innenfor regu­

Oppstartskapital til borettslaget kr

leringsplan for Tanumkollen med

15.000, -

Kapitalkostnader/Fellesgjeld

planID: L12-10, vedtatt 20.03.1997.

Kostnader for takstmann ved behov

Kapitalkostnader består av renter

Området er i gjeldene plan regulert

for fastsettelse av gjenstående

og avdrag på borettslagets felles­

54


gjeld. Borettslaget finansieres med 60 % fellesgjeld og 40 % innskudd.

EIENDOMMENS FASTE, LØPENDE KOSTNADER:

Fellesgjelden er planlagt etablert

3) Kommunal eiendomsskatt Det er ifølge selger eiendomsskatt på boligen, og denne fastsettes

som et annuitetslån med 40 års

1) Felleskostnader

etter ferdigstillelse av boligen.

løpetid hvorav de første 10 årene er

Felleskostnader består av drifts-

Eiendomsskatten faktureres til

avdragsfrie. Kapitalkostnadene vil

og vedlikeholdskostnader for

borettslaget, som så fakturerer

øke når perioden for avdragsfrihet

Borettslaget og kapitalkostnader

eiendomsskatten til andelseierne.

opphører. Nominell rente er pt. 1,65

knyttet til Borettslagets felles­

For mer informasjon om utreg­

% pa. iht. fast avtale med DNB om

gjeld. Felleskostnader vil avhenge

ning av skatten, se kommunens

langsiktig finansiering av borettslag

av rente- og avdragsvilkår på

hjemmeside.

og det er denne rentesatsen som

felleslånet samt hvilke tjenester

er lagt til grunn i de stipulerte

borettslaget ønsker utført i felles

Sikring av felleskostnader

felleskostnadene. Dersom renten

regi. Månedlige felleskostnader

- Husleiegarantiforsikring

endres før overtagelsen eller i løpet

inkl. renter og ev. avdrag er stipulert

Borettslagets krav på fellesutgifter

av lånets løpetid, vil dette påvirke

for første driftsår og fremgår av

vil bli sikret i Borettslagenes sik­

kapitalkostnadene og dermed

prislisten. Det er lagt til grunn at

ringsordning. Premien for sikringen

felleskostnadene. Andel fellesgjeld

kommunale avgifter, eiendomsskatt,

er hensyntatt i felleskostnadene

og stipulerte felleskostnader for den

TV/bredbånd, forsikring av byg­

for borettslaget. Borettslaget er,

enkelte bolig fremgår av prislisten.

ningsmassen, strøm i fellesarealer,

etter den til enhver tid gjeldende

Det presiseres at renten vil endre

forretningsførsel, premie for husleie­

bestemmelser fastsatt av forsi­

seg i samsvar med den generelle

garantiforsikring, vaktmestertjenes­

kringsselskapet, sikret mot tap

renteutviklingen og påvirke felles­

ter som snømåking, gressklipping

som følge av at øvrige andelseiere

kostnadene tilsvarende, uavhengig

og renhold, vedlikehold og andre

unnlater å betale sine felleskost­

av budsjettperiode. Rentene er p.t.

driftskostnader er inkludert. TV/

nader. Sikringsordningens varighet

historisk lave og det må påregnes

Bredbånd er budsjettert med kr 400

er frem til oppsigelse. Oppsigelse

at disse vil øke i løpet av lånets

pr boenhet pr mnd, som også er

vedtas av generalforsamlingen.

løpetid.

inkludert i felleskostnadene. Utgifter

Forsikringsselskapet kan til enhver

til oppvarming og varmtvann

tid si opp en avtale med forsikrings­

Renteutgiftene er for tiden fra­

kommer i tillegg til felleskostna­

taker dersom forsikrede ikke oppfyl­

dragsberettiget med 22 % etter

dene. Endelig budsjett fastsettes på

ler de krav som er lagt til grunn ved

gjeldende regler for 2019, forutsatt

generalforsamlingen.

