Page 74

FAMILIELIV/ANNONCE

Sund planteolie

Dit vitamintilskud

Udo´s Choice er en mekanisk koldpresset olie med et højt indhold af omega-3 fedtsyrer og omega-6 fedtsyrer. Denne olieblanding består af økologisk hørfrøolie, solsikkeolie, sesamolie og kæmpenatlysolie, der er mekanisk koldpresset uden at være udsat for ilt eller lys. Olieblandingen indeholder også økologisk kokosolie, risklidolie og havreklidolie. En god idé er, at blande den i maden f.eks. salater, smoothies, skyr og yoghurt, men Udo´s Choice kan ikke opvarmes.

Som veganer eller vegetar kan det være svært at sikre sig, at man får alle de vitaminer og mineraler, der anbefales. Det kan være en god idé med Komplet multivitamin & mineral med CoQ10. Anbefalet daglig dosis: 1 kapsel. Indtages bedst sammen med mad.

Sunde sager GINSENG

PASSIONSBLOMST

BALDRIAN

Ifølge traditionel kinesisk medicin bruges ginseng for at en balance mellem yin og yang i kroppen. Samtidig har det en beroligende virkning på folk, der er stressede eller bekymrede. Fortynd et par dråber i et glas vand, juice eller te.

Passionsblomst skulle virke afslappende på kroppens muskler. Denne urt anbefales også mod hovedpine og menstruations smerter. Du kan købe passionsblomst-ekstrakt i helsekostforretninger eller specialbutikker, og tilsætte et par dråber til et glas vand, en kop te eller friskpresset appelsinjuice.

Blomsterne fra denne plante kan bruges til at reducere stress, fordi planten har beroligende effekt. Den kan være med til at give en god søvn og en følelse af indre ro. Baldrian bruges også til at reducere menstruationssmerter. Tilbered en te ved anvendelse af en håndfuld tørret baldrianrod pr. liter kogende vand. Drikke op til tre kopper om dagen.

7 4 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2020 · N R. 101

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...