Page 81

SKØNHED/ANNONCE

Lækkert i solen Første halvår byder på mange ferier og indeklemte fridage, og det kan jo give anledning til et par dage i solen et lækkert sted. Skulle du være så heldig, så får du her et godt tip med på turen: Badeserien fra Trofé har så mange skønne detaljer, og er lavet i en super lækker kvalitet. Kollektionen er lavet, så både bikini, shorts og tunika passer sammen. Tunica´en er genial at have med, til at hoppe i når der skal hentes forfriskninger i baren, eller når frokosten skal indtages.

VARMEBØRSTE

med udglattende effekt

Nu kan du være klar til at komme ud ad døren på et splitsekund, du behøver nemlig ikke længere bruge tid på at glatte håret om morgenen. Du kan nøjes med at køre den nye varmebørste fra ghd igennem håret, og dermed undgå alle de strittende hårstrå. Med den nye varmebørste, får du en børste der glider gennem tørt hår uden problemer. Børsten lægger alle de små hår ned og dermed undgår du kruset hår. Den keramiske teknologi med ioner, varmer jævnt børsten op til den optimale temperatur på 185°C, og så skulle du få et sundt hår-look. Kombinationen af kortere og længere børstepinde i høj tæthed, bidrager til at man kan style større sektioner og dermed få et hår med naturligt, glat og lækkert finish.

Det rette træningsudstyr Er du hende med overskud til dig selv? Til at træne såvel din krop som dit sind? Så er du sikkert bekendt med betydningen af komfortabelt og funktionelt træningstøj, som er behageligt at have på og tillader maksimal bevægelsesfrihed under træning. Med fitnesstøj fra Better Bodies, går du ikke galt i byen. Her får du en super-høj kvalitet, smigrende pasform, samt et moderigtigt og alsidigt design. Better Bodies er et svensk tekstilfirma, der specialiserer sig i fitnesstøj til både mænd og kvinder. De designer deres kollektioner ud fra mantraet om at et sundt ydre og -indre går hånd i hånd. Hos www.only-approved.dk finder du et stort udvalg af fitnesstøj fra Better Bodies og Iron Rebel. Virksomheden bag Better Bodies, Swedish Fitness Trading AB, har mere end 30 års erfaring inden for udvikling, design, markedsføring, salg og distribution, og opererer idag med bl.a. Better Bodies på verdensplan.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

81

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...