første gangs forsikring.

at andelseieren har tilstrekkelig

Det tas forbehold om endringer i sti­

skattbar inntekt.

pulerte felleskostnader, da dette er

Individuell nedbetaling av felles-

basert på erfaringstall og budsjett fra

gjeld (IN-ordning)

Borettslaget eier eiendommen

forretningsfører. Fordelingsnøkkel

Borettslaget planlegger å etablere

og står ansvarlig for å betjene

for fordeling av kostnader bygger

en ordning med mulighet for indivi­

felleslånet. Andelseier har ikke

i utgangspunktet på areal, og kan

duell nedbetaling av andel felles­

personlig ansvar for borettslagets

reguleres i borettslagets vedtekter.

gjeld, såkalt IN-ordning. Dette inne­

fellesgjeld, men er solidarisk

Enkelte elementer i budsjettet kan

bærer at andelseiere kan innbetale

ansvarlig for å dekke borettslagets

fastsettes til fordeling likt på alle

hele eller deler av andel fellesgjeld.

løpende utgifter. Dette innebærer

andeler, eller etter forbruk.

Dette får innvirkning på de måned­

at andelseiere kan holdes ansvarlig

lige felleskostnadene som vil bli

for manglende betaling av fellesut­

2) Forretningsfører

redusert tilsvarende reduksjonen i

gifter fra øvrige andelshavere med

Selger vil inngå forretningsførerav­

kapitalkostnadene for den innfridde

mindre borettslaget er tilknyttet en

tale med KOBBL for borettslaget.

del av andel fellesgjeld. Nedbetaling

Husleiegarantiforsikring.

Kostnader for dette er inntatt i

av andel fellesgjeld kan kun gjøres

budsjett for felleskostnader.

et begrenset antall ganger pr året,

55


og det vil være et minimumsbeløp

Kostnader ved avbestillinger

installasjoner og materialvalg som

per innbetaling. Betingelser i

Kjøp etter bustadoppføringslova

ikke reduserer boligens kvalitet,

låneavtalen er ikke avtalt, og det

innebærer en avbestillingsrett for

uten at dette gir kjøper rett til end­

tas forbehold om dette. Ordningen

kjøper. Dersom denne retten benyt­

ring av avtalt kjøpesum. Er det mot­

er betinget av at fellesgjelden løper

tes vil kjøper bli holdt ansvarlig for

setninger mellom prospekttegninger

med flytende rente og at det er

selgers merkostnader og tap som

og beskrivelser, gjelder beskrivelser

inngått en Husleiegarantiforsikring.

følge av en eventuell avbestilling.

foran tegninger. Det tas forbehold

Det presiseres at nedbetalt andel

For avbestillinger som skjer før

om justeringer og endringer av

fellesgjeld ikke kan reverseres. Det

vedtak om igangsetting er det avtalt

fasader og utomhusplanen.

vil ikke være mulig å foreta nedbe­

et avbestillingsgebyr på 5 % av

taling før alle boliger i borettslaget

kjøpesummen.

Selger forbeholder seg retten til å

er innflyttet/solgt og fellesgjelden

Kontakt megler for nærmere

foreta nødvendige endringer som

er etablert med den nødvendige sik­

informasjon dersom avbestilling

følge av offentlige pålegg eller tilpas­

kerheten. Det vil påløpe et gebyr for

vurderes. Bestilte endrings- og til­

ninger i forhold til tekniske løsninger.

hver innbetaling etter IN-ordningen.

leggsarbeider betales i slike tilfeller

Videre forbeholder Selger seg rett

i sin helhet.

til å bestemme endelig utforming av

Har du spørsmål til dette eller

utomhusarealer, materialvalg og far­

ønsker ytterligere forklaring,

Energimerking

gevalg samt innvendige og utvendige

vennligst ta kontakt med ansvarlig

Energimerking vil bli utført av selger

fellesarealer, uten at Kjøper har rett

Megler eller forretningsfører.

