__MAIN_TEXT__

Page 1

HYTTETOMTER I OPPDAL

STØLEN HYTTEFELT

Nå har du muligheten til å sikre deg en ny hytte i fantastiske omgivelser tett ved Stølen Skisenter på Oppdal. Her får du hytter i alle prisklasser.


Det er vi som er Trehusbyggeren BoligPartner er på lag med skogen. Å bygge i tre er vår historie. Slik vi alltid har gjort skal vi fortsette å bruke skogens rene og fornybare råvarer hver gang vi reiser et nytt bygg.

Med den norske skogen på alle kanter bor vi midt i

Vi mener det er viktig med en kortreist leveranse. Det gir

skattekammeret. Ved å benytte oss av skogens ypperste

en kort vei fra fabrikk og ut til byggeplass samtidig

råvarer, anvender vi oss av en fornybar kilde og sørger

som vi får den nordiske kvaliteten vi ønsker oss.

for kortreiste byggematerialer til prosjektene våre. Effektivt for oss – og sunnere for miljøet.

Vårt ønske er å utvikle og bygge attraktive boliger og fritidsboliger med gode bomiljøer. Vi skal alltid ha

Ekte håndverk er å legge hjerte i det. Det er å ha respekt

kunden i fokus uansett hvor vi bygger, hva vi bygger og

for råvarene. Med tre som vår arv og vårt byggemateriale,

hvem vi bygger for. Slik skaper vi rom for alle mennesker.

kombinert med moderne arkitektur, skaper vi rom for alle mennesker over hele det langstrakte landet vårt. Treet har alltid vært et solid og sterkt byggemateriale som sørger for et lunt og trygt inneklima for dem som flytter inn. BoligPartner bruker anerkjente norske og nordiske kvalitetsleverandører. Dette er vi veldig stolte av.


STØLEN HYTTEFELT

Nå har du muligheten til å sikre deg en ny hytte med høy standard i fantastiske omgivelser tett ved Stølen Skisenter på Oppdal. Alpint, langrenn, toppturer i fjellheimen og stisykling er kun noen av opplevelsene som venter på deg i naturen rundt hytteveggen. Hyttefeltet består av totalt 24 romslige tomter. Terrenget er frodig og grønt, og tomtene er regulert for bygging av hytter fra BoligPartner.


HYTTEFELT VED STØLEN SKISENTER Stølen hyttefelt ligger lett tilgjengelig. Enten du reiser fra Molde, Kristiansund, Ålesund, Trondheim eller Lillehammer er fjellheimen her kun en biltur på halvannen til tre timer unna. Foto: Utsikt opp mot Stølen Skisenter.


Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock


Foto: Shutterstock

VINTERELDORADO FOR SMÅ OG STORE Elsker du lukten av snø? Liker du kriblingen i magen når du suser nedover alpinbakkene eller frihetsfølelsen når du glir raskt fremover i nypreppede skispor? Med hytte på Stølen hyttefelt får du fritiden din midt i Oppdals vakre vinteridyll. Fra hytteveggen kan du kikke rett bort til Oppdal Skisenter, Stølen. Området tilbyr nedfarter som passer for både små og store skientusiaster. Her venter også milevis med langrennsløyper på deg – helt perfekt for den aktive familien.

9


Foto: Shutterstock

OPPLEV OPPDALSNATUREN HELE ÅRET Hyttelivet på Oppdal er magisk – året rundt. Trollheimen ligger like i nærheten av hyttefeltet. Her venter både merkede turløyper og naturlige, lokale stier på deg. Bestig magiske fjelltopper, løp på kuperte stier eller test ut stisykling. Et entusiastisk sykkelmiljø har jobbet frem over 50 sykkelløyper som nå er tilgjengelige for alle. Søker du etter ekstra bratte sykkelstier er det bare å ta heisen opp på toppen av skitrekket og suse nedover de krevende løypene. Du får også garantert adrenalinkick av å bli med Opplev Oppdal på rafting gjennom strykene på elva Driva. Eller hva med å teste ut juving? Kjenn suget i magen mens du følger juvet hvor vannet fra Trollheimen og Gjevilvatnet blander seg med elva Driva. Oppdalsnaturen byr på opplevelser som passer for alle i familien. 10


