Bogbloggertræf invitation 2015

Page 1

#BOGBLOGGERTRÆF Simone Hagemann, Irene Jensen, Karin Hald og Rikke Andrup


SÅ GØR VI DET IGEN! #bogbloggertræf 2015 er atter en realitet, og vi glæder os til at se dig… LØRDAG DEN 26. SEPTEMBER KL. 12 -18 Fredrik Bajers vej 7K, 9220 Aalborg Øst – Københavns Universitet Vi åbner dørene op for alle aktive bogbloggere fra hele landet – uanset alder, køn eller genre, om du er ny eller gammel blogger har ingen betydning. Vores formål med træffet er at skabe et netværk imellem bogbloggerne, åbne op for debatter og gode, produktive diskussioner, at have det sjovt og ikke mindst at give forlagene en mulighed for at forkæle jer med bookie-bags. Allerede nu kan vi fortælle, at Carina Evytt gæster træffet, hvor hun vil fortælle om hendes forfatterskab – og så kommer der ligesom sidste år en hemmelig gæst og andre overraskelser. Lyder det som noget for dig, så sæt kryds i kalenderen og tilmeld dig træffet.


TILMELDING TILMELDINGSFRIST 1. SEPTEMBER 2015. • Tilmelding foregår pr. mail på bogbloggeredanmark@ gmail.com – HUSK AT SKRIVE DIT FULDE NAVN OG LINKE TIL DIN BLOG. • Ved tilmelding indbetales 50 kr. på reg. 9001 konto 4584241727 eller MobilePay på tlf. 30497921 – HUSK AT SKRIVE DIT BLOGNAVN VED INDBETALINGEN. • Tilmeldingen er bindende og kun gældende ved indbetaling – ved evt. afbud tilbagebetales beløbet ikke. • Har du særlige behov i forbindelse med maden, bedes du skrive det i din tilmeldingsmail.

HJÆLP MED AT SPREDE BUDSKABET!

Der ligger en begivenhed #bogbloggertræf 2015 på vores facebookside Bogbloggere Danmark, hvis du ikke allerede ’synes godt om’ siden, så gør det endelig og deltag i begivenheden… og selvfølgelig del-del-del og invitér hjertens gerne andre bogbloggere. Du finder os også på instagram og under hashtagget #bogbloggertræf – her kan du se stemningsbilleder fra sidste års træf.


I starten var stemningen trykket, og der blev sendt stjålne blikke rundt i forsamlingen. Den velkendte følelse af at være placeret udenfor komfortzonen sneg sig mærkbart og synligt indover de høflige ansigter, men følelsen fik ikke lov at rodfæste sig. Snart blev stilheden brudt af høje grin og hvin. Nye, såvel som kendte ansigter brød ud i smil, og der blev uddelt knus og kram på kryds og tværs, udvekslet komplimenter og anerkendelse. Det varede ikke længe, før lokalet summede højlydt af frydefulde stemmer og dybfølt begejstring. Men det var for et år siden, og nu er tiden kommet til ”den svære to’er”. Kan de genskabe succesen? Hvem er med på gæstelisten? Er der kage igen i år? Skal Moby Dick atter foreviges? Vil Sus endnu en gang brillere med hendes True Blood-klæbehjerne? Husker de mon navneskiltet til Xenia i år? Og hvem er den hemmelige gæst i år?

Glæd dig til afsløringen ved årets #bogbloggertræf 2015 Udkommer på jysk den

26. september 2015


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.