Page 1

VERD EN S B EDSTE J ULEGAV E

Se prisen i vores butikker


V ERDEN S BEDS TE JULEGAV E Vi har valgt at kalde vores første bogkatalog for ”verdens bedste julegave”. Det har vi, fordi vi ved, at bøger er det bedste man kan give i gave til jul. Hos Kon-Tur er vi er meget lokalt forankrede og vores 46 unikke butikker er hver sin egen oplevelse. Når du besøger din lokale boghandel, kan du være sikker på, at der ikke findes en magen til noget andet sted i Danmark. Rigtig glædelig jul ønskes du af Kon-Tur - Din lokale boghandler VERDENS BEDSTE JULEGAVE

2


DE DYBESTE RØDDER Dronningen fortæller om Danmark og danskerne

GOD JUL

34995

Kongeskibet Dannebrog

De dybeste rødder Af Thomas Larsen Dronningen fortæller om Danmark og danskerne. Hvor kommer vi fra? Hvilket stof er vi gjort af? Hvad har formet os som nation? Det er nogle af de spørgsmål, som Dronning Margrethe besvarer i denne bog, hvor hun for første gang fortæller udførligt om sit land og sine landsmænd. Med humor, alvor og skarphed fortæller hun historien om Danmark og danskerne. Historien om os.

Af Franne Voigt Hendes Majestæt Dronning Margrethe skriver i forordet til dette pragtværk med helt unikke fotos: “Når vi går om bord på Dannebrog, er der også en besætning, der sejler med. Jagtkaptajnen, næstkommanderende, ni officerer, syv sergenter, to konstabler og også de 38 værnepligtige, som hvert år påtager sig den store opgave at tjene på skibet denne ene sommer af deres ungdom. De er med til at gøre Dannebrog til et hjem for os.”

39995

3


Præsidentportrætter Den enkelte præsident skildres i portrætter af danske skribenter med base i de steder, der har relevans for præsidentens liv og embede.

24995

LÆN DIG TILBAGE I SOFAEN MED EN GOD BIOGRAFI...

Min barndom i 60’erne

Paul McCartney

En række fremtrædende danskere, der alle er født i årene 1950-1960, skriver om deres barndom i 1960’erne – et årti, hvor fænomener som ungdomsoprør, kvindebevægelse, hippier, stoffer, rock’n’roll, Beatles, p-piller, månelanding og James Bond ser dagens lys for første gang.

39995

29995

4

Af Philip Norman I denne definitive biografi om Paul McCartney fortælles for første gang hele historien om et af de største, mest fejrede og elskede, men også misforståede genier i rockmusikken.

Livet og skriften

Ondskabens øjne

34995

29995

Af Johan De Mylius En bog om H.C. Andersen. Livet og skriften kommer hele vejen rundt om det store forfatterskab, hvor eventyr og historier kun er én side af det vidtspændende og rigt facetterede hele. Biografien stiller kritiske spørgsmål, prøver at tegne linier op og se ind bag både nye og gamle fordomme og myter.

Af Poul Duedahl En biografi om Jens Nielsen. I november 1892 hævede skarpretter Theodor Sejstrup sin bredbladede økse over halsen pa den 29-arige Jens Nielsen i fængselsgården på Horsens Straffeanstalt. Siden er ingen mennesker blevet henrettet i Danmark for forbrydelser begået i fredstid.

Tommy og Tanne

Af Tom Buk-Swienty Nyt storværk af Danmarks mest populære historiefortæller. En naturlig efterfølger til mesterværket om Kaptajn Dinesen. I denne bog følger vi Wilhelm Dinesens to børn, Karen og Thomas, og deres fælles pagt om at realisere faderens vision om at nå ”det store i livet” – og lykkedes det dem?

34995


Min rejse til rummet

Af Andreas Mogensen Andreas Mogensen skrev danmarkshistorie, da han 2. september 2015 blev sendt i rummet som første dansker nogensinde. I Min rejse til rummet fortæller han detaljeret om den ekstreme astronauttræning, og om sin mission i rummet.