TOMTEOVERSIKT STØLEN HYTTEFELT Vi er stolte av det flotte hyttefeltet vi skal skape sammen med våre kunder her på Stølen. Tomtestørrelsen varierer fra 900–1000 kvadratmeter. Terrenget er relativt flatt, noe som gjør det veldig fleksibelt i forhold til valg av hytte.

Tomt 1-6:

Velg valgfri hytte fra BoligPartners hyttekatalog. Se alle våre hytter på https://boligpartner.no/hytte

Tomt 19, 21-24

Disse bebygges med RO hyttene, velg mellom fire modeller. https://boligpartner.no/hytte/ro-hyttene

Tomt 15-18, 20:

Disse bebygges med utvalgte hyttemodeller fra TURserien. https://boligpartner.no/hytte/tur

Fremdrift:

Antatt byggeklare tomter er estimert til i Q4 2021. Nærmere opplysninger om fremdrift, infrastruktur og igangsetting får du ved å kontakt våre hyttekonsulent.

12


Illustrasjon: Utsikten

HYTTER PÅ TOMT 1-6 Bestill vår digitale hyttekatalog på www.boligpartner.no

VALGFRI HYTTE På tomt 1-6 kan du bygge valgfri hytte fra BoligPartners hyttekatalog. Utsikten og Bukkespranget er to av våre mest populære modeller. Utsikten er en storslått hytte som kan huse hele åtte overnattingsgjester. Et høyreist midtskip leder fra entréen til en luftig storstue med en takhøyde på hele fire meter. Bukkespranget e en romslig familiehytte utviklet for flate tomter, bygget for maksimal utnyttelse av lys- og solforhold. Hyttekatalogen kan bestilles her: https://boligpartner.no/hyttekatalog


HYTTER PÅ TOMT 19 OG 21-24 BRA: 69-86 m2 Soverom: 2-3+hems Sengeplasser: 5-8 + 10 (hems)

RO HYTTENE Våre Ro-hytter kommer i to ulike størrelser, Ro 1 og Ro 2. Ønsker du mer plass i hytta og større fleksibilitet, kan du velge å bygge med hems i tillegg. RO 1 Hyttemodellen Ro 1 er BoligPartner sin absolutt mest prisgunstige hytte. Dette er en praktisk og oversiktlig modell som passer fint sammen med ønsket om det ekte hyttelivet. Her er det valgt løsninger som sikrer både et prisgunstig sluttprodukt samt en rask og effektiv byggeprosess. RO 2 Hyttemodell Ro 2 har tre soverom og er 17 kvadratmeter større en lillebror Ro 1. Modellen er en av våre mest prisgunstige hytter og kan bygges både uten og med hems.


Illustrasjon: RO 2 med hems

Illustrasjon: RO 1 uten hems


Illustrasjon: RO 1

Illustrasjon: RO 2


HYTTER PÅ TOMT 15-18 OG 20 Tomtene kan bebygges med hytter fra Tur-serien

TUR-HYTTER Nærhet til naturen! Det er et sentralt og viktig element for våre smarte hytter i Tur-serien. Store glassflater slipper mye lys inn i hytta, samtidig som de gir deg den flotte utsikten til livet utenfor – der friluftsopplevelsene venter på store og små.


