Page 55

FESTDAGE/ANNONCE

Gæsteboks i stedet for en gæstebog Gæsteboks? Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med denne unikke form for ”gæstebog”, en gæsteboks, kan du godt forberede dig på en positiv overraskelse. En gæsteboks fra Helmer Design giver gæsterne mulighed for, at skrive en kærlig hilsen til f.eks. dåbsbarnet eller brudeparret – ja, eller til enhver anden glædelig begivenhed. I stedet for en gæstebog der ofte ender på en hylde i skabet, kan gæsteboksen hænges op som et billede, så man har glæde over de mange fine hilsner i hverdagen.

Bryllupskage Et af højdepunkterne til et bryllup er, når den smukke bryllupskage afsløres. Hvordan forestiller I jer, at jeres bryllupskage skal se ud og smage? Hos Kagekompagniet i Rungsted Kyst kan kommende brudepar tilmelde sig en smagsaften, hvor de to kreative indehavere, Evy og Stina, rådgiver om design, og om hvordan smag og konsistens spiller godt sammen. Efterfølgende tilbyder de at lave en personlig, skræddersyet bryllupskage, hvor alle dekorationer er håndlavede specielt til jer. Hvis I ikke har mulighed for at deltage på tidspunkterne for smagsaftnerne, kan I bestille en smagsbox til afhentning fredag eller lørdag efter en afholdt smagsaften.

Kagekursus og børnefødselsdag Lær at lave kunstfærdige kager på et kagekursus sammen med dit barn/barnebarn. Sammen skaber I, med kyndig vejledning fra Evy og Stina, en fantasifuld kage, som I bagefter kan tage med hjem og smovse i. Man kan også holde optakten til en perfekt børnefødselsdag hos Kagekompagniet, hvor man sammen laver en fin kage, som man kan tage med hjem til fødselsdagsfesten.

N R. 95 · F E B R UA R/MA R T S 2019 · B Ø R N & F R I T I D ·

55

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95