og skal foreligge før overtagelse.

til å kreve endringer av avtalt pris. Dette gir ikke Selger rett til endringer

Forsikring

Selgers forbehold

som fraviker de beskrivelser og

Borettslaget tegner boligforsikring

Selger tar følgende forbehold om

illustrasjonsmateriell som er vedlagt

fra overtagelse. Kjøper besørger selv

igangsetting og gjennomføring av

denne kontrakt på en slik måte at

å tegne egen innboforsikring. Selger

avtalen:

Boligens standard objektivt sett

er ansvarlig for å forsikre bygget

• åpning av byggelån

forringes eller som objektivt svekker

frem til nye kjøpere overtar.

• igangsettingstillatelse for bygge­

dens bruksverdi. Selger skal så langt

Meglers vederlag og utlegg (betales

• at det inngås kjøpekontrakter

arbeidene i samsvar med søknad

det er praktisk mulig informere Kjøper om slike endringer.

av selger)

tilsvarende minimum 60 % av

Meglers vederlag er avtalt til kr

verdien av boligene i prosjektet

Det gjøres oppmerksom på at

31.250, - per enhet for leilighet

iht. prisliste ved salgsstart.

frihåndstegninger, perspektiver, uto­

1-6, kr 37.500, - for leilighet 7-9 og

mhusplan, plantegninger og bilder i

kr 50.000, - for leil 10-12. I tillegg

Selger er bundet av kontrakten

prospektet er av illustrativ karakter

betaler oppdragsgiver kr 5.000, - i

dersom han ikke gjør forbehold for

og inneholder derfor detaljer som

oppgjørstjenester og kr 6.000, - for

gjennomføring gjeldende senest

farger, innredninger, møblering,

rådgivning, fag og analyse per

innen 4. kvartal 2021.

beplantning og arkitektoniske

enhet.

detaljer m.v. som ikke inngår i leve­ Dersom selger gjør forbeholdene

ransen. Stiplede løsninger/ innred­

Selger dekker følgende utlegg til

gjeldende har Kjøper rett til å få

ninger leveres ikke. Plantegninger

megler: Innhenting av opplysninger

innbetalt beløp samt opptjente

og illustrasjoner som viser ulike

fra kommune/offentlige instanser, ev.

renter på klientkonto tilbakebetalt.

innredningsløsninger er ment som

forretningsfører mv.: ca. kr. 3.190,-.

Utover dette har selger intet ansvar

illustrasjoner for mulige løsninger.

Selgers tinglysingskostnader:

overfor kjøper.

Disse løsningene inngår ikke i

Kr. 585,-. Grunnboksutskrift kr 172,per utskrift.

standardleveransen. Tegningene i Selger har rett til å gjøre mindre

prospektet bør ikke benyttes som

endringer i konstruksjon, tekniske

grunnlag for nøyaktig møbelstilling,

56


da målestokkavvik kan forekomme

Selger kan ikke garantere at det ikke

forbruker. Dette innebærer blant

ved trykking/ kopiering. Det tas

er skjeggkre eller perlekre i boligen

annet at kjøper har krav på garantier

forbehold om at sjakter og førings­

ved overlevering.

iht. bustadoppføringslova § 12.

veier for VVS-installasjoner kan bli

I tilfeller hvor kjøper er profesjonell

endret. Entreprenøren har ansvaret

Salgsvilkår

iht. bustadoppføringslova, dvs. gjør

for oppfølging av gjeldende krav,

Kjøp i prosjektet baseres på nærvæ­

kjøpet som ledd i næringsvirksom­

lover og forskrifter.

rende dokument, herunder følgende:

het, kan selger kreve at avtalen

1) Leveransebeskrivelse

reguleres av avhendingslova eller

Selger kan tinglyse bestemmelser

2) Salgstegning

etter bustadoppføringslova hvor

som vedrører borettslaget, nabo­

3) Salgsprospekt

§§12, 18 og 52-54 ikke kommer til

forhold eller forhold pålagt av

4) Prisliste

anvendelse.

myndighetene.

