Page 47

FAMILIELIV/ANNONCE

Vitamintilskud

til børn

Det kræver et stærkt immunforsvar, og lige netop dette kan vi optimere for vores børn, ved et dagligt indtag af naturens vitaminer. Børnevitamun, er tyggetabletter der er specielt udviklet til børn, og de smager til og med godt, med en frisk smag af orange/lime. Med sit indhold af otte urter, 13 vitaminer og ti mineraler, dækker Børnevitamun barnets daglige behov for et ekstra tilskud af næringsstoffer og plantestoffer.

Fine tegninger Når vi endnu ikke kan slå dørene op til haven, og komme ud at lege, er det godt, at der findes hyggelige indendørs sysler. Det er nemlig hyggeligt at tegne sammen med børnene. Der opstår hurtigt mange gode samtaler, mens man sidder omkring bordet. Staedtler tusser og farveblyanter er udviklet til at ligge godt i hånden, og er fremstillet i en god kvalitet, der holder til at blive brugt længe. Gå på opdagelse på Staedtler.dk, og se de mange lækre tegneredskaber, som findes i et væld af udgaver både til den tynde og tykke streg.

Miljøvenlig børnejakke

til udendørs sjov og leg Kids Rondane Jacket III softshell er 100% vindtæt, isoleret, åndbar og vandafvisende. VAUDE er en af verdens førende producenter af miljøvenligt outdoorudstyr og generel bæredygtig produktion. Med denne jakke fra giver du dit barn en funktionel komfortabel jakke med god samvittighed.

Læs mere om VAUDE Green Shape-lebel: www.vaude.com/en-INT/Experience-Vaude/ Eco-friendly-products/

Forårets

hotteste nyhed Ellesse bliver forårets store hit, da dette forår også byder på en linje for det yngre publikum. Et Brand der er kendt for sin specielle kombination, en kombination af sports Wear og fashion på en mere ”loose” måde, og brandet er så i dag udvidet med kollektioner til piger og drenge fra to år og op til teenagealderen – den perfekte mulighed for et casual og sporty mini-me look, som blev stiftet af Italieneren Leonardo Servadio tilbage i 1959.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

47

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...