Page 1

r e v a g s t e r Å

KLUBB-

KLUBBJULEKRYBBE

m/stall, 14 cm, 11 figurer

PRIS

299,Veil 499,-

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland

JUL

PRIS

Ingar Sletten Kolloen

INGRID

149,- 349,Veil 179,-

Veil 399,-

TABLE CURLING Familiespill

299,Veil 699,-


INNHOLDSFORTEGNELSE Romaner

Side 2 - 5

Spenning

Side 6

Biografi / Dokumentar

Side 7

Litt av hvert

Side 8 - 9

Kristne romaner

Side 10 - 11

Oppbyggelig

Side 11 - 16

Andakt

Side 16

Bibel

Side 17

Salmebøker

Side 18

Barn / Ungdom

Side 19

Barn

Side 20 - 25

Spill / Aktiviteter

Side 25 - 27

Musikk

Side 28 - 29

Hobby

Side 30

Gaver

Side 30 - 32

Romaner

kr 379,-

kr 399,-

Forlaget Oktober

Tore Renberg

Bazar Forlag

Ildefonso Falcones

VI SES I MORGEN

«Vi ses i morgen» er en roman om desperat jakt etter penger, om mennesker som lengter etter å oppleve den store kjærligheten. I løpet av noen få dager virvles unge og voksne liv inn i hverandre. Noen av dem kommer ikke til å overleve september i Stavanger.

BARFOTDRONNINGEN

Nytt mesterverk fra forfatteren av «Havets katedral»! En vakker sangstemme gir den frigitte slavinnen Caridad innpass hos Sevillas sigøynere. Der møter hun den opprørske Milagros. Med ukuelig vilje kjemper de for frihet og verdighet i 1700-tallets Spania. Flamencoen blir et våpen.

Kjøp julegavene i en av våre 22 butikker eller på

www.bokogmedia.no

Portofri levering på alle ordre over kr 249,i nettbutikken. For butikkoversikt, se siste side eller våre nettsider.

kr 379,-

HUN ER HER IGJEN!

Vigmostad & Bjørke

Aschehoug Forlag

Jonas Jonasson

Helen Fielding

Ny bok fra forfatteren av «Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant». Ikke noe tydet på at Nombeko Mayeki skulle gjøre noe annet enn å leve en kort stund i skuret i Sør-Afrikas største slum og så dø. Om hun ikke hadde vært den hun var, men det var hun jo. Nombeko Mayeki var analfabeten som kunne regne.

Bridget Jones er endelig tilbake! Den nye boka foregår i dagens London og representerer en helt ny fase i livet hennes. Betyr det at hun har fått seg ny jobb, ny leilighet, barn? Er Mark Darcy fremdeles inne i bildet? Bridget er i hvert fall blitt mer voksen, men har hun forandret seg? Den som leser får se.

ANALFABETEN SOM KUNNE REGNE

BRIDGET JONES / Mad about the boy

kr 299,-

kr 379,-

Pantagruel Forlag

Gyldendal Litteratur

Jeannette Walls

Cecilie Enger

Jeannette Walls, forfatteren av verdenssuksessene «Krystallslottet» og «Ville hester», har skrevet en storslått, vakker og hjerteskjærende roman om motgang og triumf, om to jenter som trosser urettferdighet og håpløshet, og elsker tilværelsen mot alle odds.

Da Cecilie Engers mor havner på sykehjem, hardt rammet av Alzheimer, blir barndomshjemmet tømt og solgt i løpet av en helg. Under opprydningen finner Cecilie morens sirlig nedtegnede lister over samtlige av familiens julegaver gjennom fire tiår. Denne romanen er en fortelling om gaver, erindring, og om vår lengsel etter å holde tiden fast.

SØLVSTJERNEN

2

kr 349,-

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

MORS GAVER


Romaner

kr 399,-

kr 299,-

Forlaget Oktober

Juritzen Forlag

Jon Michelet

Cecilia Samartin

Høsten 1940 får Halvor Skramstad hyre som lettmatros på et av verdens største tankskip, M/T Iberia av Oslo. Halvor vet at skuta frakter flybensin, en last som er like farlig som ammunisjon. I bind to av Michelets kritikerroste romanverk «En sjøens helt» får vi den store sjøromanen om tankskipsfarten i konvoiene under Slaget om Atlanterhavet.

Tre av Cecilia Samartins bestselgere samlet i en praktutgave. Cecilia skriver vakkert, sanselig, dramatisk og fargerikt om livet, kjærligheten, familiebånd, savn, håp og vennskap. I alle romanene møter vi fargerike personer vi blir oppriktig glade i.

EN SJØENS HELT Skytteren

SAMLEUTGAVE Drømmehjerte, Salvadoreña, Mofongo

KLUBB-

PRIS

349,-

En ny roman fra forfatteren av verdenssuksessene «Drageløperen» og «Tusen strålende soler».

Veil 399,-

Khaled Hosseini

OG FJELLENE GA GJENLYD

Forfatteren av verdenssuksessene «Drageløperen» og «Tusen strålende soler» er tilbake med en ny roman. Med sin umiskjennelige sans for visdom, dybde og innsikt skriver Khaled Hosseini om mellommenneskelige forhold, det som definerer våre liv, hvordan valgene vi tar gir gjenklang i fremtidige generasjoner og hvordan vi ofte blir overrasket av dem som står oss nærmest. Schibsted Forlag

w w w. boko g media .no

3


Romaner Gaute Heivoll

OVER DET KINESISKE HAV

Like før krigen får et ektepar reist sitt eget forpleiningshjem for «åndssvake» i en liten bygd helt sør i Norge. Snart fylles rommene med pasienter; den religiøse grubleren Christian Jensen, den tause, alltid ruggende Matiassen, og Onkel Josef, som er blant de mest beleste i bygda. En søskenflokk på fem barn flytter inn i «galehuset» som det blir kalt. Josef kaller dem bare «tullingene fra Stavanger», men de blir likevel raskt en del av familien. Krigen tar slutt, men den usedvanlige familien skal få alt annet enn fred. For snart rammes de av en stor tragedie som kommer til å forfølge dem alle resten av livet. Med en ny historie basert på virkelige hendelser og autentiske personer har Gaute Heivoll skrevet om mennesker som kanskje kunne kalles «åndssvake», men som gjennom sine liv og sine handlinger viser et hvert menneskes verdighet og iboende styrke.

kr 379,Tiden Forlag

«Følsomt om annerledeshet (...). Det er en underspilt energi i denne fortellingen som skaper intensitet og forventninger hos leseren.» - Sindre Hovdenakk, VG

«Humørpille» Trønder-Avisa Beates bokhylle Lun humor og hovedpersoner med tonnevis av sjarm - nok en perle fra Karin Brunk Holmqvist!

kr 299,-

kr 199,-

Silke Forlag

Victoria Hislop

Kaffe med musikk? Hva er det? Slikt er ikke Viola, Inez og Olga vant til hjemme i det lille kystsamfunnet Brantevik. Men så vinner syklubbvenninnene en bussreise til Tyskland. Nysgjerrige, men nervøse setter de lite bereiste damene seg på bussen. Det blir en reise de sent vil glemme.

I ti vakre noveller tar Victoria Hislop oss med til Athens gater og greske landsbytorg, og lar oss møte levende, uforglemmelige karakterer – alle skildret med Hislops varme og medrivende engasjement.

KAFFE MED MUSIKK

Og kaffe med musikk – det blir det alltid god stemning av! 4

Schibsted Forlag

Karin Brunk Holmqvist

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

SISTE DANS


Romaner

VG TB

kr 379,-

kr 399,-

Cappelen Damm

Gyldendal Litteratur

Roy Jacobsen

Herbjørg Wassmo

Ingrid vokser opp på en øy. Havet er hennes eventyr. Fisken, stormen, fattigdommen. Hun eier årstidene, fuglene og horisonten. Ingrid må lære det ingen lenger kan. En dag må hun lære enda mer. «De usynlige» er en familiehistorie og et stykke Norgeshistorie. En sterk og rørende roman, som allerede er solgt til seks land.

Sterk selvbiografisk beretning fra Herbjørg Wassmo. Disse øyeblikk er historien om et kvinneliv i vår nære norske fortid, om utdannelse og yrkesliv, om mann og barn, om kampen for å eie en flik av egen tid, om å være inntrykksvar og bråsint, åpen for verden og innestengt av egen steilhet. Og det er historien om den unge kvinnen som våget å bryte absolutte tabuer, og som ble en av Norges største og høyest elskede forfattere.

DE USYNLIGE

DISSE ØYEBLIKK

kr 299,-

kr 299,-

Bastion Forlag

Bastion Forlag

Jojo Moyes

Monika Peetz

Lou Clark vet en god del. Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.

Tre uker før åpningen av sitt nye Bed&Breakfast må Kike innse: Dette fikser hun ikke alene. Gjesterommene ser fremdeles ut som om de er bomba, og i bedene hvor de biodynamiske grønnsakene til gjestene skal vokse, hersker gapende tomhet.

ET HELT HALVT ÅR

Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri.