5) Etasjeplaner 6) Illustrasjonsplan datert

Bebyggelsens arealer

Kjøper er kjent med at kjøpekontrak­

4. desember-20

Arealer per bolig fremkommer i

ten ikke kan transporteres uten etter

7) Fasadetegninger datert 8. juni 21

prislisten. Arealet er angitt hhv. som

samtykke av selger. Videre forutset­

8) Foreløpig vedtekter for

bruksareal (BRA) som er arealet

ter selger at hjemmelsdokumentet

Borettslaget

innenfor boligens yttervegger

tinglyses på den/de kjøper(e) som

9) Foreløpig budsjett for

inklusive eventuelle boder, samt

har fått aksept på sitt bud. Kjøper

Borettslaget

P-ROM som er BRA fratrukket

har anledning til å be om samtykke

10) Grunnkart datert 21.5.21

innvendig bod/sekundærrom. På

til transport eller direkteoverskjø­

11) Grunnbokutskrift og kopi av

tegningene kan det også være angitt

ting, men selger står helt fritt til å

tinglyste heftelser, fås ved henven­

et romareal som er nettoarealet

avslå eller akseptere en slik fore­

delse til megler

innenfor omsluttende vegger. Det

spørsel. Et eventuelt samtykke vil

12) Informasjonsskriv vedrørende

tas forbehold om mindre avvik for de

medføre gebyr til selger kr 30.000.

skjeggkre, fås ved henvendelse til

oppgitte arealer, da beregningene er

Kjøpere som ikke regnes som forbru­

megler

foretatt på tegninger.

til å transportere kontrakten, og vil

Ved avvik mellom informasjon

Tilvalg og endringer

kun ha anledning til å videreselge

gjelder dokumentene i den rekke­

Prosjektet og dets priser er basert

iht. bustadoppføringslova.

følge som er nevnt over. Lovpålagte

på at utbyggingen gjennomføres

opplysninger om eiendommen er

rasjonelt og med delvis seriepro­

Selger forbeholder seg rett til

ufullstendig uten alle ovennevnte

duksjon i form av systematisering

endring av prisliste uten varsel på

dokumenter/vedlegg.

av tekniske løsninger og valg av

kere iht. loven vil ikke ha anledning

usolgte boliger.

materialer. Dette gir begrensninger Salgsoppgavedato

for hvilke tillegg og endringer som

Selger forbeholder seg retten

Dette dokumentet er sist revidert

kjøper kan forvente å få gjennomført

til å fordele boder og eventuelle

dato: 15.6.21

og innenfor hvilke tidsrom disse

parkeringsplasser. Selger tar forbehold om antall

arbeidene kan bestilles.

VIKTIG INFORMASJON

andeler i borettslaget. Selger forbe­

Selger utarbeider en tilvalgsmeny som angir muligheter for endringer

holder seg også retten til å foreta

Lovverket

og tilleggsarbeider. Priser kan inne­

endringer ved prosjektet knyttet til

Kjøpet reguleres av Lov om avtale

holde påslag til selger for merarbeid

en eventuell deling/sammenslåing

med forbrukar om oppføring av ny

knyttet til administrering av tilvalg

av usolgte andeler. Disse endringene

bustad m.m. (bustadoppføringslova)

og endringer fra underleverandører.

kan medføre mindre endringer av

13. juni 1997 nr. 43, i tilfeller hvor

fasaden og plassering av balkonger.

