Page 68

LIDT AF HVERT/ANNONCE

Q Med fint blomstermønster

De skønne blomstrede gummistøvler til piger, er fra franske Aigle. Modellen hedder Baby Flac Darkflower og har et flot blomstret design i mørke nuancer. Gummistøvlen er lavet i naturgummi. Fås i str. 19-23. Set hos Vernon Sport.

Q Moon Boots til børn

Fed Moon Boot til piger i sort med flotte kobber detaljer og en hvid sål. Støvlen lukkes med elastiksnører og holdes dejlig varm med praktisk foer samt vandtæt membran. Findes også i sølv. Fås i str. 27-38. Set hos Vernon Sport.

Q Til regnvejrsdage

De lækreste støvler (kids blunnies) fra australske Blundstone. Støvlerne har en fantastisk pasform og har et bredt elastisk bånd på hver side, så de er nemme at tage af og på. De har en suveræn stødabsorbation og er resistente overfor olie, fedt og syre. Støvlerne passer både drenge og piger. Fås i str. 24-35, set hos Vernon Sport.

6 8 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

Fri leg fremmer kreativitet

Fri leg, som f.eks. at grave i sandkassen, jage duer og rulle sig i græsset, er faktisk både vigtig og nødvendig for børns udvikling, fordi det fremmer kreativiteten. Samtidigt lærer barnet selv at løse problemer, det lærer at forholde sig til andre mennesker, og det kan lære noget om sig selv, og hvilke ting det kan lide.

Når børn leger sammen, opdager de værdien af at indgå i fælleskaber, og at blive rummelige i forhold til hinanden.

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95