TIRSDAGSDAMENE – MELLOM UGRESS OG ROSER

Her foreligger kun én mulighet: Tirsdagsdamegjengen. Alle bringer naturligvis med seg biter av sin egen hverdag. Bortsett fra Caroline, hun har for sikkerhets skyld en mann på slep… Tredje bok i den bestselgende serien om Tirsdagsdamene.

w w w. boko g media .no

5


Spenning

kr 369,-

kr 379,-

Gyldendal Litteratur

Juritzen Forlag

Jan-Erik Fjell

Jørn Lier Horst

Anton Brekke er tilbake! 1961: Norskættede Daniel «Danny» Larsen sitter fengslet på Alcatraz for væpnet ran og drapsforsøk på en politimann. Nåtid i Norge: En seriemorder herjer. Anton Brekke etterforsker drapene som viser seg å ha en sammenheng med en rekke drap «Danny» innrømte på Alcatraz, men som han aldri ble dømt for.

Vinner av Rivertonprisen og av Glassnøkkelen, for årets beste nordiske krim 2012. Denne gangen kommer døden til Wistings eget nabolag. Et oppsiktsvekkende funn blir innledningen til en av de største menneskejaktene i norsk kriminalhistorie. Det eneste som kan hindre politiet i arbeidet er om pressen får nyss om det som er under oppseiling.

HEVNEREN

HULEMANNEN

Liza Marklund

Karin Fossum

Øystein Wiik

En kald og fuktig maidag finner man eks-riksdagsmannen Ingemar Lerberg torturert og bevisstløs i sin fasjonable villa. På Kvällspressen får Annika Bengtzon i oppdrag å skrive om saken. Hun oppdager en villaforstad hvor løgner og et voldsomt mørke lurer under den idylliske overflaten.

Romanen har alt man forventer av en krim fra Karin Fossum; en fryktelig ulykke, gode og spennende portretter av de involverte og et godt politiarbeid med en uventet utvikling. Og ikke minst er inspektør Konrad Sejer sterkt tilbake.

Tom Hartmanns ekskone, Cathrine, skal gifte seg, men blir forlatt av Peter som har flyktet til Venezia. Hartmann treffer en aldrende skjørtejeger og trekkes inn i en mørk verden der erotikken og kunsten å forføre dominerer.

FASADEFALL

kr 379,-

Vigmostad & Bjørke

Knut Nærum

BUSEMANNEN

En klassisk parodi slik bare Knut Nærum kan gjøre det. Det er november i Oslo, verdens farligste by. Krimforfatteren Nelly Lundin blir funnet død, drept med en Fjordland-middag.

kr 349,Cappelen Damm

CARMEN ZITA OG DØDEN

kr 379,-

kr 299,-

Chris Tvedt

Hans Olav Lahlum

Et usedvanlig brutalt ran ender med drap og Kripos-etterforsker Edvard Matre og teamet hans blir satt på saken. Sporene fører til en gruppe voldelige høyreekstremister. PST blir involvert til Edvards store frustrasjon.

I femte bok om K2 og Patricia er vi kommet frem til 1972. Hans Olav Lahlum har skrevet en ny tankevekkende krim fra vår nære historie, hvor EEC-kamp og spionasje er ispedd personlig lidenskap og intriger. En ekte Lahlum-krim!

Cappelen Damm

DEN BLINDE GUDEN

kr 379,Cappelen Damm

6

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

CASANOVASYNDROMET

Aschehoug Forlag

KAMELEONMENNESKENE

kr 379,Cappelen Damm


Biografi / Dokumentar - Vi sang så taket løftet seg! Hele Norges matmor Ingrid Espelid Hovig er ei lesende dame, og hun pløyer gjennom alt fra Johan Falkberget til Knausgård og Roy Jacobsen. Nå gleder hun seg til å ta fatt på Cecilie Enger og Herbjørg Wassmo sine siste bøker. Men hun vet ikke riktig hva hun skal si om å få sin egen biografi. - Jeg håper folk har lyst til å lese om et langt hverdagsliv, for det er det det handler om. Et langt liv fylt av sorger og gleder. Det er den bestselgende forfatteren Ingar Sletten Kolloen som har skrevet biografien «Ingrid». Hans to forrige utgivelser var «Dronningen» og «Snåsamannen», så Espelid Hovig er i godt selskap. Lettsaltet torsk Julens tradisjoner har endret seg med tiden, også for den tidligere husstellæreren og fjernsynskokken. Nå reiser hun gjerne til utlandet og suger til seg av andre lands stemning og matkultur, men i barndomshjemmet var det morens tradisjoner fra Hardanger som var sentrale. Julemiddagen besto av lettsaltet torsk med poteter og godt smør. På spørsmål om andre juleminner lyser hun opp. - Vi gikk rundt juletreet hver dag i romjulen. Vi sang alle julesangene vi kunne komme på, og sang så taket løftet seg! Den tradisjonen tok jeg med meg hjemmefra og i mitt faste juleselskap gjennom 20 år fikk alle utdelt julesanghefter og måtte synge med. Alle med sitt nebb. Bruker også kokebok Trenger Ingrid Espelid Hovig kokebok når hun skal lage mat?

Ingar Sletten Kolloen

INGRID

Ingrid Espelid Hovigs livshistorie, glitrende og varmt fortalt av Ingar Sletten Kolloen, og samtidig historien om tv-mediets gjennombrudd i Norge og norsk matkultur.

349,-

- Ja, jeg gjør det. Til baking. Forholdene og målene må være riktige og det blir for mye å gå rundt å huske på. Jeg anbefaler alle å skaffe seg en god basiskokebok. Her dukker redaktøren på Gyldendal beleilig opp i bakgrunnen, viftende med «Den rutete kokeboken» (solgt i mer enn 250 000 eksemplarer). Ingrid ler hjertelig. - Du har kanskje hørt om den?

Veil 399,- Gyldendal Litteratur

Ole-Einar Andersen

Jung Chang

«Æ må jo spæll?»

Cixi - konkubinen som brakte Kina inn i den moderne tid.

ARVE TELLEFSEN Arve Tellefsen er et nasjonalt ikon og har vært det i mange tiår. Generasjoner av nordmenn er på fornavn med Arve og fiolinen hans. I denne portrettboka åpnes dører til rom som Tellefsen sjelden tar publikum med seg inn i.

kr 379,-

Kjersti Salvesen, Mia G. Helgesen, Gro M. Holter

ENKEKEISERINNEN

KJÆRE MOR En hyllest til mor

Denne gangen tar Jung Chang leseren med på innsiden av det mest lukkede av alle lukkede miljøer: De innerste keisergemakker i Den forbudte by i Beijing.

Dette er en bok til alle mødre. Vi møter kjente mennesker som forteller om kjærlighet og sterke bånd, om løsrivelse og savn, om å vokse opp med mor og om veien videre - med eller uten henne.

kr 399,-

kr 349,-

Gyldendal Litteratur

Juritzen Forlag

Aschehoug Forlag

Tor Bomann-Larsen

SVARET

Haakon & Maud bind VI

Trude Lorentzen

MYSTERIET MAMMA

Sommeren 1940. Mens Tyskland seirer på alle fronter, kryper nordmennene til korset og ber om samarbeide. Det er det mørkeste kapitlet i moderne norsk historie som blir belyst i sjette bind av Bomann-Larsens kongebiografi.

Dette er fortellingen om Mia. En glad dame som brått og uforklarlig ble psykisk syk da hun var midt i livet. Hun begikk selvmord da Trude var 15 år. Nå er Trude voksen, og hun er mamma selv. Hun forsto ikke hva som skjedde med moren sin den gangen. Kan hun forstå mer nå?

kr 449,-

kr 369,-

Cappelen Damm

Forlaget Oktober

Finn Schjøll

FINNS METODE

Vakker blanding av «gjør det selv» og Finns private blomsterminner. Stemningsfulle bilder viser deg Finns metode trinn for trinn slik at du kan pynte like vakkert i ditt eget hjem. Finns metode er kjærligheten til alt som gror – mennesker og planter.

kr 349,Juritzen Forlag

w w w. boko g media .no

7


Litt av hvert PONDUS DEN 12. MANN

MOTORSYKKELBOKA

Lise Finckenhagen

SLIKKEPOTT

En bok om støv, grus, ære og heltemot på to hjul. Her får du motorsykkelens fantastiske historie, med fengslende og detaljerte bilder. Mer enn 1000 bilder av de gjeveste motorsyklene verden har sett.

«Slikkepott» byr på nærmere 100 delikate og fristende oppskrifter på kaker, paier, terter, muffins og mye annet bakverk. Hun gir deg også gode råd om ingredienser og utstyr, og tips til hvordan du kan dekorere kakene dine.

«For det er noe med en tegneserie som leverer. Som er under et visst press fordi det triumferte forrige sesong og likevel – gang på gang – lever opp til forventningene.» - Jo Nesbø (fra forordet)

kr 299,-

kr 329,-

Front Forlag

kr 399,-

Egmont

Font Forlag

I. Gran-Jansen/ Ø. Loftus/ P. Dupuy

Andreas Viestad

NOE GODT HVER DAG

HELE NORGE BAKER

Det populære TV-programmet HELE NORGE BAKER har tatt fatt i en solid tradisjon i Norge: Kakebaking. Her har vi samlet første sesongvinneren Ida Gran-Jansens beste kaker og grunnoppskriftene til de to eminente dommerne.

Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god og lettvint hverdagsmat. Lite strev og store smaker!

kr 399,Cappelen Damm

kr 379,-

Gyldendal Litteratur

Bjørn Skomakerstuen og John Smits

Tove Fevang

For første gang kommer en bok om snømåking; en urnorsk nødvendighet, men også en elsket hobby. Forfatterne har møtt forskere og erfarne snømåkere over hele landet og har samlet deres historier og kunnskap i denne boka.

