Page 94

LIDT AF HVERT/ANNONCE

Den smukkeste version af dig Når nogle af livets højdepunkter skal fejres, og spotlyset rettes mod dig, er det vigtigt, at du føler dig som den smukkeste version af dig selv – under hele fejringen af den festlige dag, aften og måske endda natten med. Hår og makeup skal kunne holde til lidt af hvert. Det er lige netop hvad myStylist, er specialist i. Adjrijana har 20 års erfaring i styling til alle livets store begivenheder og garanterer, at du får lige præcis det look du ønsker dig. For at kunne skabe den smukkeste kvalitetsmakeup har Adjriana udviklet sin helt egen makeupserie – Izanel. Du finder myStylist på Godthåbsvej 177 i Vanløse nær København, et skønhedsunivers med mange facetter, men adrijana kører gerne hjem til dig, når du skal styles på din store dag.

Fisk

2 gange om ugen

Shop

når du har lyst I denne tid længes de fleste efter forår og lyse timer. Den tunge vintergarderobe trænger til at blive piftet op med lidt nyt, og det kan du faktisk hygge dig med at shoppe, lige netop når det passer dig. Lykke By Lykke er nemlig din nye yndlingsbutik på Nettet – hvis du allerede kender den, er jeg sikker på, at du giver mig ret, og hvis du ikke gør, så skynd dig ind på www.lykkebylykke.dk, og se alle de lækre forårsnyheder, som findes i alle prisklasser.

Få styr på lokkerne Remington’s nyeste hårtørrer, AIR3D, er designet til ultimativ styling uden for store bekymringer om varmeskader. Den er udviklet med en unikke 3D-luftstrøm og med temperaturer, der er ideelle til tørring af dit hår uden at skade ved for hård varme. AIR3D hårtørrerens ioniske konditoneringsteknologi, frigiver negative ioner i håret, mens det styles til en krusfri glans. Så nu kan du få glæde af salonværdige krøller, helt uden krus. Med tre varme- og to hastighedsindstillinger, kan du justere hårtørreren til den optimale indstilling til din hårtype. Ydermere findes en cold/hot-funktion, der holder frisuren på plads. Letvægtsdesignet og den ergonomiske form er udviklet til at give ubesværet styling, maksimal komfort og komplet kontrol. Den 3m lange ledning, giver dig frihed til at tørre dit hår overalt.

9 4 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

Det er langt fra alle børn, der er lige begejstrede for fisk i madpakken eller på middagsbordet. De har en helt særlig evne til at spise tilbehøret og så ryger fisken i skraldespanden. Så hvis man vil være på den sikre side, er det smart at give børnene fiskeolie tilskud på daglig basis. Eye Q er et veldokumenteret kosttilskud, der ved et regelmæssigt indtag, bidrager med de vigtige essentielle fedtsyrer EPA og DHA. Eye Q fås som tyggetabletter og som kapsler med flydende olie indeni der er nemme at synke, eller som kan skæres over og blandes i barnets mad.

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95