Page 45

FAMILIELIV/SOMMERFERIE

Frisk luft og øm bagdel Hvis budgettet peger i retning af cykelferie, er der fine muligheder for at booke plads til overnatninger på vandrehjem. Her er ofte andre børnefamilier indlogeret, og prisen er til at komme i nærheden af for de fleste. En anden mulighed for overnatning til en fornuftig pris er at finde et af de mindre Bed & Breakfast. Husk at børn ikke nødvendigvis kan klare at cykle så lange strækninger som voksne. For at det skal være en fornøjelse, er det altså en god idé at forventningsafstemme med hele familien. Skab overblik, også for familiens Har i en rejseforsikring? yngste, ved at tegne ruten på et Kuffeter der forsvinder i lufthavkort. Så kan man, hver dag, se hvor nen undervejs til feriemålet og langt man har nået, og hvad man akut sygdom. Ikke lige hvad man kan glæde sig til at opleve dagen planlægger hjemmefra, men desefter. Og så er der jo ingen der værre sker det nu og da. Det er siger, at man ikke kan tage toget, møgærgerligt at få ferien ødelagt, lidt af vejen, hvis man gerne vil lidt af en eller begge dele, men det længere omkring. kan være et lille plaster på såret, hvis du får kompensation for de dage, du har ligget i sengen og får erstattet kuffert og indhold.

Ferie i Danmark

Find et vandhul Hvis solen skinner fra en skyfri himmel, så er en tur til strand eller friluftsbad, en oplagt mulighed. Pak en madpakke og friske drikkevarer og tag dem med i en termotaske, så det er friskt og køligt hele dagen. Der findes glimrende termotasker til rimelige priser, og som fint kan rumme forplejning til en dag på stranden.

Der er masser af familier, som af den ene eller anden årsag, vælger at holde ferie hjemme i Danmark. De heldige har måske mulighed for at låne et sommerhus. De kreative bytter bolig med en anden familie, og kan på den måde få set andre egne. Og så er der dem der holder ”hjemmeferie”. Bare det at have fri sammen er vidunderligt, men kan også være lidt af en udfordring, hvis man ikke skal nå at bruge lige så mange penge, som hvis man havde valgt en dyr rejse. Det handler ofte om at planlægge. Hvis ikke feriedagene skal smuldre og forsvinde i hverdagsaktiviteter. Nu vil nogle tænke; jamen ferie handler jo om at slappe af sammen, og det er sandt, men det er bare stadig vigtigt, at få puttet nogle dejlige oplevelser i familiens fælles ferierygsæk. Hvis budgettet er begrænset, gælder det om at være kreativ og finde de gratis fornøjelser.

N R. 101 · F E B R UA R/MA R T S 2020 · B Ø R N & F R I T I D ·

45

Profile for Børn & Fritid

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...

Børn og fritid Nr. 101, Februar/Marts.  

Velkommen til Børn & Fritid nr. 101, vores gratis online-magasin. I denne udgivelse kan du læse om vores nyeste tiltag Børn & Fritid Blogger...