selger er profesjonell og kjøper er

57


Kjøper har ikke rett til å kreve

Formuesverdien fastsettes med

Personopplysningsloven

endringer og tilleggsarbeider som

utgangspunkt i en kvadratmeterpris

I henhold til personopplysnings­

ikke står i sammenheng med ytelser

som årlig bestemmes av Statistisk

loven gjør vi oppmerksom på at

som er avtalt, og som i omfang

Sentralbyrå. Formuesverdien for

interessenter kan bli registrert for

eller karakter skiller seg vesentlig

primærboliger (der boligeier er

videre oppfølging.

fra den avtale ytelsen og/eller er til

folkeregistrert per 1. januar) og

hinder for rasjonell gjennomføring

sekundærboliger (alle andre boliger

Finansiering

av byggearbeidene. Selger er heller

man måtte eie) fastsettes etter

Som et av landets største finans­

ikke forpliktet til å utføre endringer

forskjellige brøker. Se nærmere info

konsern tilbyr DNB Bank ASA alle

eller tilleggsarbeider som vil føre

på www.skatteetaten.no.

typer banktjenester til konkurran­

til ulempe for selger som ikke står i

sedyktige priser. Banken kan gi

forhold til kjøpers interesse i å kreve

Bestemmelser tiltak mot hvit­

deg lånetilbud til finansiering av

endringer eller tilleggsarbeider.

vasking / kjøpers innbetaling

eiendommen. Våre meglere kan

Selger har rett til å ta seg betalt for

I henhold til lov om hvitvasking og

opprette kontakt mellom deg og

utarbeidelse av pristilbud, tegninger

terrorfinansiering har megler plikt

en kunderådgiver i banken, og

m.v. jf. Bustadoppføringslova § 44.

til å gjennomføre kontrolltiltak

som kunde hos oss lover banken

ovenfor kunder. Dette innebærer

en hurtig behandling av din

Selger er uansett ikke forplik­

å bekrefte kunders identitet

låneforespørsel.

tet til å utføre endringer eller

på bakgrunn av fremvist gyldig

DNB Eiendom mottar formidlings­

tilleggsarbeider som vil endre

legitimasjon. Videre innebærer

provisjon fra DNB Bank ASA for

vederlaget med mer enn 15 % jf.

det å få bekreftet identiteten til

formidling av lånekunder. Dette

Bustadoppføringslova § 9.

eventuelle reelle rettighetshavere,

gjelder kun personer som har sam­

og å innhente opplysninger om

tykket til å bli formidlet til banken.

Etter igangsetting vil det gis frister

kundeforholdets formål og tilsiktet

Provisjonen er en internavregning

for tilvalg og endringer. Inngås

art.

mellom enheter i konsernet som

kjøpsavtale etter igangsetting er

ikke gir økte kostnader for kunden.

kjøper kjent med at frister for tilvalg

Dersom slike kundetiltak ikke kan

Den enkelte megler mottar ingen

og endringer kan være utgått. Kjøper

gjennomføres kan megler ikke

godtgjørelse relatert kjøpers valg

er oppfordret til å ta forbehold i

etablere kundeforholdet eller utføre

av finansiering, og mottar heller

kjøpetilbudet dersom prosjektet

transaksjonen.

ingen godtgjørelse for formidling av

er igangsatt, og kjøper har krav til

kontakt til DNB lånekonsulenter.

tilvalg/endring som kjøper forut­

Kjøper oppfordres til å innbetale

Forbrukerinformasjon ved inn­

setter skal være mulig å få levert av

kjøpesummen som ikke kommer fra

givelse av kjøpetilbud:

utbygger/selger.

låneinstitusjon, i en samlet innbeta­

Alle kjøpetilbud og relatert kom­

ling fra egen konto i norsk bank.

munikasjon med megler skal foregå

Ferdigattest eller midlertidig

skriftlig. Megler har ikke anledning

brukstillatelse

Dersom megler får mistanke om

til å formidle opplysninger om kjø­

Ferdigattest eller midlertidig bruk­

brudd på hvitvaskingsreglementet

petilbud som ikke er gitt skriftlig.

