Page 80

SKØNHED/ANNONCE

Find det rigtige glattejern Et, der passer til dit hår og dine behov, uanset om du har bølger, krøller, naturligt fald eller glat hår. Med de fantastiske glattejern fra ghd, kan du nemt skabe det perfekte look. Der findes flere glattejern i serien fra ghd, som gør det nemt at skabe præcis den frisure, du drømmer om – og alle med den patenterede teknologi på 185 grader, der er den bedste for dit hår. Glattejernet ghd platinum+ giver en perfekt finish. Med ét strøg bliver håret glat og glansfuldt, hurtigt og nænsomt, med den avancerede Predictive Technology, der måler tykkelsen af dit hår, hårlokkens størrelse, og den hastighed, du styler med – og justerer varmen efter det. Hvis du har meget langt og tykt hår, kan du vælge ghd V Gold Max Styler. Med et glattejern fra ghd, får du det lette design og optimale varmeplader, som bare glider ubesværet gennem håret, og du får et smukt resultat, hver gang du bruger det.

Nyt øko-etisk brand

TIL DEN AKTIVE KVINDE Vi er mange, der kender og er vilde med de bløde såler fra Skechers. De har et hav af lækre sko til hverdagsbrug og til de aktive løbere. Skechers Max Cushioning, er deres nyeste løbesko, der er designet med ULTRA GO©, som er en mellemsål polstret med en stødabsorberende sål, der giver masser af komfort. Max Cushioning har en fleksibel og slidstærk ydersål, der giver et godt greb i forskellige typer overflader. Modellen giver maksimal komfort og støtte, og er med en indersål med Air Cooled Goga Mat, der giver en kølende effekt, til den aktive kvinde når hun skal løbe, power-walke eller bare ud og gå en tur.

8 0 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2020 · N R. 101

weDo er den nyeste hårplejeserie fra Wella, som tilbyder en række veganske og cruelty-free-produkter. Serien indeholder kun ganske få udvalgte ingredienser, og så er deres emballage 100 % genanvendelig. For hver gang der sælges et produkt fra denne serie, indsamles der otte flasker fra naturen gennem Plastic Bank. Så her får du ikke kun lækkert hår, men du er med til at gøre en forskel for naturen og vores fremtid. Produkterne indeholder ikke sulfater, silikone eller andre kunstige farvestoffer. weDo er helt sikkert en hårplejeserie, til alle jer der vælger med omtanke og sætter økologi højt. Serien er certificeret vegansk, og hverken ingredienser eller produkter er testet på dyr.

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...