Fevang har leita fram kjære og kjende strikkeoppskrifter frå 1950-talet til dei aller minste. Boka inneheld trinn-for-trinn-bilete og gode forklaringar for den som ikkje er heilt stø i alle teknikkar.

DEN STORE GUTTESTRIKKEBOKA

kr 399,-

kr 349,-

KLASSISK SMÅBARNSTRIKK

MÅK SNØ!

kr 349,-

Samlaget

Juritzen Forlag

Charlott Pettersen

Forfatter og guttemamma Charlott Pettersen lette etter strikkeoppskrifter til en aktiv og moderne gutt. I skuffen til bestemor fant hun det hun lette etter. Hun oppdaterte mønstrene med en moderne vri på fargevalget og satte inn dagens naturlige garn som alpakka, merino- og ren ull. Her finner du klær til bruk i barnehage, på skolen, i bursdagsselskap og på 17. mai-festen. Mange av oppskriftene er monteringsfrie og enkle å strikke. Juritzen Forlag

BORDKALENDERE Inger Holter (red.)

SOM DINE DAGER ER Bibelord for hver dag

En flott bordkalender med et bibelvers for hver dag i året. Stor skrift. Kalenderen kan brukes år etter år. En glimrende gave til deg selv, familie og venner.

kr 198,Lunde Forlag

8

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

DAGLIGE OPPMUNTRINGER

En flott bordkalender med gode ord til oppmuntring i hverdagen. Kalenderen kan brukes år etter år. En glimrende gave til deg selv, familie og venner.

kr 198,Lunde Forlag


Litt av hvert

Julekrybben en advent skalen der

Birgitte Elin Bjørnstad Sæbø, Helge Gran Bøe (ill.)

JULEKRYBBEN – EN ADVENTSKALENDER

Gjennom 24 kapitler forteller Birgitte Elin Bjørnstad Sæbø om hva som skjedde da Jesus kom til verden. Boken legger til rette for en adventstid med Julekrybben i sentrum – både gjennom høytlesning og ved hjelp av julekrybbefigurer. Boken er rikt illustrert av Helge Gran Bøe.

kr 249,Luther Forlag

En adventsbok for hele familien!

Birgitte Elin Bjørnstad Sæb

n Bøe ø | Illustrert av Helge Gra

GAVEPRODUKTER FRA INSPIRASJON FORLAG DAGENS ORD II til glede og oppmuntring

Et meningsfullt sitat for hver dag gjennom hele året, til glede, oppmuntring og ettertanke. Hver måned har illustrasjon i forhold til årstidene.

KLUBBVENNER AKTIVITETSKALENDER Planleggingskalender for hele familien.

kr 129,-

Inspirasjon Forlag

PRIS

149,Veil 189,-

Inspirasjon Forlag

HA EN GOD DAG! Gavebok

kr 129,-

Inspirasjon Forlag

PENN TIL EN SOM BETYR NOE SPESIELT

Kulepenn i gaveeske

kr 69,- pr. penn Inspirasjon Forlag

w w w. boko g media .no

9


Kristne romaner Tracy Groot

HØYT SPILL

Normandie våren 1944. D-dagen nærmer seg. Den amerikanske piloten Tom Jaeger blir skutt ned over Frankrike, reddet og rekruttert av franske motstandsmenn. Han går inn i en ny rolle som tysk offiser og får et oppdrag som skal vise seg å bli langt mer komplisert og dramatisk enn forventet.

Ryster og

kr 225,-

utfordrer – en

Lunde Forlag

roman om Jesus i vår tid. Terri Blackstock

OND SIRKEL

Lance finner et forlatt spedbarn i baksetet på bilen sin og blir arrestert for kidnapping. Moren hans, Barbara, fortviler. Hun ringer til politietterforskeren Kent, som har hjulpet henne ut av en tidligere knipe. Nå gjelder det å berge Lance, beskytte det hjemløse spedbarnet og få hjulpet Jordan, jenta som gjemmer seg bak en masse løgner.

kr 225,Lunde Forlag

William Sirls

STORMEN

kr 225,-

Uværet herjer, og lynet slår ned trekorset utenfor kirken. En ukjent snekker vil reparere korset. Så viser det seg at snekkeren - hvem han nå er - kan mer enn å fikse ødelagt treverk. En kritikerrost internasjonal bestselger.

Lunde Forlag

Kåre Skuland

Wm. Paul Young

En Oxford‐professor i biokjemi er på bryllupsreise i Egypt med sin vakre, sørafrikanske kone da de brått og uventet kastes inn i et dødelig drama og i tillegg blir anklaget for mord.

Anthony Spencer, en arrogant forretningsmann, havner i koma etter en ulykke og svever mellom liv og død. Anthony «våkner opp» til et surrealistisk univers som minner om hans eget liv. En New York Times bestselger!

GENESIS-GÅTENE

kr 228,Hermon Forlag

VEIVALG

DEN SVAKESTE DØR

Bok 1 i serien. «Det er første gang på 27 år som forlegger at jeg har lest et manus av en norsk forfatter som jeg bare ikke klarte å legge fra meg!» – Svein Andersen, Hermon Forlag.

kr 198,Hermon Forlag

10

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

BATSEBA

Bok 3 i serien. Med historikerens blikk for detaljer og forfatterens fantasi gir Jill E. Smith liv til den lidenskapelige og følelsesladde beretningen om kong Davids mest berømte – og beryktede – kone.

kr 228,-

kr 198,-

Wm. Paul Young

Jill Eileen Smith

SKURET

ABIGAJIL

kr 198,-

kr 198,-

Hermon Forlag

Kåre Skuland

Jill Eileen Smith

Mack opplever et møte med Gud som radikalt forandrer ham i sorgen over kidnappingen av hans datter. I en verden der kristentroen synes å bli stadig mer irrelevant, tar «Skuret» opp det tidløse spørsmålet: «Hvor er Gud i en verden som er så full av smerte?»

Hermon Forlag

Hermon Forlag

Bok 2 i serien. Abigajil har resignert og godtatt at hun må leve med en mann hun ikke elsker. Men når omstendighetene snur og lykken på nytt kommer innen rekkevidde, tar hun et sprang i tro og gifter seg med David.

Hermon Forlag


Kristne romaner / Oppbyggelig

New York Times bestselgere! Karen Kingsbury

Jonathan Cahn

Bli kjent med de populære seriene til bestselgende forfatter Karen Kingsbury! Denne frittstående romanen kan leses som en smertelig og vakker avslutning på Baxtersagaen – eller som en sterk og flott introduksjon til den. Husk papirlommetørkle!

Skrevet i en fengslende fortellende stil møter vi en mann som er tynget av en rekke budskap han har fått i form av ni segl. Disse seglene avdekker et profetisk mysterium som er knyttet til Amerika og nasjonens fremtid.

PÅ VEI HJEM

kr 228,-

PROFETIEN

kr 228,-

Hermon Forlag

Hermon Forlag

Kapt. Dale Black

Todd Burpo

Todd Burpo

EN FLYTUR TIL EVIGHETEN

HIMMELEN ER PÅ OR´NTLI

HIMMELEN ER PÅ OR´NTLI FOR BARN

Som den eneste overlevende etter en forferdelig flyulykke, svevde Dale mellom liv og død da han hadde en vidunderlig opplevelse av himmelen. En nydelig biografi, som gir deg «hjemlengsel»!

kr 228,Hermon Forlag

Da Colton Burpo overlevde sprukken blindtarm, var familien overlykkelig over miraklet. Det de ikke var forberedt på, var det som kom for dagen i månedene etterpå – en fortelling like vakker som den var uvanlig, om den lille guttens snarvisitt i Himmelen. En New York Times bestselger! 6. opplag – NÅ 30 000!

kr 198,Hermon Forlag

Boken tar utgangspunkt i «Himmelen er på or’ntli», den bestselgende historien om Coltons besøk i Himmelen, og ser det hele fra et barns perspektiv. Alder 5-­12 år. Nå 2. opplag!

kr 198,Hermon Forlag

w w w. boko g media .no

11


Oppbyggelig Erling Rimehaug

JEG KAN IKKE HATE

I en haug med gamle papirer finner Erling Rimehaug en dagbok og et nytestamente fra en tysk fangeleir. Den tilhører presten og motstandsmannen Olav Brennhovd, hans svigerfar. En person hans familie knapt kjenner, en av kirkens krigshelter som ettertiden snart har glemt. Erling Rimehaug er historiker og samfunnsredaktør i Vårt Land. Han har skrevet en rekke bøker, blant annet «Når Gud blir borte» og «Tørsten gir lys».

kr 349,Luther Forlag

«Noen ble dypt såret av det som skjedde. De fleste av dem er døde nå. Hos de som lever, er sårene grodd. Så hvorfor dra dette fram nå? Hvorfor ikke la det ligge? Når jeg åpner esken, vil jeg finne et nytestamente. Med notater i margen, gjort med tynn, tynn blyant. Og datoer. De er fra 1944 og 45.» Utdrag fra boken

kr 298,-

kr 329,-

Hermon Forlag

Lunde Forlag

Helene Rask

Jennifer Thompson-Cannino / Ronald Cotton / Erin Torneo

For aller første gang deler Helene Rask helt ærlig om hvordan hun opplevde livet på den røde løper og som glamourmodell. Les om hvordan hun i barnetroen har fått styrke til å finne tilbake til seg selv og Jesus, og ikke lenger bygger livet kun på ytre anerkjennelse.