29995

Halfdan Rasmussen - en biografi

Af Lene Bredsdorff ”Hvem var forfatteren bag Halfdans ABC og alle rimene?”. Underholdende og velskrevet biografi om en af Danmarks mest folkekære digtere, Halfdan Rasmussen. Flot illustreret med fotos og tegninger.

29995

Hilda Heick - Vi bliver ved Hilda Heick møder kendte og mindre kendte danskere, som alle har overkommet store udfordringer i livet, og taler med dem om at blive ældre, og om hvad der driver dem, i en livsbekræftende samtalebog.

29995

Fra min faders skygge Af Sebastian Klein Fra min faders skygge er Sebastian Kleins kærlige og rå fortælling om at vokse op i skyggen af sin berømte fars op- og nedture. En universel historie om en far og en søn. En ærlig og lige dele morsom og tragisk bog spækket med kærlighed til faren, men også præget af tab og forfald.

29995

Støj og Fortielser

Ti års frihed

Møgunge

29995

24995

24995

Af Hans Pilgaard Hans Pilgaard er kendt som folkekær journalist og tv-vært. Men selv har han aldrig følt, at han hørte til noget sted. I erindringsglimt, dagbogsoptegnelser og interviews viser han den skyld og skam, de fortielser og løgne og de drømme og længsler, der har præget hans liv. Indtil nu.

Af Natascha Kampusch I Ti års frihed fortæller Natascha Kampusch for første gang om tiden efter sin flugt. Det er en modig kvindes bevægende og rystende beretning om kampen for at finde tilbage til en normal hverdag. Ti års frihed er den selvstændige opfølger til 3096 dage, der udkom på dansk i 2011.

Af Jim Lyngvild Jim Lyngvild er her og der og alle vegne. En dag lancerer han en ny parfume i sin Raunsborgserie, en anden sidder han ved podiet under modeugen og en tredje udgiver han en fantasy roman. Du kender Jim Lyngvild. Eller gør du? Vil du vide, hvad der driver ham? Hvordan han har vendt barndommens nederlag til voksenlivets sejre?

5


EN GOD ROMAN TIL JULEFERIEN? ELLER TIL EN GAVE?

DENNE SIDE FRIT VALG

299

95

Vinterfortet Af Neal Bascomb Den storslåede fortælling om sabotageaktionen mod Vermork i Telemarken i Norge, der satte Hitler ud af atomkapløbet. Bascomb mestrer den dramatiske historiefortælling bedre end de fleste. En fortælling, der lader de færreste spændingsromaner noget efter - uden at forbryde sig mod kendsgerningerne. 6

Land i datid

Af Jesper Bugge Kold Ungkommunisten Elisabeth vender i 1975 hjem til Danmark fra en partiskole i DDR. I maven bærer hun østtyske Peter Körbers barn. 30 år senere rejser deres søn, Andreas, for første gang til Berlin. Han er flygtet fra sit universitetsspeciale og fra et kuldsejlet forhold med en rigtig god undskyldning: Hans far er blevet myrdet.

Folkets skønhed

Af Merete Pryds Helle En stærk slægtskrønike baseret på forfatterens egen familiehistorie. Marie vokser op på Langeland i 1930’erne i et hjem, hvor børnene er mange og pengene få. Lyset viser sig i form af Otto. Sammen rejser de til hovedstaden for at skabe sig en bedre fremtid, men Langeland flytter med på godt og ondt.

Russerunge

Af Karin Shakoor Historisk roman om Kajsa, der vokser op i efterkrigstidens Bornholm i skyggen af en stor familiehemmelighed.

Elleve dage i Berlin

Af Håkan Nesser Arne Murberg er måske ikke nogen Nobelpriskandidat, men han er et godt menneske, og da hans far på sit dødsleje giver ham en opgave, gør han sit bedste for at udføre den. Opgaven fører ham til Berlin, og han krydses på sin vej af både gode og onde kræfter. Og et par gule sko. Og en hekseproces.


