Page 58

UNDERHOLDNING/ANNONCE

BØGER FOR TWEENS Lad de større børn eller de unge tweens fordybe sig i en god, sjov eller spændende bog. Det styrker deres fantasi, og øger deres viden og ordforråd.

Pigeliv LOVE 1 Den magiske sommer

Kommer du nogensinde tilbage til mig?

Forfatter: Sara Ejersbo Forlag: Gyldendal

Josefine har endelig fået lov til at tilbringe sommeren hos sin faster i sommerhuset. Om formiddagen skal hun stå i fasters iskiosk, og om eftermiddagen skal hun lære at surfe. Og hun har i hvert fald ikke tid til drenge og den slags. Men på den allerførste dag møder hun Chris. Kan hun lade være med at falde for Chris, når hun ser ham hver eneste dag? Og er han virkelig så slem, som rygterne siger? Pigeliv LOVE er en ny trilogi om pigerne fra Pigeliv, men denne gang handler det om den første forelskelse og - måske - det første kys.

Forfatter: Lise Villadsen Forlag: Høst & Søn

Her er en historie om løgne og sandheder, om familie og sorg og om den første, store kærlighed, når den gør allermest ondt. Kort før eksamen i niende klasse op-dager Atlas sandheden om noget, hans mor har forsøgt at skjule for ham hele hans liv. Han vil helst glemme det, vil bare have, tingene skal være, som de plejer. Men langsomt begynder Atlas at tvivle på alt – sin mor, sine venner, sig selv - og ikke mindst på sine følelser for Adelia, som jo ellers skulle være hans livs kærlighed.

En af os dræber Forfatter: Karen M. McManus Forlag: Carlsen

Fortsættelsen til den internationale succes ”En af os lyver”, tager os tilbage til Bayview. Til helt nye karakterer og et helt nyt, dødeligt mysterium. Men også til både Bronwyn, Nate, Addy og Cooper. Det er et år siden, Simon døde, og et år siden, at Bayview-firkløveret blev renset for alle anklager, og i tiden der er gået, har der ikke manglet nye sladder-apps på Bayview High. Men ingen har kendt folks hemmeligheder lige så godt som Simon. Indtil nu. Denne gang er det ikke en app. Det er en leg. Sandhed eller konsekvens. Phoebe er det første offer. Hvis du vælger ikke at lege med, afslører gamemasteren en hemmelighed. Og Phoebes er mørk. Maeve er den næste, og hun burde vide bedre: Vælg altid ’konsekvens’. Da det bliver Knox’ tur, er konsekvenserne blevet dødelige. Simon er væk, men nogen er fast besluttet på at føre hans arv videre. Og denne gang er der et helt nye spilleregler.

5 8 · B Ø R N & F R I T I D · F E B R UA R/MA R T S 2020 · N R. 101

Evigheds Søn Forfatter: Adam Silvera Forlag: Carlsen

En tempofyldt fantasyfortælling om to brødre fanget i en krig, som har stået på i generationer, og som sætter deres loyalitet på en hård prøve. Brødrene Emil og Brighton er vokset op i New York og har altid idoliseret The Spell Walkers – en gruppe magikere, som har svoret at gøre verden fri for Specters. Spell Walkers er født med evner, mens Specters tager disse evner – ved brug af vold stjæler de den inderste kerne fra truede magiske væsner. En dag viser det sig, at Emil besidder en evne, som placerer ham midt i kampen. Broderskab, kærlighed og loyalitet bliver sat på prøve, og ingen slipper uskadt fra kampene.

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...