Page 5

MATERIALEN Pionier maken we van hoogwaardige kwaliteit materialen. De basisconstructie is volledig metaal en daarom onverwoestbaar en hufterproof. De staanders, buizen en stangen zijn van RVS. De topverbinding van de toestellen is een speciaal gevormd lasstuk, die we afdekken met kappen van polyurethaan, een sterke en flexibele kunststof.

De glijbanen maken we volledig uit RVS. De netten maken we van 16 mm dik Hercules touw met een stalen kern.

De overige verbindingen maken we met een aluminium klem. Deze klemmen dekken we af met een kunststof ei van slagvast TPU. De vloeren en klimwanden maken we van HMPE.

OVER BOERPLAY Als professioneel ontwerper van speelruimte beschikken wij over meer dan 50 jaar ervaring. Onze missie is de algemene ruimte, zoals openbare speelplekken, schoolpleinen, speeltuinen, recreatieplekken, aantrekkelijk maken om te spelen. Met een aantrekkelijke ruimte nodigen we mensen uit om meer buiten te bewegen. Bewegen is plezier. Voor iedere leeftijd, voor iedere generatie. Het is belangrijk dat kinderen veel buiten spelen. Kinderen spelen overal. Kinderen hebben het liefst speelruimte die hen uitdaagt. Goede speelruimte geeft kinderen aanleiding om

op hun eigen manier te spelen en te doen wat past bij hun ontwikkeling. Op een goede speelplek moeten kinderen hun eigen spel kunnen spelen. Kinderen kijken op hun eigen manier naar de ruimte. Voor kinderen is buiten ĂŠĂŠn grote speelplek. Elke ruimte biedt eigen mogelijkheden en uitdagingen. En daarom kijken wij door de ogen van de gebruiker, kijken wij door de ogen van het kind. Wij baseren ons op de visie van Bertus Mulder die 4 speltypes definieert, namelijk rauwers, douwers, bouwers en schouwers.

Leeftijd waarvoor het toestel geschikt is De lengte, breedte en hoogte van het toestel De maximale valhoogte die voor het toestel geldt De obstakelvrije zone die rondom het toestel vereist is. BOERplay - Pionier

5

Brochure Pionier 1.0  
Brochure Pionier 1.0