Ægte amerikanske cowboybukser GOD JUL

GOD JUL

19995

Fjord

Af Pia Stærmose Poetisk drama fra de norske fjelde, hvor mørke hemmeligheder fanger danske Terese i et besættende kærlighedsspil.

Hjertets Stemme

Af Jan-Philipp Sendker Efterfølger til den populære roman At høre hjertet slå. “...en af de mest bevægende romaner, jeg længe har læst. Jeg har været fuldstændig opslugt af bogen, den har været umulig at lægge fra sig.” – randiglensbo.dk

24995

24995

Amok

Af Morten Remar Mesterkokken Adam er en mand med hemmeligheder - af den usympatiske slags. Intens roman fra musiker Morten Remar.

Destination Thailand

Af Katy Colins I stedet for at gå ned af midtergangen iført sin smukke brudekjole, sidder Georgia nu forvirret med knust hjerte og en lunken drink og spekulerer på, hvad fanden der gik galt. Snart sidder Georgia, som aldrig har rejst alene, på et fly på vej mod Thailand, med masser af turistfælder.

Af Jan Guillou ”Sjette bind i Jan Guillous mesterlige romanserie….” Jan Guillous mesterlige romanserie om 1900-tallet. Vi er nået til 1950’erne, og Eric, tredje generation i familien Lauritzen, trækkes med i fascinationen af alt det nye inden for musik, mode og film.

29995

Med Albert på bagsædet

Af Homer Hickam Med Albert på bagsædet er en humoristisk, lidt tragisk, og frem for alt, rørende fortælling om et ungt par og en meget speciel alligators lange eventyr tværs gennem landet.

29995

Den Store pris

Af Edward Staubyn Satire af forfatteren til Patrick Melrose romanerne. Også denne gang bygger begivenhederne på selvoplevede hændelser: Det absurde cirkus, der udspiller sig i i forbindelse med tildelingen af en stor litterær pris!

24995

19995 7


JULE PRIS

9995

SPAR 30,-

EN GOD KRIMI TIL JULEFERIEN ELLER TIL EN DU HOLDER AF? Se prisen i vores butikker

Selfies

Af Jussi Adler-Olsen Vicepolitikommissær Carl Mørck bliver inddraget i opklaringen af et nyt mord i København - et mord, der trækker tråde tilbage til en flere år gammel og meget uhyggelig sag.

Det der ikke slår os ihjel

Af David Lagercrantz Undrer du dig over, hvad der skete med Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist efter “Luftkastellet der blev sprængt”? Så er efterfølgeren “Det der ikke slår os ihjel” svar på dine spørgsmål.

Se prisen i vores butikker

FRIT VALG

29995

Se prisen i vores butikker

Drømmetyderens død

Af A.J. Kazinski Elleve dybe knivstik. Morderen har været grundig, da han slog drømmetyderen Evelyn Heiberg ihjel. Da gidselforhandler hos Københavns Politi, Niels Bentzon, sættes på sagen, opdager han, at den myrdede igennem flere år har søgt at opklare en af sine klienters drøm. Snart står det klart for Niels, at mordet kun kan opklares, hvis han tyder drømmen.

8

Bedemandens Datter

Af Sarah Blædel Efter farens død rejser Ilka til USA for at rydde op efter ham. Ilka lever et stille liv som enke, men farens død sætter skub i en række mystiske begivenheder som vender op og ned på hendes tilværelse.

De smukkeste

Af Karen Slaughter Da Claire begynder at optrævle fortiden, begynder det at gå op for hende, at det liv hun troede hun levede, aldrig har været virkeligt. Hendes mand var ikke den, som hun troede han var. Det går op for hende, at sandheden er mere grusom, end hun nogensinde kunne have forestillet sig.

