Page 95

LIDT AF HVERT/ANNONCE

Kompakt trimmer Den kompakte krops- og intimtrimmer fra Remington, er specielt designet til mænd, men kan også bruges af kvinder, der ønsker at gøre krops- og intimtrimningen nemmere. Det stilfulde og vandtætte design med vaskbar port, betyder optimal hygiejne og lithium batteriet giver en brugstid på helt op til 60 minutter. Nok tid til at du kan se velplejet ud – over hele kroppen.

Hold dit skæg, stubbe og bakkenbarter i perfekt form Remington Vacuum Beard & Stubble Trimmer, er designet til at hjælpe dig med at opnå din ønskede stubbelængde. Detaljebladet giver dig mulighed for at style og kante med præcision, uanset om du vil gøre bakkenbarterne lidt skarpere eller kante skæglinjerne. Det kraftfulde, indbyggede sugekammer fanger ikke kun uønsket hår i håndvasken, den reducerer også sandsynligheden for at stubbe bliver fanget i trimmeren, hvilket sikrer dig en glattere barberingsoplevelse. Trimmeren kan oplades på bare to timer takket være lithiumbatteriet, og kan køre trådløst i 60 minutter. Trimmeren leveres sammen med et praktisk rejseetui, så du kan have den med dig uanset om du skal flyve om på den anden side af kloden, eller gøre dig klar til en tur i det lokale fitnesscenter.

Den rigtige støtte til træningen Når der skal dyrkes sport, kan man nogle gange føle, at man er nødt til at vælge imellem funktionalitet og design, men med Casall får du begge dele. Deres sports BH’er er meget populære, da de bliver produceret i yderst åndbart og svedtransporterende materiale. Derudover produceres de i mange forskellige farver og designs og kan købes til en rimelig pris. Så du ikke føler dig ruineret, når du har shoppet hos Casall. Det er vigtigt med den helt rette støtte til at holde barmen på plads, uanset hvilken sport du dyrker. En dårlig sports BH kan i den grad forringe din træningsoplevelse – så hvorfor ikke bare undgå det fra starten? Det er naturligvis ikke kun sports BH’er fra Casall, der er i høj kurs. Også deres udvalg af toppe og tights er populært her i Danmark. Her er det igen især deres valg af farver og design, der skiller sig ud. SE MERE PÅ WWW.CASALL.DK

N R. 95 · F E B R UA R/MA R T S 2019 · B Ø R N & F R I T I D ·

95

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95