Page 90

SKØNHED/ANNONCE

Skønne

TIPS Det perfekte værktøj Det er meget lettere at lægge en perfekt makeup, hvis du bruger nogle gode pensler. Nilens Jord har en fantastisk penselserie, der er smuk, enkel og med bløde pensler der er nemme at arbejde med.

Makeupserie, der er 100 % fri af dyreforsøg Wet n Wild er et brand i konstant udvikling, der stræber efter at være 100 % vegansk og følger de nyeste beauty-trends, for at kunne tilbyde dig produkter af bedste kvalitet.

Lidt mere kulør Med denne lækre solskinspudder fra Nilens Jord, kan du snyde dig til en lækker forårsteint. Pudderen er også genial at lave fine skygger med.

Den bedste lip-oil Må være Darphins Nourishing Lip OilGloss, som er lavet til dig der ønsker lidt ekstra kræs for læberne. Når du først har prøvet denne Lip Oil, bliver du maximalt afhængig. Den fås i 3 forskellige varianter med ægte blomster i.

Dukkevipper Den nyeste vippeserum fra Long4Lashes, forbedrer vippernes tilstand, så de bliver markant længere. Hvis du bruger serummen hver dag som beskrevet på indlægssedlen, vil du hurtigt se en synlig forskel.

Vores

Farven holder Ved brug af Long4Lashes lip tattoo er du sikker på at læberne har farve i op til 24 timer. så uanset om du spiser, drikker eller kysser, så er dine læber stadig smukke og farverige. Du kan også få optegningen af dine bryn til at holde en hel dag med Long4Lashes brow tattoo.

9 0 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

favor

Forårets skønne kys Med den lækre blyants lipgloss fra Nilens Jord, får du de blødeste og mest forførende læber, da den både farver og fugter samtidigt. Du kan som prikken over i’et bruge liplineren fra samme serie, og opnå det smukkeste look.

it

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95