En holdt kvinde

Af Karen Slaughter Will Trent er tilbage! Med den psykologiske thriller “En holdt kvinde” viser krimigiganten Karin Slaughter endnu engang sin ufattelige evne til at væve en gruvækkende historie, der vil holde din opmærksomhed til langt ud på natten.


Mørkemanden Skyggezone

FRIT VALG

Af Arne Dahl I skyggezonen venter en sandhed, som alt for mange har interesse i at skjule. En kriminalroman ud over det sædvanlige. Det er første bog i en ny serie af den svenske krimimester Arne Dahl.

Broderskabet

Af Ole Clifford Til alle Dan Brown-fans! En spændingsroman om tempelriddernes mysterier og gåder. Hackeren Mikkel Halvorsen kommer på en researchopgave for et schweizisk broderskab af anonyme milliardærer, men efterforskningen kompliceres af finanssvindel, mord og indviklede koder.

299

95

Af Lotte og Søren Hammer En fynsk pyroman med adskillige brande og et dødsfald på samvittigheden er blevet dømt for en brand, han med al sandsynlighed ikke har begået. Justitsministeriets departementschef hyrer i al diskretion Konrad Simonsen til at efterforske sagen. Konrad, der nu arbejder for et privat konsulentfirma, indviliger, men hurtigt må han erkende, at sagen er mere betændt end han troede.

29995

Dybet

Af Michael Katz Krefeld En anonym klient beder Ravn finde sin gamle skolekammerat. Han mener, kammeraten står bag en række overfald på kvinder, som minder om et fatalt overfald på en lille pige, de to begik som 12-årige. Men både klienten og kammeraten lever under vidnebeskyttelse; ingen aner hvor eller hvem de er.

299

95

Faldet

Af S.K. Tremayne Psykologisk ægteskabsthriller. Angus og Sarah Moorcroft lever et komfortabelt liv i London med dejligt hus og gode jobs. Men da deres ene tvillingedatter mister livet i en ulykke, smuldrer tilværelsen mellem hænderne på dem.

24995

Hilsner fra de døde

Af Stuart MacBride For fem år siden forsvandt hans datter Rebecca, lige inden sin 13 års fødselsdag. Et år senere modtog han det første kort. Hvert år kommer der et nyt kort, hvert år er det værre end det forrige.

24995

En sang fra de døde

Af Stuart MacBride Otte år er gået siden den brutale morder fyldte Oldcastles befolkning med frygt. Fire kvinder blev kidnappet, lemlæstet og efterladt til at dø - alle havde de fået sprættet deres mave op, og syet en dukke ind i den. Men pludselig, uden nogen forklaring stoppede drabene brat.

24995 9


EN GOD MADBOG TIL EN MADGLAD?

Hemmelige missioner under 2. verdenskrig

Spionage og Dobbelspil, Militære hemmeligheder

24995

24995

Af Howard Watson Genfortæller de hæsblæsende, gribende og gemte historie bag den første rigtige teknologiske krig.

Af Jeremy Harwood Denne bog blotlægger sande livsfortællinger om de militære efterretningers vigtigste hændelser, som tidligere har været mørklagte.

JULE PRIS

24995

SPAR 250,-

Lov og land

Af Kaare R. Schou En samlet fortælling om vores grundlove, de kulturhistoriske og kulturpolitiske forhold, der ligger til grund for dem, og de magtkampe, der blev udkæmpet mellem konge, kirke, adel og borger, da de blev formuleret.

34995 10

Fortællingen om Flora Danica Af Henning Knudsen Verdens mest ambitiøse værker om planternes rige. Denne flotte gavebog indeholder 250 udvalgte plancher og 50 siders indledende tekst, der fortæller historien bag værket.

Osmannerrigets fald Af Eugene Rogan Et internationalt storværk, som er obligatorisk læsning, hvis man vil forstå det moderne Mellemøstens udvikling og årsagerne til stort set alle de konflikter, der i dag plager regionen.

