Page 78

SKØNHED/ANNONCE

Fugt og pleje til dit hår Elements Xclusiev fra IDHAIR. Den fugtgivende Moisture Shampoo og Conditioner fra serien tilfører fugt til håret, så det bliver stærkere og lettere at rede ud. Håret efterlades blødt og medgørligt. Afslutningsvis er det en god ide at bruge LEAVE-IN CONDITIONING CREAM fra samme serie. En skøn fugtgivende leave-in conditioner, der indeholder kokosolie, og som sørger for at håret fugtes og føles silkeblødt.

>>

HIGH GLASS FINISHING POWDER Den nye High Glass Finishing Powder fra NYX, er designet til at blive påført ovenpå High Glass Face Primer, eller over din foretrukne foundation. Den findes i tre forskellige, lysreflekterende nuancer.

Forårsklar Er du forårsklar, ellers anbefaler vi dig en tur på Klinik WOW på Sallingvej i Vanløse. Her kan du kan brug lidt tid på dig selv, og få en afrensning fra vinterens stress. Tanja, som er ejer af Klinik WOW, står klar til at råde og vejlede dig, om hvilke behandlinger, hun anbefaler lige præcis din hud. Tanja behandler med mærket GUINOT, som anbefales til alle hudtyper. Et meget eksklusivt mærke, hvor alle produkter både er parabenfrie og ikke er testet på dyr.

7 8 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2020 · N R. 101

Slip af med kruset og uregerligt hår Det kan være svært at tæmme et kraftigt naturligt krøllet hår. Her kommer IDHAIR dig til hjælp. Serien BLOW har lige præcis det du skal bruge for at få styr på dine krøller. CURL CREATOR er en let spray, der gør dine krøller definerede, elastiske og glansfulde. Giver krøllerne et naturligt look. CURL DEFINER, er en effektiv leavein creme, der tæmmer og samler krøllerne. Gør krøllet hår blankt, glansfuldt og spændstigt.

911 RESCUE SPRAY En fantastisk all-round spray fra IDHAIR, der med sit høje indhold af arganolie tilfører fugt og gør håret stærkt.

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...