Page 78

SUND LIVSSTIL/ANNONCE

Kom i form på en sjov måde Et frieri, en forventningsfuld, kommende brud, og et sejt aktivitetsur. Det handler om at stå skarpt på den store dag, hvor brylluppet skal stå – der skal motion til. Et aktivitetsur gør det sjovere at motionere, og via det kan man holde øje med sin generelle form, og få et overblik over sit søvnmønster. Af Henr iet te Ro sent hal Mu ld

2019

bliver et spændende år for Dea og John. Nytårsaften tog John nemlig fusen på Dea, så da første klokkeslag lød ved midnat, hev han en rød velourbetrukket æske op ad lommen, og gik på knæ. Han fik et rungende ja, og Dea fik den smukkeste ring – og en lille udfordring som hun gav sig selv. Nu skal formen pudses af, en tanke som de fleste af os nok i virkeligheden gør os hvert år ved denne tid, hvor vi igen skal i de lidt lettere gevandter.

Hold styr på træningen og din generelle form At dyrke sport er nu en gang sjovest, hvis man rent faktisk ved, hvor effektiv den har været. Nogle gange er man mere tung i optrækket end andre, og så er det fint med en hjælpende hånd og at blive udfordret lidt. Denne hjælpende hånd og udfordring er Garmin Vivoative 3 klar med. Det er et aktivitetsur, der har fuldstændigt styr på, hvor meget du yder, hvor meget du kan presse dig selv, og hvordan dit velbefindende er sådan generelt. Og lige netop Garmin Vivoactive 3 er aktivtetsuret, som Dea har allieret sig med både i sin træning, tre gange om ugen, men også i hverdagene, hvor hun kan holde øje med sin generelle form og sin nattesøvn. – Det er jo helt almindeligt kendt, at nattesøvnen er vigtig for både helbred og velvære, men også udseendet afhænger af, om jeg får det rigtige antal timers nattesøvn, som for mit vedkommende er 7-8 timer. Jeg De dage hvor jeg ikke er desværre tilbøjelig til at blitræner, går jeg ekstra ve hængende for længe i sofalange ture med vores hunde, og har en lille en om aftenen, men aktivitetskonkurrence med mig uret viser, at hvis jeg går i seng selv om, at få øget antalsenest kl. 23, får jeg den dybelet af skridt på turene.

ste og bedste nattesøvn, og jeg kan simpelthen se, at jeg ser friskere ud, og ikke vågner med væskehævede øjenlåg, når jeg overholder aftalen mellem mig selv og min Garmin Vivoactive 3. Den kan måle stort set alt med sine mange funktioner, og så er det super-nemt at bruge ved hjælp af den smarte Side Swipe-funktion, som gør at man lynhurtigt kan skifte rundt i de forskellige menuer og widgets. – De dage hvor jeg ikke træner, går jeg ekstra lange ture med vores hunde, og har en lille konkurrence med mig selv om, at få øget antallet af skridt på turene. Selv om min Iphone også har en skridt-tælle-funktion, er den langt mere upræcis, og den går jeg heller ikke rundt med 24/7. – Aktivitetsuret har jeg på mig hele tiden, og det passer mig fint at lave ”hverdagskonkurrencer” med mig selv, men derudover kan man også matche sit aktivetsur med andre med andre mennesker i mobilappen Garmin Connect, og komme i forbindelse med grupper af personer, der befinder sig på enten det samme, eller et højere niveau. Det øger klart min motivation, når jeg sammenligner resultater med andre. – For en glemsom type som mig, er det en smart feature, at man kan ”kalde” på sit ur via sin smartphone, hvis jeg har glemt, hvor jeg lagde det, da jeg tog det af – hvilket sker med jævne mellemrum. Med min Iphone, får jeg aktivitetsuret til at give lyd. – Min udfordring er, at jeg er så begejstret for denne Garmin Vivoctive 3, at jeg sidder med næsen i den konstant, for jeg finder hele nye ting, den kan måle. Det er rent legetøj. – En anden ting er, at den reagerer på opkald og beskeder, se det er smart, for så kan man lige tjekke på uret, om det er noget der kræver øjeblikkelig opmærksomhed, eller om det kan vente til et bedre tidspunkt, fortæller Dea om sin nye ”træningsmakker”. Q

Det elegante Garmin Vivoctive 3 hjælper med at holde styr på betalingskort, søvn, puls, motion og ikke mindst klokken, og er enkelt at finde rundt i.

7 8 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95