29995

Meyers salater året rundt

Af Meyers Madhus Over 100 helt nye salatopskrifter med spændende tilberedningsmetoder som fermentering, røg, grill og syltning. Fokus er især på forår, sommer og efterår, hvor lokalt dyrkede grøntsager med masser af smag er lige ved hånden.

34995


Sølvskeen Bogen indeholder mere end 100 velsmagende og autentiske retter fra Sølvskeen, den italienske kogebogsklassiker. Alle opskrifter - lige fra fristende crostini til mættende pastaretter og lækre desserter er nemme at følge og klar på 30 minutter eller mindre.

En bid af Malou

Af Malou Pedersen Vend ulvetimen til hyggestund i familien med livsstilscoachen Malous lette opskrifter og håndgribelige råd.

24995

Webers nye store amerikanske grillkogebog

Af Jamie Purviance 120 helt nye, superlækre opskrifter, til både grill og røgeovn. Grundige trin for trin guides og instruktive fotos.

29995 FRIT VALG

19995

NY

UDGAVE

Alt bliver bare bedre med BACON

Af Christopher Sjuve Den ultimative guide - 75 opskrifter, historie, fakta og meget mere.

19995

Frøken Jensens kogebog - siden 1901

Af Kristine Marie Jensen Stol på Frøken Jensen – så kommer der god mad på bordet! Ny revideret udgave af den store danske kogebogsklassiker. Over 1000 opskrifter fra det danske, italienske, franske og asiatiske køkken, tilpasset den moderne danske families ønsker om sundhed og balance.

39995

Ambassadørens køkken

Af Rufus Gifford & Dr. Stephen DeVincent 50 favoritretter fra det amerikanske ambassadørpars eget køkken i ambassadeboligen Rydhave nord for København. Retterne spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører.

11


JULEHYGGE

250 strikkemønstre

Af Debbie Tomkies 250 strikkemønstre - smukke mønstre med diagrammer præsenterer 250 mønstre med detaljeredeskriftlige og kortlagte instruktioner.

27995

Ved julelampens skær 2016

Danmarks ældste stadig eksisterende og levedygtige julehæfte. Grønvald Fynbos Forlag udsendte det første hæfte i 1918 - og dengang som nu, bringer ved julelampens skær traditionen tro afvekslende noveller, essays og illustrationer af bidragsydere fra hele Danmark.

9995

FRIT VALG

14995

GOD JUL

24995

Hæklede mandalaer

Af Haafner Linssen 30 skønne mønstre. Med store diagrammer, tydelige opskrifter og inspirende idéer til projekter.

12

Strikkede klude

Af Helle Benedikte Neigaard 13 opskrifter på både klude og køkkenhåndklæder, og de er både til nybegyndere og garvede.

Hæklede klude

Af Camilla S. Rasmussen & Sofie Grangaard 11 designs. Opskrifterne er alle gengivet med både ord og diagrammer, så de er nemme at gå til.


GOD JUL

34995

En god dag at gø

Spinnefiskerens grundbog

24995

29995

Af Rolf Andersen Den kendte hundetræner giver masser af gode råd til jagthundetræningen - krydret med sine egne jagtminder.

Af Steen Ulnits Spinnefiskeri er de fleste lystfiskeres foretrukne fiskemetode. Det er sjovt, nemt og udbytterigt at fiske med spinner.

Den store bog om planteformering

Af Allan Toogood “Den store bog om planteformering” indfører dig i teknikker som podning og stiklingformering. Der findes lette teknikker, som enhver med smågrønne fingre kan benytte med gode resultater. Man får også viden om planteslægter og en hel masse smukke og lærerige billeder. Læs om mere end 1500 planter i “Den store bog om planteformering”.

GOD JUL

24995

Croquis - At tegne er at kærtegne

Tegn med farveblyanter

19995

14995

Af Dodi Romanati Lær alt om croquistegning, både hvordan du gør - og hvad historien bag kunstformen er.

Af Elisabeth Hockhauf En indføring i kunsten at tegne med farveblyanter. Både for begyndere og øvede.

