Page 76

SKØNHED/ANNONCE

SKØNHED og pleje

Lækker pleje til krop og sjæl Denne luksuriøse genopbyggende face- and bodyolie fra Birkenstock indeholder udtræk af korkeg, samt figenkaktusolie, der er rig på antioxidanter, vitaminer og essentielle fedtsyrer. Olien hjælper med at beskytte, nære og fugte huden, samt forfiner hudstrukturen.

Ideal Resource Youth Retinol Oil fra Darphin En krukke med 60 kapsler kapsler til ansigt og øjenomgivelser. Indholdet forvandler huden ”over night”. Hver kapsel leverer plantestyrket retinol, der synligt reducerer linjer og rynker, samt forbedrer hudens udstråling og tone.

Fedtfrysning En behandling der fjerner de overflødige fedtdepoter med det samme. Nogle bruger denne behandling, til at fjerne det sidste efter en længere kur. Det kan være dellen på maven, siderne, ryggen eller armene, der er de særlige genstridige områder, som du kan behandle her. Hos Klinik WOW på Sallingvej i Vanløse behandler de daglig med deres fedtfrysningsmaskiner, og har stor erfaring inde for dette område. En behandling , der ikke er særlig smertefuld, men til gengæld særdeles effektiv. Behandlingen er både til mænd og kvinder.

7 6 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2020 · N R. 101

HIGH GLASS ILLUMINATING POWDER Denne powder fra NYX reflekterer lyset og giver den smukkeste glød.

Ekstrakt af korkeg i hudplejserie BIRKENSTOCK NATURAL SKIN CARE er en helt ny hudplejeserie, som indeholder et eksklusivt, multiaktivt udtræk af korkeg, som stimulerer hudens cellefornyelse og øger hudens evne til at fastholde fugt.

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...