En sann, men nesten utrolig historie: Jennifer peker ut Ronald som overgriper. Han blir uskyldig dømt til livstid. Etter 11 år soning blir han frikjent, takket være ny DNA-teknologi. En sterk fortelling om håp og tilgivelse i det virkelige liv.

INGEN SKAM Å SNU

12

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

NUMMER FEM FRA VENSTRE


Oppbyggelig

Ole Paus

FORTELLINGEN OM JOSEF

I mange år reiste Ole Paus rundt med forestillingen om Josef. Her er historien mellom to permer.

kr 249,Kagge Forlag

«Så da Maria kom til ham en dag og sa at hun var med barn, skjønte ikke Josef helt hvordan det skulle ha gått til, men Maria så på ham med det store, alvorlige blikket sitt og sa at hun hadde ikke vært ham utro, hun hadde ikke krenket hans kjærlighet eller skjendet hans tillit på noen måte, men gravid det var hun.» Utdrag fra boken

Harald Olsen

HAVETS PILEGRIMER Jostein Ørum

MITT UMULIGE BARN

25 adventsmeditasjoner. Forfatteren tar på seg tjuefem par ulike sandaler, ett par for hver dag, og går inn i julefortellingen. Denne boka kom til adventstiden i fjor og har blitt så populær at forlaget har trykket nytt opplag.

kr 298,Verbum

Selma Lagerlöf

KRISTUSLEGENDER

En vakkert illustrert utgave av novellesamlingen som er en klassiker av forfatteren Selma Lagerlöf. Boka består av noveller over Jesu liv, skapt med utgangspunkt i både kanoniserte og apokryfe evangelier, samt katolske helgenlegender. Illustrert av Espen Hanefelt Kristensen.

kr 338,Verbum

Kystleia var i middelalderen en vanlig ferdselsvei for pilegrimer på vei til Nidaros. Langs kysten finnes pilegrimsmål som bl.a. Utstein, Avaldsnes, Moster, Kinn, Selja og Veøy. Harald Olsen beskriver stedene langs pilegrimsleia og de spesielle erfaringene en pilegrimsferd til sjøs kan gi, også for moderne sjøfarende pilegrimer.

kr 348,Verbum

Pål Repstad, Anne Løvland og Elise Seip Tønnesen (red.)

SANSELIG RELIGION

Religion presenteres her på en popularisert, humoristisk og spennende måte. Noen av landets fremste religionsforskere viser hvordan kunst og kultur preger det religiøse liv på ulike områder. Tekster og bilder uttrykker viktige utviklingstrekk og tendenser ved både kristen og muslimsk praksis i Norge.

kr 298,Verbum

Tor Øystein Vaaland

PÅ STENGTE STIER

Tre vandringer gjennom dagens Israel og Palestina. Boka tar leseren med til mennesker som bor under forskjellige politiske livsbetingelser og gjør ulike erfaringer ut i fra hvem de er og hvor de bor. Overalt møter den reisende murer, gjerder, kontrollposter og stengte grenser.

kr 298,Verbum

Steinar Ekvik

KUNSTEN Å LEVE MED SEG SELV OG ANDRE

En samling tekster som tar opp nære og gjenkjennelige temaer om forholdet mellom mennesker. Det er en kunst å omfavne det livet vi har fått og ta vare på de relasjonene vi er i. Disse tekstene gir god hjelp til det. Boka er den tredje i rekken, etter «Trøste og bære» (2007) og «Livsreisen» (2009).

kr 298,Verbum

w w w. boko g media .no

13


Oppbyggelig Lys i mørket Plutselig hørte vi en ivrig barnestemme i nærheten: “Har dere hørt om han gutten i rullestol som ble frisk?” Vi rakk å høre foreldrene svare at ja, de hadde hørt det. Deretter oppfattet vi kun bruddstykker av samtalen, men nok til at vi forsto at det var vårt barn de snakket om. Det var vår sønn som hadde vært syk, og som hadde blitt helbredet. Det var vi som hadde fått livet fullstendig forvandlet. Adrian var frisk fram til han begynte på barnemat. Fra da av ble dager og netter rasert av smerter og ubehag. Først da han ble satt på intravenøs ernæring, blomstret han og begynte å vokse. Etter hvert ble det klart at det var flere ting som var i veien med Adrian. Muskulaturen ble svekket, for så å forsvinne. Fra han var 4 år, brukte han elektrisk rullestol for å kunne komme seg rundt. Immunsvikt gjorde at han når som helst kunne bli akutt syk, og vi vennet oss til et liv i konstant beredskap. Så ble alt forandret. Etter å ha blitt bedt for i fjor, kunne Adrian begynne å spise vanlig mat. Et par dager etter hoppet han ut av rullestolen og begynte å løpe omkring. Han, som hadde hatt hjemmeundervisning med lærer i 6 år, kunne plutselig gå på skolen sammen med jevnaldrende medelever. Favorittfagene? Gym. Mat og helse. Men morsomst var stikkball i friminuttene.

Marian Nygård

JEG HAR JO ET GODT LIV

Det handler om fortvilelse som brøles utover fjorden, og sukk som bæres med vinden. Om førti operasjonssår på magen til en tolv år gammel gutt. Så blir Adrian frisk. Etter å ha vært alvorlig syk hele livet kan han plutselig spise, springe, gå på skolen og gjøre alt andre barn gjør. Han blir frisk etter å ha blitt bedt for.

kr 299,-

Hver jul henger familien min opp et nytt ornament på juletreet vårt. Det symboliserer hva vi har vært mest takknemlige for gjennom året som har gått. Det gjør noe med meg å se greinene som bøyer seg under vekten av Guds trofasthet mot oss. Denne boka har jeg skrevet for å fortelle om hva Jesus har gjort. En varm sommerdag rørte han ved en 12 år gammel gutt og ga ham en framtid. Også i de kalde vinternettene kommer han oss i møte. Som et lite barn. Som en stor Gud. Som lys i vårt mørke. Med ønske om en velsignet jul, Marian Nygård

Luther Forlag

kr 249,-

kr 228,-

Luther Forlag

Luther Forlag

Heidi Gellein

Ragnhild Tunheim Huse

«En liten nyfødt baby, en nybakt mamma, en ny fremtid, tusen spørsmål, like mange bekymringer, masse glede og stolthet, tårer og latter, søvnløse netter, amming og ammetåke, enormt energisk og fullstendig utslitt. Å få barn forandrer alt – et mammahjerte våkner.»

Ingrid Karin Tunheim er storesystera til Ragnhild Tunheim Huse. Ei storesyster Ragnhild er stolt av! Ei storesyster med livsmot og Downs syndrom.

MAMMAHJERTE

Heidi Gellein (f.1974) er trebarnsmor og bor i Grimstad. I «Mammahjerte» skriver hun om trendy gravemaskiner, måking i snøstorm, om å kjøre berg- og dalbane, og om han med det største farshjertet. «Mammahjerte» er for alle som er, eller skal bli, mamma.

14

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

FÅR EG LOV? Ein vals med Ingrid, verdas beste storesyster

I vår tid opplever ein at Downs blir sett på som eit problem. Ny teknologi gjer det mogleg for foreldre å velje vekk born, om det viser seg at dei har eitt kromosom for mykje. Det har fått Ragnhild til å skrive denne boka, ei skildring av livet til storesystra, ei livshistorie om ein person som set avtrykk i andre menneske sine liv. Avtrykk som skaper fridom, livsglede, undring og hjartevarme. Avtrykk som ho ikkje kan forestille seg å leve utan.


Oppbyggelig Magnus Malm

KJENNETEGN

Det må finnes kjennetegn på Guds nærvær i vår travle hverdag, tegn som vi kan kjenne igjen og som vi kan holde fast ved, tegn som kan lede oss på veien mot livets kall. «Kjennetegn» handler om å følge disse tegnene og la dem forme den avgjørende fortellingen om vårt liv på jorden; ikke som teoretiske konstruksjoner som raskt skylles vekk av siste nyhetsoppdatering, men som nøkler til vår daglige bønn. Nøkler som åpner våre indre liv til en større verden. Magnus Malm er forfatter av klassikere som «Veivisere» og «Fotspor i glasstrappen», og han arbeider til daglig med retreater og veiledning. «Kjennetegn» er hans åttende bok på norsk.

kr 399,Luther Forlag

Det vi kaller «bønn» er i grunnen intet mindre enn et mirakel. Magnus Malm

Magnus Malm

Foto: Håvard Krogedal

Tomas Sjödin

TUSEN ULEVDE LIV

Hvordan hadde livet blitt om jeg hadde valgt en annen ektefelle? Hva om jeg hadde hatt en annen jobb eller bodd et annet sted? Dette er spørsmålene som ligger i bunnen av Tomas Sjödins romandebut. En klok, varm og humoristisk fortelling om pastoren som teiper fast et brev på prekestolen hvor han forteller at han kommer til å forsvinne en stund.

kr 299,Luther Forlag

Tomas Sjödin er svensk for fatter, pastor, kronikør og foredr agsholder. Bøkene hans er solgt i ma nge opplag og oversatt til flere språk.

Tomas Sjödin

Foto: Håvard Krogedal

w w w. boko g media .no

15


Oppbyggelig / Andakt Sarah Young

JESUS KALLER PÅ DEG

Misjonær Sarah Young bestemte seg for å bli mer lydhør for Frelserens stemme, og hun begynte å «lytte» etter det Han hadde å si. En internasjonal bestselger og andaktsbok som har blitt lesernes favoritt! Nå 3.opplag!

kr 298,Hermon Forlag

Svein E. Andersen

HJELP MEG JESUS - JEG SYNKER!