Håndbryg

Af Euan Ferguson Omkring 50 bryggerier verden over har doneret en opskrift, så hjemmebryggeren kan få en unik, nyttig og teknisk nøjagtig bog til rådighed.

13


FRIT VALG

29995

Drømmerejser Tag på jordomrejse i din lænestol, lige fra Grønland til Taj Mahal, og fra Grand Canyon til Ayers Rock. Bogen beskriver i alt 75 steder du bare må se.

Verdens smukkeste national-parker Gennem et væld af fotos beskriver bogen nogle af verdens mest fantastiske nationalparker, herunder også de fire danske.

Caminoen

Topografisk Atlas Danmark

Bogen præsenterer etaperne på Frances og Aragones. Indeholder også et udførligt kort og gode rejsetips.

39995

Det klassiske værk med 60 helt nye og opdaterede kort i målestok 1:100.000 fra Geodatastyrelsen.

29995

Paris Pop up New york Pop up London Pop up Gør byen levende med denne sjove bog fra Lonely Planet. Smukke illustrationer af byen og seks fantastiske pop-ups. En perfekt gave og en fremragende introduktion til Paris’, New Yorks og Londons attraktioner for alle aldre.

Frit valg 8995

GOD JUL

12995

Færdselskort Danmark

14

Det klassiske vejkort i praktisk kassette. Inkl. by- og særkort.

Almanak

12995

15995

Skriv- og rejsekalender

Just Point

Find vej og gør dig forståelig selv om du ikke taler sproget! Med 40 kort med mere end 500 underholdende ikoner på mad, sightseeing mm. kan du nemt finde det rigtige ord.


ET SJOVT AKTIVITETSSÆT SÆT FLERE ÆSKER SAMMEN OG SKAB DIN EGEN BY

FRIT VALG

14995

SOLGT I MERE END 700.000 EKSEMPLARER

Mit lille kongerige Min lille by I alt 9 forskellige titler der kan sættes sammen, så det tilsammen danner en lille by. Æskerne indeholder et puslespil på 16 brikker, 3 træfigurer og en papbog på 64 sider, samt forskellige papdele i høj kvalitet. Selve æsken er meget mere end blot emballage, det er en flot racerbane, lufthavn eller byggeplads.

Fire titler der kan sættes sammen, så det tilsammen danner et lille kongerige, fuld af eventyrlig magi, fine prinsesser, brave riddere, hyggelige feer og grufulde pirater. Æskerne indeholder et puslespil på 16 brikker, 3 træfigurer og en papbog på 12 sider, samt forskellige papdele i høj kvalitet. Selve æsken er meget mere end blot emballage, det er den flotte ridderborg, piratskibet eller feernes eventyrlige hus i træet. 15


FRIT VALG

24995

FRIT VALG

FRIT VALG

12995

Dragerne

Af Julie Kagawa En drage, skjult i en piges krop. Soldater, der ønsker at udslette hele hendes slægt. Kampen for overlevelse nærmer sig.

24995

Oprørerne

Af Julie Kagawa En sammensværgelse ser dagens lys og hemmelighederne, som begge sider skjuler, er både chokerende og farlige.

Grisha 1: Pigen og Mørkningen

Af Leigh Bardugo Første bog i ny trilogi. Kun lys kan fordrive Skyggehavet. Rigets skæbne hviler tungt på Alinas skuldre, men kan hun stole på sine særlige evner – og på Grishaerne?

Dødens Mærker 1

Af Veronika Roth Ny suveræn serie af forfatteren til DIVERGENT. Gavekort-udgave med tekstuddrag, der kan ombyttes til den rigtige bog, når den udkommer den 17. januar 2017.

The Shadow queen, Skyggernes dronning

Af C.J. Redwine En fantasy-fortælling inspireret af eventyret om Snehvide. Lorelai Diederich har en mission: at dræbe den onde dronning, der tog Ravenspire-tronen og slog hendes far ihjel.

