Page 65

FAMILIELIV/ANNONCE

Camilla Asferg

Vores børn er 14 og 12 år . Vi har gjort det til en vane at spise morgenmad sammen i alle ugens fem hverdage. Det er det eneste måltid,vi alle fire samles om pga. sportsaktiviteter hver eftermiddag/aften.

Bente Signe Agis Nielsen Vi spiser morgenmad og aftensmad sammen alle ugens dage. Det er meget sjældent, at der mangler et medlem af familien. Vi er to voksne og to børn på 7 og 12 år.

annesofiesverden

Kun i weekenderne når det sker, og vi har endda kun hver anden weekend sammen alle sammen. Vi havde engang en tradition om at spise dejlig morgenmad sammen om søndagen, men det udfasede stille og roligt.

by.nsbh Vi spiser som regel altid morgenmad sammen medmindre det er så tidligt på morgenen, så får L morgenmad i vuggestuen. Aftensmad spiser vi altid sammen som familie ved spisebordet.

Sanne Skifter

milleliv

Aldrig på hverdage da vi møder meget tidligt, så der er ikke tid til det. I weekender kun en gang imellem. Ungerne står meget tidligt op og bliver hurtigere sultne end os. Karin Bartholdy Hansen Vi er en familie på fire, og mindst tre af os, dvs. en voksen og to børn, spiser morgenmad sammen hver dag. Den anden voksne møder tidligt, så der kan det ikke lade sig gøre.

Mine børn spiser altid med deres far og så går de i seng igen og så vækker jeg dem 1/2 time senere når jeg står op. Det er ungernes eget valg, da deres far arbejder en del, så de nyder tiden med ham hver morgen.

Lizette Haagensen Medmindre en af pigerne møder senere, spiser vi tre sammen og jeg er i køkkenet så vi har 1520 minutter sammen. Farmand kører ofte før kl. 06.30 og der er ingen sultne endnu.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

65

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...