Page 60

FESTDAGE/ANNONCE

Den perfekte brudekjole Når den store dag oprinder, og bruden skal i sin smukke brudekjole, ligger der et stort valg forinden. Det er nemlig noget af en opgave at vælge den helt rigtige brudkjole. Selv om man måske har en ret klar idé, om hvordan den skal se ud, ender nogle med at vælge noget helt andet. Rådgivning og tålmodighed er den cocktail, der skal til, når kjolen skal vælges – og ved du egentlig, at man også kan vælge at leje en brudekjole? Af He n r ie t te R o s e nt ha l Mu l d

6 0 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

D

et skal føles rigtigt, når bruden klædes på til bryllupsdagen. Det er en dag, der ikke kan gøres om, og enhver brud ønsker at overgå sig selv i udstråling på denne særlige dag. Kjolen skal bæres mange timer, og skal sidde perfekt, så bruden tager sig allerbedst ud, uanset om hun står eller sidder.

En hyggelig udflugt De fleste kommende brude synes, at det er hyggeligt at have sin mor og nogle veninder med, når der skal prøves brudekjoler. Der skal være god tid til rådgivning og til at prøve de forskellige kjoler, men det er desværre ikke alle steder, man får den gode oplevelse. Det erfarede Lina Jegorova, da hun selv skulle giftes. Det var en kæmpestor skuffelse, der mødte hende, da hun skulle finde den helt rigtige kjole. Ligegyldighed var, hvad hun blev mødt af, og det fik den erfarne iværksætter til at tænke: Det kan jeg selv gøre bedre. Så for halvandet år siden åbnede hun Brudekjoler Weddingdeluxe, som er et sandt slaraffenland for kommende brude. Den eneste udfordring er, at udvalget er kæmpestort, og der er så mange smukke kjoler, at man bare gerne vil have en af hver. Det er derfor, Lina sætter cirka halvanden time af til en prøvning, og gæsterne bliver forkælet med kaffe og kage, imens den kommende brud prøver de forskellige kjoler.

Kjoler syet i Europa Alle kjoler hos Brudekjoler Weddingdeluxe er syet i Europa af syersker, der håndsyer hele kjolen. Blonderne er skabt af bomuld i en smuk knækket hvid, da Lina har besluttet, at undgå klorbehandlet stof og miljøskadelige farvestoffer.

Alle kjolerne syes i Europa, fordi Lina vil være sikker på, at arbejdsforholdene er gode for syerskerne.

Lej din brudekjole Ikke alle har økonomi til at købe drømmekjolen, og det behøver man heller ikke. Hos Brudekjoler Weddingdeluxe, kan man leje brudekjolen, hvilket Lina synes er en rigtig god idé. Det er da heller ikke kun økonomi, der får flere kvinder til at vælge at leje en brudekjole. Det går fint i tråd med tidens tendens til genbrug af hensyn til miljøet. Når man lejer en brudekjole, følger der helt automatisk en forsikring med, så man skal altså ikke være nervøs for hændelige uheld. Man må beholde kjolen i en måneds tid, for lige efter brylluppet er der meget andet, der svirrer i hovedet end at returnere kjolen. Q Lina Jegorova, Indehaver, Brudekjoler Weddingdeluxe.

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95