Svein forteller humørfylt gjennom egne opplevelser fra livet hvordan bønn i små og større doser har virket inn på hverdagen og tjenesten.

kr 249,Hermon Forlag

Ann Voskamp

ETT TUSEN GAVER

En bok som kan forandre hele din hverdag – om å leve helt og fullt akkurat der du er! Bruk den som en andaktsbok, som et praktisk redskap og som en kilde til inspirasjon for å åpne opp for Guds glede. En New York Times bestselger!

«Dette er ei bok som vil gjere deg glad og takksam, og det er ei bok du kan risikere å bli klokare av.» – Asbjørn Simonnes, leiar i Oase «Svein er en forteller av Guds nåde og denne boka oser av god fortellerkunst. Det er veldig sjelden du leser kristne bøker av forfattere som både har glimt i øyet og en gnist i hjertet.» – Egil Svartdahl, pastor

kr 249,Hermon Forlag

Paul Estabrooks

DAGLIGE INSPIRASJONER FRA LØVEHULEN

Her får du bli med inn i en eller flere historier fra den forfulgte kirke hver dag. De sterke historiene fra virkeligheten vil sammen med en kort utlegning fra Guds Ord inspirere, engasjere og berøre deg. Utgitt i samarbeid med Åpne Dører.

kr 398,Hermon Forlag

Vebjørn Selbekk

kr 298,Lunde Forlag

Egil Sjaastad

ANKERFESTET - Andakter for hver dag

Ny andaktsbok fra forfatteren av storselgeren Lyskasteren (40.000 eksemplarer) – nå med andakter for voksne. Nært, personlig og oppbyggelig. Gud har ikke mistet kontrollen. Ikke på solskinnsdagene, ikke på uværsdagene. Han er en borg i alle slags tider. Et trygt tilfluktssted. Guds ord er evig. Gjennom evangeliet om Jesus har han gitt oss et fast holdepunkt. Der er ankerfestet for livet – på alle slags dager. Det er dét denne andaktsboken handler om.

16

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

KORSET & DAVIDSSTJERNEN

En tankevekkende bok og til dels avslørende om Norges forhold til jødene og til Israel de siste 200 år. Et spennende og viktig stykke historie, både norsk, jødisk og israelsk. Engasjerende og hjerterått, direkte og usminket!

kr 298,Hermon Forlag


Bibel

BIBELEN – GUDS ORD STUDIEUTGAVE

BIBELEN – GUDS ORD

BIBELEN – GUDS ORD

BIBELEN – GUDS ORD

kr 598,-

kr 798,-

kr 1298,-

Macchiato-­farget kunstskinn

Sort Kalveskinn

Eksklusiv utgave i ekte naturskinn

Denne studiebibelen er blitt en favoritt og er spesielt utformet for å hjelpe til å leve det kristne livet i hverdagen. Utgaven inkluderer studienotater, kommentarer, Tro i Praksis, kart og oversikter, bibelleseplan og temaartikler.

BIBLEX

Utgitt på nærmere 30 språk gir BIBLEX deg nye og fascinerende oppdagelser i Bibelen! Den gir en solid innføring og veiledning gjennom 816 sider med forklaringer, rikt billed‐, kart­‐, og plansjemateriale. Den egner seg for eksempel utmerket til støtte i bibelgrupper og for undervisning.

Alle får med Biblex på kjøpet for kr 1,-

kr 1,- (verdi kr 398,-)

(verdi kr 398,-)

Hermon Forlag

BIBELEN RESSURS I sa ca lg sep . 26. tem ber

DEN STORE NORSKE STUDIEBIBELEN LOMMEBIBLER 9 x 13 cm

Allsidige hjelpemidler Den mest omfattende ett-binds studiebibel på til bibellesningen én bibel Norsk norsk, sammen med den ikonkordante Bibel NB88/07 Den mest omfattende ett-binds

Skinn med glidelås Bokmål Sort eller Burgunder

kr 398,-

Redaktører: Enok Kråkenes og Asbjørnmed Kvalbein studiebibel på norsk, sammen

Norsk BibelkrNB88/07 den konkordante Stivbind i forsterket shirting 495,-

Nå trykt i 8000! Stivbind i forsterket shirting ISBN 978-82-520-0111-2

kr 495,-

Sort mykt skinn med gullsnitt ISBN 978-82-520-0164-8

Sort mykt skinn med gullsnitt kr

LYS PÅ VEIEN

En annerledes andaktsbok andaktsbokder der all tekst er hentet fra Bibelen. Ny tema hver dag som Nytt skristeder. belyses av ulike skriftsteder. Til daglig styrke, inspirasjon Det nye testamente og Salmenes bok og oppmuntring!

kr 1095,-

– norsk/engelsk utgave Innbundet kr 230,– nærTestament grunnteksten – The Book The New of Psalms – nær de bibelske bildene

– nær tidligere oversettelser av bibelteksten. To-språklig parallellføring – nær moderne norsk Utgave med NB 88 og New King James Version av NT og Salmene.

Mykbind Kr 149,-

1095,-

• NB88/07 bokmål • 80 diagrammer «Bibellesningen har blitt helt for meg etter • 2416 sider ognytabeller at jeg tok i bruk Bibelen Ressurs!» • Innledning, innholds• Egne avsnitt om oversikt og tidslinjer - Fornøyd kunde messianske for hver bok utsagn i hvert Bibel er fortsatt mitt førstevalg!» • 15000«Norsk vers-for-vers skrift kommentarer - Prof. Sverre Bøe• -Evangelieharmoni Fjellhaug • 150 notater om kultur • Stort og andre historiske emneregister opplysninger • Bibelatlas med • 114 artikler register • 350 ordstudier • Stor Bibelordbok • 69 + 10 kart

MELLOMSTØRRELSE 12 X 18 cm

Mykt, glatt kalveskinn Sort, bokmål

kr 765,ET

NYH

Mykt geiteskinn Flere farger Bokmål kr 698,Nynorsk kr 695,-

STORSKRIFT 18 X 21 cm

Mykt, glatt kalveskinn Sort, bokmål

NY HE

T

kr 878,-

Mykt geiteskinn Flere farger Bokmål kr 798,Nynorsk kr 798,-

1988 – 2013: Norsk Bibel 25 år! I jubileumsåret støtter vi oversettelse av NT til Ts’amakkofolket i Sør-Etiopia med kr. 10,- pr. solgt bibel.

w w w. boko g media .no

17


Salmebøker

SALMEBOK 2013 MENIGHETSUTGAVEN

GAVEINNBUNDET MED OMSLAG

POCKETUTGAVEN

Salmeboka i mindre format som passer til personlig bruk, speidergrupper osv. Tåler slitasje over lengre tid. Denne utgaven inneholder ikke bønnebok, katekisme og liturgier.

Har melodi til samtlige tekster og firstemmig sats til ca. 50 salmer. Inneholder liturgiske ledd og omkved til bibelske salmer.

kr 339,-

En vakker bok for alle som ønsker seg en flott personlig salmebok. Egner seg godt som gave til dåpsbarn, konfirmanter eller brudepar.

kr 495,-

kr 239,-

Eide Forlag

Eide Forlag

Eide Forlag

BESIFRET UTGAVE - TO BIND

NORSK BØNNEBOK

Bønneboka inneholder bønner til de fleste av livets situasjoner. De er hentet fra mange kilder og er blitt skrevet i ulike epoker. Til sammen hjelper bønnene oss til å finne ord som kan bes i både gode og vanskelige situasjoner

Utgave for musikere som spiller på gudstjenester og andre arrangementer, - og for bruk i hjemmet. Det er første gang det utgis en besifret utgave av hovedsalmeboken for Den norske kirke

kr 744,-

kr 269,-

Eide Forlag

Eide Forlag

KLUBB-

PRIS

169,Veil 199,-

BIBELEN / DVD

Denne miniserien om Bibelen ble en enorm suksess i USA og hadde nesten en halv million seere når den ble vist på svensk tv i vår. 10 timer fordelt på 5 deler. Opplev de mest kjente historiene fra Bibelen på en unik måte. Kjente skuespillere som Roma Downey, og Keith David er med i filmen som er produsert av Emmy Award vinnende Mark Burnett. Tilgjengelig fra 27 november.

18

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a


Barn / Ungdom Jarle Waldemar

BIBELANDAKTER FOR BARN

Bli med Jarle Waldemar inn i Bibelens verden! Her får du en samling av 45 bibelandakter for barn. Bibelandaktene tar for seg viktige sider ved den kristne tro – med våre mest kjente bibelhistorier i bunn. Alder 5-­10 år.

kr 298,Hermon Forlag

Margaret McAllister og Alida Massari (ill.)

FRU NOAH OG SØSTER MIRJAM

ORDET SOM SKAPTE

Ti fortellinger om jenter og damer i Bibelen. Boka handler om noen av de kloke, modige og sterke jentene og kvinnene som er beskrevet i Bibelen. Boka er spesielt beregnet på unge i alderen 10-13 år.

Pia Søgaard

Litt Bibel, noe hverdag, helt tweens

ORDET I VERDEN

Andaktsbok for 10 til 13 år. I alt fire bøker som tar deg med gjennom hele Bibelen på ett år.

kr 198,Verbum

kr 199,- pr. stk. IKO-Forlaget

Sarah Young

HVA SKJER´A GUD?

