Page 54

FESTDAGE/ANNONCE

fest så er der

Unik konfirmationsfest Det er snart tid til, at unge mennesker skal i det fine konfirmationstøj. Unikke er de hver især, og det må deres konfirmationsfest også gerne være. Helmer Design har specialiseret sig i at lave helt personlige styles til den store dag, blandt andet invitationer, bordpynt og de fineste helt personlige bordkort i udkåret træ eller i akryl, som findes i alverdens farver. Uanset hvad i vælger, bliver jeres borddækning helt unik. Et ekstra plus er, at det giver gæsterne et dejligt minde fra festdagen, når de får det fine udskårne bordkort med hjem fra festen. Man kan også få specialdesignet sine helt egne unikke bordkort samt kagefigurer, så det passer til enten fodbolddrengen/-pigen, konfirmanden der spiller violin, eller noget helt tredje.

En unik og velsmagende kage til barnedåben Få designet en helt personlig kage til den festlige begivenhed hos Kagekompagniet i Rungsted Kyst, hvad enten det er til dåb, navngivning eller babyshower. Evy og Stina sørger for enhver detalje fra idé til færdigt design. De håndlaver alle dekorationer, og det er derfor kun fantasien, der sætter grænser for en fantastisk kage.

En personlig børnefødselsdag Til børnefødselsdagen får fødselsdagsbarnet fine gaver. Alle børn vil elske, at få en lille gave med retur. Helmer Design laver de fineste bordkort, som også er en lille sprællemand udskåret i træ. Sprællemanden forestiller et dyr, og du kan vælge mellem en flodhest, giraf, ræv, tiger og bjørn. Dyr som børnene kender i forvejen fra bøger, film og Zoo. Dyrene har en højde mellem 12-15 cm., men hvis man ønsker en større model, er man meget velkommen til at kontakte Helmer Design. Sprællemanden skal samles og der medfølger messing clips, snor og en vejledning. Man skal bruge en bidetang og saks for at kunne samle sprællemanden.

5 4 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2019 · N R 95

Profile for Børn & Fritid

Børn & Fritid nr. 95  

Børn & Fritid nr. 95