Illustrasjon: Nysetra

Illustrasjon: StorĂĽsen


Illustrasjon: Kvarstad

Illustrasjon: Midtfjellet


MED GANGAVSTAND TIL SENTRUM Stølen hyttefelt ligger like i utkanten av Oppdal sentrum. Fra hyttefeltet kan du rusle på gangveg de 2,5 kilometerne ned til sentrum. Helt perfekt! Oppdal byr på et hyggelig sentrum hvor både lokale mattradisjoner og kulturlivet står sterkt. Oppdal kulturhus er bygdas storstue og samlingspunkt. Her kan hele familien kose seg med konserter og kino. Eller hva med en tur til badeland med vannsklie, klatrevegg, boblebad og flere svømmebasseng. Kulturhuset byr også på hyggelig bibliotek, eget galleri, museum, ungdomsklubb og kulturskole. Mathallen i sentrum er absolutt verdt mange besøk. Tenk så herlig å kunne kjøpe ferske, lokale matvarer og god drikke som man kan ta med seg hjem til hytta.

27


VI I BOLIGPARTNER SIKRER DIN TRYGGHET Så fint at du liker prosjektet vårt. Vi er et erfarent team med arkitekter og ingeniører som har utviklet disse hyttene og planlagt alt til hver minste lille detalj. Nå håper vi at du finner akkurat den hytta som passer dine behov og drømmer. Ikke tenk på tekniske krav og forskrifter - vi garanterer at alt dette er ivaretatt. Å kjøpe en ny hytte hjem handler om fremtiden din. Du fortjener at veien dit er både trygg og forutsigbar. Det er derfor vi ønsker å følge deg tett helt fra du bestemmer deg for hvor du ønsker å bygge til lenge etter at du har skapt din nye hyttedrøm. Norges største fagmiljø innen trehusbygging er samlet her hos oss. Nå er vi klare til å jobbe for deg. Du kan trygt stole på oss.

Engasjerte fagfolk: Fra venstre, seniorarkitekt Idar Sambu, ingeniør May-Siren Skaar, boligplanlegger Anne Bøklep og ingeniør Line Dahlberg


TA KONTAKT Det er BoligPartner Trondheim som står bak Stølen Hyttefelt. Trygghet for kunden er veldig viktig for oss og derfor legger vi stor vekt på fagkunnskap, erfaring og sterk lokal kjennskap. Som en erfaren og seriøs boligaktør følger vi Bustadoppføringslova. Det betyr at vi stiller økonomisk garanti under byggetiden og fem år etter overlevering. Det økonomiske oppgjøret gjennomføres alltid av eiendomsmegler eller advokat. Kjøper du av oss, utfører vi alltid befaring ett år etter innflytting. Skulle det dukke opp avvik, utbedrer vi disse. Vi er et trygt valg for deg. Ta kontakt, vi er klare til å svare på dine spørsmål.

KONTAKTPERSONER: Lorentz Strand hyttekonsulent 911 45 043 lorentz.strand@boligpartner.no

Eivind Løkken daglig leder 995 76 155

Lorentz Strand

eivind.lokken@boligpartner.no

BOLIGPARTNER TRONDHEIM Tungasletta 8, 7047 Trondheim 941 54 000 | trondheim@boligpartner.no Vi har bemannet kontor på Oppdal hver fredag. Ta kontakt for å avtale et tidspunkt.

Det tas forbehold om trykkfeil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standard leveranse. For eksakt funksjonsbeskrivelse og informasjon om den enkelte bolig, henvises det til leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger. For info om energimerking av husene henviser vi til boligpartner.no.

29


Trondheim Tungasletta 8, 7047 Trondheim Tlf: 941 54 000 trondheim@boligpartner.no

Profile for BoligPartner

Stølen Hyttefelt, Oppdal  

Nå har du muligheten til å sikre deg en ny hytte i fantastiske omgivelsertett ved Stølen Skisenter på Oppdal. Her får du hytter i alle prisk...

Stølen Hyttefelt, Oppdal  

Nå har du muligheten til å sikre deg en ny hytte i fantastiske omgivelsertett ved Stølen Skisenter på Oppdal. Her får du hytter i alle prisk...