stillatelse skal foreligge skriftlig før

i forbindelse med en eiendomshan­

Megler vil likevel gi deg opplysnin­

overtagelse kan finne sted. I motsatt

del, og han ikke klarer å få avkreftet

ger og råd underveis i prosessen.

fall anbefaler megler at overtagelse

mistanke, har han plikt til å rap­

Dette behøver ikke gjøres skriftlig.

utsettes og at kjøper ikke overtar.

portere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene

Gi kun skriftlige kjøpetibud. Det

Formuesverdi

varsles. Megler kan i enkelte

blir egne regler i forbindelse med

Eiendommens formuesverdi fast­

tilfeller også ha plikt til å stanse

salgsstart og deretter førstemann

settes etter ferdigstillelse i forbin­

gjennomføring av handel.

til mølla.

delse med første likningsoppgjør.

58


Kjøpetilbudet skal inngis på DNB

Selger vil gi sin aksept av kjøpetilbud

Eiendom sitt kjøpetilbudskjema

skriftlig til megler, som så videre­

påført din signatur. Samtidig må du

formidler aksepten til den som får

legitimere deg. Det kan gjøres ved

aksept. Selger står fritt til å forkaste

at du laster opp kopi av legitimasjon

eller akseptere et hvert kjøpetilbud.

eller bruker bankID når du legger inn elektronisk kjøpetilbud på

Ifølge forskrift om eiendomsmegling

dnbeiendom.no, eller du kan vise

§ 6-4 vil kopi av budjournalen bli

legitimasjon direkte/personlig til

oversendt kjøper og selger etter

megler som sørger for kopi. Annen

aksept. Dersom det er viktig for

oversendelse, eks. sms eller epost,

budgiver å bevare sin anonymitet,

er forbundet med en viss risiko for at

bør kjøpetilbudet fremmes gjennom

opplysningene kommer på avveie.

fullmektig.

Dersom dere er to eller flere som skal kjøpe sammen, må samtlige

Andre som har levert inn kjøpetilbud

budgivere undertegne kjøpetilbudet

på samme bolig kan få utlevert

og legitimere seg.

anonymisert budjournal.

Du kan velge mellom følgende når du skal sende kjøpetilbud; levere direkte/personlig til megler eller benytte budknappen til DNB Eiendom som du finner i annonsen på finn.no eller på prosjektets side på dnbeiendom.no. Annen over­ sendelse, eks. sms eller epost, er forbundet med en viss risiko for at opplysningene kommer på avveie. Kjøpetilbud som inngis utenom ordinær arbeidstid kan ikke forven­ tes behandlet før neste ordinære arbeidsdag. Du har selv risikoen for at ditt kjøpetilbud kommer frem til megler. Megler vil straks kjøpetilbudet er mottatt bekrefte dette skriftlig til deg. Får du ikke slik bekreftelse, bør du ringe megler for å sjekke om kjøpetilbudet er mottatt. Kjøpetilbudet skal fylles ut så nøyaktig som mulig med hensyn på finansiering, finansinstitusjonens kontaktperson samt andel egenkapi­ tal. Normalt vil ikke kjøpetilbud med forbehold bli akseptert av selger før forbeholdet er avklart.