Se prisen i vores butikker

Harry Potter og det forbandede barn Del 1 & 2

Af J.K. Rowling Den ottende historie. 19 år senere. Det har altid været svært at være Harry Potter, og det er ikke blevet nemmere nu, hvor han er en overbebyrdet ansat i Ministeriet for Magi, ægtemand og far. Harry kæmper med en fortid, som ikke vil give slip, og hans søn, Albus, må bære den tunge byrde fra en arv, han aldrig har ønsket. Da fortiden og nutiden smelter sammen, må både far og søn erkende sandheden: Nogle gange kommer mørket fra uventede steder. 16

En kuffert fuld af skabninger Uimodståelig gavebog! Fyldt med løse reproduktioner af rekvisitter og papirillustrationer, samt meget specielle effekter fra filmen, giver denne bog dig et unikt indblik i den talentfulde gruppe, der skabte filmen.

34995

Fantastiske skabninger og hvor de findes: Magiske karakterer og steder – malebog Farvelæg ”Fantastiske skabningerne” univers! Find rekvisitter og mystiske genstande, inklusive tryllestave, tegn og symboler, og alle de fabelagtige fantastisk skabninger. Der findes flere forskellige malebog.

12995

Bag kulisserne på: Fantastiske skabninger og hvor de findes

Af Ian Nathan Den definitive bog til voksne, fyldt med spændende billeder som viser processen bag filmen i detaljer, og en perfekt introduktion til Fantastiske skabninger og hvor de findes.

17995


GOD JUL

14995

FRIT VALG

199

95

3D Bog om Menneskets krop

Fantastiske verdener

Af Kirsten Kearney En række Minecraftmestre tager dig med til 36 helt utrolige Minecraft-projekter, lige fra nutidige hovedstæder til fortidens store riger, fra fantasy kongedømmer til fremtids-zoner.

Iqbal og den hemmelige ismaskine

Af Manu Sareen Den bindegale og populære serie om familien Farooq, der bor på Nørrebro. Alt er ved det gode, gamle kaos i opgangen, i skolen og resten af verden.

Nikkis dagbog 1:

Historier fra et ik’ specielt fedt liv Af Rachel Renée Russell Total adgang forbudt for voksne! Ny populær dagbogsserie, hvor Nikki afslører ALT! Om den nye skole, veninderne, ærkefjenden og alle sine mega-pinligheder. Læs også NIKKIS DAGBOG 2

Rigt. illustreret bog med 3D effekter. Oplev hvordan kroppen fungerer og hvordan den er indrettet. Find ud af, hvad der sker i din krop når du f. eks. har spist og mange andre sjove ting.

FRIT VALG

19995

3D Bog om solsystemet

GOD JUL

En Rejse til Planeterne og Det Uendelige Univers.

16995

GOD JUL

29995

Det store Børneleksikon Hvem? Hvad? Hvor? Hvorfor? Hvordan? Med det store børneleksikon får du hurtigt svar på alle dine spørgsmål om alverdens ting og sager, lige fra det mindste til det største, fra fisk til Mozart og fra vulkaner til menneskekroppens funktion.

Hvad er månen lavet af?

Af Lars Henrik Aagaard Findes der kannibaler? Og Hvad er verdens klogeste dyr? Videnskabsjournalist fra Berlingske og Professoren fra Kid’s News giver en kort og underholdende indføring i masser af grundlæggende og videnskabelige temaer og spørgsmål.

3D Bog om Dinosaurer Tag på en fantastisk rejse i dinosaurernes tid. I bogen er der fem utrolige foldeud-sider, som fortæller om de enorme fortidsdyr.

17


FRIT VALG

12995

Zootropolis

Filmbog - Frost

Frost - Kig og find 18

Den gode Dinosaur

Filmbog - Find Dory

Star wars - Kig og find

Find Dory

Filmbog - Løvernes Garde

Dyt og kør

Frost

FRIT VALG

9995

Glade dyr - Vuf

4 Prinsessehistorier

Hvor er du?