Vil du gjerne få et tettere bånd til Gud? Ville det ikke vært flott å vite hvilke planer Han har for deg – i dag? Denne andaktsboken vil knytte hjertet ditt enda sterkere til Gud. Hver andakt er skrevet som om Gud selv snakker til deg personlig! Nå i 3.opplag!

kr 228,Hermon Forlag

Jarle Waldemar

TRO I HJEMMET: Familieandaktsbok

Ønsker du å bruke tid på familien din, snakke om tro hjemme og gi barna dine gode sannheter om Gud? Kanskje du synes hverdagen din er hektisk og at tiden ikke alltid strekker til? Da er dette boken for deg! «Det var en genial måte å gjøre det på. De korte andaktene er så korte at alle rekker å bruke dem i hverdagen, hvis de vil. Waldemar forkynner ekte om Guds kjærlighet, tilgivelse for synd, forsoning, skapelse og bruker hverdagslige eksempler som barn forstår.» - Frida Blaker i Utsyn,

kr 298,Hermon Forlag

Tone Lise Gustavsen

Judah Smith

Dette er ikke enda en opplysningsbok om sex og samliv, men heller en bok om ekte, ren og sann kjærlighet etter Guds standard. Her får du inspirasjon til «å spare det beste til slutt» mens du lærer deg hva som skal til for å få et fantastisk sexliv! Anbefales for tenåringer – og deres foreldre!

Judah Smith skriver om Jesu karakter som til en venn og illustrerer viktigheten av Jesu budskap til det moderne mennesket. Dette er en bok for troende og for de som søker. Anbefalt for unge mennesker – av ingen ringere enn Justin Bieber!

FRIHET & REN SEX

kr 228,-

JESUS ER______.

kr 198,Hermon Forlag

Hermon Forlag

w w w. boko g media .no

19


Barn Kirkerottene og Lea Mus HVOR ER SAUEN?

Badebøker BIBELBADEBOKA LAMMET / BIBELBADEBOKA ARKEN

I den fjerde filmen om Kirkerottene Vesle og Fredo får de besøk av Lea Mus. En historie om vennskap og savn for førskolebarn.

Små bibelfortellingsbøker med en leke. Til bruk i badekaret.

kr 99,- (pr stk.) IKO-Forlaget

kr 199,- /DVD IKO-Forlaget

EN LEVENDE BOK OM JESUS

kr 159,IKO-Forlaget

Vakker og forseggjort utbrett- og «sprett opp»-bok om sentrale hendelser i Jesu liv. Spennende for både barn og voksne!

Dick Bruna

BOKA OM JULA

Klassisk julebok endeleg på norsk. Vakker spesialutgåve, med gullrygg og leseband, forsynt med ein liten engel.

kr 249,IKO-Forlaget

Klistremerkebøker JESUS BLIR FØDT / HISTORIER JESUS FORTALTE

Aktivitetsbøker med glade farger og koselige bilder.

kr 69,- pr. stk. IKO-Forlaget

EN RING AV GULL Småbarnssang

Sanger, rim og regler, både med kristent innhold og allmenne tekster. Hefte følger med.

kr 198,-

kr 199,-

/CD

IKO-Forlaget

Hermon Forlag

Vivian Zahl Olsen

PAPPA´N MIN KAN LAGE TRÆR, HAN!

Maria og Sigvart funderer over alt det utrolige Gud har skapt. Og det lager tante Sille bilder av. Ypperlig til høytlesning for barn og barnebarn. Alder 5-­12 år.

20

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a


Barn ETTÅRSBIBELEN FOR BARN

Med 365 små lesestykker kan man lese litt hver dag. Tekstene er hentet direkte fra den norske bibeloversettelsen «Bibelen – Guds Ord» og er en glimrende innføring i Bibelen for barn som kan lese selv. Alder 8‐12 år.

kr 298,Hermon Forlag

Kees de Kort

BIBELEN FORTELLER

Kees de Korts illustrerte bibelhistorier har vært elsket av barn og voksne i flere tiår. Her er fjorten sentrale fortellinger gjengitt i Kees de Korts særegne uttrykk og gjennom enkel tekst. Boka inneholder også 14 sanger med noter og besifring.

kr 298,Verbum

JESUS ELSKER ALLE BARNA

Fortell historien om Jesus og Hans kjærlighet til dine barn gjennom denne fantastiske boken. Flott illustrert og enkelt fortalt. Alder 1­‐4 år.

kr 149,Hermon Forlag

Sally Ann Wright

MIN ALLER FØRSTE BIBEL

Vakre bilder og enkle ord. Dette er barnets aller første bibel

kr 99,-

BARNAS FØRSTE JULEFORTELLING

Lunde Forlag

Små rim og tidløse vers tar barnet med på en reise til Betlehem for å finne den nyfødte kongen. Enkle spørsmål og aktiviteter knyttes til teksten. Alder 1-4 år.

kr 149,-

Elin Fiskum

KAJA OG BESTEN

Hermon Forlag

LET OG FINN-BIBELEN

I «Let og finn-bibelen» får barn oppleve de kjente bibelfortellingene i en verden full av farger. Boken er full av detaljer barnet kan lete etter og oppdage.

kr 149,-

Festlig barnebok om Kaja og bestefar som koser seg sammen. Og deres beste venn er den gode Gud i himmelen. Oppdatert nyutgivelse av en klassiker. Nye, varme tegninger av Oscar Jansen. Passer for barn fra 5 år.

kr 198,Lunde Forlag

Lunde Forlag

Monica Vikström-Jokela

HER ER JEG! MI SPRETNE BIBELBOK

Fem populære bibelforteljingar med nydelege utbrettbilde med delar som beveger seg når ein opnar boka.

Livsnære bønner for barn som forener det hellige og alminnelige.

kr 149,IKO-Forlaget

kr 129,IKO-Forlaget

w w w. boko g media .no

21


Barn HJELP BARNA MED MATTE

Er det vanskelig å forklare barna det de ikke forstår av matteleksene? Denne boka dekker alle sentrale emner i grunnskoleundervisningen – aritmetikk, geometri, algebra, statistikk og sannsynlighet. En enkel, visuell tilnærming og trinn-for-trinn-instruksjoner gjør problemene håndgripelige, reduserer stresset og gir deg selvtilliten tilbake.

kr 199,- Spektrum Forlag DYREFORTELLINGER

Høytlesingen blir dagens høydepunkt med disse sju koselige fortellingene for barn i førskolealder. Om en liten hund som må redde storesøsteren sin, en fuglunge som ikke kan synge, og en engstelig høne som får hjelp fra en snekkerkyndig and til å nyte sjølivets gleder.

kr 99,-

SKUMLE DINOSAURER

501 TING Å OPPDAGE

kr 199,-

kr 99,-

GODNATTFORTELLINGER

KJENTE EVENTYR FRA 1001 NATT

Livaktige illustrasjoner, 3D pop-ups og skumle lyder for hvert oppslag sender deg rett tilbake til dinosaurenes tid. Straks du åpner boka, befinner du deg mellom skumle kjøttetere som slåss på liv og død, flygende skrekkøgler og digre beist i havet.

Karl og Fred er sendt ut for finne 501 ting som er skjult i de mest spennende miljøer og tidsepoker i denne boka. Og de trenger din hjelp! Bli med på tivoli for å finne popkorn, jakt på farlige leoparder i jungelen og avslør spøkelser i hjemsøkte hus. Spektrum Forlag

Spektrum Forlag

Sju koselige historier skrevet spesielt for barn i førskolealder – om et rampete ekorn, en liten bjørn og ei lita musejente. Fortellingene er fulle av fargerike dyrepersonligheter og flotte illustrasjoner som lokker frem smilet hos barna.

En samling med spennende historier og eventyr fra samlingen 1001 natt. Stor, fin eventyrbok med flotte illustrasjoner.

kr 199,Chrom

kr 99,-

Spektrum Forlag

Spektrum Forlag

SOLAN OG LUDVIGS JUL

Det nærmer seg jul i Flåklypa. Solan og Ludvig er ivrig opptatt med juleforberedelsene. Reodor Felgen er mest opptatt av oppfinnelsen han arbeider med. Så, en snøtung vintermorgen i desember, våkner Ludvig opp og kjenner på seg at noe er feil. Det er Reodor, han har forsvunnet! Bare en varm kaffekopp står igjen etter ham på kjøkkenbenken ... Dette er den lille, vakre bildeboken som er utgangspunktet for årets julefamiliefilm «Solan og Ludvig - Jul i Flåklypa». Boken kommer med 100 % julestemningsgaranti. Til gleder for alle barn og særlig de mellom 3-7 år.

kr 199,-

Figenschoug Forlag

22

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a


Barn

GUINNESS WORLD RECORDS 2014

Årets Guinness World Records gir deg de mest fascinerende rekordene du kan tenke deg!

kr 339,-

LEGO LEK!

En bok full av nye byggeideer som inspirerer til å leke med LEGO på nye og spennende måter. Boka har mer enn 200 byggverk, tips og råd.

kr 279,-

Schibsted Forlag

Cappelen Damm

Jeff Kinney

EN PINGLES DAGBOK TØFFE TIDER!

Beatrix Potter

KOS MED PETTER KANIN

Greg Hefley går fra nederlag til nederlag. Greg bestemmer seg for å sette all sin lit til skjebnens luner. Terningen er kastet, men vil den vende om på ting for ham? Eller er det meningen at livet til Greg skal være så kleint?

