Page 57

BØRN & FRITID BLOGGER

Har d til at b u lyst www.B logge på o så klik rnogfritid.d k, ind og til dig, de r er gr meld a helt u forplig tis og tende .

Er vores helt nye tiltag, hvor vi lader alle jer forældre, der har noget på hjerte, dele jeres tanker med vores læsere. Her er et udpluk af vores først ankomne bloggere. Melanie Petersen Melanie bor i Flensborg med hendes tunesiske mand og deres datter på 3 år. Melanie er lærer på en specialskole og blogger om livet i en familie med to kulturer, og om livets mange facetter.

Anette Clemmesen Anette er mor til Mathilde på 5 og Valdemar på 3. Anette er gift med børnenes far Jesper. Både Jesper og Anette arbejder som soldater og alle fire i familien er vilde med at løbe, og generelt bare at være aktive sammen. Sandra Glahder Sandra er 26 år, og er mor til 3 skønne drenge på 5 og 2 år og en lille på 10 mdr. Sandra er gift med drengenes far Mads, og starter snart job op som hjemmepasser af sin yngste dreng Oliver. Sandra blogger om ideer til hverdagen når man er hjemmepasser, livet som mor og alt muligt andet.

Maria Schnell Beeken Mor og farmor - med HUMOR. Maria er 40 år, mor til fire børn med 18 imellem den yngste og den ældste (som selv har en datter). Maria arbejder til dagligt i hendes og hendes mands fælles virksomhed og i fritiden er Maria vild med de sociale medier og er en dygtig fritidsfotograf.

Lea Andreasen Lea er 29 år, mor til Emil og Adam, og hun er så heldig at de har en tredje baby på vej. Lea er uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og blogger om livet med børn.

Connie Petersen Connie er 40 år og mor til Stina på 15 år og Sabrina på 11 år. Connie arbejder som administrativ specialist og blogger mest om hverdagslivet som mor til tweens/teens.

Regitze Schelske Regitze har studeret Business & IT og har en fortid i det pædagogiske fag. De sidste par år har Louise været dedikeret til rollen som mor og blogger om familiers digitale udfordringer.

Cecilia Elgaard Hornbæk Cecilia er 25 år og bor på Østfyn med sin kæreste Søren og deres to piger Josefine og Frederikke. De kalder sig familiemennesker med stort F og nyder at lave en masse ting sammen. I øjeblikket er Cecilia på barsel fra sit job som kunderådgiver. Anette Møller Anette 28 år og er gift med Lars. Anette er mor til Axel med Firfingerfure syndrom. Anette blogger om livets op- og nedture, og om de perfekte og uperfekte ting i livet med en tumling og alt muligt andet.

Louise Christensen Louise er 33 år, socialrådgiverstuderende og mor til Melika på 11 og Micko på 2 år. Louise er sen-diagnostiseret med ADHD og blogger om det sjove, om de forbudte tanker og om den store kærlighed – og alt det derimellem.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

57

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...