Page 7

Tema: ALT OM BABY/ANNONCE

BØRN & FRITID

”Sebastian er vild med sutterne, og vi kan vist roligt sige, at det har været svært at vælge en favorit sut, for én sut var slet ikke nok. Her er mottoet: Jo flere desto bedre.”

TESTER

Navn på

r e tt u s barnets

Med sine helt egne personlige sutter med navn på, er det noget nemmere at få den rigtige sut med hjem, når man henter barnet i dagplejen eller vuggestuen. Man slipper også for at sprede smitte børnene imellem, hvis de bytter rundt på sutterne og bruger hinandens. Hos Navnesutten graveres barnets navn på sutterne, så skriften ikke kan slides af og også holder sig fint, når sutterne koges for at fjerne de urenheder og bakterier, der samles på sådan en. Alle navnesutterne er selvfølgelig BPA-, PVC- og phthalatfri.

Camilla Schou, mor til Sebastian.

Sebastian

”Astrid er vild med sine nye sutter, og de findes i så skønne farver. De er faktisk meget rimelige i pris, så vi vil helt klart foretrække, de fine sutter med navn på fremover.” Dorthe Kjærsgaard, mor til Astrid.

”Leia har været slemt ramt af virus, og har haft svært ved at finde trøst i andet end mor og far, men de nye sutter var alligevel interessante og skulle prøves. Hun har godkendt dem, og det passer rigtig godt med at hun netop er startet i vuggestue, hvor navn på tingene er et must.”

Leia

Vita ”Nu har Vita, med stor begejstring, fået kigget, gnasket og suttet på de fine navnesutter. Vita valgte hele tre yndlingssutter. Selve navne-trykket på sutterne er så fint og enkelt. De små symboler og de forskellige skrifttyper betyder, at man kan gøre sutterne ekstra personlige.”

Astrid

”William elsker sine helt egne sutter. De er virkelig superlækre, og han er kæmpe fan af at have dem i munden og faktisk også i hånden, hvor de ligger godt. Jeg synes at de har et rigtigt fint design og at navnet på Navnesutterne står rigtig flot og tydeligt.”

Anja Jordan, mor til Leia.

William

Helle Bjergsted, mor til William.

Katja Hermansen, mor til Vita.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

7

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...