Bøkene om den vimsete og søte Petter Kanin og de like skjønne vennene hans har gledet generasjoner av lesere, og de er stadig like populære. Kos med Petter Kanin er både bok, leke og kosedyr i ett. Boka inneholder de klassiske illustrasjonene fra Beatrix Potters univers, og teksten er vakkert gjendiktet av Klaus Hagerup.

kr 249,-

kr 199,-

Gyldendal Litteratur

Aschehoug Forlag

kr 199,-

kr 199,Egmont

DET TRAVLE TOGET Lekebok med tog.

Chrom

DYRENES ORKESTER

Stor pekebok med lydknapper med ekte instrumentlyd. Bli med når Dyrenes orkester øver til konserten.

kr 199,FAMILIEN LYD

Chrom

Stor pekebok med lydknapper med ”ekte” lyd. Barna vil elske å trykke på knappene for å høre noen av alle lydene kroppen kan lage.

w w w. boko g media .no

23


Barn

kr 199,-

kr 249,-

Gyldendal Litteratur

Aschehoug

Jørn Lier Horst

David Walliams

Detektivbyrå nummer 2 løser to saker før solnedgang! Elvestad er en koselig liten småby, men når idyllen slår sprekker, er Oliver og Tiril klare for oppdrag. Spennende og morsom barnekrim for unge bokslukere. Illustratør: Hans Jørgen Sandnes.

David Walliams barnebøker er midt i blinken for jenter og gutter - skikkelig morsomme, spennende og full av handling. Ben hater å være hos bestemor. Det er dørgende kjedelig. Bestemor vil bare spille Scrabble. Men en kveld oppdager Ben at bestemor lever et dobbeltliv: Hun er en av verdens mest fryktede smykketyver! Og hun drømmer om å stjele kronjuvelene. Fra da av blir det alt annet enn kjedelig å være sammen med bestemor ...

OPERASJON SOLNEDGANG

GANGSTERBESTEMOR

kr 299,(Før 699,-)

Aftenposten

kr 249,Aschehoug

Ylvis, Illustrert av Svein Nyhus

HVA SIER REVEN?

Før millioner av mennesker verden over nynnet på «The Fox», la Ylvis andre planer for reve-eventyret. De ville lage bildebok. «Hva sier reven?» er intet mindre enn en moderne klassiker. Den er full av overraskelser og liv, den er sær og populær, ryddig og rotete, bråkete og poetisk, barnslig og alvorlig - alt på én gang. Det er en bok som kan syngeleses mange ganger!

24

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

TABLE CURLING

Ny og forbedret utgave av bestselgeren Table Curling, som fikk terningkast 6 i Aftenposten. Forbedrede steiner gir mer realistisk gli. Banen er 120 cm lang og lar seg folde sammen. Masse moro for hele familien! Hvem er familiens curling konge?


Barn / Spill

DISNEY PLANES BARNESPILL Flyene Dusty, Ripslinger, El Chupacabra og Ishani konkurrerer mot hverandre i Wings Around the Globe Rally. Det første flyet som med syv priser kommer fram til målet i USA, vinner spillet.

YATZY

kr 59,-

DISNEY PLANES LUDO

kr 329,-

Fly flyene dine rundt banen raskere enn alle de andre spillerne og du vil bli kronet til vinner i dette storslåtte kappløpet. Fra 4 år.

MEMO

kr 79,-

kr 198,TREPUSLESPILL

3X PLANES PUSLESPILL

25 biter

kr 99,-

Tre puslespill i høy kvalitet fra merkevareleverandøren Ravensburger. Morsomme motiver fra Disney-filmen med samme navn.

kr 139,-

JUNIOR GENI FAMILIESPILL - Relansering Et spennende og lærerikt spørrespill for barn fra skolealder og oppover. Helt nye spørsmål skrevet av Andreas Wahl som mange kjenner fra TV og lærer Mari Tvede Lunde.

kr 249,-

PLANES LYDBOK

kr 159,-

PLANES RATTBOK

kr 199,-

DESIGN DIN EGEN LOMMELYKT

Liten praktisk lommelykt. Velg ditt eget design utifra klistremerkene som følger med.

FANTASI, FAMILIESPILL Fantasi er det perfekte familiespillet. Alle deltar på lik linje, ingen forkunnskaper er påkrevd og alle har muligheten til å dumme seg ut enten gjennom miming eller tegning. Tegn, mim, gjett og vinn.

kr 329,-

kr 99,EMO

w w w. boko g media .no

25


Spill / Aktiviteter PIPPI PUSLESPILL

PIPPI MEMOR

3 puslespill i en eske; 25, 36 og 49 biter – det er gøy å pusle! Morsomme fotografiske motiver fra filmene om Pippi Langstrømpe.

Morsomt memory spill – enkelt for de minste, litt større utfordring for de litt eldre?? Fotografiske motiver hentet fra film- og TV-seriene om Pippi. Fra 3 år.

kr 129,-

kr 199,-

MIX MAX ZOO terningkast

Kombiner bitene og få alle slags merkelige og festlige dyr. For 2-4 spillere fra 4 år.

i

kr 199,-

HVOR ER TYVEN?

Hjelp dragen å finne tyven som stjal skatten hans. Dragen «flyr» over spillbrettet og forteller spillerne hvor tyven befinner seg. Hvis de hører nøye etter og gjenkjenner lydene terningkast i kan de følge tyven. Men hvem klarer å fange ham? Den elektroniske enheten gjør at spillet blir «nytt» og bringer nye spennende elementer hver gang man spiller. Fra 7 år.

kr 599,RYKTET GÅR….

MIX MAX

Viskeleken på papir. Tegn, send videre, gjett, send videre, tegn, send videre osv osv… Et skikkelig morsomt spill som kan gi helt gale løsninger. Perfekt familie- og partyspill, det er klart for mye gapskratt! For 2-8 spillere fra 10 år. «Årets selskapsspill» 2012. Utrolig gode kritikker i både svensk og norsk presse.

Kombiner bitene og få alle slags merkelige og festlige figurer. For 2-4 spillere fra 4 år.

kr 199,-

CREATUBES Mye moro i en boks! Flotte, fargerike bokser med aktivitets-/faktabok og utkledningseffekter. Åpne boksen, ta ut tingene, les boken og kle deg ut som enten politi, pirat, prinsesse eller ballerina.

NYHET

POLITI BALLERINA 26

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

129,-

kr 449,-

Introduksjonspris

PRINSESSE PIRAT


Spill / Aktiviteter VIL DU VEDDE

Vil du vedde på om familien din klarer dette? I dette lattervekkende familiespillet utfordres spillerne til å utføre forskjellige oppgaver mens de andre spillerne vedder på om du klarer det eller ikke. De som vedder riktig får innsatsen sin i gevinst, mens du får gevinst for å klare oppgaven. Fra 7 år.

ALIAS

Ordforklaringsspillet for voksne som spilles på tomannslag. Spillet går ut på å forklare ord innenfor visse grenser med hjelp av synonymer, motsetninger og antydninger. Fra 7 år.

kr 299,Tactic

kr 249,Tactic

MINNI MEMO+

Test hukommelsen din med Minni Mus! Disse fargerike Memo-kortene er fulle av detaljer som alle unge jenter elsker

kr 99,-

Tactic

MINNI LEKEBOK MED SKYVEKLAFFER OG BÆREHANK

MINNI BINGO

Den søte boken om Minni kan barna bære rundt i et håndtak.

En fullstendig sløyfende bingo. Trekk etter tur sløyfer ut av posen og se om du kan få bingo. Spillet kommer i en pen veske som du kan lagre spillet i. Fra 3 år.

kr 149,- Egmont

kr 249,Tactic

PILOT GULL- OG SØLVMERKEPENNER

IDIOTKUNNSKAP

kr 249,EMO

Spillet inneholder over 400 spørsmål om ting du ikke lærte om på skolen. Går det an å tatovere seg på tunga eller hvorfor har ikke Mona Lisa øyebryn?

VOKSENPOENG

kr 249,-

EMO Et spill for deg som ikke er helt sikker på om du virkelig er voksen. 300 treffsikre, morsomme spørsmål som du kommer til å kjenne deg igjen i.

Pennene er utstyrt med et ventil- og fjærsystem som sikrer jevn blekktilførsel. De egner seg spesielt godt til bruk på mørk bakgrunn og på glatte overflater. Finnes i flere tykkelser.

kr 49,Pilot

PILOT KALLIGRAFIPENN

kr 249,DET BURDE MAN JO VITE

EMO

Hva heter pappaen til Pippi Langstrømpe? Er styrbord høyre eller venstre? Her får man ikke poeng for rett svar - bare minuspoeng for feil.

FLEIP ELLER FAKTA

kr 249,- EMO

Over 400 spørsmål hvor det gjelder å skille tullprat og sprø løgner fra hysteriske og minst like sprø sannheter.

Rimelig fiberpenn til kalligrafisk skrift. Fremhever vakker håndskrift. Vannfast og lysekte pigmentblekk.

kr 29,Pilot

w w w. boko g media .no

27


Musikk

Solveig Leithaug

Solveig Slettahjell

Rune Larsen og venner

Etter fem år er endelig Solveig Leithaug tilbake med nytt album! Låten «When She Plays» ble hyppig spilt på NRK under årets TV-aksjon, og dette albumet byr på flere slike perler.

Solveig Slettahjells ferske og svært kritikerroste salmealbum. Solveig Slettahjells sjelfulle stemme kombinert med jazzpianist Tord Gustavsens pianospill når både ung og gammel.

Rune Larsen feirer 50 år som artist med ny CD og DVD! Med seg har han Tor Endresen, Elisabeth Andreassen, Bjarte Hjelmeland, Frisk Luft, Alexander Rybak og flere!