59


O Sk ol

Oppstadåa

ev eg en

1938

Stumo vegen

Sk

ol

ev e

ge

n

No rd -

als v

eg

en

ev e

ge n

Od

ol

Sk

Gl

om

ol

Sykehus vegen

n

24

usveg en

Syk eh

ge

Osl ove g

gen

vegen us

ve

en

e

Gl

om

ge

Sykeh

Glo mm

a

ve

S trandvegen

Sk

vegen

Sykehusve

Sy k e husvegen

E 16

n

Lehmanns veg

egen

Korsmo

Bruv

n

n svegen

Oslo veg e

Bruveg e

s jo

n

r o ken

St a

en

E 16

Kors

ing osv m

Skarnes SKARNES

Ole Dyste ruds veg

vingen Korsmos

Korsmok

Gl om v

St a

ne rba nge svi

ng Ko

egen nsv sjo

Skarnes

n okroke rsm Ko O le Dysteruds veg

Øg

Ko veg

hon

and ers

gen

an en ng erb

ng svi

Oslove

gen rs m

Sko mak er

veg en

Gren dev

egen

Grendevegen

e g en

175

Ole Dys ter uds

Korsmovegen

Ko ov

Kar lT

ard sve

et

Glom ma

r

otun

A

Ko

sm

Korsm ov eg en

Si l o v e g

en

E 16

Oslo vege n

© OpenStreetMap

dy rv e

gn

BELIGGENHET OG AVSTANDER Skarnes er administrasjonssenteret for kommunen Sør-Odal i Innlandet. Skarnes er et tettsted med cirka 2.500 innbyggere. Trehusene på Skarnes får en veldig attraktiv beliggenhet, i P.G. Mangsetsveg. Herfra er det kort vei til alt med gangavstand inn til sentrum. Har du lyst til å besøke tomteområdet? Bare ta kontakt, så tar vi deg gjerne med på visning.

60

ve g


Elli g

Os Ellin gsr ud

en

g ve

E 16

So

lb

ak ke

lia

Glomma

Glo

mm

a

n

S

trandvege

E 16

ege n

en

Stra ndv

eg dv

Stran dveg e

n

Stra n

ve g en

Sn

ek ke r

175

en

TREHUSENE PÅ SKARNES

Kampen vegen

m

ov e

ge

Str an

n

d v eg

en

Ko n

gs

vin ge

rb an e

om

Gl

Kono ws v

eg

San der veg en

Bergsti en

A. T ho

rst

e ns

ens

veg

Ko no ws

veg

a

m

n

eg

Ko

ng

sv

in

ge

rb

an

en

Gre

nd

eve g

en

a n g s ets v

en veg der San

. P.G

M

Gl

om

175

Berg

vege n

er en

rco

n ba

lle

KONGSVINGER

ng vi

Ro

Ko s ng

n

ge

e rv de an

S

24 km

EIDSVOLL

62 km

MAGNOR

57 km

CHARLOTTENBERG

68 KM

JESSHEIM

52 km

OSLO

84 km

61

m

a


TA KONTAKT BoligPartner leverer arkitekttegnede hus, hytter, leiligheter og flermannsboliger innenfor ferdighuskonseptet og har nær 30 års fartstid som norsk boligbygger. Siden etableringen i 1993 har BoligPartner realisert nærmere 14 500 bolig- og hyttedrømmer for våre kunder. BoligPartner har per i dag rundt 50 salgskontorer bestående av egeneide distrikts­ kontorer og et omfattende forhandlernettverk landet rundt som til sammen syssel­ setter over 500 ansatte. I tillegg har BoligPartner landets største fagmiljø innen norsk trehusproduksjon representert ved hovedkontoret på Tjuvholmen, Hamar.

KONTAKTPERSONER

DNB Eiendom AS Storgata 40, 2213 Kongsvinger

Kongsvinger og Omegns Boligbyggelag AL (KOBBL) har siden 1945 jobbet for å skaffe og å forvalte gode boliger for våre 8.000 medlemmer. Vi hjelper mer enn 100 boligselskaper med nesten 4.000

Siv Helle

boliger med alle typer tjenester knyttet

Eiendomsmegler

til bolig. Vi er lokalisert i Kongsvinger,

958 89 126

og har kunder i Kongsvinger-regionen,

siv.iren.helle@dnbeiendom.no

resten av Innlandet og på Romerike.

Gina Opseth Eiendomsmegler 980 38 130 gina.helene.opseth@dnbeiendom.no

Det tas forbehold om skrivefeil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. For eksakt funksjonsbeskrivelse og informasjon om den enkelte bolig, henvises det til leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger.

62