Page 69

LIDT AF HVERT/ANNONCE

Aktiv i naturen Børn har brug for forældre, der viser, at de elsker og gerne VIL dem. Det styrker relationen mellem barnet og den voksne – og det gælder for børn i alle aldre.

Friluftsrådet har kigget nærmere på danskernes interesse for et aktivt friluftsliv. Undersøgelsen viser at interessen er stor, og mulighederne mange. For at få det optimale ud af en tur udendørs, er den rette påklædning vigtig, og måske er fodtøjet faktisk det allervigtigste for at få en god oplevelse i naturen. Har man først våde, kolde fødder er det ligegyldigt om kroppen er tør, for man kommer til at fryse alligevel. Dea Larsen træner sin hund flere gange om ugen, og det foregår i al slags vejr. Hun har valgt, at gøre det iført et par Viking Rask GTX, i en fed farvekombination, men allervigtigst har de en GORE-TEX membran, som er 100 % vandtæt og lader foden ånde, så hun kan komme af med overskydende varme, uden hun får våde sokker. Et par vandrestøvler som er lette, bløde og komfortable.

e t k e f r e p n De sommerferie Priser fra Hos Vacansoleil får du moderne ferier for hele familien. Find jeres drømmeferie på

vacansoleil.dk eller ring på 55 56 35 66

,1.77næ2tt3 er /

kr.

for + 4 voksne 2 børn

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95