FINDING HOME

kr 159,- /CD

ARVEN

kr 159,- /CD & DVD

kr 189,- /CD

Mudi

TIDENS GATE

Mudi

Mudi

Marit & Irene

EN STJERNE SKINNER

Marit & Irenes første jule-CD! 12 julesanger hvorav to helt nye skrevet av Haldis Reigstad. Sjelfullt og varmt produsert, og med en ektefølt kjærlighet og formidling av julebudskapet.

kr 159,- /CD Lynor Seven og Savannah

GJENNOM BIBELEN

Bli med Seven og Savannah (7) på en reise gjennom Bibelen! Gjennom sang og drama forteller denne DVD´en sentrale bibelhistorier på en ny og spennende måte.

kr 159,- /DVD Mudi

JULEFEST

13 julesanger for barn fra norske kristne barneartister. Med blant annet Seven, Lisa Børud, Superbarna, Emeline & Sunniva og Oslo Soul Children.

kr 99,- /CD Mudi

Børudgjengen

Mons Leidvin Takle

I 2013 er det 30 år siden Børud-gjengen gav ut sin første plate, og tok Norge med storm. Her er alle deres fire album samt barneplatene til Ole og Linda Børud.

Mons Leidvin Takle har en unik gave til å lage musikk som skaper fred i sjel og hjerte, og her er hans tre bestselgende CDer samlet: «Ny dag», «Dialog med drømmer» og «Berøring».

ALT I BOKS!

kr 199,- /3CD Mudi

28

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a

FRED

kr 199,- /3CD Lynor


Musikk

Skruk

Sølvguttene & Kudsi Erguner

Gatemusikanter i Oslo

En ny CD med SKRUK sammen med munker fra to av verdens eldste klostre formidler historier fra kirkens tilbaketog i sine tidligste kjerneområder og bringer kunnskap om en unik musikalsk verdensarv.

Sølvguttene har sammen med den tyrkiske fløytelegenden Kudsi Erguner og hans medmusikanter skapt et djervt musikalsk brospenn mellom tyrkisk tradisjonsmusikk og norsk kortradisjon.

Prosjektet gir ressonans til den hellige families hjemløshet på deres vandring til Betlehem hvor det ikke var rom for dem i herberget.

SANGEN FRA KATAKOMBENE

PERVANE - Fløyet fra Guds hånd

kr 159,- /CD KKV

kr 159,- /CD KKV

JUL PÅ GATA

kr 159,- /CD KKV

Relansering med 3 nye sanger!

NÅ OGSÅ PÅ LP!

Garness

BARNET I KRYBBEN

«Barnet i krybben» kom første gang ut i 2009 og har siden da rukket å bli en julefavoritt for mange. I år har Garness laget en utvidet versjon som i tillegg til originalen inneholder 3 nyinnspilte sanger. En annen god nyhet er at den også har blitt tilgjengelig på vinyl!

Knut Reiersrud, Iver Kleive & Povl Dissing

SOM DEN GYLDNE SOL

I den legendariske serien fra Odense Domkirke, som begynte med Blå Koral i 1992 kommer 29.nov. «Som den gyldne sol», innspilt samme sted, med Odense Domkirkes formidable orgel og akustikk som ramme.

kr 159,- /CD kr 249,- /LP KKV

I butikk fra 28. nov!

kr 159,- /CD KKV I butikk fra 29. nov!

ET LYS FOR DEG

Fine smågaver til mange anledninger.

kr 69,pr. stk.

LYSESTAKER AV GLASS Med tekst.

kr 199,-

kr 99,-

kr 99,w w w. boko g media .no

29


Hobby / Gaver

JULEKRYBBER JULEKRYBBE 22 cm, 11 figurer

kr 799,-

KLUBB-

Finnes også i 39 cm - kr 4.990,56 cm - kr 9.990,og 75 cm - kr 19.990,-

PRIS

JULEKRYBBE

m/stall, 14 cm, 11 figurer

299,Veil 499,-

OMSLAG TIL BIBEL 2011 Finnes i 3 størrelser.

fra kr 179,-

JULEKRYBBE 27,5 cm, 7 figurer

kr 999,-

Panduro Materialsett "Engletrio", av tre. Høyde ca. 9 cm

Junior-sett "Snømenn på tur", av vattkuler. Høyde ca. 8 cm. Fra 6 år.

jul

179,–

139,– Papirbretting, Classic Christmas folds. Materialer og veiledning. Hvit eller Rød. Ord pris 129,–

99,–

30

Velkommen til j uleha ndel hos Bok & Me di a


Gaver

LYSENDE GAVER

LYSGLASS I FRISKE FARGER Teksten på glassene vil «lyse».

kr 99,- pr. stk. TELYSGLASS m/tekstmotiv

kr 59,- pr. stk.

4 KUBBELYS M/ADVENTSTEKST Pk m/4 lys

kr 249,- pr. sett

TELYSGLASS m/englemotiv

kr 59,- pr. stk.

JULEKULER

m/led-lys i 3 størrelser. 8 cm, 12 cm og 15 cm.

fra kr 69,- pr. stk.

kr 149,-

DSM Julepakke Årets fineste julegave?

kr 149,-

Vår nye reisepakke. Ta den med i håndbagasjen på flyet!

Hånd- og kroppssåpe 100 ml, shampoo 100 ml, massasjekrem 100 ml, håndkrem 100 ml, tannkrem 100 ml, reisetannbørste.

Hånd- og kroppssåpe med granateple 500 ml, granateplekrem 250 ml og såpestykke med granateple 120 g.

w w w. boko g media .no

31


ÅRETS JULEGAVETIPS! KOPPER OG SKÅLER MED NORSK TEKST FRA LEA KOPP

9 cm høy og 7,5 cm i diameter.

SKÅL

6,5 cm høy og 15 cm i diameter.

kr 129,-

kr 79,-

SERVIETT

kr 39,-

KLUBB-

PRIS

Dette ikonet står på side 1, 3, 9, 18 og 30 i avisen med ekstra god pris. Melder du deg inn i vår kundeklubb får du denne prisen når du handler. Alle kan bli klubbmedlem, det er ingen betingelser og koster ingenting!

FYLL UT SKJEMA I BUTIKKEN

ELLER

SEND SMS MED KODEORD BM OG DIN EPOST TIL 1938 *

KLUBBEN

* Kvitteringen for din SMS gjelder som medlemsbevis i julekampanjen.

Alle priser er inkl. mva. Vi tar forbehold om trykkfeil i brosjyren og utsolgte varer i kampanjeperioden.

Butikk

Adresse

Telefon E-post

Butikk

Adresse

Telefon E-post

Bodø

Storgata 28, 8006 Bodø

75 52 53 54

bodo@bokogmedia.no

Molde

Moldegårdsvn. 5, 6415 Molde

71 25 23 75

molde@bokogmedia.no

Bryne

Storgt. 26, 4349 Bryne

51 48 24 49

bryne@bokogmedia.no

Nærbø

Torggt. 4, 4365 Nærbø

51 43 46 55

narbo@bokogmedia.no

Drammen

Magasinet Kjøpesenter, 3015 Drammen

32 83 52 95

drammen@bokogmedia.no

Oslo

Akersgt. 47, 0180 Oslo

22 82 32 20

oslo@bokogmedia.no

Finnsnes

Storgata 19, 9300 Finnsnes

77 84 24 50

finnsnes@bokogmedia.no

Sandnes

Langgaten 24, 4306 Sandnes

51 66 55 15

sandnes@bokogmedia.no

Grimstad

Oddensenteret, 4876 Grimstad

37 04 40 75

grimstad@bokogmedia.no

Sarpsborg

St.Mariegt 84, 1706 Sarpsborg

69 15 14 69

sarpsborg@bokogmedia.no

Haugesund

Haraldsgt 119, 5500 Haugesund

52 72 15 30

haugesund@bokogmedia.no

Stavanger

Haakon VII’s gt. 9, 4005 Stavanger

51 56 31 00

stavanger@bokogmedia.no

Kristiansand Markensgt. 42, 4612 Kristiansand

38 12 05 60

kristiansand@bokogmedia.no

Trondheim

Olav Trygvassonsgt. 22, 7011 Trondheim 73 52 73 80

trondheim@bokogmedia.no

Lillesand

37 27 11 70

lillesand@bokogmedia.no

Tønsberg

Storgata 32, 3126 Tønsberg

33 31 67 05

tonsberg@bokogmedia.no

Lillesand Senter Senterveien 30, 4790 Lillesand

40 43 04 71

lillesand.senter@bokogmedia.no

Ulsteinvik

Amfi Ulsteinvik, 6065 Ulsteinvik

70 00 79 90

ulsteinvik@bokogmedia.no

Lillestrøm

Torvet 6, 2000 Lillestrøm

63 80 29 60

lillestrom@bokogmedia.no

Ålesund

Amfi Moa, 6010 Ålesund

70 17 40 30

alesund@bokogmedia.no

Lyngdal

Kirkevn. 2, 4580 Lyngdal

38 34 60 60

lyngdal@bokogmedia.no

Bok og Media Nettbutikk

40 43 04 88

nettbutikk@bokogmedia.no

Mandal

Store Elvegt. 16, 4514 Mandal

38 26 33 99

mandal@bokogmedia.no

Storgt. 6, 4790 Lillesand

Bok & Media Juleavis 2013  

Bok & Media Juleavis 2013 Årets Gaver