GOD JUL

24995

Hr. Struganoffs mad-alfabet Frost - den store historiesamling

Prinsessehåral

12995

13995

Af Kim Fupz Aakeson Lær bogstaver med kokken hr. Struganoff på hans travle restaurant. Kufferten indeholder 28 Pixi-bøger.

FRIT VALG

6995

Frost - Små Snemænd Disney

Find farverne

Frost - Bulda`s Krystal Disney

Dyrenes verden

På bondegården 19


Din lokale Kon-tur butik BY BUTIK TELEFON 2100 København Ø Fuursted Papir ApS 3526 9219 2100 København Ø Tarps Boghandel 3626 3334 2820 Gentofte Under Bogen 3965 0131 2920 Charlottenlund Rutiner og Ritualer 2618 6089 3480 Fredensborg Fredensborg Boghandel 4848 0173 3600 Frederikssund Thinghøjs Boghandel 4731 5904 3660 Stenløse Stenløse Boghandel 4717 3241 3790 Hasle Øens Foto Bog Leg 4222 7525 4500 Nykøbing Sjælland Geppels Legetøj 5993 1887 4550 Asnæs Geppels Legetøj 5965 0430 4600 Køge Køge Boglade 5664 1001 4640 Faxe Boghuset i Faxe 5671 3013 4652 Haarlev Staxenshop 5628 6077 4690 Haslev Haslev Boghandel 5631 2120 4720 Præstø Præstø Boghandel 5599 2475 5000 Odense Harders Boghandel 6612 0834 5932 Humble Stürups Boghandel 6257 1004 6000 Kolding Papirlageret 7552 8591 6070 Christiansfeld Martensens Boghandel 7456 1320 6230 Rødekro Rødekro Boghandel 7466 1077 6392 Løgstør Balle Aps 9867 1566 6430 Nordborg Nordborg Boghandel 7440 3029 6500 Vojens Vojens Boghandel 2711 7955 6630 Rødding Rødding Papir & Kontor ApS 7484 1222 6720 Fanø Fanø Boghandel 7516 2184 6920 Videbæk Tranbergs Boghandel 9717 1036 7130 Juelsminde Buchs Boghandel 7569 3059 7323 Give Give Boghandel 7573 1177 7430 Ikast Ikast Boghandel 9715 3144 7480 Vildbjerg Vildbjerg Boghandel 9713 1053 7760 Hurup Hurup Boghandel 9795 1042 7760 Hurup Legetøjsbutikken Hej Sikke Leg 9795 1248 7830 Vinderup Skala farvehandel & Kontorartikler 9695 0101 8560 Kolind Kolind Boghandel 8639 2077 8600 Silkeborg Dansk Papirvare 8682 0925 8700 Horsens Papyrus 7561 0144 8740 Brædstrup Bakkelandets Legetøj 7575 1626 8900 Randers Byrge Sørensen 8642 3846 9460 Brovst Pen & Papir Brovst 9823 1041 9550 Mariager Mariager Boghandel 9854 1008 9990 Skagen Skagen Boghandel 9844 2274 FO-110 Tórshavn, Færøerne H.N. Jacobsens Bókhandil +298 311036 FO-600 Saltangarå, Færøerne Bókabúdin +298 449292 FO-700 Klaksvik, Færøerne Alfa Bókhandil +298 455533

GOD JUL

19995

Trolls - Syng med os Med rigtig mikrofon.

GOD JUL

24995

Star Wars – Filmenes verden Med lyssværd.

Bytteservice: ​KON-TUR er en kæde af bog, papir- og legetøjshandlere med landsdækkende bytteservice. Læs mere på: www.kon-tur.dk Der tages forbehold for udsolgte varer, pris- og afgiftsstigning samt eventuelle trykfejl. Samtlige priser er med 25% moms og er gældende til 31.12.2016. Layout & grafisk produktion: Kon-tur grafisk.

Følg os på

Julebog Nordborg Boghandel  
Julebog Nordborg Boghandel  
Advertisement